2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu gece çoğunluk dizi keyfinde demekki biz de prensi izledik tam bitti bölüm bebem uyandı acıkmış, doyurdum geri uyudu.
Biz de odaya geçince uyandi bebe... Bu yatak alezlerinin ses yapmayaninyok mu ya... Belki hic girmesek uyanmayacak, biz yataga geçince uyanıyor nsbdjdjdjd
Hayırlı olsun canım sjndjdjdjd onun konusmalarina uyaniyoruz arada dkndksjs
Biz yataga girdik uyandi 5dk içinde nsnsjdnjdjdj bence bu çocuğu biz uyandiriyoruz.... Ama önceden de bu saatte geciyoduk ve uyanmiyodu. Çözmem lazım tam uykudan bayilip uyumaya gidinxe uyaniyor snndjdbd

Yeni dilin hayırlı olsun sjshjsjdjdjdk
Ben de uykulu giremiyorum hem telefonun ışığı fazla geliyor en Kısikta bile çocuğa vuruyor uykusunu açmasın diye giremiyorum gece ya sdnjndjdjjd evet ya anlıyor gibi karşılıklı konusuyoruz

Ay ne bileyim agulamayı biliyordum da böyle bağıra bağıra yapacağı aklıma gelmemişti aşırı komik bir de
Biz de şok olmuştuk noluyo diye sjnsjsjsjd bizi uyandıracak kadar yüksek sesle konusuyodu bağırıyordu deli aknsj şimdi de mesela beşiğinde takılırken önce bağırıyor bir kac kere sesleniyor gelmiyosak en son aglamaya başlıyor sjnsksjdjjd

Sizin ki bu gidişle tek bebe olarak kalcak belli bir takım operasyonlar yapıyor

Sizin ki bu gidişle tek bebe olarak kalcak belli bir takım operasyonlar yapıyor
Kız yatak odasını sadece uyku için kullaniyoruz orası bebenin kraliyeti jsbdhwhdjsndjshhdhdjd sadece uyumaya geliyoruz bu alez hışırtı yapıyor bence ona uyaniyo bilemedim de jsndjsjd

Bu arada basur guncellemei yapcam ajsbwjbdjdd şurup güzel zaten biliyor çoğunuz taş yaomayacak dozda içiyorum duruma göre işte, krem muko yani bunu demek için erken mi bilemedim ama aşırı botokslu dudaklar şuan yok minicik kalmışlar 2 gündür kullanıyorum jshdjdjjd aşırı kuculduler simdiden içerde yoksa zaten böyle geçer gider içerde varsa bunlar geçince anlarim ona göre iç basurlaea da sürerim dua edin geçsin gitsin hepimizinki

Bu benim kurtarıcım diyim sen anla. mamma bizimki.
Reklamdeğil

Benim bebe kesin sabah 9.45 değil de daha erken uyandi ama ağlamadan beşiğinde takıldı bir saat en az çünkü çok uyudu jsbdjshdhshdjsh bilmedigim bir şeyler olmuş eminim bu kadar uyumazdoi öğlene doğru hiç. Uzun uykusunu öğleden sonra yapiyor genelde skbdjsndjsj ay offf

Bebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim

Doğdu doğasılı 4-5 yapıyor rutini bu ama seninki sonradan sıklaştıysa takipte kal yediklerinş kontrol. Et yinede bişey olmaz inşallah

Küçükken öyleydi bk içinde yüzüyorduk bu aralar günde bir ya da iki günde bir.

Duş nasıl kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…