- 22 Eylül 2023
- 639
- 1.579
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.141
Prens mükkemmel bir dizi.Prens tabi de mi nerde merak ettim
Biz de odaya geçince uyandi bebe... Bu yatak alezlerinin ses yapmayaninyok mu ya... Belki hic girmesek uyanmayacak, biz yataga geçince uyanıyor nsbdjdjdjdBu gece çoğunluk dizi keyfinde demekkibiz de prensi izledik tam bitti bölüm bebem uyandı acıkmış, doyurdum geri uyudu.
Hayırlı olsun canım sjndjdjdjd onun konusmalarina uyaniyoruz arada dkndksjsKızlar benim kız bağırmaya başladı???dünden beri aaayy uuuu aaahhhh diye sesler çıkarıyor ama bayağı yüksek sesle yapıyor bunu bağırıyor bildiğiniz ağlarken de değil mutluyken yapıyor. Agulama diyebilir miyiz buna? Sizinkiler de bağırdı mı böyle
Biz yataga girdik uyandi 5dk içinde nsnsjdnjdjdj bence bu çocuğu biz uyandiriyoruz.... Ama önceden de bu saatte geciyoduk ve uyanmiyodu. Çözmem lazım tam uykudan bayilip uyumaya gidinxe uyaniyor snndjdbdiyi yapmışsınız gecenin sonu ağlamakla bitmemiş en azından Körfez evet çok güzeldir bilirim gittim bir kaç kez bende İstanbul a da yakın
Aynterimmevetmdillenmişmseninkide başlamoşmsöylenmeyr benimki de öyle bir deyüzüne bakalım da konuşayım diye bekliyor
Ben de uykulu giremiyorum hem telefonun ışığı fazla geliyor en Kısikta bile çocuğa vuruyor uykusunu açmasın diye giremiyorum gece ya sdnjndjdjjd evet ya anlıyor gibi karşılıklı konusuyoruzAy uykulu uykulu saçmalamışım yazamamışımdaÇeviriyorum ay yerim evet dillenmiş seninki de başlamış söylenmeye benimki de öyle çok tatlılar sesler çıkarıyor yüzüme bakıyor onla konuşayım diye ay ufacık şeyler gülmeden anlıyorlar Allahım yarabbim yerim ya
Biz de şok olmuştuk noluyo diye sjnsjsjsjd bizi uyandıracak kadar yüksek sesle konusuyodu bağırıyordu deli aknsj şimdi de mesela beşiğinde takılırken önce bağırıyor bir kac kere sesleniyor gelmiyosak en son aglamaya başlıyor sjnsksjdjjdAy ne bileyim agulamayı biliyordum da böyle bağıra bağıra yapacağı aklıma gelmemiştiaşırı komik bir de
Sizin ki bu gidişle tek bebe olarak kalcak belli bir takım operasyonlar yapıyorBiz de odaya geçince uyandi bebe... Bu yatak alezlerinin ses yapmayaninyok mu ya... Belki hic girmesek uyanmayacak, biz yataga geçince uyanıyor nsbdjdjdjd
Hayırlı olsun canım sjndjdjdjd onun konusmalarina uyaniyoruz arada dkndksjs
Biz yataga girdik uyandi 5dk içinde nsnsjdnjdjdj bence bu çocuğu biz uyandiriyoruz.... Ama önceden de bu saatte geciyoduk ve uyanmiyodu. Çözmem lazım tam uykudan bayilip uyumaya gidinxe uyaniyor snndjdbd
Yeni dilin hayırlı olsun sjshjsjdjdjdk
Ben de uykulu giremiyorum hem telefonun ışığı fazla geliyor en Kısikta bile çocuğa vuruyor uykusunu açmasın diye giremiyorum gece ya sdnjndjdjjd evet ya anlıyor gibi karşılıklı konusuyoruz
Kız yatak odasını sadece uyku için kullaniyoruz orası bebenin kraliyeti jsbdhwhdjsndjshhdhdjd sadece uyumaya geliyoruz bu alez hışırtı yapıyor bence ona uyaniyo bilemedim de jsndjsjdSizin ki bu gidişle tek bebe olarak kalcak belli bir takım operasyonlar yapıyor
Bu benim kurtarıcım diyim sen anla. mamma bizimki.Kızlar şundan kullanan var mı memnun kusunuz ? Ben oturma odasında yaşa mutfakta püsleye koyuyorum yanımda ama asla durmuyor gerçi şuan küçük uyanık olduğu hiçbir an durmuyor etrafa bakmıyor ağlıyor ya uyuyacak ya da ıh pıh yani öyle bakınmıyor hiç çok az belki beş dakika öyle pusette bi etrafı izler sonra ağlıyor . Dedim acaba bundan alsam sever mi durur mu hem büyüdükçe etrafı izledikçe de sever sanki ama kullananlar var mı acaba
Benimki çoğunlukla 3/4yapıyor ya hem de gürültülüBebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim
Evet gök gürültülü sağanak msndjsndksjdBenimki çoğunlukla 3/4yapıyor ya hem de gürültülü
Doğdu doğasılı 4-5 yapıyor rutini bu ama seninki sonradan sıklaştıysa takipte kal yediklerinş kontrol. Et yinede bişey olmaz inşallahBebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim
Küçükken öyleydi bk içinde yüzüyordukBebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim
Silikon uc denedin mi ben çözümü onda buldum
Duş nasıl kızBana da eds dediler ama hortum ağzına gelince memeyide bırakıp ağlıyor deli gibi3 saatte ancak savaşarak bitiriyor bu sefer bir sonraki öğünü geçiyor. Zaten zor toparladık zayıflayacak çocuk. Biberonla mutlu yani yapacak bişeyim yok. Senin sütün yeterliyse biraz daha uğras kuzum. Ben zaten mama da veriyordum her emzirmeden sonra.
2. Ayda çoğu bebekte oluyormus meme reddi. Duşu bir dene çözeceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?