- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.985
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.201
Jsbdjsbdjjdjd 8 de uyuyor fix ortalama saati bu, bazen 12 de uyaniyor bazen 2-3 gibi. Dün 1.30 gibi uyandı tam yatacakken sjbdjsbd 3 gibi uyudu sabah 9.45 de uyandi snndnsndnNasil yaniiii aksam 8de uyuyup sabah 9 dami uyandi kiz beynim yandi
Oyyy masallahhhJsbdjsbdjjdjd 8 de uyuyor fix ortalama saati bu, bazen 12 de uyaniyor bazen 2-3 gibi. Dün 1.30 gibi uyandı tam yatacakken sjbdjsbd 3 gibi uyudu sabah 9.45 de uyandi snndnsndn
Jsbdjsbdjjdjd 8 de uyuyor fix ortalama saati bu, bazen 12 de uyaniyor bazen 2-3 gibi. Dün 1.30 gibi uyandı tam yatacakken sjbdjsbd 3 gibi uyudu sabah 9.45 de uyandi snndnsndn
Benimki 11den önce uyumuyor ve hep üzerimde yatmak istiyor bıraktığım an sil baştanOyyy masallahhh
Benimki aksam 9 da uyudu 2 de uyandi birdahada dogru duzgun uyumadi diyeceklerim bukadar
Oyyy masallahhh
Benimki aksam 9 da uyudu 2 de uyandi birdahada dogru duzgun uyumadi diyeceklerim bukadar
Valla hep böyle değil arada beni şaşırtıyor ama genel olarak da uyumayan bir bebe değildi zaten ipekBenimki 11den önce uyumuyor ve hep üzerimde yatmak istiyor bıraktığım an sil baştan
Evet ben de bebekken öyleymişiö hala öyleyim gerçi jhfddfgjklşşValla hep böyle değil arada beni şaşırtıyor ama genel olarak da uyumayan bir bebe değildi zaten ipekbakalım 4-5 aylarda bir tepkime olacak mi sndsxjjd
Begonvil9699 seninki temas sever bir bebe
Insallah hep böyle devam eder annesiValla hep böyle değil arada beni şaşırtıyor ama genel olarak da uyumayan bir bebe değildi zaten ipekbakalım 4-5 aylarda bir tepkime olacak mi sndsxjjd
Begonvil9699 seninki temas sever bir bebe
Merhaba, çoğumuz mecburen çalılmaya başlayacağız. Mesela benim 4 temmuzda bitiyor iznim ama eylül ekime uzatmaya calısacağım ücretsiz olarak. Artık çalışmamızda çocuklarımız için olacak. Onları birşeylerden mahrum bırakmamak, daha iyi bir gelecek sunmak ve sosyalleşip körelmeden daha mutlu anneler olmak için. Güzel işler kolay bulunmuyor ülkemizde. Bence bu yönleride düşünmen gerekir. Bir de annen bakacakmış çok şanslısınYaa ama eşinin bakması ve yarım gün olması çok iyiymiş, okulonce aşırı yorucu ya ama uzun soluklu bir iş olacak, ilerde istesem de bulamam muhtemelen, evden çıkmaya ve çevre edinmeye ihtiyacım var maddiyatta tabii güzel bir şey ama bebeğimi terk edecekmisim hissi beni yedi bitirdi, halbuki annem bakacak ki ona kendimden daha çok güveniyorum ama yine de bebeğimi terk edecekmisim gibi geliyor, ilk ve tek çocuk
Benimkide aynı ya. Kucağımda uyuyor bırakıp birkaç işimi halledeyim diyorum anında ağlıyor. Uyusa bile üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor komşuyu vurasım geliyorKızlar bu bebik uyuyor kucakta yada memede yatırıyoruz pat kalkıyor bu olay 10 kez falan oluyor en son zor uykuya dalıyor sizin bebelerde böylemi yatınca pat eller ayaklar çalışıyor ama kucakta top patlasa kalkmaz
Hah banada ilk 6 ay sadece meme yada biberon aldıkları için daha kolay geliyor ondan sonra dediğin gibi yiyecek mi kusacakmı aç mı süt yettimi bir yaşında en zoruda peşinde tabakla koşuyorum sürekli dün dışarı çıktık bir elimde bebe bir elimde kapta yemek büyüğün peşinden koşuyorum belki yer diye sabah komşum geldi bana demir sallanan beşik getirmiş arrık yeter kucağında tutma al bunun içine koy dedi sanki ben bilerek tutuyorum yatmıyor kialçının çıkmasını bekliyorum ya oturduğum yerden kalkamıyorum ya koltuğun dibine dibine fıslatmayayım Yarın kontrolüm var baciko dün tam 4 hafta oldu çıkartırlar inşallah yarabbim ya bayrama da böyle girmek istemiyorum yani inşallah çıkarsa bu hafta başlıcam
Bilmiyorum ki ya dün bir saate yakın sağdım sert olandan 60 ml geldi soldan 30 ml ben ayağımı kırdıgım gün kontroldür röntgendir tomografidir derken 5-6 saat hastanede kaldığım süreçte eve gelip sağıp dökmem gerektiğinde 240 ml süt çıkmıştı ikisinden o kadar süt ziyan oldu diye içim girmişti şimdi süt çıkmıyor
Ay akıyor sağıyorum diye de süt saklama poşeti aldım o kadar elimde kaldı hepsi makine den mi benim memiktolardan mı anlamadım
Ay bitmez beni en çok korkutan 6. Ay itibari ile ek gıda tam bir kabusYine böyle veriyoruz memeyi ya da biberonu gün geçiyor sonrasında yer mi yemez mi ne yapsam falan filan
Çıkamadığım için yırtarak gelecek diye korktum ama bugün halloldu çok şükür anlatım hemen gidip pamukla zeytinyağı sürdüm rahat oldu çok şükür ya rahatladım ne büyük dertmiş yarın alçım çıkarsa inşallah tedaviye de başlıcam
Ya başka bir yere tayin mi çıktı sonra nereye gideceksiniz bayıldım yemyeşil ama soğukta oluyordur dediğin gibi
Ayyy mersin yaylalari guzel gercekten ama merkez yazin yanıyor bacım aman diyimHah banada ilk 6 ay sadece meme yada biberon aldıkları için daha kolay geliyor ondan sonra dediğin gibi yiyecek mi kusacakmı aç mı süt yettimi bir yaşında en zoruda peşinde tabakla koşuyorum sürekli dün dışarı çıktık bir elimde bebe bir elimde kapta yemek büyüğün peşinden koşuyorum belki yer diye sabah komşum geldi bana demir sallanan beşik getirmiş arrık yeter kucağında tutma al bunun içine koy dedi sanki ben bilerek tutuyorum yatmıyor ki
Hayatın kısıtlanması ne kadar zor değilmi bu süreçler bize hayatı şükretmemizi sağlıyor, 10 ay sonra görev yılı doluyor eşimin tayn hakkımız olacak istediğimiz yere gidebiliriz ama gene sakin serin yerler istiyoruz ama sobasızheralde mersin adana tarafı olacak orada yaylalar da
Sorma 6 yaşında ki kızımın hala ağzına sokuyoruz kendisi mıy mıy onu yemem bunu yemem şunu yemem bizi delirtiyor bunda dedim 6 aydan sonra vercem eline kendisi yesin tahammülüm olur mu bilmiyorum tabi yemeyen bebe zor arkadaşım öyle gidiyor ileri yaşlarda daHah banada ilk 6 ay sadece meme yada biberon aldıkları için daha kolay geliyor ondan sonra dediğin gibi yiyecek mi kusacakmı aç mı süt yettimi bir yaşında en zoruda peşinde tabakla koşuyorum sürekli dün dışarı çıktık bir elimde bebe bir elimde kapta yemek büyüğün peşinden koşuyorum belki yer diye sabah komşum geldi bana demir sallanan beşik getirmiş arrık yeter kucağında tutma al bunun içine koy dedi sanki ben bilerek tutuyorum yatmıyor ki
Hayatın kısıtlanması ne kadar zor değilmi bu süreçler bize hayatı şükretmemizi sağlıyor, 10 ay sonra görev yılı doluyor eşimin tayn hakkımız olacak istediğimiz yere gidebiliriz ama gene sakin serin yerler istiyoruz ama sobasızheralde mersin adana tarafı olacak orada yaylalar da
Senın bebek poyraz resmen bu kadar mı aynı olurlar yaOyyy masallahhh
Abımın ıkı cocugu var cızgı fılmle falan bınbır nazla bazen aglayarak yemek yıyorlar,onlarada annem bakmıstı poyrazda aynı olcak dıye korkuyorum o yuzden bende mama sandalyesınde doke saca kendı yemegı ogrenmesını ıstıyorumSorma 6 yaşında ki kızımın hala ağzına sokuyoruz kendisi mıy mıy onu yemem bunu yemem şunu yemem bizi delirtiyor bunda dedim 6 aydan sonra vercem eline kendisi yesin tahammülüm olur mu bilmiyorum tabi yemeyen bebe zor arkadaşım öyle gidiyor ileri yaşlarda da
Öyle valla insanlar anlamıyor herkes çok biliyor
Hayırlısı olsun hakkınızda en mutlu olacağınız yer olur inşallah sizin için
Ben merkezdeyim cnmSenın bebek poyraz resmen bu kadar mı aynı olurlar yabenımkıde 8 e dogru uyudu 1 de kalktı ve bırdaha yatmadı.uykusuzluktan error verıyor beynım artık.mersınede gelmeme az kaldı neresındeydın sen mersının ay,gelde yazlıga bı kahve ıcelım
Hiç niyetim yok valla Herkes kendi memleketini istiyor bende kendi memleketimi tabikiAyyy mersin yaylalari guzel gercekten ama merkez yazin yanıyor bacım aman diyim
O nasil calismaktir ya. Cocugun eline versen aynisini yapardiHiç niyetim yok valla Herkes kendi memleketini istiyor bende kendi memleketimi tabiki
Evi boyattık bugün amca aslaaa boya damlatmaz dediler güvendik bizde bana kalsa asla ellemezdimde neyse geldi ben evi topladım tüm eşyalara çarşaf örttüm çıktım sabah, Az önce geldik gÜya amca damlatmamasıyla meşhurdu serdiğim tüm çarşaflarım çöp olmuş salonun ortasına bir kova boya dökülmüş dolaplar damla damla boya banyo wc duvar fayansı komle fırça ile bilerek sıçratılmış sanki damlayanları gözüm görmüyor bile bu nasıl iş ben anladım eşimde diyor ki ne kadar temiz çalışmış değil mi ?
Evde kamera arıyorum şaka mı yaptılar diyeO nasil calismaktir ya. Cocugun eline versen aynisini yapard
Aynen öyle oluyor kuzum benimde annem bakıyor uğraşmasın zorlanmasın diye hiç zorlamadım kendi yemesi konusunda sonra biz yedirmeyi bırakamadıkAbımın ıkı cocugu var cızgı fılmle falan bınbır nazla bazen aglayarak yemek yıyorlar,onlarada annem bakmıstı poyrazda aynı olcak dıye korkuyorum o yuzden bende mama sandalyesınde doke saca kendı yemegı ogrenmesını ıstıyorumannemı tembıhledım ıyıce ama bakalım ınsallah sozumu dınler,keske bende kendım buyutebılseydım mınnosumu,daha 4 aylıkken annesız kalcak yavrum aksam ısten 6.30 da cıkıcam benı toplasan 1 saat anca gorecek aksamları zor ya gercekten.loto falan cıksa keske
İnşallah bebegım daha 1 ay daha beraberim tadını cıkarmaya bakmalıyımAynen öyle oluyor kuzum benimde annem bakıyor uğraşmasın zorlanmasın diye hiç zorlamadım kendi yemesi konusunda sonra biz yedirmeyi bırakamadıkOlsun kuzucugun için çalışıyorsun sonuçta canım ona daha rahat imkanlar sağlamak için ben de tam 6. Ayda bırakmış olcam sosyalleşmek gerçekten ruhen bize de iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?