Mamasını değiştirmeyi deneseniz nasıl olur biraz daha rahatlamaz mı acaba

40 ı çıkmış bebeğinin bu günlerde kaka sayıları azalabiliyor aniden büyüdükleri için ama rahatsız oluyorsa tüm vücuduna duş sonra sı masaj yapabilirsin doktoruna danışıp zeytinyapı sürebilirsin totoşuna
Yorgunluğumuzu biryerlerden çıkarıyoruz maalesef bende eşimden ve çocuğumdan çıkarıyorum çok yoruluyoruz evet hiç boş kalmıyoruz belki, ben çok feci bir haldeydim yazmıştım ogünlerde avazım çıktığı kadar herşeyden herkesten nefret ediyorum defolun hayatımdan vs diyip bağırıyordum bunu dediğim kişilerde çocuklarım ve eşim hayatımda en sevdiğim insanlar a zindan hayatı yaşattım birsüre halen de toparlayamdım ama oğlumun pskolojisini bozmaya başladım hem bağırdım hem itip kaktım hemde sevmedim vicdan azabı çekip sabahlara kadarda ağladım ne çektim şu dört duvar arasında sonra Hatice kÜbra tongarın bağırmayan anneler serisi vardı ben bekarken de bitirdim bunu kreşte çalıştım çok güzel uyguladım bilgilerimi gel görki iki bebekle yapamadım neyse dinledim neden bağırdığımızu çocuklarımıza sonucunun ne olacağını altında yatam sebebler vs başımdan kaynar sular döküldü bir daha tövbe dedim bide ben annemin en çok bağırma huyundan bıkmıştım çok bağırırdı çok kızardım içimden şimdi annemin 10 katı kötü birine dönüşmüşüm
Hatice hanımın videolarını muhakkak izle iki çocukla nasıl izleyeceğim diyeceksin ben gece yatarken yanıma açıp koyuyorum öyle uyuyorum ne duyarsam o kalıyor
Pedagoji okulu Adem bey var oda harika anlatıyor her yaklaşımı mükemmel onuda dinle farkındalık yaratıyor gerçekten bunlar uymak zorunda değiliz ama öfkemizi yenmek zorundaymışız onu anladım