• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Hiç niyetim yok valla Herkes kendi memleketini istiyor bende kendi memleketimi tabiki😁

Evi boyattık bugün amca aslaaa boya damlatmaz dediler güvendik bizde bana kalsa asla ellemezdimde neyse geldi ben evi topladım tüm eşyalara çarşaf örttüm çıktım sabah, Az önce geldik gÜya amca damlatmamasıyla meşhurdu serdiğim tüm çarşaflarım çöp olmuş salonun ortasına bir kova boya dökülmüş dolaplar damla damla boya banyo wc duvar fayansı komle fırça ile bilerek sıçratılmış sanki damlayanları gözüm görmüyor bile bu nasıl iş ben anladım eşimde diyor ki ne kadar temiz çalışmış değil mi ?
Yaa bir sürü iş çıkmış sana. 😔 geçmiş olsun

Kızlar benim bebeğim mama içiyor artık emmiyor sütüm de çok yok bazen geve emiyor da dünden beri çok sancılı ha delircem artık kaka da yapamıyorum kıvranıyor daha doğrusu eskiden günde 3-4 kere mutlaka kaka yapardı şimdi dün sabah yapmıştı biraz daha da yapmadı bugün hiç yapmadı sürekli bağırıyor ya napcam bilmiyorum doktor nurse harvey vermişti gaz için onu veriyorum başka yapacak birleyim yok ama gücüm kalmadı sabahdan beri 2 saat uyumamıştır toplasan şu saat oldu yeni zorla yatırdık bir eşim bir ben alıp durduk ssbrımız bittikçe birbirimize parladık ama öldük ya daha vallahi karnıma ağrılar girdi bu nedir çocuk 3-4 gündür bambaşka birşeye dönüştü öncesinde nadiren arada ağrısı sancısı olurdu ama kal gündür beter ya beter hele dünden beri tamamen sabrımı tüketiyor sürekli büyüğüne kızıyorum bende sinirimi ondan çıkartıyorum çocuk a dese ne var ne diyorum of :((( anne anne diyip duruyor o da her dakika anne buna bak anne şuna bak anne şöyle oldu böyle oldu ay ben çok sabırsızım galiba yapamıyorum bu iki çocuklu hayatı bu ne ya valla hayır öncesinde çok iyiydik tabiki bebektir ağlardı ederdi ama zorlamazdı günlerdir okadar zorlanıyorum ki bir dakika susmaz mı ya bir bebek kucağımda evde gezinip duruyorum ya

Oyyy masallahhh 😀🧿🧿
Benimki aksam 9 da uyudu 2 de uyandi birdahada dogru duzgun uyumadi diyeceklerim bukadar🥴
Bende benimki güzel uyuyor sanıyorum o kadar uykusuz kalınca demekki 2 saat uyusa çok sanıyorum 12 gibi uyuyor gece sabah bazen 4 bazen 6 da uyanıyor sonra 8 de uyanıyor bazen de 11 de uayniyor

Bende benimki güzel uyuyor sanıyorum o kadar uykusuz kalınca demekki 2 saat uyusa çok sanıyorum 12 gibi uyuyor gece sabah bazen 4 bazen 6 da uyanıyor sonra 8 de uyanıyor bazen de 11 de uayniyor
Seninkide benim bebe gibiymiş 4-5 ten sonra uykusu açılıyor düzgün yatamıyor uyuyup uyanıyor sürekli ☺️10 gibi uyusa daha güzel olacak ama
Buarada benim 18 aylık olan oğlum herşeye hayır demeye başladı erken değilmi 2 yaş sendromu için daha şimdilerdemi başlıyor
Okadar da dikkat ediyoruz olumsuz cümleler hayır yok olmaz gibi kelimeler kullanmıyoruz çocuk biz ne desek hayır hayır diyip duruyor daha düzgün konuşmadığı halde ne zaman düzeliyorlar ya bu durumdan çok inatlaşmaya başladı

Oyyy masallahhh 😀🧿🧿
Benimki aksam 9 da uyudu 2 de uyandi birdahada dogru duzgun uyumadi diyeceklerim bukadar🥴
Bende benimki güzel uyuyor sanıyorum o kadar uykusuz kalınca demekki 2 saat uyusa çok sanıyorum 12 gibi uyuyor gece sabah bazen 4 bazen 6 da uyanıyor sonra 8 de uyanıyor bazen de 11
Seninkide benim bebe gibiymiş 4-5 ten sonra uykusu açılıyor düzgün yatamıyor uyuyup uyanıyor sürekli ☺️10 gibi uyusa daha güzel olacak ama
Buarada benim 18 aylık olan oğlum herşeye hayır demeye başladı erken değilmi 2 yaş sendromu için daha şimdilerdemi başlıyor
Okadar da dikkat ediyoruz olumsuz cümleler hayır yok olmaz gibi kelimeler kullanmıyoruz çocuk biz ne desek hayır hayır diyip duruyor daha düzgün konuşmadığı halde ne zaman düzeliyorlar ya bu durumdan çok inatlaşmaya başladı
Valla benimki 1 buçukta başlamıştı sendroma

Kızlar benim bebeğim mama içiyor artık emmiyor sütüm de çok yok bazen geve emiyor da dünden beri çok sancılı ha delircem artık kaka da yapamıyorum kıvranıyor daha doğrusu eskiden günde 3-4 kere mutlaka kaka yapardı şimdi dün sabah yapmıştı biraz daha da yapmadı bugün hiç yapmadı sürekli bağırıyor ya napcam bilmiyorum doktor nurse harvey vermişti gaz için onu veriyorum başka yapacak birleyim yok ama gücüm kalmadı sabahdan beri 2 saat uyumamıştır toplasan şu saat oldu yeni zorla yatırdık bir eşim bir ben alıp durduk ssbrımız bittikçe birbirimize parladık ama öldük ya daha vallahi karnıma ağrılar girdi bu nedir çocuk 3-4 gündür bambaşka birşeye dönüştü öncesinde nadiren arada ağrısı sancısı olurdu ama kal gündür beter ya beter hele dünden beri tamamen sabrımı tüketiyor sürekli büyüğüne kızıyorum bende sinirimi ondan çıkartıyorum çocuk a dese ne var ne diyorum of :((( anne anne diyip duruyor o da her dakika anne buna bak anne şuna bak anne şöyle oldu böyle oldu ay ben çok sabırsızım galiba yapamıyorum bu iki çocuklu hayatı bu ne ya valla hayır öncesinde çok iyiydik tabiki bebektir ağlardı ederdi ama zorlamazdı günlerdir okadar zorlanıyorum ki bir dakika susmaz mı ya bir bebek kucağımda evde gezinip
Mamasını değiştirmeyi deneseniz nasıl olur biraz daha rahatlamaz mı acaba 🤔
40 ı çıkmış bebeğinin bu günlerde kaka sayıları azalabiliyor aniden büyüdükleri için ama rahatsız oluyorsa tüm vücuduna duş sonra sı masaj yapabilirsin doktoruna danışıp zeytinyapı sürebilirsin totoşuna
Yorgunluğumuzu biryerlerden çıkarıyoruz maalesef bende eşimden ve çocuğumdan çıkarıyorum çok yoruluyoruz evet hiç boş kalmıyoruz belki, ben çok feci bir haldeydim yazmıştım ogünlerde avazım çıktığı kadar herşeyden herkesten nefret ediyorum defolun hayatımdan vs diyip bağırıyordum bunu dediğim kişilerde çocuklarım ve eşim hayatımda en sevdiğim insanlar a zindan hayatı yaşattım birsüre halen de toparlayamdım ama oğlumun pskolojisini bozmaya başladım hem bağırdım hem itip kaktım hemde sevmedim vicdan azabı çekip sabahlara kadarda ağladım ne çektim şu dört duvar arasında sonra Hatice kÜbra tongarın bağırmayan anneler serisi vardı ben bekarken de bitirdim bunu kreşte çalıştım çok güzel uyguladım bilgilerimi gel görki iki bebekle yapamadım neyse dinledim neden bağırdığımızu çocuklarımıza sonucunun ne olacağını altında yatam sebebler vs başımdan kaynar sular döküldü bir daha tövbe dedim bide ben annemin en çok bağırma huyundan bıkmıştım çok bağırırdı çok kızardım içimden şimdi annemin 10 katı kötü birine dönüşmüşüm
Hatice hanımın videolarını muhakkak izle iki çocukla nasıl izleyeceğim diyeceksin ben gece yatarken yanıma açıp koyuyorum öyle uyuyorum ne duyarsam o kalıyor
Pedagoji okulu Adem bey var oda harika anlatıyor her yaklaşımı mükemmel onuda dinle farkındalık yaratıyor gerçekten bunlar uymak zorunda değiliz ama öfkemizi yenmek zorundaymışız onu anladım

Kızlar benim bebeğim mama içiyor artık emmiyor sütüm de çok yok bazen geve emiyor da dünden beri çok sancılı ha delircem artık kaka da yapamıyorum kıvranıyor daha doğrusu eskiden günde 3-4 kere mutlaka kaka yapardı şimdi dün sabah yapmıştı biraz daha da yapmadı bugün hiç yapmadı sürekli bağırıyor ya napcam bilmiyorum doktor nurse harvey vermişti gaz için onu veriyorum başka yapacak birleyim yok ama gücüm kalmadı sabahdan beri 2 saat uyumamıştır toplasan şu saat oldu yeni zorla yatırdık bir eşim bir ben alıp durduk ssbrımız bittikçe birbirimize parladık ama öldük ya daha vallahi karnıma ağrılar girdi bu nedir çocuk 3-4 gündür bambaşka birşeye dönüştü öncesinde nadiren arada ağrısı sancısı olurdu ama kal gündür beter ya beter hele dünden beri tamamen sabrımı tüketiyor sürekli büyüğüne kızıyorum bende sinirimi ondan çıkartıyorum çocuk a dese ne var ne diyorum of :((( anne anne diyip duruyor o da her dakika anne buna bak anne şuna bak anne şöyle oldu böyle oldu ay ben çok sabırsızım galiba yapamıyorum bu iki çocuklu hayatı bu ne ya valla hayır öncesinde çok iyiydik tabiki bebektir ağlardı ederdi ama zorlamazdı günlerdir okadar zorlanıyorum ki bir dakika susmaz mı ya bir bebek kucağımda evde gezinip duruyorum ya
Tam senin bebişin ayında benimki de öyleydi. Sonra mamayı değiştirdim düzeldi. Acaba mamadan olabilir mi

Kızlar bisi sorcam ya konu da açtım da burdan da yazayım istedim, fikirleriniz benim için çok önemli, Özel bir okuldan güzel bir iş teklifi aldım, okuloncesi kurumu 8 5 çalışma emzirme izni de vereceklerini söylüyorlar kabul edersem eylulde başlayacağım bebeğim 6 aylık olacak annem de kv dede var bakacak olan bebeğe ama yine de emin olamıyorum çocuklarla çalışmak çok yorucu olabiliyor bebeğim çok küçük ama bir daha böyle bir fırsat elime geçmez diye de korkuyorum çünkü ilerde çalışmak istiyordum sadece şuan çok erken, sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım
Çocuk gelişimi uzmanıyım, yüksek lisansımı da bu alanda yaptım. Aynı zamanda çocuk gelişimi lise ve okul öncesi öğretmeni ve çocuk masalları yazarıyım. Bunları belirttim, çünkü çocuğuma benden daha iyi bakabilecek kimse yok. 4 yaşına kadar kendim büyütmeyi planlıyorum. Tabii, hayatta ne olur bilinmez. Zor bir durum olur, desteğe ihtiyaç duyulur… O zaman şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edilir. Ama imkân varsa, ilk 4 yıl çocuğun annesiyle büyümesi, güvenli bağlanma, gelişimsel ihtiyaçları ve duygusal sağlığı açısından gerçekten çok kıymetli.

Tam senin bebişin ayında benimki de öyleydi. Sonra mamayı değiştirdim düzeldi. Acaba mamadan olabilir mi
Mama ilk günden beri sma vomfort kullanıyoruz çok memnunum çok iyi faz çıkartıyordu felan ama bu birkaç gündür ne olduysa çocuk zorlanıyor mama yapsa baltan da yapmaz mıydı baştan beri biraz emiyordu tabi o zamanlar şu son hafta enmeyş de bıraktı tamamen mama oldu sanırım vücudu birden tamamen mamaya geçince mi böyle oldu acaba diyorum

Mamasını değiştirmeyi deneseniz nasıl olur biraz daha rahatlamaz mı acaba 🤔
40 ı çıkmış bebeğinin bu günlerde kaka sayıları azalabiliyor aniden büyüdükleri için ama rahatsız oluyorsa tüm vücuduna duş sonra sı masaj yapabilirsin doktoruna danışıp zeytinyapı sürebilirsin totoşuna
Yorgunluğumuzu biryerlerden çıkarıyoruz maalesef bende eşimden ve çocuğumdan çıkarıyorum çok yoruluyoruz evet hiç boş kalmıyoruz belki, ben çok feci bir haldeydim yazmıştım ogünlerde avazım çıktığı kadar herşeyden herkesten nefret ediyorum defolun hayatımdan vs diyip bağırıyordum bunu dediğim kişilerde çocuklarım ve eşim hayatımda en sevdiğim insanlar a zindan hayatı yaşattım birsüre halen de toparlayamdım ama oğlumun pskolojisini bozmaya başladım hem bağırdım hem itip kaktım hemde sevmedim vicdan azabı çekip sabahlara kadarda ağladım ne çektim şu dört duvar arasında sonra Hatice kÜbra tongarın bağırmayan anneler serisi vardı ben bekarken de bitirdim bunu kreşte çalıştım çok güzel uyguladım bilgilerimi gel görki iki bebekle yapamadım neyse dinledim neden bağırdığımızu çocuklarımıza sonucunun ne olacağını altında yatam sebebler vs başımdan kaynar sular döküldü bir daha tövbe dedim bide ben annemin en çok bağırma huyundan bıkmıştım çok bağırırdı çok kızardım içimden şimdi annemin 10 katı kötü birine dönüşmüşüm
Hatice hanımın videolarını muhakkak izle iki çocukla nasıl izleyeceğim diyeceksin ben gece yatarken yanıma açıp koyuyorum öyle uyuyorum ne duyarsam o kalıyor
Pedagoji okulu Adem bey var oda harika anlatıyor her yaklaşımı mükemmel onuda dinle farkındalık yaratıyor gerçekten bunlar uymak zorunda değiliz ama öfkemizi yenmek zorundaymışız onu anladım
Mama baştan beri çok memnunum aslında sma comfort kullanıyoruz hep çok iyi gaz çıkartırdı anlamadım ya tamamen memeyi bıraktı ben ona yoruyorum aslında mamayı sürekli içtiği için galiba. Buarada dediklerinizi yapcam dinliycem gerçekten çok üzülüyorum yetemiyorum diye geçen gün kızım koca adam gibi bana şey dedi bakamıyacaksan yapmasaydın kardeşimi dedi okadar üzüldüm ki :( bide böyle zorlandığımda hemen diyo anneannem gelsin babaannem gelsin yapamıyorsan diyo ay içime oturuyor öyle diyince o

Ya bir şey sorcam bebiş 5 te uyanmasin diye perde çektim ya sjsbjsnd şimdi de 9 gibi uyanıyor aklıma takıldı çocuğun güne başlama saati olarak çok mu geç bu civarlar uyanıyor olmasi 🥹 bi de gece 1 defa uyanmış oldu aşırı uykuluydum hatirlamiyotum ama gece 3 gibi uyandi 3.50 civarı uyuttum sanırım 😂 beynim çalışmıyor geceleri bir süre erken uyuyayım ben de en iyisi 😂😂 gece 1 defa uyandığı için memelerim taş kesilip ağrıyor.... Bu bebe de anca birini emiyor diğeri fazla geliyor zaten. Eşim sağ dedi ama mantıklı mı bilemedim 😌

Mama baştan beri çok memnunum aslında sma comfort kullanıyoruz hep çok iyi gaz çıkartırdı anlamadım ya tamamen memeyi bıraktı ben ona yoruyorum aslında mamayı sürekli içtiği için galiba. Buarada dediklerinizi yapcam dinliycem gerçekten çok üzülüyorum yetemiyorum diye geçen gün kızım koca adam gibi bana şey dedi bakamıyacaksan yapmasaydın kardeşimi dedi okadar üzüldüm ki :( bide böyle zorlandığımda hemen diyo anneannem gelsin babaannem gelsin yapamıyorsan diyo ay içime oturuyor öyle diyince o
Ay büyümüşte küçülmüş sanki nasılda çevreden etkileniyorlar böyle
lohusalıkda var üzerimizde 40 gün değil vala aylar sirüyor üzerimizden atabilmek

Ay çok boş kafa utuleyen sahneleri vardı 1 daha iyiydi zaten genel kural dizi evrenlerinde hep sonraki sezonlar öncekini aratır,😂😂
Keisnlikle öyle ilk sezon gibi devam etseydimçok daha iyi olacaktı oyuncu değişiklikleri oldumu izleyesim gelmiyor eleştirecek çok yer vardı😁

Back
X