- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.985
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.241
Beklentiyo düşük tutuyorum ben genel olarak seri dizilerde falan djdnjddjd çünkü bozuluyo kesin yapcak bir şey yok skdjsjjd prens e başlarız bayramdan sonraya kalır diye düşünüyorumKeisnlikle öyle ilk sezon gibi devam etseydimçok daha iyi olacaktı oyuncu değişiklikleri oldumu izleyesim gelmiyor eleştirecek çok yer vardı
Ben de bunu merak edyorum ya ve bu durum süt azalmasına neden olur mı acaba? Göğsün çok beklemesiYa bir şey sorcam bebiş 5 te uyanmasin diye perde çektim ya sjsbjsnd şimdi de 9 gibi uyanıyor aklıma takıldı çocuğun güne başlama saati olarak çok mu geç bu civarlar uyanıyor olmasibi de gece 1 defa uyanmış oldu aşırı uykuluydum hatirlamiyotum ama gece 3 gibi uyandi 3.50 civarı uyuttum sanırım beynim çalışmıyor geceleri bir süre erken uyuyayım ben de en iyisi gece 1 defa uyandığı için memelerim taş kesilip ağrıyor.... Bu bebe de anca birini emiyor diğeri fazla geliyor zaten. Eşim sağ dedi ama mantıklı mı bilemedim
Ben sağıyorum vaktim olursa öyle bi durumda ama süt azalır korkusuyla yaniYa bir şey sorcam bebiş 5 te uyanmasin diye perde çektim ya sjsbjsnd şimdi de 9 gibi uyanıyor aklıma takıldı çocuğun güne başlama saati olarak çok mu geç bu civarlar uyanıyor olmasibi de gece 1 defa uyanmış oldu aşırı uykuluydum hatirlamiyotum ama gece 3 gibi uyandi 3.50 civarı uyuttum sanırım beynim çalışmıyor geceleri bir süre erken uyuyayım ben de en iyisi gece 1 defa uyandığı için memelerim taş kesilip ağrıyor.... Bu bebe de anca birini emiyor diğeri fazla geliyor zaten. Eşim sağ dedi ama mantıklı mı bilemedim
Bence süt azalmaz da mastite doğru yol almak da istemem djdbdhjdd çünkü aşırı sert oluyor ve aşırı sıcak yani böyle çok beklerse kanallarda tıkanıklık yapıyor bazenBen de bunu merak edyorum ya ve bu durum süt azalmasına neden olur mı acaba? Göğsün çok beklemesi
Ben sağıyorum vaktim olursa öyle bi durumda ama süt azalır korkusuyla yani
O zaman sen riske atma sağ biraz bence canımBence süt azalmaz da mastite doğru yol almak da istemem djdbdhjdd çünkü aşırı sert oluyor ve aşırı sıcak yani böyle çok beklerse kanallarda tıkanıklık yapıyor bazenbana geçen öyle oldu zaten baya ovaladim iyice emzirdim öyle geçti anca ondan korkuyorum dndnjdjd ağrı yapıyor hafiften şuan ama 1 saat geçmedi diye emziremiyorum hâlâ...
Pompa almak lazım sjdbbsdbdnd umarım bebem bugün çok emmek ister de indiririz sjdbshbddO zaman sen riske atma sağ biraz bence canım
Bakar canim benimki de bir aydır yeni yeni iyice bana bakmaya başladı hatta şuan onu da geçtim babası gelince yanimiza memeen kafasini döndürüyor bakıyor bu kim ses nerden geliyo diye sndnjsjd bakar yani merak etme yavaş yavaşKızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı.
KoçBakar canim benimki de bir aydır yeni yeni iyice bana bakmaya başladı hatta şuan onu da geçtim babası gelince yanimiza memeen kafasini döndürüyor bakıyor bu kim ses nerden geliyo diye sndnjsjd bakar yani merak etme yavaş yavaşikinci ihtimal senin bebe boğa miydi yemek yemeye aşık olduğu için başka yere bakasi gelmiyodur sjsbshbsjs
Onu demek için bile çok erken değil mi yani gelişimsel olarak yaşıtları ile benzer şeyleri yapabiliyor beceri olarak zaten. Hic kuruntu yapma kendine bol bol konuşmaya çalış emerken belki sadece canı bakmak istemiyodur yani onlarin da bir karakteri varKoçama evet acıktığında kendini kaybediyor. Ya çok korktum ya sabahtan beri otizm mi çocuk diye içim içimi yiyor. Erken evet biliyorum da offf ne bileyim. Halbuki emme dışında göz teması var, kıkır kıkır gülüp sesler çıkarıyor. Bir de kafayı taktım ses falan çıkarıyorum yok bakmıyor. Düzelir inş
Seni çok iyi anlıyorum benimde ilk zamanlar kabus gibiydi sürekli bacaklarını çekip ağlıyordu kıvranıyordu resmen. Geceleri uyumak bilmezdi kucağımda dalar yatağına koyduğum an uyanıp ağlardı, uykusuzluktan perişan olmuştum. Benimki de memeden çok az emdiği için mama da veriyordum sma comfort almıştık. Sonra doktora durumu anlattım aptamil conformil önerdi gazlı ve kolik bebekler içinmiş. Mamayı değiştirdikten sonra şükür sikayetimiz bitti artik geceleri kesintisiz 4-5 saat uyur sabah 6 da tekrar besleyip yine yatırıyorum 10 a kadar tekrar uyur. Gaz damlası biz de almıştık ama bebeğimi daha beter etti bir kaç gün kullanıp bıraktım. Istersen dene ben çok rahatladım.Kızlar benim bebeğim mama içiyor artık emmiyor sütüm de çok yok bazen geve emiyor da dünden beri çok sancılı ha delircem artık kaka da yapamıyorum kıvranıyor daha doğrusu eskiden günde 3-4 kere mutlaka kaka yapardı şimdi dün sabah yapmıştı biraz daha da yapmadı bugün hiç yapmadı sürekli bağırıyor ya napcam bilmiyorum doktor nurse harvey vermişti gaz için onu veriyorum başka yapacak birleyim yok ama gücüm kalmadı sabahdan beri 2 saat uyumamıştır toplasan şu saat oldu yeni zorla yatırdık bir eşim bir ben alıp durduk ssbrımız bittikçe birbirimize parladık ama öldük ya daha vallahi karnıma ağrılar girdi bu nedir çocuk 3-4 gündür bambaşka birşeye dönüştü öncesinde nadiren arada ağrısı sancısı olurdu ama kal gündür beter ya beter hele dünden beri tamamen sabrımı tüketiyor sürekli büyüğüne kızıyorum bende sinirimi ondan çıkartıyorum çocuk a dese ne var ne diyorum of(( anne anne diyip duruyor o da her dakika anne buna bak anne şuna bak anne şöyle oldu böyle oldu ay ben çok sabırsızım galiba yapamıyorum bu iki çocuklu hayatı bu ne ya valla hayır öncesinde çok iyiydik tabiki bebektir ağlardı ederdi ama zorlamazdı günlerdir okadar zorlanıyorum ki bir dakika susmaz mı ya bir bebek kucağımda evde gezinip duruyorum ya
Ohh ohh masallahBunu dedim be kucağımdan uataga koydum uyuyodu nerdeyse yan döndü ajhshwjdbsjdn
İnşallah böyle sakince atlatır aşının etkisinigunaydın bebeklerrota asısını olduk bakalım sabah,agzından cıkanları hemsıre elıne eldıven takıp emdırdı parmagıyla,o an halımı gormenız lazımdı esımle goz goze kaldık kadın parmagını emdırınce oh my god benım bebıste laktoz ıntolaransı varya ınsallah dokunmaz aşıda gecer gıder uyuyor suanda
O piyanolu halidan alalım diyo babası çünkü ayakları durmak bilmiyor fena djbdjsndksjd dönme durumu da şöyle onden anlayabilirsiniz ayaklarını karnına kadar çekmeye basliyorsa yavaş yavaş dönmeye de başlar jsndjd benimki de tam dönmedi zaten ama ayakları byadir top gibi kendine cekiyoduOhh ohh masallahdarısı bızım bebelerın basına,benımkı ayagıyla oyun halısının oyuncaklarına vuruyor ama henuz donme denemesı yok
Benim de sabahlri baya dolu oluyor içemiyor ama bu aylarda hep böyle hatta muhtemelen sabah diğer göğüsten süt akar fazlalilktan benim hep öyle oldu sonra vücutta o düzene alışıyorYa bir şey sorcam bebiş 5 te uyanmasin diye perde çektim ya sjsbjsnd şimdi de 9 gibi uyanıyor aklıma takıldı çocuğun güne başlama saati olarak çok mu geç bu civarlar uyanıyor olmasibi de gece 1 defa uyanmış oldu aşırı uykuluydum hatirlamiyotum ama gece 3 gibi uyandi 3.50 civarı uyuttum sanırım beynim çalışmıyor geceleri bir süre erken uyuyayım ben de en iyisi gece 1 defa uyandığı için memelerim taş kesilip ağrıyor.... Bu bebe de anca birini emiyor diğeri fazla geliyor zaten. Eşim sağ dedi ama mantıklı mı bilemedim
Aa öyle mi alayım o zaman bende aptsmil of sma yo da stok yapmıştım 3-4 paket var dahaSeni çok iyi anlıyorum benimde ilk zamanlar kabus gibiydi sürekli bacaklarını çekip ağlıyordu kıvranıyordu resmen. Geceleri uyumak bilmezdi kucağımda dalar yatağına koyduğum an uyanıp ağlardı, uykusuzluktan perişan olmuştum. Benimki de memeden çok az emdiği için mama da veriyordum sma comfort almıştık. Sonra doktora durumu anlattım aptamil conformil önerdi gazlı ve kolik bebekler içinmiş. Mamayı değiştirdikten sonra şükür sikayetimiz bitti artik geceleri kesintisiz 4-5 saat uyur sabah 6 da tekrar besleyip yine yatırıyorum 10 a kadar tekrar uyur. Gaz damlası biz de almıştık ama bebeğimi daha beter etti bir kaç gün kullanıp bıraktım. Istersen dene ben çok rahatladım.
Aynen şuan bile emmesine rağmen tam bosaltamadi evi toparliyorum baktım minicik ıslanmış üstüm ilk başlarda yatağı falan islatiyordu da şükür biraz düzene girdi ama gece boyu uyursa artık ve böyle devam ederse sıkıntı olur diye korkuyorum. Derdini seyapim diyenler olacaktir ama jsnjsnd fazlası da problem azı da ciddenBenim de sabahlri baya dolu oluyor içemiyor ama bu aylarda hep böyle hatta muhtemelen sabah diğer göğüsten süt akar fazlalilktan benim hep öyle oldu sonra vücutta o düzene alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?