2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Keisnlikle öyle ilk sezon gibi devam etseydimçok daha iyi olacaktı oyuncu değişiklikleri oldumu izleyesim gelmiyor eleştirecek çok yer vardı
Beklentiyo düşük tutuyorum ben genel olarak seri dizilerde falan djdnjddjd çünkü bozuluyo kesin yapcak bir şey yok skdjsjjd prens e başlarız bayramdan sonraya kalır diye düşünüyorum bu hafta camasirlari bitirme gibi challenge yapıyorum 3 posta kaldı nsbdjsndd bebiş uyurken part part halledicem çünkü annemlerden dönüşte bize ugramak isteyenler vardi gelebilirler hiç gelince uğraşmayım

Ben de bunu merak edyorum ya ve bu durum süt azalmasına neden olur mı acaba? Göğsün çok beklemesi

Ben sağıyorum vaktim olursa öyle bi durumda ama süt azalır korkusuyla yani

Ben de bunu merak edyorum ya ve bu durum süt azalmasına neden olur mı acaba? Göğsün çok beklemesi
Bence süt azalmaz da mastite doğru yol almak da istemem djdbdhjdd çünkü aşırı sert oluyor ve aşırı sıcak yani böyle çok beklerse kanallarda tıkanıklık yapıyor bazen bana geçen öyle oldu zaten baya ovaladim iyice emzirdim öyle geçti anca ondan korkuyorum dndnjdjd ağrı yapıyor hafiften şuan ama 1 saat geçmedi diye emziremiyorum hâlâ...
Ben sağıyorum vaktim olursa öyle bi durumda ama süt azalır korkusuyla yani

O zaman sen riske atma sağ biraz bence canım

Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyor kafama takıldı.

Bakar canim benimki de bir aydır yeni yeni iyice bana bakmaya başladı hatta şuan onu da geçtim babası gelince yanimiza memeen kafasini döndürüyor bakıyor bu kim ses nerden geliyo diye sndnjsjd bakar yani merak etme yavaş yavaş ikinci ihtimal senin bebe boğa miydi yemek yemeye aşık olduğu için başka yere bakasi gelmiyodur sjsbshbsjs

Koç ama evet acıktığında kendini kaybediyor. Ya çok korktum ya sabahtan beri otizm mi çocuk diye içim içimi yiyor. Erken evet biliyorum da offf ne bileyim. Halbuki emme dışında göz teması var, kıkır kıkır gülüp sesler çıkarıyor. Bir de kafayı taktım ses falan çıkarıyorum yok bakmıyor. Düzelir inş

Onu demek için bile çok erken değil mi yani gelişimsel olarak yaşıtları ile benzer şeyleri yapabiliyor beceri olarak zaten. Hic kuruntu yapma kendine bol bol konuşmaya çalış emerken belki sadece canı bakmak istemiyodur yani onlarin da bir karakteri var Allah korusun bütün bebelerimizi bazısı erkenden giriyor her şeye bazısı daha geç öyle düşün bunu da bence. Mesela delal in bebe önden uçarak gidiyor şimdi bizim bebe yan bile dönmüyor kendi kendine her hareketine sorun mu var diye bakmaya gerek yok yavaş yavaş öğrenecekler gelisecekler merak etme

gunaydın bebeklerrota asısını olduk bakalım sabah,agzından cıkanları hemsıre elıne eldıven takıp emdırdı parmagıyla,o an halımı gormenız lazımdıesımle goz goze kaldık kadın parmagını emdırınce oh my godbenım bebıste laktoz ıntolaransı varya ınsallah dokunmaz aşıda gecer gıder uyuyor suanda

Seni çok iyi anlıyorum benimde ilk zamanlar kabus gibiydi sürekli bacaklarını çekip ağlıyordu kıvranıyordu resmen. Geceleri uyumak bilmezdi kucağımda dalar yatağına koyduğum an uyanıp ağlardı, uykusuzluktan perişan olmuştum. Benimki de memeden çok az emdiği için mama da veriyordum sma comfort almıştık. Sonra doktora durumu anlattım aptamil conformil önerdi gazlı ve kolik bebekler içinmiş. Mamayı değiştirdikten sonra şükür sikayetimiz bitti artik geceleri kesintisiz 4-5 saat uyur sabah 6 da tekrar besleyip yine yatırıyorum 10 a kadar tekrar uyur. Gaz damlası biz de almıştık ama bebeğimi daha beter etti bir kaç gün kullanıp bıraktım. Istersen dene ben çok rahatladım.

Huzursuzlanırmı derken bızımkı uykuya düştü sabahtan beri uyuyor.bu arada ıkı tane rota asısı varmıs rotarıx olduk bız,yan etkısı daha azmıs ve daha kolay bulunuyormus eczacı arkadasımız oyle dedı onu aldık,yaptırmayan arkadaslar ıcın

İnşallah böyle sakince atlatır aşının etkisini benim bebis ilk doğduğunda emsin diye aynısını yaptılar damagina falan parmağını sürttü hemşire eldivenle djdnjnd yani bir şey olmaz
Ohh ohh masallahdarısı bızım bebelerın basına,benımkı ayagıyla oyun halısının oyuncaklarına vuruyor ama henuz donme denemesı yok
O piyanolu halidan alalım diyo babası çünkü ayakları durmak bilmiyor fena djbdjsndksjd dönme durumu da şöyle onden anlayabilirsiniz ayaklarını karnına kadar çekmeye basliyorsa yavaş yavaş dönmeye de başlar jsndjd benimki de tam dönmedi zaten ama ayakları byadir top gibi kendine cekiyodu

Benim de sabahlri baya dolu oluyor içemiyor ama bu aylarda hep böyle hatta muhtemelen sabah diğer göğüsten süt akar fazlalilktan benim hep öyle oldu sonra vücutta o düzene alışıyor

Aa öyle mi alayım o zaman bende aptsmil of sma yo da stok yapmıştım 3-4 paket var daha ama mamadan olsa baştan beri niye olmadı onu düşünüyorum 50 gündür birşey yoktu bu 3-5 gündür niye öyle oldu anlamıyorum aynı mama sonuçta . Ha miktar arttı evet önceden anne sütü de alıyordu az da olsa şuan gece gündüz hep mama ama bilmiyorum yinede bi aptsmil deneyeyim ya bende gaz ilacı kullanmamaya direniyordum aslında hiç gerek ee kalmamıştı bunca zaman çok gazlı değildi ama işte bu hafta mecbur kaldım çok kıvranınca nurse harvey başladım da bir tık sanki fayda etti ama yine de huzursuz genel olarak eski hali yok eskiden çok daha huzurluydu çocuk

Benim de sabahlri baya dolu oluyor içemiyor ama bu aylarda hep böyle hatta muhtemelen sabah diğer göğüsten süt akar fazlalilktan benim hep öyle oldu sonra vücutta o düzene alışıyor
Aynen şuan bile emmesine rağmen tam bosaltamadi evi toparliyorum baktım minicik ıslanmış üstüm ilk başlarda yatağı falan islatiyordu da şükür biraz düzene girdi ama gece boyu uyursa artık ve böyle devam ederse sıkıntı olur diye korkuyorum. Derdini seyapim diyenler olacaktir ama jsnjsnd fazlası da problem azı da cidden sırf insin biraz diye bebe ikinciye ön sütü daha fazla almış oldu. Normalde gün içinde az uyuyunca suyunu çıkarıyor memenin ama bugünlerde aksi gibi gündüz de fazla uyuyor smnsksndjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…