• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
ma ilk günden beri sma vomfort kullanıyoruz çok memnunum çok iyi faz çıkartıyordu felan ama bu birkaç gündür ne olduysa çocuk zorlanıyor mama yapsa baltan da yapmaz mıydı baştan beri biraz emiyordu tabi o zamanlar şu son hafta enmeyş de bıraktı tamamen mama oldu sanırım vücudu birden tamamen mamaya geçince mi böyle oldu acaba diyorum
Açıkçası Sma comforta geçince rahatladı benimki de. Aptamil conformil kullanıyordum. Çocuk gaz sancısından için için ağlardı bacaklarını çeke çeke.

Aynen şuan bile emmesine rağmen tam bosaltamadi evi toparliyorum baktım minicik ıslanmış üstüm ilk başlarda yatağı falan islatiyordu da şükür biraz düzene girdi ama gece boyu uyursa artık ve böyle devam ederse sıkıntı olur diye korkuyorum. Derdini seyapim diyenler olacaktir ama jsnjsnd fazlası da problem azı da cidden 🥹 sırf insin biraz diye bebe ikinciye ön sütü daha fazla almış oldu. Normalde gün içinde az uyuyunca suyunu çıkarıyor memenin ama bugünlerde aksi gibi gündüz de fazla uyuyor smnsksndjd
Valla canım bebeklerin düzeni tam oturdu dediğin anda değişiyor korkutmak gibi olmasın dişi var sancısı var atağı derken uyumadigi gece çok oluyor çok dillendirme maşallah diyelim uyusun.

Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
Ben her emzirme sonrası vermiyorum günde 2 veya 3 kere tek başına öğün olarak veriyorum. 90 ml yapıyorum bazen 120 veriyorum ama daha fazlasını bile versem içer, doktor 90 ı geçme kilo açısından dedi bana

Koç😄 ama evet acıktığında kendini kaybediyor. Ya çok korktum ya sabahtan beri otizm mi çocuk diye içim içimi yiyor. Erken evet biliyorum da offf ne bileyim. Halbuki emme dışında göz teması var, kıkır kıkır gülüp sesler çıkarıyor. Bir de kafayı taktım ses falan çıkarıyorum yok bakmıyor. Düzelir inş😞
Kız çok takma kafana inceleme bebeği benim ilk kızım öyle güler öyle konuşur ağu magu daha 1 aylıktı ikincisi resmen çok uzun bir süre hiç bir ses ifade yoktu dümdüz bebekti insanın oynatasi bile gelmiyordu tuhaf geliyordu hatta bu çok mazlum olacak diyordum şimdi 3 yaşına girmesine 2 ay var bana senin saçını yolacam dedi cadaloz öyle açıldı öyle akıllı çok da güzel konusyor

Valla canım bebeklerin düzeni tam oturdu dediğin anda değişiyor korkutmak gibi olmasın dişi var sancısı var atağı derken uyumadigi gece çok oluyor çok dillendirme maşallah diyelim uyusun.
Yok kiz düzeni oturduğunu sanmıyorum ben zaten arada böyle arada tam tersi oluyo o yüzden korkutmuyorsun sıkıntı yok olacağı varsa göreceğiz zaten kafasindayim sjsbshbsjsbd

Kız çok takma kafana inceleme bebeği benim ilk kızım öyle güler öyle konuşur ağu magu daha 1 aylıktı ikincisi resmen çok uzun bir süre hiç bir ses ifade yoktu dümdüz bebekti insanın oynatasi bile gelmiyordu tuhaf geliyordu hatta bu çok mazlum olacak diyordum şimdi 3 yaşına girmesine 2 ay var bana senin saçını yolacam dedi cadaloz öyle açıldı öyle akıllı çok da güzel konusyor
Ya di mi😊 warcrew warcrew ile beraber yazdıklarınız çok iyi geldi. Her an bakıyor aslında emerken bakmıyor sadece. Gerçi emmek diyorum da biberon yani ondan dolayı benle bir bağ kurmuyor henüz muhtemelen 😄

Ya di mi😊 warcrew warcrew ile beraber yazdıklarınız çok iyi geldi. Her an bakıyor aslında emerken bakmıyor sadece. Gerçi emmek diyorum da biberon yani ondan dolayı benle bir bağ kurmuyor henüz muhtemelen 😄
Sacmalamaaaa öyle düşünme bile bak bu ara çok duygusal gidiyorum buna da oturup aglicam şimdi gecen de acelya nin yazdığına üzüldüm. Üzmeyin kendinizi böyle düşünerek
Biberon olsa ne meme olsa ne emiyor mu emiyor kucağında mi kucağında anasi sen mısın sensin bitti. Bağ kuruyor sadece gelişimleri farklı işte kuzucuklarin ❤️
Benimki kafayı yedi. Kucağımda evin içinde gezmek istiyor sadece. Yatağa koyunca götüne iğne saplanmış gibi ağlıyor tövbe bismillah. Ataktayız cnm😂
Seda sayan ah geceler ithaf ediyorum size beybi sjsnksndjjd geceyi gündüz düşünebilirsin 😂😂

Kız hiç üzme kendini en azından kucağında tutup besliyosun, ben biberon verirken çoğunlukla sabitleyip tek bırakıyordum çocuğu sonra dedim bu böyle olmaz zorunda kalmadıkça kendim besledim 😂 benimki de büyüdükçe tepki vermeye göz teması kurmaya başladı hiç üzülme yani

Ben her emzirme sonrası vermiyorum günde 2 veya 3 kere tek başına öğün olarak veriyorum. 90 ml yapıyorum bazen 120 veriyorum ama daha fazlasını bile versem içer, doktor 90 ı geçme kilo açısından dedi bana
Ben de günde 4kez filan 90 ml veriyorum da çoğu zaman öncesinde emzirmiş oluyorum bizimkinin emmesi öyle çok çok değil gerçi ben o yüzden o şekilde gidiyorum

Sacmalamaaaa öyle düşünme bile bak bu ara çok duygusal gidiyorum buna da oturup aglicam şimdi gecen de acelya nin yazdığına üzüldüm. Üzmeyin kendinizi böyle düşünerek
Biberon olsa ne meme olsa ne emiyor mu emiyor kucağında mi kucağında anasi sen mısın sensin bitti. Bağ kuruyor sadece gelişimleri farklı işte kuzucuklarin ❤️

Seda sayan ah geceler ithaf ediyorum size beybi sjsnksndjjd geceyi gündüz düşünebilirsin 😂😂
Tamam tamam😄😄 doğru diyorsun sanki bu günleri mi hatırlayacak. Arada geliyorlar bana da işte ya kafaya takılacak şeyler değil aslında ama analık delilik işte.

Kız hiç üzme kendini en azından kucağında tutup besliyosun, ben biberon verirken çoğunlukla sabitleyip tek bırakıyordum çocuğu sonra dedim bu böyle olmaz zorunda kalmadıkça kendim besledim 😂 benimki de büyüdükçe tepki vermeye göz teması kurmaya başladı hiç üzülme yani
Ay çok güldüm ya sabitleyip bırakmak😂😂 gerçi kucağına alsan da bir şey değişmeyecekti kim beslerse aynı tepkileri veriyor. Anamdan kocamdan şu anlık bir farkım yok.😂

Ay çok güldüm ya sabitleyip bırakmak😂😂 gerçi kucağına alsan da bir şey değişmeyecekti kim beslerse aynı tepkileri veriyor. Anamdan kocamdan şu anlık bir farkım yok.😂
Algıları az açılsın görürsün farkını 😂 başkasının kucağına gidince bazen agliyo korkuy obabasi dahil😂

Ay benim bu oglan cok fena. Gunlerdir tv ye bakmiyordum tv actim baktim benden once izlemeye baslamis dalmiş tv ye. Bugun tekrar actim bebegide tvye arkasi dönük koydum sesi duyunca kafasini geriye atmiş tv ye bakmaya calisiyor ay cok fena bu bebeler😀 artik hic acmicam yapcak bse yok😀
Ay evettt benimki de bi bakıyorum dönmüş izliyor fndndnsnsnms görmeyecek şekilde izliyorum olmuyosa kapatıyorum ben de 😂😂

Ben yine meme reddi yaşıyorum sanırım anlamadım :( gün boyu çok az emip uyudu, az önce de sürekli ağladı mememde çıngırak sallayarak susturdum emmeye devam etti salladıkça ama yok aç belli mecbur biberon verdim şimdi bakalım inşallah böyle devam etmez ya noldu birden

Bir sürü böyle fotosu var çocuğun ndnsjajakdf hastanede de gören hemşireler kendi kendine beslenmeyi öğrenmiş şaka mıı diyodu dndjdjjsjsks

Eklentiler

• IMG_3055.webp
    IMG_3055.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4672.webp
    IMG_4672.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 44
Bir sürü böyle fotosu var çocuğun ndnsjajakdf hastanede de gören hemşireler kendi kendine beslenmeyi öğrenmiş şaka mıı diyodu dndjdjjsjsks
Ahahahahahah🤣🤣🤣 çok iyi🤣🤣 canım benim kendi kendine yetmeyi küçük yaşta öğrenmiş. Hayat bazen çok acımasız olabiliyor😂😂😂

Back
X