• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ya canımsın öyle deme belki durumun farkında eşin de hem hep birileri varmış hem yorgunsunfur diye yanaşmıyordur den iyi hissettiğin biranda bir adım atabilirsin ben de mesela bir hafta önceye kadar bebeğim de duruyordu iyiydi moralim de iyiydi bazen onu beklemeden kendim adım atıyordum
Evi bos bulursam yuruyecegim bu gidisle😂

Günaydıın 🌞
gece 3 te yatmıştı bebi, bu ara sabaha karşı uyumaya başladığı için bizde sabah erken kalkıp uyandırdık akşam 7 gece 3 arası düzgn uyumadığı için öğlene kadar uyur diye düşündüm ben bu saati nasıl öne çekebilirim başka türlü şimdi oynatıyorum uyumasın diye

Günaydıın 🌞
gece 3 te yatmıştı bebi, bu ara sabaha karşı uyumaya başladığı için bizde sabah erken kalkıp uyandırdık akşam 7 gece 3 arası düzgn uyumadığı için öğlene kadar uyur diye düşündüm ben bu saati nasıl öne çekebilirim başka türlü şimdi oynatıyorum uyumasın diye
Günaydın 🫠 hic bilmiyorum ama inşallah ise yarar 🥹

Gece çok iyi uyuyor du aslında youtub videolarına bakıyorumda bişey anlamadım
Bayrama kadar düzelseydi iyiydi birsürü misafir işlerimiz var erken kalkmak zorundayım hergün 😭
Ay çok sıkıntı ya ilk ay ben de bebekle uyuyodum ya aşırı uykumu da aliyodum soeun olmuyodu ama yavaştan vücut kendini dağıtmaya başladı hissediyorum. Yine benim bebe gece akşam uykusuna geçişte çok soeun yasamadim son ay bozulur mu bilmem ama sizin içinizde gece boyu uyumqyan bebişler var. Zor yani valla anlıyorum sizi de :(

Günaydıın 🌞
Akşam 6 dan sonra uyutmayın ağlasa da oyalayın akşam 8 de karanlık ve sessiz odaya götürün ağlasa da sessiz bir şekilde orda kalın bizim de başlarda geçti yavaş yavaş öne çektim

Hopymom uygulaması vardı bunun gibi yasak değildir inşallah yazdım ama orda bir kadın vefat etmiş mesajlarını bende görüyordum arada çok etkilendim doğumda veaft etmiş sanırım gece gece olan uykumda kaçtı
Ay çok üzüldüm ya noldu ki acaba ☹️
Kızlar ya benim bebeğim iki gündür eskisi gibi uzun emmiyor ve memede iken dikkati hemen dağılıyor bi ses gelince falan sizinkiler de böyle miydi
Sese duyarlılık gösteriyor canım çok normal bizimki de öyle bir de meme ucunu sakız gibi sağa sola çekiştiriyor 🥹 Canım yanıyor 🤣

Kızlar ya benim bebeğim iki gündür eskisi gibi uzun emmiyor ve memede iken dikkati hemen dağılıyor bi ses gelince falan sizinkiler de böyle miydi
Algıları açılıyor ben genelde tekim evde ses de pek olmuyor açıkçası emerken o yüzden dikkati dagiliyor mu bilmiyorum ama babasi varken ses çıkınca konuşunca anlık duraksamalar vs oluyor gözü o tarafa döndürmek istiyor memeden çekmeden falan bence normaldir

Ay çok üzüldüm ya noldu ki acaba ☹️

Sese duyarlılık gösteriyor canım çok normal bizimki de öyle bir de meme ucunu sakız gibi sağa sola çekiştiriyor 🥹 Canım yanıyor 🤣
Kadının beynine pıhtı atmış heralde öyle dediler başka bir kadın rüyasında onun bebeğini yalnız yatarken görmüş 10 gündür yazmayınca da femay nerde diye post açmıştı tanıyan başka bir kadında öldüğünü söyledi bende çok şaşırdım ya bebeğide yaşıyormuş

Cnm siz gurbette degilmisiniz neden misafir geliyor okadar bide bebeginiz var yani😒
Burda biraz çevremiz oldu eşimde misafiri çok sever hemen hemen hergün zaten komşularım gelir arada ben giderim
Bu sefer bayramda abimler annemler teyzemler gelecek onlar gidince kaynanam kaynım gelecek çok bşle durdu bensiz 😅

keşke kimse gelmese bizde gitmesek çünkü bu çocukların düzenş alt üst oluyor misafir gelince yada biz gidince memelekete her gidişimiz de burnumdan geliyor oğlum sürekli ağlayıp uyumazdı şimdi 1 ken 2 ağalayan olacak
Taşınan a kadarda gitmek istemiyorum bizimkini tutabilirsem bide her aramalarında kaynanamlar gelin yada biz geleleim gelin yada biz gelelim sürekli görüşme manyağılar aramızda 12 saat yol var umurları değil her ay muhakkak görürler bizi ya biz gideriz ya o gelir kalır yakında olsak demekki diyorum aynı yatakta yatarız hepimiz bir

Akşam 6 dan sonra uyutmayın ağlasa da oyalayın akşam 8 de karanlık ve sessiz odaya götürün ağlasa da sessiz bir şekilde orda kalın bizim de başlarda geçti yavaş yavaş öne çektim
7-3 arası uyumuyor nasıl dayanıyor hayret ediyorum kestiriyor 10 dk sadece uyur umuduyla yatırıyorum pat kalkıyor birkaçgündür uykuları gittikçe ilerledi 3 e kadar geldi biranda
Yapay zekadan yardım istedim sağolsun bir arkadaş önerdi o uyku düzeni yaptı baya tavsiye verdi bana çünkğ perişan oluyorum valla ben diğeride 6-7 gibi uyanıyor ben uykusuzluğumla kaldım ortada bir haftadır

Burda biraz çevremiz oldu eşimde misafiri çok sever hemen hemen hergün zaten komşularım gelir arada ben giderim
Bu sefer bayramda abimler annemler teyzemler gelecek onlar gidince kaynanam kaynım gelecek çok bşle durdu bensiz 😅

keşke kimse gelmese bizde gitmesek çünkü bu çocukların düzenş alt üst oluyor misafir gelince yada biz gidince memelekete her gidişimiz de burnumdan geliyor oğlum sürekli ağlayıp uyumazdı şimdi 1 ken 2 ağalayan olacak
Taşınan a kadarda gitmek istemiyorum bizimkini tutabilirsem bide her aramalarında kaynanamlar gelin yada biz geleleim gelin yada biz gelelim sürekli görüşme manyağılar aramızda 12 saat yol var umurları değil her ay muhakkak görürler bizi ya biz gideriz ya o gelir kalır yakında olsak demekki diyorum aynı yatakta yatarız hepimiz bir
Benim bebe de bize birileri gelince uyumuyor huysuzlaniyor biz gidince de aynı şekilde 🥹 inşallah annemlerde sorunsuz uyur 🫠 anlatamıyorum kimseye bebe başka eve girince durmuyo diye inanmıyor kv ler herhalde hep biz gidelim istiyorlar. Gelip görseler daha rahat olacak bize de gel anlat.... Derdin derdimdir....

Back
X