• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar ilk haftalarda sürekli haftanın değişmesi normal mi yani bugun tam 7 hafta olarak hesaplamıstık baska bi doktor 6+6 dedi 2 hafta önce falanda sürekli degisti bu durum normal mi

Kızlar merhaba ,ilk başlarda mide bulantılarım çoktu uyku halim ve yorgunluk vardı şimdi ilk zamana göre her şey daha iyi yoluna girmiş durumda ama ilk zaman farkliyken şimdi böyle olmam beni biraz düşündürüyor korkuyorum yani. Kalp atışını duyduk çok şükür bugün 7+3 olduk çok şükür

Kızlar merhaba ,ilk başlarda mide bulantılarım çoktu uyku halim ve yorgunluk vardı şimdi ilk zamana göre her şey daha iyi yoluna girmiş durumda ama ilk zaman farkliyken şimdi böyle olmam beni biraz düşündürüyor korkuyorum yani. Kalp atışını duyduk çok şükür bugün 7+3 olduk çok şükür
.

Kızlar göğüs ucumun yanındaki kahverengi kısımda beyaz beyaz yağ bezesi gibi minik noktacıklar oluştu bir sürü. Sizde de var mı?

Merhaba kızlar.Ben de bugün vajinal ultrason ile kese ve yolku gördüm doktorum kalp atışı için haftaya çağırdı.Normalde SAT göre 6+6 ama 5.haftalarında olduğunu söyledi doktorum,ben de 2 hafta geç tahmin ediyordum döllenmeyi çünkü ovulasyonda akıntı ve ağrıdan bazen anlayabiliyorum sanırım geç döllenme olmuş. aegamze aegamze Canım tabloya ekleyecek misin bilmiyorum ama keseyi bu şekilde gördüm.
Doktorum üstlere tutunmuş sağlıklı görünüyor ama kalp atışını duymalıyız dedi kısmet ❤️

Kızlar vitamin olarak ocean mumy kullanan var mı çok bulantı yapıyor mu omega 3 içeriğinden dolayı

Arkadaşlar tabloya elbette isteyen herkesi eklerim ancak tüm bilgileri yazmanız gerekiyor ☺️
Yaş- kaçıncı çocuk-son adet tarihi- keseyi gördüğünüz hafta-tahmini doğum tarihi

Bu bilgilerin hepsini yazın listeye öyle ekleyeyim hepinizi ☺️🙏🏻🌸

Benim satta yok düşük üstüne regli olmayı beklerken hamile kaldığım için. Ben direkt doktorun keseme bakarak haftayı söylemesi üzerine biliyorum.
ben de seninle ayni durumdayim. doktorunuz ne dedi? bilgi verir misiniz lutfen? ben belirsizlikten kalbim gunlerdir agri icinde.. ben de regl tarihimi bilemiyorum cunku ara ara kanamalarim oldu kimyasal yasadim uzerine diger ay hamile kaldim. simdi de geriden geliyor sanirim doktorun biri dusuk olu bebegin diyor digeri ise embryo gordu kese gordu ikinci randevuda kese baya buyumus ama embryo da buyumus ama kalp atisi gorecek kadar degil dedi, zamanimi kestiremiyoruz ama ne kanamam ne agrim ne sancim var. istahim asiri acik, uyku halim var gogus hassasiyetim her gecen gun artiyor bir de cabuk yoruluyorum. doktorun birinin direk olu bebek demesi canimi cok sikti dun... nolur bana biraz hikayenizden bahsedip bilgi verin.

Back
X