Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç içiyorum ben her gece yatmadan önce bir tane ertesi günüm gerçekten güzel geçiyorbenim 7. haftada başladı çok zorlanıyorum
İlaç içiyorum ben her gece yatmadan önce bir tane ertesi günüm gerçekten güzel geçiyor. I onbenim 7. haftada başladı çok zorlanıyorum
Beni de ekler misiniz sat 1 nisan şuan 9+2 deyim tahmini doğum 10 ocakTablodaki diğer bilgileri de söylersen ekleyebilirim
Ilaci kacinci haftanizda verdiler 7. Haftadayim hrnuz erken dedilerİlaç içiyorum ben her gece yatmadan önce bir tane ertesi günüm gerçekten güzel geçiyor
.Kızlar merhaba ,ilk başlarda mide bulantılarım çoktu uyku halim ve yorgunluk vardı şimdi ilk zamana göre her şey daha iyi yoluna girmiş durumda ama ilk zaman farkliyken şimdi böyle olmam beni biraz düşündürüyor korkuyorum yani. Kalp atışını duyduk çok şükür bugün 7+3 olduk çok şükür
Hiç belirtiniz yok mu kusma vs8 haftaya girdim daha yok![]()
10 gündür içiyorum 9. Haftanın içindeyim. Aslında biraz kâr zarar hesabı yapmak lazım 1 kg verdim yemek sıfıra düşmüştü öyle olunca doktor verdiIlaci kacinci haftanizda verdiler 7. Haftadayim hrnuz erken dediler
Bütün bilgileri tam yazabilir misin? Listeye öyle ekleyeyimİlaç içiyorum ben her gece yatmadan önce bir tane ertesi günüm gerçekten güzel geçiyor. I on
Beni de ekler misiniz sat 1 nisan şuan 9+2 deyim tahmini doğum 10 ocak
Bende de önceki hamileliğimin ortalarımda oluşmuştu canım sanırım süt ile ilgiliKızlar göğüs ucumun yanındaki kahverengi kısımda beyaz beyaz yağ bezesi gibi minik noktacıklar oluştu bir sürü. Sizde de var mı?
Hangi hapı kullanıyorsun canımİlaç içiyorum ben her gece yatmadan önce bir tane ertesi günüm gerçekten güzel geçiyor
Yaş 32 2.çocuğum sat 1 nisan kese 6+4 kalp 7+4 tahmini doğum 6 ocakBütün bilgileri tam yazabilir misin? Listeye öyle ekleyeyim
Prilam kullanıyorumHangi hapı kullanıyorsun canım
ben de seninle ayni durumdayim. doktorunuz ne dedi? bilgi verir misiniz lutfen? ben belirsizlikten kalbim gunlerdir agri icinde.. ben de regl tarihimi bilemiyorum cunku ara ara kanamalarim oldu kimyasal yasadim uzerine diger ay hamile kaldim. simdi de geriden geliyor sanirim doktorun biri dusuk olu bebegin diyor digeri ise embryo gordu kese gordu ikinci randevuda kese baya buyumus ama embryo da buyumus ama kalp atisi gorecek kadar degil dedi, zamanimi kestiremiyoruz ama ne kanamam ne agrim ne sancim var. istahim asiri acik, uyku halim var gogus hassasiyetim her gecen gun artiyor bir de cabuk yoruluyorum. doktorun birinin direk olu bebek demesi canimi cok sikti dun... nolur bana biraz hikayenizden bahsedip bilgi verin.Benim satta yok düşük üstüne regli olmayı beklerken hamile kaldığım için. Ben direkt doktorun keseme bakarak haftayı söylemesi üzerine biliyorum.
Kusma yok hafif bulantı oluyor sadece oda bazenHiç belirtiniz yok mu kusma vs