- 7 Mayıs 2025
- 118
- 47
- 13
- 24
Olmaması kötümü acabaHiç belirtiniz yok mu kusma vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaması kötümü acabaHiç belirtiniz yok mu kusma vs
Bazı insanların hiç olmuyor çok rahat geçiriyorlar hamilelik belirtileri etkileri herkeste farklı oluyor.Bir de batıl inançlardan bulantı yoksa cinsiyet erkek diyen var demek ki eskiden de böyle olan çokmuş kötü değildirOlmaması kötümü acaba
ben de seninle ayni durumdayim. doktorunuz ne dedi? bilgi verir misiniz lutfen? ben belirsizlikten kalbim gunlerdir agri icinde.. ben de regl tarihimi bilemiyorum cunku ara ara kanamalarim oldu kimyasal yasadim uzerine diger ay hamile kaldim. simdi de geriden geliyor sanirim doktorun biri dusuk olu bebegin diyor digeri ise embryo gordu kese gordu ikinci randevuda kese baya buyumus ama embryo da buyumus ama kalp atisi gorecek kadar degil dedi, zamanimi kestiremiyoruz ama ne kanamam ne agrim ne sancim var. istahim asiri acik, uyku halim var gogus hassasiyetim her gecen gun artiyor bir de cabuk yoruluyorum. doktorun birinin direk olu bebek demesi canimi cok sikti dun... nolur bana biraz hikayenizden bahsedip bilgi verin.
Canım benimde değerim 2 gün önce 7237’di bugün 13254. Kese 14 mm ölçüldü. Yoksak ve kese görüldü bebek görülmedi ama doktorum henüz bu değerlere göre çok erken yoksak görüldüyse yeterli yazmış bana.Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisiyle pozitif gördüm değerim 50 çıkınca kimyasal olur haftasonu düşük olur dedi sonra 67 -120-220 çıktı 5 gün sonra kanamayla doktora gittim 3400 çıkınca çok sevdik kimyasalı eledik dış gebelik mi diye korkarken kese görüldü şükür son adet tarihim 10 Nisan transfer günüm 25 Nisan doktor transferi baz aldı ama normalde 8 haftalık gebeyim bugün tekrar kalp atışı için gittik kese 20 mm ama hala kalp atışı bebek veya yolk sac görülmedi bana bu konuda umut olacak örnekleriniz var mı çok korkuyorum boş gebelik olmasından
Maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah Bende oda görülmedi işte yolk sacı görmeyi ümit ediyordum bu hafta en kötü ihtimal ama bekleyelim bir hafta daha dedi 25 mm kadar hala yoksa kürtaj dedi bugün çok üzüldüm Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese içinde de bize nasip etsin sağlıkla inşallah benim kese 7.16 mm de görüldü iki haftadır gidiyoruz sadece kese büyüyoCanım benimde değerim 2 gün önce 7237’di bugün 13254. Kese 14 mm ölçüldü. Yoksak ve kese görüldü bebek görülmedi ama doktorum henüz bu değerlere göre çok erken yoksak görüldüyse yeterli yazmış bana.
Sizin kaç haftalık şuanCanım benimde değerim 2 gün önce 7237’di bugün 13254. Kese 14 mm ölçüldü. Yoksak ve kese görüldü bebek görülmedi ama doktorum henüz bu değerlere göre çok erken yoksak görüldüyse yeterli yazmış bana.
Ben daha doktora gidemedim,oğlumun doğum günü vardı,hafta içi işe gidiyorum.Şimdi de bayram.Daha doktor konusunda da kararsızım.Kızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın![]()
Benim durumda sizinle benzer. İnşaallah gerçekten geç döllenme olmuştur ve haftaya duyarız kalp atışlarınıMerhaba kızlar.Ben de bugün vajinal ultrason ile kese ve yolku gördüm doktorum kalp atışı için haftaya çağırdı.Normalde SAT göre 6+6 ama 5.haftalarında olduğunu söyledi doktorum,ben de 2 hafta geç tahmin ediyordum döllenmeyi çünkü ovulasyonda akıntı ve ağrıdan bazen anlayabiliyorum sanırım geç döllenme olmuş.aegamze Canım tabloya ekleyecek misin bilmiyorum ama keseyi bu şekilde gördüm.
Doktorum üstlere tutunmuş sağlıklı görünüyor ama kalp atışını duymalıyız dedi kısmet![]()
Doktor kendinizi hiçbir şekilde kısıtlamanıza gerek yok dedi bana. Bebek rahmin içinde sağlıklı oldukça büyüyecek sizin ona zarar vermeniz mümkün değil dedi. Özel bir Durumunuz yok ise temkinli olduğundan söylemiş gibi geldi bana da, içinizi ferah tutunBiz de dün 4+5 de keseyi gördük şükür. Doktor her şey yolunda görünüyor, 10 gün sonra tekrar bakalım kendini de görebiliriz dedi. Ancak o zamana kadar ilişkiye ara verin tutunsun dedi. Temkinli biri olduğunu düşündüm ama sizin doktorlarınız ne diyor acaba? Ben hamileliğimi öğrendikten sonra doktora gidene kadar da ilişki olmuştu zaten, sizler ara verdiniz mi benim ilk gebeliğim o yüzden süreç nasıl ilerlemeli tam bilemiyorum.
Ay benim geliyor bende mi bir tuhaflık var acabaDoktor kendinizi hiçbir şekilde kısıtlamanıza gerek yok dedi bana. Bebek rahmin içinde sağlıklı oldukça büyüyecek sizin ona zarar vermeniz mümkün değil dedi. Özel bir Durumunuz yok ise temkinli olduğundan söylemiş gibi geldi bana da, içinizi ferah tutunzaten kalp atışı duyana kadar stresten insanın aklına gelmiyor
![]()
Ay sizinle günü gününe aynıyızBenide buraya alabilir misiniz 6 hafta 5 günlük hamileyim
2 hatfadir yasiyorum bu durumu canimKızlar alerjik rinit yaşayan var mı aranızda geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum sabahları hapşırıklarla uyanıyorum gerçekten nefes alamamaktan bıktım. Doktor allerset diye bir ilaç önerdi ama bunun için ilaç kullanan var mı aranızda gebeliğin ilk 3 ayında
Ben varımKızlar alerjik rinit yaşayan var mı aranızda geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum sabahları hapşırıklarla uyanıyorum gerçekten nefes alamamaktan bıktım. Doktor allerset diye bir ilaç önerdi ama bunun için ilaç kullanan var mı aranızda gebeliğin ilk 3 ayında
Kızlar bazen fitili takıp yatıyorumn kalkarken bıçak gibi belime ağrı giriyor. Sonra geçiyor. Sizde de oluyor mu ani bıçak saplanması gibi bel ağrıları
Yaş 26 ilk çocukArkadaşlar tabloya elbette isteyen herkesi eklerim ancak tüm bilgileri yazmanız gerekiyor
Yaş- kaçıncı çocuk-son adet tarihi- keseyi gördüğünüz hafta-tahmini doğum tarihi
Bu bilgilerin hepsini yazın listeye öyle ekleyeyim hepinizi![]()
Benziyor hikayemiz, cok tesekkurler paylasim icin.Ben şöyle anlatayım benim son adet tarihim 13 marttı. Ben 18 martta hanile olduğumu öğrendim. 21’inde bir kanama geçirdim ve düşük yaptığım söylendi. Sonrasında eşimle korunmasız ilişkiye devam ettik ama ben ovulasyon vs takibi hiç yapmadım hamileliği de hiç düşünmedim kafaya takmadım bir daha allah ne zaman nasip ederse dedim çünkü 18 martta öğrendiğim gebeliğimde bize sürpriz olmuştu. Her neyse ben adet olmayı beklerken bugün yarın bende göğüs ucu hassasiyeti başladı. Regli gibi ağrım oluyor ama olmuyorum. Eşime dedim ki regli olmadan hamile kalmış olabilir miyim ben tekrar o da test alayım dedi. O sıradada yazlıktayız ve İzmir’e 100 km uzağız. Neyse testi aldık yaptık daha saniyesinde çift çizgi gördüm koyu bir şekilde eşim dedi yürü İzmir’e dönüyoruz kan ver o gece İzmir’e gelip kan verdim değerim 7237 çıktı. Tabii bundan 10 gün önce regli olmadım diye ben yine aynı hastanede kan vermiştim sonucum 68.93 çıkmıştı ve doktor bana düşükten sonra beta hcg hormonu hemen sıfırlanmaz adet olduktan sonra sıfırlanır bugün yarın adet olursun demişti. O doktor 10 gün sonra 7237 görünce kan sonucumu ve ultrasonda kese görünce şoka girdi. Hatta şöyle ki 1 uzman bir doktor çağırdılar ben tam 3 kez vajinal ultrasona girdim o gün. Bugünde değerim 13254 çıktı kese 14 mm bebeği 20 mm olduğunda görülmesi bekleniyormuş. 1 haftanız daha var dediler. Sizin durum nedir?
Yaş 29M Minikpanda1107 canım listeye ekleyebilmem için tablodaki diğer bilgileri de yazar mısın