• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Arada alt gazıda sancı yapıyordur elbet ama ona bir çare yok bizim çıkarmamız zor onu
Halen ıkınmaya devam ediyormu
Benim bebe o kadar çekmedi sancidan elimle sayarım o kadar az oldu ki şükür 🥹 o yönden cekmedik yani xnndndnnd
Ay bazen panik oluyorum saati geçti diye. Çünkü malum emmediği için saatli içiyor emse saat başı da emer gün içinde en azından. Böyle sanki az içiyor gibi hissediyorum. Ama artık bekleyeceğim yazık uykuya da ihtiyacı var yavruların
Benim bebe aç olduğu zaman uykuya geçmiyor zaten yani uyuyo saniyoruz bir saat sonra pıt uyanıyor nsbdjdjdjd bence doyuyodur doymasa uykusu 4 saati bulmazdi diye düşünüyorum 🫠 bi de böyle alistirirsan ilerki aylarda ihtiyaci olmasa da o saatlerde kendi uyanır alıştığı için diye düşünüyorum rutini devam ettirebilir 🥹 için nasıl rahat edecekse oyle yap canim

Ben bugün çizelge tuttum uykusuna dair
Bakalım bu gün kaçta uyuyacak
Ben Bebek+ uygulamasını kullanıyorum inanılmaz işimi kolaylaştırdı hem uyku , bez ve besleneme takibini ordan yapıyorum yoksa b12 eksikliğimle hepsini hatırlamam imkansız 🤭 istersen bi göz at . Belki kullananlar vardır.

Ben doğduğundan beri park yatak kullanıyorum anne yanı oluyor, elele madre markası çok memnunum büyüyünce alt kademeye indiriliyor yatağı gayet kullanışlı, alt değiştirme ünitesi de var hep orda değiştiriyorum bel ağrısı falan hiç çekmedim. Toplanınca da çantası var ufalıyor yer kaplamıyor. Bir tek gönderdikleri hediye yatak çok dandik ben yataşın yatağını aldım tam oldu.
Çok teşekkür ederim. Görsel olarak hiç hoşuma gitmiyorlar ama bende bundan alacağım büyük ihtimalle.

Kızlar ıyı akşamlar. Bir sorum var biberon kullananlar phılıps markasının nasıl özelliklisini almalıyım. Bu zamana kadar Dr brawns marka kullanıyordum ama akıtma sorunu yaşamaya başladım.
Phılıps avent marka almak istiyorum kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi. Bebegım 3 aylık.
Canım natural response olanı alırsan bebek emdikçe gelir aşağı tuttuğunda akmaz içindeki ve boğulma sorunu da olmaz, natural yazan kendiliğinden akıyor. Ben 2 numara kullanıyorum yavaş yavaş içsin meme reddi de olmasın diye ama 3 numara bi tık daha hızlı sen nasıl istiyorsan o numaraya karar ver bakıp.
Ben doğduğundan beri park yatak kullanıyorum anne yanı oluyor, elele madre markası çok memnunum büyüyünce alt kademeye indiriliyor yatağı gayet kullanışlı, alt değiştirme ünitesi de var hep orda değiştiriyorum bel ağrısı falan hiç çekmedim. Toplanınca da çantası var ufalıyor yer kaplamıyor. Bir tek gönderdikleri hediye yatak çok dandik ben yataşın yatağını aldım tam oldu.
Peki anne yanı halindeyken alt açma ünitesini nasıl kullanıyosun canım sürekli tak çıkar mı uapıyosun? Benim bebe yatmayınca anne yanı pozisyonundan eski haline getirdim öyle taktım ben de artık kullanıyorum açma ünitesini

Dik turarak dimi onu da yapıyorum ama bazen işe yariyo bazen yaramiyo, dizime tummt time gibi koyup ovaliyorum sansliysam tepinince cikiyo, veya salondaki kirlentin tekini esir aldim ona örtü seriyorum tozlaniyo çünkü sjbdjjd ona koyunca da tepinince çıkarıyor 😆 ama gece anlık olarak çoğu zaman tekte çıkmıyor hele diyorum ya pirt yapacaksa o pırt cikmadan gak demiyo ksnsjsndjndjd gak demedigi için kusuyo wjdjsjdkdjd bazen de uykusu ağır basıyor tam gazi cikmasanda uyuyor sonraki gün pirt olarak çıkarıyor herhalde dkndkdkdjd
Evet dik tutup sohbet ediyorum 3-4 dk. Bazen uykulu oluyor kafa öne düşüyor 🤣 yicem.. az önce besleyip, zor bela uyuttum, o tatlı hali aklıma gelince özledim analık çok deli bişeymiş 🤣 4. aydan sonra kendi çıkarıyor diyor doktorlar, inşallah 🙏

Canım natural response olanı alırsan bebek emdikçe gelir aşağı tuttuğunda akmaz içindeki ve boğulma sorunu da olmaz, natural yazan kendiliğinden akıyor. Ben 2 numara kullanıyorum yavaş yavaş içsin meme reddi de olmasın diye ama 3 numara bi tık daha hızlı sen nasıl istiyorsan o numaraya karar ver bakıp.

Peki anne yanı halindeyken alt açma ünitesini nasıl kullanıyosun canım sürekli tak çıkar mı uapıyosun? Benim bebe yatmayınca anne yanı pozisyonundan eski haline getirdim öyle taktım ben de artık kullanıyorum açma ünitesini
Bir iki kere tak çıkar zor gelince bende anne yanı pozisyonundan aldım canım senin gibi . Yatak yakınımda nasıl olsa kalkıp bakıyorum ağlarsa. Alt açma sürekli takılı kalıyor yani.

Kızlar ıyı akşamlar. Bir sorum var biberon kullananlar phılıps markasının nasıl özelliklisini almalıyım. Bu zamana kadar Dr brawns marka kullanıyordum ama akıtma sorunu yaşamaya başladım.
Phılıps avent marka almak istiyorum kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi. Bebegım 3 aylık.
3 numara olan başlığı alabilirsin

Bende de hamileliğim de pıhtılaşma olmuştu iğne kullanmıştım. O kadar üzüldüm ki şuan, en büyük korkumdu.. Ha küçücük yavru annesinin kokusuna doyamadı. Şimdiye kadar da hep etmesi diye dert ediyordum ama şükür bebeklerimizin yanındayız Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü 😔
Valla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptu 🤦🏻‍♀️ Allah ailelerine sabır versin çok zor 😣
Aynen bendeki çatlak sendeki basur hamileyken basur olmuştum çatlak daha zor
Çatlak basurun bir üstü mü oluyor bende de şişlikler vardı önceden onlar geçti sanırım çatlak kaldı 🤦🏻‍♀️
İçinde acı olmuyormu peki

Galiba bende ikiside vardı hem çok acı hem şişlikler vardı şimdi hafif şişlik dışında bişey kalmadımama
warcrew warcrew niyet ettim yarından itibaren tedaviye başlamaya 🤣 Dün eşim çiğköfte almış niye aldın diye kavga ettim ama yine de yedim ☹️ Şimdi çıkışı beni kada kara düşündürüyor bakalım nolcak 😣

Buraya da yazayım hangi grupta konuştuk kaka mevzusunu unuttum😄

Kızlar uzun süre bebişi kaka yapamayan vardı sanki adını unuttum. Benim kız 3 gün yapmayınca vermeyi kestiğim probiyotiği verdim yaptı kakasını. Dün yine verdim az önce b.k içinde kaldık tesadüf değilse😂 probiyotik tavsiye ederim yapamayan varsa😄

Kızlar uzun süre bebişi kaka yapamayan vardı sanki adını unuttum. Benim kız 3 gün yapmayınca vermeyi kestiğim probiyotiği verdim yaptı kakasını. Dün yine verdim az önce b.k içinde kaldık tesadüf değilse😂 probiyotik tavsiye ederim yapamayan varsa😄
Ay ben de vermeyi unutuyorum hep 3 oldu bizim de vereyşm bugün nfnfjfkfkdldlf

Geçmeyen burun tıkanıklığına napıcaz ya serum fizyolojikle temizliyorum iki saat sonra yine tıkalı uykuları hep bölünüyor bu yüzden
Kızımdan da devamlı hırk hırk ses geliyor ama burun temiz. Herhalde genzine falan doluyor orayı nasıl temizlicez anlamadım😄

Valla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptu 🤦🏻‍♀️ Allah ailelerine sabır versin çok zor 😣
Ya buraya yazmadım da dün ben çok kötü oldum bu haberi görünce tansiyonum falan çıktı. Yazık kıyamam gencecik kız ya. Kan pıhtılaşması var bende de 9 ay iğne kullandım. Gece gece kafamdan ölürsem kızıma nolacak diye bir sürü şey geçti. Allah sağlık versin gerçekten her şey hallolur.

Çatlak basurun bir üstü mü oluyor bende de şişlikler vardı önceden onlar geçti sanırım çatlak kaldı 🤦🏻‍♀️

warcrew warcrew niyet ettim yarından itibaren tedaviye başlamaya 🤣 Dün eşim çiğköfte almış niye aldın diye kavga ettim ama yine de yedim ☹️ Şimdi çıkışı beni kada kara düşündürüyor bakalım nolcak 😣
Yediklerimden pişman değilim, aklim hala yemediklerimde ajnsjsjsj afiyet olsun boşver her türlü acıyor zaten bari canının çektiğini yemiş ol amaaan.... Ben de bi ara gözü karartıp yicem inşallah cikofte nsnxmdnx gebelikte ber şeyi yiyodum şimdi hamile diyette gibiyim aseriyorum ama yiyemiyorum wjbdhsbsjdj

Bir ay kullandim probiyotik birince yeni almadik ama alabilirim belki bu alt gaz kaka falan bazen çok uğraşıyor (mesela şuan 🫠🫠🫠) hangisini kullaniyorsunuz

Yediklerimden pişman değilim, aklim hala yemediklerimde ajnsjsjsj afiyet olsun boşver her türlü acıyor zaten bari canının çektiğini yemiş ol amaaan.... Ben de bi ara gözü karartıp yicem inşallah cikofte nsnxmdnx gebelikte ber şeyi yiyodum şimdi hamile diyette gibiyim aseriyorum ama yiyemiyorum wjbdhsbsjdj

Bir ay kullandim probiyotik birince yeni almadik ama alabilirim belki bu alt gaz kaka falan bazen çok uğraşıyor (mesela şuan 🫠🫠🫠) hangisini kullaniyorsunuz
Dün çiğköfte günü müydü ya ben de eşime aldırdım yedim😂 warcrew warcrew hatta senle konuşmuştuk o günden beri ilk yiyişim oldu😂 çok iyi geldi👌👌

Probiyotik myflor kullanıyoruz. Bitmek üzere olduğu için eşim dün eczaneye almaya gitti yokmuş bigaia aldı. O meşhur biogaia'yı duymuşsunuzdur o artık üretilmiyor. Onun yerine firma bunu üretiyormuş artık. Bir de bunu kullanalım bakalım nasıl kaka yaptırıyor 😂

Teşekkür ederim bizimki tamamen mama canım meme hiç almadı 25 gün sağdım verdım. Sadece

Kızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Sonra fotoğrafları gördüm. Aman yarabbim bu ben miyim dedim. Çok üzüldüm. Ben gebelikte hiç kilo almadım. HİÇ! 9 ay kustum.
Emzirirken sütüm azdı. Süt olur diye hoşaf yedim, komposto yedim, sütlaç yedim, maltana içtim,şeker krizine girdim paket paket çikolata yedim.
2 ayda 12 kg almışım ... Sütüm hala az. Mama+meme gidiyoruz. Biberon verdikçe çocuğum beni biberonla aldatıyor gibi hissediyorum 🥹 Hayır bari onca yediklerim bir işe yarasaydı.
Bir diyetisyenle emziren anne diyetine başladım. Başlamak zorundayim çünkü yolum yol değil. Cok mutsuzumz kendime aynada bakmak istemiyorum.
Eşime bahsettigimde seni üzmek istemedim o sebeple söylemedim ama geçen karşıdan gelirken seni tanıyamadım dedi. Emziriyorsun geçer,bebek yürüsün zayıflarsın falan dedi ama ben kendimi sevmedim bir kere.
Ne uzun yazdım. Buraya yazdığım en uzun konu olabilir. O fotoğraflar olmasa hala kendimi farketmeyecektim.
2 günde 8 kase sütlaç yediğimi bilirim ya of ! B.kunu çıkardım resmen

Gün 71, oyuncak deneme başarısız😂 gerçi garibimin elleri kapalı. Bir eli olduğundan haberi yok muhtemelen.

Eklentiler

• IMG_20250604_065934.webp
    IMG_20250604_065934.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 24
Back
X