- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.601
Evet sonra bende öyle düşündüm canım doğru diyorsunBenimki erkekte hiç düşünmedim popo kısmı çukur ya tüm yük önde değil diye düşündüm ben
Ay süper ekran aldım bunu yapcam bende ilk kızımda düzeni çok güzel kurmuştum o zaman çok araştırıp yapmıştım bende şimdi unutmuştum dediklerinizle hepsi yeniden canlandı bende böyle yapmıştım çok teşekkür ederim canım bilgiler içinBenim okuduğum çoğu şeyde gündüz uykusunun gece uykusunu iyi uyuması için çok çok önemli olduğuydu. Gündüzü düzene sokunca gece kendi kendine düzene girdi. Ne olursa olsun uyanıklık süresinde 1 buçuk saati geçirmiyorum gündüz uylusunda 1 buçuk saat dolunca uykuya dalmış oluyor. yarım saatten önce uyanırsa pışpışayarak tekrar uykuya döndürüyorum. Gece uykusuna rahat geçmesi için en en geç yani çok ekstrem bir durum varsa 18.30 da uyandırıyorum ama normalde 18.00 dan sonra gece uykusu için 2-2 buçuk saat uyanık kalıyor.
Beslenmesini 18.30 gibi yaptırıyorum 20.15 gibi de bir 30-40 cc uykuluk mama veriyorum.
İlk başlarda gündğz uykusuna çok direndi ağladı uyumamak için ama 1 haftanın sonunda düzene oturdu şimdi 1 saat 15 dk uyanık kalınca mızmızlanıyor uyutmam için
Tabi bu 3 aylık bebe için her ay 15 dakika uyanıklık süresini uzatacağım. 6. Ayda uyanıklık süresi 2 -2 buçuk saate çıkacak şekilde.
Gündüz düzene girince zaten kendiliğinden gece de düzene giriyor. Gece uykusundan önce fix burun temizliği alt değiştirme pijamaları giyme yapıyoruz uyuttuğum oda loş ışıklı oluyor hep aynı odada (yatak odası) gece uykusuna geçiyor. 21.30 gibi bazen gözlerini açıuor hiç yerinden kaldırmadan pışpışlıyorum geri dalıyor.
Ara beslemelerin hepsini yatak odasında yapıyorum geceleri çünkü odadan çıkmak onun için günün başlaması demek öyle bir rutine bindi.
Umarım yardımcı olur
Bir şey olmaz canım öyle olsa erkek bebeklere özel ayrı üretim yapılırdı için rahat olsun sağlıcakla büyüsün kuzucuk bundan sonra seni rahat ettirsinBende korur diyorum bide öyle çok ağırlık aşağı doğru vermiyor biraz yatay duruyor ya yine de arkadaşıma söyleyince acaba birşey olur mu dedi aklıma soktu .üş pozisyonu var zaten bir tık daha yatay yapayım içim rahat etsin olmadı . Ay teyzesi çok teşekkür ederizevet bu sarı kedi bizi üzdü yordu biraz
Olabilir kuzucuk düzelir inşallah bir an önceKakasi normal cnm. Sut urunu cok tuketmiyorum. Yani cok huysuz surekli aglamak istiyor kucak istiyor meme istiyor.zaten normaldede huysuz ve meme bagimlisi bir bebek. Ama bir kat artti huysuzlugu. 4.ay atagina erkenmi girdi acaba oglum
Ahah kara kara düşünüyordum nasıl olacak benim iş diye işimi kolaylaştırdı şükürGeçmiş olssuundaha iyi gelmedimi ishal olmak yoksa öyledemi ağrı felan oluyor
Şifa olsun kuzuya bizde dün gittik 6.200 kg 60cm ama doktor dedi ki uzun boylu olacakKızlar bugün rota aşısı olduk ölçümlerimiz yapıldı 6600 kg 58.5cm olmuşuz. Bana boyu sanki bi tık kısa gibi geliyor ya sizin bebişlerinizin boyu kaç cm?
Ben 1 buçuk ay red yaşadım ama döndü pes etmeyin benceKızlar selamm bebişle ilgilenmekten bayadır giremiyordum şöyle bir üzerinden okudum özet geçeyim ;
Regl oldum 2.5 aylıkken regl ile ilgili mi bilmiyorum memeye inanılmaz düşkün olan bebeğim 15 gündür meme reddi yapıyor ağzına verdiğim an çığlık ancak çok aç ya da çok uykulu olursa emiyor o da 10 dk max. Atak haftasından da olabilir. Doktorum 15 gün içinde geri dönerse döner yoksa tutmaz dedi. Bazı bebekler yapabiliyor 3 ay emdi üzülme dedi. Ama çok taktım kafama.
Sünnet yaptırdık çok şükür toparladık güzel geçti ilk gün çiş yaparken ağladı sadece. Popofan fitil attık. 12 kg altı bebeklerde mor renkli şıruptan daha etkiliymiş fitil ağrı kesici için bilginize.
rota ve menenjit için bebeğin 105. Günü geçmemesi gerekiyormuş haftaya cuma onu vurduracağız.
3 aşı olacak rota , menenjit a , menenjit b marka ismi yazmadım bilerek sağlık konusu
Gerçekten mi bir umut oldu şuan bana yani çok düşkündü asla memeye hayır demezdi. Biberondan dolayı mı acaba diyorum ama 3 ay full emdi geceleri biberon vardı sadece şimdi 10 gündür hep bibrondan alıyor zorla alırsa 5 dk meme tutturuyorum ama hep kriz. Nasıl geri döndü bir şey yaptınjz mıBen 1 buçuk ay red yaşadım ama döndü pes etmeyin bence
Ben ilk zamanlar hem emzirip hem de sağıp veriyordum. Daha sonra memeyi reddetmeye başladı nasıl bir red ama geriye atmalar çığlıklar kucak pozisyonunda bile durmak istemiyordu. Asla biberon vermedim bazen aç kaldı salladım uyuttum uykulu uykulu emzirdim. Doktor gaz ilacı da vermişti laktoz intoleransı var demişti onu da kullanmaya başladık rahat gazını çıkardı şimdi şükürler olsun emiyorGerçekten mi bir umut oldu şuan bana yani çok düşkündü asla memeye hayır demezdi. Biberondan dolayı mı acaba diyorum ama 3 ay full emdi geceleri biberon vardı sadece şimdi 10 gündür hep bibrondan alıyor zorla alırsa 5 dk meme tutturuyorum ama hep kriz. Nasıl geri döndü bir şey yaptınjz mı
Benim kızım 2. Ay kontrolünde 56 cm kilo 4610 gr çıktı. Doktoru normal standartlarda demişti. Banada kısa geliyor ama burada ki ölçümleri görünce.Kızlar bugün rota aşısı olduk ölçümlerimiz yapıldı 6600 kg 58.5cm olmuşuz. Bana boyu sanki bi tık kısa gibi geliyor ya sizin bebişlerinizin boyu kaç cm?
Kocaeline gidiyoruzz dnbxjdn sabahtan beri de bahcenin otları bictik onlarla uğraştık jdndjwjdjd buralardayim ama kimseler yok tek başıma deli gibi konusmim diye yazmadimBacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Ay valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerdeBacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Bacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Kocaeline gidiyoruzz dnbxjdn sabahtan beri de bahcenin otları bictik onlarla uğraştık jdndjwjdjd buralardayim ama kimseler yok tek başıma deli gibi konusmim diye yazmadim
Bende arada giridm baktım kimse yazmamışAy valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerde
Ya bana da sanki emerken doymuyor gibi geliyor, psikolojik sanırım ölçüp ne kadar verdiğimi görmeye alıştığım için. Sürekli emmek istiyo çünküBu arada şunu da söylemek istiyorum. Sağarak verdiğim zaman sütüm yetmiyordu ve mama veriyordum. Bebeğin emmesi ile makine çekimi aynı değil şuan mama kullanmıyoruz . Yani sağım ile sütünüzü değerlendirmeyin
Benim oglan sabahtan beri agliyor eşimle pertimiz cikti kucakta gezdirirken bile agliyor zar zor 1 saat uyutabildik. Bir skntısı var ama anlayamadikBacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Aynı şeyi yaşadım o yüzden öyle veriyordum hatta sütüm az yetmiyor diye mama verdim sürekli süt arttırma yollarına araştırdım. Bebeğe ne kadar verirseniz biberonla o kadar içiyor. Bence sağıp vermeyin gerekirse çok emsin zamanla alışacaktır.Ya bana da sanki emerken doymuyor gibi geliyor, psikolojik sanırım ölçüp ne kadar verdiğimi görmeye alıştığım için. Sürekli emmek istiyo çünkü
Sağmak o kadar yıprattı ki memeyi tutunca bıraktım artık sağmayı sadece alışmaya çalışıyorum bu duruma, senden de duymak içimi rahatlattınAynı şeyi yaşadım o yüzden öyle veriyordum hatta sütüm az yetmiyor diye mama verdim sürekli süt arttırma yollarına araştırdım. Bebeğe ne kadar verirseniz biberonla o kadar içiyor. Bence sağıp vermeyin gerekirse çok emsin zamanla alışacaktır.
Bu arada konusu geçtiği için diyorum doydugu zaman kaldirdigimda aglamiyor veya bir kac kere mizikliyo sadece. Ama doymadiysa yetmediyse o ağlamayı durdurana plaket vereyim jsnxjsndjdn ordan da anlaşılabilir belki denemek isteyen olursa diye diyorumAynı şeyi yaşadım o yüzden öyle veriyordum hatta sütüm az yetmiyor diye mama verdim sürekli süt arttırma yollarına araştırdım. Bebeğe ne kadar verirseniz biberonla o kadar içiyor. Bence sağıp vermeyin gerekirse çok emsin zamanla alışacaktır.
Biz de yapmıştıkKızlar bu chatgbt çok hoşuma gitmeye başladı başta sinir olmuştum bu nasıl uygulama diye bakın bunlar bebeklerim tanıştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?