2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay süper ekran aldım bunu yapcam bende ilk kızımda düzeni çok güzel kurmuştum o zaman çok araştırıp yapmıştım bende şimdi unutmuştum dediklerinizle hepsi yeniden canlandı bende böyle yapmıştım çok teşekkür ederim canım bilgiler için

Bir şey olmaz canım öyle olsa erkek bebeklere özel ayrı üretim yapılırdı için rahat olsun sağlıcakla büyüsün kuzucuk bundan sonra seni rahat ettirsin
Kakasi normal cnm. Sut urunu cok tuketmiyorum. Yani cok huysuz surekli aglamak istiyor kucak istiyor meme istiyor.zaten normaldede huysuz ve meme bagimlisi bir bebek. Ama bir kat artti huysuzlugu. 4.ay atagina erkenmi girdi acaba oglum
Olabilir kuzucuk düzelir inşallah bir an önce
Geçmiş olssuun daha iyi gelmedimi ishal olmak yoksa öyledemi ağrı felan oluyor
Ahah kara kara düşünüyordum nasıl olacak benim iş diye işimi kolaylaştırdı şükür
Kızlar bugün rota aşısı olduk ölçümlerimiz yapıldı 6600 kg 58.5cm olmuşuz. Bana boyu sanki bi tık kısa gibi geliyor ya sizin bebişlerinizin boyu kaç cm?
Şifa olsun kuzuya bizde dün gittik 6.200 kg 60cm ama doktor dedi ki uzun boylu olacak

Ben 1 buçuk ay red yaşadım ama döndü pes etmeyin bence

Ben 1 buçuk ay red yaşadım ama döndü pes etmeyin bence
Gerçekten mi bir umut oldu şuan bana yani çok düşkündü asla memeye hayır demezdi. Biberondan dolayı mı acaba diyorum ama 3 ay full emdi geceleri biberon vardı sadece şimdi 10 gündür hep bibrondan alıyor zorla alırsa 5 dk meme tutturuyorum ama hep kriz. Nasıl geri döndü bir şey yaptınjz mı

Ben ilk zamanlar hem emzirip hem de sağıp veriyordum. Daha sonra memeyi reddetmeye başladı nasıl bir red ama geriye atmalar çığlıklar kucak pozisyonunda bile durmak istemiyordu. Asla biberon vermedim bazen aç kaldı salladım uyuttum uykulu uykulu emzirdim. Doktor gaz ilacı da vermişti laktoz intoleransı var demişti onu da kullanmaya başladık rahat gazını çıkardı şimdi şükürler olsun emiyor

Kızlar bugün rota aşısı olduk ölçümlerimiz yapıldı 6600 kg 58.5cm olmuşuz. Bana boyu sanki bi tık kısa gibi geliyor ya sizin bebişlerinizin boyu kaç cm?
Benim kızım 2. Ay kontrolünde 56 cm kilo 4610 gr çıktı. Doktoru normal standartlarda demişti. Banada kısa geliyor ama burada ki ölçümleri görünce.

Bacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz

Kocaeline gidiyoruzz dnbxjdn sabahtan beri de bahcenin otları bictik onlarla uğraştık jdndjwjdjd buralardayim ama kimseler yok tek başıma deli gibi konusmim diye yazmadim

Ay valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerde
Bende arada giridm baktım kimse yazmamış
Bugün bende evi baştan bir temizledim komşulara tatlı yaptık birine şekerpare birine kıbrıs tatlısı birine revani canınız çekmesinde emzikli anneleriz sonra eve geldim yemek yaptım dedim ben neden evime yapmıyorum bizede sultan sarması yaptım çocukları banyo yaptırdık dışarı çıkardık benim bir günüm hep 5 gün gibi geçiyor telefon trafiği de bitmedi buraya çok giremedim bayrama bir gün kala üniversite den arkadaşlar aradı size geleceğiz diye eşimin akrabaları size geleceğiz diye annemler abimler de önceden haber vermişti zaten bize gelecekti neyapacağımuzı şaşırdık evde küçük okadar yatağımda yok hepsini sıraya koyduk bakalım isterlerse gelirler artık

Ya bana da sanki emerken doymuyor gibi geliyor, psikolojik sanırım ölçüp ne kadar verdiğimi görmeye alıştığım için. Sürekli emmek istiyo çünkü

Bacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Benim oglan sabahtan beri agliyor eşimle pertimiz cikti kucakta gezdirirken bile agliyor zar zor 1 saat uyutabildik. Bir skntısı var ama anlayamadik bayram bitince bir doktora goturcez. Dunden beri yüzü soldu yavrumun

Ya bana da sanki emerken doymuyor gibi geliyor, psikolojik sanırım ölçüp ne kadar verdiğimi görmeye alıştığım için. Sürekli emmek istiyo çünkü
Aynı şeyi yaşadım o yüzden öyle veriyordum hatta sütüm az yetmiyor diye mama verdim sürekli süt arttırma yollarına araştırdım. Bebeğe ne kadar verirseniz biberonla o kadar içiyor. Bence sağıp vermeyin gerekirse çok emsin zamanla alışacaktır.

Sağmak o kadar yıprattı ki memeyi tutunca bıraktım artık sağmayı sadece alışmaya çalışıyorum bu duruma, senden de duymak içimi rahatlattın

Bu arada konusu geçtiği için diyorum doydugu zaman kaldirdigimda aglamiyor veya bir kac kere mizikliyo sadece. Ama doymadiysa yetmediyse o ağlamayı durdurana plaket vereyim jsnxjsndjdn ordan da anlaşılabilir belki denemek isteyen olursa diye diyorum

Kızlar bu chatgbt çok hoşuma gitmeye başladı başta sinir olmuştum bu nasıl uygulama diye bakın bunlar bebeklerim tanıştırayım
Biz de yapmıştık minnoşlar yaaa memnun olduk tanistigimizaa

Eklentiler

• IMG-20250405-WA0009.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…