- 22 Ekim 2024
- 2.659
- 6.302
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.581
Bizimki de böyle bi ara çok konusuyodu şimdi canı isterseBenim kız bağırmaları kesti gene sesi çıkmıyor. Beni mi deniyor nedir anlamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de böyle bi ara çok konusuyodu şimdi canı isterseBenim kız bağırmaları kesti gene sesi çıkmıyor. Beni mi deniyor nedir anlamadım![]()
Hangisini aldın
Ay bizimkide dün babası şebeklik yaparken kahkaha attı anam dedim bizim kıza yeni güncelleme gelmişAyyy dün yazamadım ipek var ya en az 10 dk sesli kahkaha atarak güldü![]()
Amiiiiin büşcüğümm amiiinnn teyzoşuuuGündüz mu çok uyuyo ki acaba djdbdj bebeler bir garip her şey bir neden olabiliyor r dndndnnd
Aşkım seninki gazdano gaz geçse çiçek gibi uyuyacak belki yavru kuşun
benim de binara ramazan bayraminda pik etmisti var ye geberdik bebis de bi hal oldu ben de valla Allah sabir kolaylık versin bir an önce de gazi olan bebislerin gazini alsin yok etsin
Ben hava aydinlik diye 7 gibi fon perdelerimi ortaya cekiyorum tamamen karartmiyor ama akşam üzeri olmuş gibi loş oluyor. Hava karardığı gibi uyursa kışın odada ışık yakariz artık jebdjdbdj
Ben annem e tskilirim diyodum ama takilmiyorum cunku kendi yegenimi severken alıp içime sokasim geliyodu annneeem diye seviyodum, o yüzden garip gelmiyor sjndjend ama benim kv kp dedeeem, babannem, kızım falan diye seviyorlar zaten sjdjdjd henuz annem diye. Tek kişi kız kardeşim sjdbwjbdkdjd
Bu arada kaka için şunu duydum ben de sağlıklı bir insan günde 2-3 kere wc çıkması normalmiş kdndjddjdn bagirsaklarin çalışması lazımmış bu şekilde he zorunda değil ama bu da normalmis mesela veya gün aşırı falan herbokologlardan uzak durmak lazim biraz djjdkdkd
Kakası falan nasıl canım mukus var mı acaba süt alerjisi olabilir mi senin kuzuda süt ürünleri çok tüketiyor musunKizlar benim oglan tam 3 aylik olunca bir huysuzluk geldi. Normaldede huysuzlugu vardi ama 3 gundur daha artti. Surekli kucak meme istiyor agliyor. Odadan ciksam dahada cok agliyor. Artik nasil susturcagimi sasiriyorum. Biyerinde agri olsa kucakta susmaz diyorum saştım artik yaa![]()
Hayırlı ishaller sjnsjwndiwndkd rota için max kaç günlük olabiliyordu sınırı bilen var mı henüz yaptırmadımGünaydın bacikolar rota aşısından sonra bilin bakalım noldu ishal oldumBal yanağımı öpmeden duramadım
![]()
Hayırlı ishaller sjnsjwndiwndkd rota için max kaç günlük olabiliyordu sınırı bilen var mı henüz yaptırmadım
Erkek bebem yok hiç olmadı ama sanmıyorum kuzum bezi de var koruyordur maşallah kuzuya bu paşa mı annesini üzdü o kadar yerim o sarı kuzuyuKozlar ya aklıma şey takıldı erkek çocuğu bu anakucağında pipisi acaba zarar görür mi ne bileyim hani pozisyondan dolayı böyle denk geliyor ya oraya Eki Görüntüle 3601667
Bende korur diyorum bide öyle çok ağırlık aşağı doğru vermiyor biraz yatay duruyor ya yine de arkadaşıma söyleyince acaba birşey olur mu dedi aklıma soktu .üş pozisyonu var zaten bir tık daha yatay yapayım içim rahat etsin olmadı . Ay teyzesi çok teşekkür ederizsağol en azından işe yaradı canım hiç bilmiyorum ama onun ikinci dozu 5. Ay da olacak o yüzden çok geçirmemen lazım bir an önce olun eğer yaptıracaksan
Erkek bebem yok hiç olmadı ama sanmıyorum kuzum bezi de var koruyordur maşallah kuzuya bu paşa mı annesini üzdü o kadar yerim o sarı kuzuyu![]()
Ay maşallah ne güzel bir uyku füzeniEller sürekli ağzında tükürük ve hafif salya başladı
Baya konuşuyor agu gugu gülümsüyor
Saat 20.00-20.30 arası uykuya geçiyoruz , rüya beslenmesi 01.00-01.30 arası sonra kendisi 05.30 ya da 06.00 da kalkıyor bir beslenme daha yapıp 7.45-8.00 gbi güne başlıyoruz. Gündüzleri 1.15 dk ya da 1.30 saatte bir uyutuyorum gündüz uyluları belli olmuyor bazen 40 dk bazen 1 saat bazen 2 saat
İnşallahAy maşallah ne güzel bir uyku füzenidarısı bize inşallah. Meme sorununu aşarsınız inşallah olmazsa da üzülmeyin eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdjr . Sağlıklı olsun böyle güzel uyusunlar akıllı bebişler olsunlar bir şekilde beslenip büyüyecekler
Oh oh maşallahhh ay ne güzel bende çok seviyorum uyumayı inşallah bende bir düzdn kurcam bayramı bekledim bitsin sonrasında inşallah halledicemİnşallahben inanılmaz uykuya düşkün birisiyim o yüzden ilk öncelik verdiğim konuydu 1 hafta zorlandık düzeni kurana kadar ama şimdi kurulu saat gibi uykusu gelince direkt gözlerini ovalıyor uyutmamı istiyor.
Kakasi normal cnm. Sut urunu cok tuketmiyorum. Yani cok huysuz surekli aglamak istiyor kucak istiyor meme istiyor.zaten normaldede huysuz ve meme bagimlisi bir bebek. Ama bir kat artti huysuzlugu. 4.ay atagina erkenmi girdi acaba oglumKakası falan nasıl canım mukus var mı acaba süt alerjisi olabilir mi senin kuzuda süt ürünleri çok tüketiyor musun
Benimki erkekte hiç düşünmedim popo kısmı çukur ya tüm yük önde değil diye düşündüm benKozlar ya aklıma şey takıldı erkek çocuğu bu anakucağında pipisi acaba zarar görür mi ne bileyim hani pozisyondan dolayı böyle denk geliyor ya oraya Eki Görüntüle 3601667
Geçmiş olssuunGünaydın bacikolar rota aşısından sonra bilin bakalım noldu ishal oldumBal yanağımı öpmeden duramadım
![]()
Benim okuduğum çoğu şeyde gündüz uykusunun gece uykusunu iyi uyuması için çok çok önemli olduğuydu. Gündüzü düzene sokunca gece kendi kendine düzene girdi. Ne olursa olsun uyanıklık süresinde 1 buçuk saati geçirmiyorum gündüz uylusunda 1 buçuk saat dolunca uykuya dalmış oluyor. yarım saatten önce uyanırsa pışpışayarak tekrar uykuya döndürüyorum. Gece uykusuna rahat geçmesi için en en geç yani çok ekstrem bir durum varsa 18.30 da uyandırıyorum ama normalde 18.00 dan sonra gece uykusu için 2-2 buçuk saat uyanık kalıyor.Oh oh maşallahhh ay ne güzel bende çok seviyorum uyumayı inşallah bende bir düzdn kurcam bayramı bekledim bitsin sonrasında inşallah halledicembayramda çünkü ailelerimizle aynı şehirdeyiz memleket olduğu için gitmemiz gereken yerler büyükler var uyku dğzeni kursam da bozulacaktı o yüzden bayram sonu inşallah halledeyim. Peki özellikle dikkat ettiğiniz çnerebileceğiniz birşey var mı uyku rutini oluştururken