- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.641
Sanada Hayırlı bayramlar şimdiden canımAyy kızlar sabah 6-7 gıbı yola cıkacagız ınsallah guzel gecer bır hafta kalmayı dusunuyoruz mersınde.bugun hazırlık yapmaktan hıc gıremedım resmen koca arabayı esyayla doldurdum evı tasıyorumvee buda ben ve benım canımınıcı guzel oğlum hepınız ccccok guzelsınız masallah hepınızı sımdıden opuyorum ıyı bayranlar dılıyorum
Evet herkes öyle diyor halasına benzeten de var zaten eşimle ikisi de benziyorSizin bebe de babasına benziyor sankimAllah nazardan saklasın sizi görünce bende yaptım mevlütten kalan tek dörtlü fotomuz
Ay evet ya ev mahfolmustu. Güneşle eşimi gönderdim biraz toparladım bendeBacikolar napıyorsunuz bayram hazırlığı mı buralar bir sessiz
Oyy maşallah sana canım bu ne hamaratlıkBende arada giridm baktım kimse yazmamış
Bugün bende evi baştan bir temizledim komşulara tatlı yaptık birine şekerpare birine kıbrıs tatlısı birine revani canınız çekmesinde emzikli annelerizsonra eve geldim yemek yaptım dedim ben neden evime yapmıyorum bizede sultan sarması yaptım çocukları banyo yaptırdık dışarı çıkardık benim bir günüm hep 5 gün gibi geçiyor telefon trafiği de bitmedi buraya çok giremedim bayrama bir gün kala üniversite den arkadaşlar aradı size geleceğiz diye eşimin akrabaları size geleceğiz diye annemler abimler de önceden haber vermişti zaten bize gelecekti neyapacağımuzı şaşırdık evde küçük okadar yatağımda yok hepsini sıraya koyduk bakalım isterlerse gelirler artık
Gocam bey evdeydi büyüğü ona verince rahatladımAy evet ya ev mahfolmustu. Güneşle eşimi gönderdim biraz toparladım bendetüm gün girememişim
Oyy maşallah sana canım bu ne hamaratlık
2 ay kontrolünde 5200 58 cm di canımKızlar bugün rota aşısı olduk ölçümlerimiz yapıldı 6600 kg 58.5cm olmuşuz. Bana boyu sanki bi tık kısa gibi geliyor ya sizin bebişlerinizin boyu kaç cm?
Şaşkın bakışlarBu da biz
TühHakkım dolmuş ben çizdiremiyoruuummm
Ahahah evet ya şapşik bir kızŞaşkın bakışlar
Bende saçımı yapacağım, elbiselerimizi ütüleyeceğim ve süt sağacağımNeysem makyajımı şimdiden yapıp yatamda sabaha hazırlık olsun ik i bebeyke kim süslenecek
Allah kolaylık versin ismi ne güzelmiş GüneşBende saçımı yapacağım, elbiselerimizi ütüleyeceğim ve süt sağacağımsonra da Güneş uyanır zaten bana yine uyku yok
Teşekkür ederizAllah kolaylık versin ismi ne güzelmiş Güneşakşamdan hazırlanmadan olmuyor sabaha bişey yetişmiyorki
Maşallah uzun boylu olacak herhalde seninki de2 ay kontrolünde 5200 58 cm di canım
Geçmiş olsun. İnsallah tekrar ateşlenmezOlamadığımız 2. Ay bacakfan olan aşıları da bugğn olduk rotayla, ateşlendş bebişiminşallah tekrar çıkmaz yeni düştü. Kaç gün böyle sürüyor bilginiz var mı
Merhaba pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlaşılıyor, yeni hamileyim bende kan testinde mi ortaya çıkıyorYa buraya yazmadım da dün ben çok kötü oldum bu haberi görünce tansiyonum falan çıktı. Yazık kıyamam gencecik kız ya. Kan pıhtılaşması var bende de 9 ay iğne kullandım. Gece gece kafamdan ölürsem kızıma nolacak diye bir sürü şey geçti. Allah sağlık versin gerçekten her şey hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?