2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kocaeline gidiyoruzz dnbxjdn sabahtan beri de bahcenin otları bictik onlarla uğraştık jdndjwjdjd buralardayim ama kimseler yok tek başıma deli gibi konusmim diye yazmadim
Hayırlı yolculuklar baciko
Ay valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerde
Ahah rüya gibi ne güzel olmuş dinlenmişsindir
Kızzz maşallah bir sürü şey yapmışsın da bacım ne yıpratıyorsun kendini bu kadar hazırlıklar ayrı misafirler ayrı Allah kolaylık versin
Benim oglan sabahtan beri agliyor eşimle pertimiz cikti kucakta gezdirirken bile agliyor zar zor 1 saat uyutabildik. Bir skntısı var ama anlayamadik bayram bitince bir doktora goturcez. Dunden beri yüzü soldu yavrumun
Oy kuzum ya bir sıkıntısı vardır belki karın ağrısı falan bir çay kaşığı calpol verin olmadı rahatlasın olmadı acile de götürebilirsiniz ateş vs yok değil mi yoksa gaz sancısıdır belki karnı ağrıyordur
Kızlar bu chatgbt çok hoşuma gitmeye başladı başta sinir olmuştum bu nasıl uygulama diye bakın bunlar bebeklerim tanıştırayım
Ayy yerimm ne tatlılar maşallah kuzulara
warcrew senin alıntıyı yapamamışım senin kuzu da maşallah çok tatlı

Ayyy hepiniz çok güzelsiniz ya maşallah ne diyip çizdiriyorsunuz bunu? Kdkdkdksks
Teşekkür ediyorum canım fotoyu atıp karikatürmşeklimde ya da animasyon şeklinde falan çizer misin diyorum hatta bizim 4 lü fotomuz yok ben 2li 2 Li olduğumuz fotoları gönderip birleştirir misin dedim gerçek foto gibi birleştirmiyor bu şekilde birleştirdi

Yaaaa Çok güzel olmuş Allah huzurunuzu bozmasın böyle ailecek bir foto çekilmişmiyiz acep bende yapam
Kuzum bizimde yoktu malum ben ayak sakattı ya ayrı ayrı foto yükleyip hepsini aynı anda gönderip bunları birleştirir misin dedim
Çizgi film tarzında çiz ve ghibli tarzda çiz dedim ben de farklı fotoları kdjsjsjsjsks bi dahakine karikatür ve animasyon diyim bakim nasıl olcak
Ayy çok güzel olmuş senin bebe babaya benziyormuş burdan onu anladım

Atesi yok evet cnm. Calpol versem boyle durumlarda rahatlatirmıki

Ayy kızlar sabah 6-7 gıbı yola cıkacagız ınsallah guzel gecer bır hafta kalmayı dusunuyoruz mersınde.bugun hazırlık yapmaktan hıc gıremedım resmen koca arabayı esyayla doldurdum evı tasıyorumvee buda ben ve benım canımınıcı guzel oğlumhepınız ccccok guzelsınız masallah hepınızı sımdıden opuyorum ıyı bayranlar dılıyorum

Eklentiler

• FADC05D0-0233-483D-BE57-67C510EBE20E.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 56
Atesi yok evet cnm. Calpol versem boyle durumlarda rahatlatirmıki
Ağrı kesici özelliği var canım biz de ipek kolikti veriyorduk kuzum rahatlıyordu uykuya geçiyordu bir çay kaşığı ama tabi sürekli verme vücut alışınca etki etmemeye başlar sabahtan beri sürekli huzursuz dediğin için solgun dediğin için dedim rahatlatır kuzuyu normal zamanda vermezsin

Ya maşallah size sizde çok güzelsiniz Poyraz kuzusu tam bir patron bebeğe benzemiş

TAmam cnm yarinda boyle olursa aklimda olsun sagol

Eklentiler

• 1B5513FF-0875-441A-93D5-868D2F0D3663.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…