- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.661
Bu gibi durumlara özel fake mail hesabım varHakkım dolmuş ben çizdiremiyoruuummm
Tıbbi genetik bölümünde bakılıyor kan testiyle. Normal kan testlerinde çıkmıyor.Merhaba pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlaşılıyor, yeni hamileyim bende kan testinde mi ortaya çıkıyor
Yaa bayıldım size de büyük oğlanı kıskanıyor mu bakışlara bakSizin bebe de babasına benziyor sankimAllah nazardan saklasın sizi görünce bende yaptım mevlütten kalan tek dörtlü fotomuz
Yarın bekliyoruz kuzumHakkım dolmuş ben çizdiremiyoruuummm
2-3 gün sürebilir kuzum takipte kal şifa olsun kuzuyaOlamadığımız 2. Ay bacakfan olan aşıları da bugğn olduk rotayla, ateşlendş bebişiminşallah tekrar çıkmaz yeni düştü. Kaç gün böyle sürüyor bilginiz var mı
Yaa sizin oğlan fotoğrafta bile size kök söktürüyor gibi
1. Ay da çizdirdiğim var ama egenin arkası dönük ve bizle hiç alakası yokTühhiç yokmuydu yedekte çizdirdiğin
Doğduğu boy önemli bence canıım. 51 cm doğmuştu egeMaşallah uzun boylu olacak herhalde seninki de2. Ayda 4830 55.5cmdi benimki, kısa sanki yaaa ndndjxjxksks
Amann Allah korusunAy kozlar hepimiz uyuya kalmışız nasıl uyuduysak rüyamda kocamı beni aldatırken gördüm anaağ 2 çocukla kalmışım evde gelmiyor arıyorum başka bir kadın açıyor benle dalga geçer gibi konuşuyor falan hiçte aldatacak bir tipi yok yani beklenmez rüya da görünce bir tuhaf oldum kalksın gebertcem
Bizimki de 51 cm doğdu, kısa kalmış yavrum1. Ay da çizdirdiğim var ama egenin arkası dönük ve bizle hiç alakası yok
Doğduğu boy önemli bence canıım. 51 cm doğmuştu ege
Eki Görüntüle 3601975 Bu da biz teyzelerherkese iyi bayramlar
Bu da biz
Ay gerçekten sanki tanışmış gibi olduk çok güzel oldu bu fotolar kızlar
O rüyalardan çok sık görüyorum bende hep lohusalıktan bundan lohusalıktanAy kozlar hepimiz uyuya kalmışız nasıl uyuduysak rüyamda kocamı beni aldatırken gördüm anaağ 2 çocukla kalmışım evde gelmiyor arıyorum başka bir kadın açıyor benle dalga geçer gibi konuşuyor falan hiçte aldatacak bir tipi yok yani beklenmez rüya da görünce bir tuhaf oldum kalksın gebertcem
Hep böyle suratsız o millete karşıYaa bayıldım size de büyük oğlanı kıskanıyor mu bakışlara bak
Yarın bekliyoruz kuzum
2-3 gün sürebilir kuzum takipte kal şifa olsun kuzuya
Yaa sizin oğlan fotoğrafta bile size kök söktürüyor gibiBakışlara bak yarabbim
Kızlar herkesi alıntılayamadım ama ne kadar güzel oldu böyle kendimi size daha yakın hissettim tanışmışız gibi çok güzel oldu artık konuşurken bu fotolar aklıma gelecek kimin nesi vardı diye
Turunculuk az beslenme, susuzluk diye biliyorum canımKizlar hepinize iyi bayramlar.
Bebegim dunden beri huzursuzdu size bahsetmistim bu sabah bezinde idrarinin arasinda hafif turunculuk gordum. Enfeksiyonmudur sizce
Surekli emiyor besleniyor. Ara sira cay kasigiyla su veriyordum hergun vereyim. Dün cok huzursuzdu biseyi oldugu belliydiTurunculuk az beslenme, susuzluk diye biliyorum canım
Geçmiş olsun canım belki başka bilgisi olan da vardır ben öyle okumuştum burada yazılanlardanSurekli emiyor besleniyor. Ara sira cay kasigiyla su veriyordum hergun vereyim. Dün cok huzursuzdu biseyi oldugu belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?