2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sizin bebe de babasına benziyor sankimAllah nazardan saklasın sizi görünce bende yaptım mevlütten kalan tek dörtlü fotomuz
Yaa bayıldım size de büyük oğlanı kıskanıyor mu bakışlara bak
Hakkım dolmuş ben çizdiremiyoruuummm
Yarın bekliyoruz kuzum
Olamadığımız 2. Ay bacakfan olan aşıları da bugğn olduk rotayla, ateşlendş bebişim inşallah tekrar çıkmaz yeni düştü. Kaç gün böyle sürüyor bilginiz var mı
2-3 gün sürebilir kuzum takipte kal şifa olsun kuzuya
Eki Görüntüle 3601975 Bu da biz teyzeler herkese iyi bayramlar kızlar
Yaa sizin oğlan fotoğrafta bile size kök söktürüyor gibi Bakışlara bak yarabbim

Kızlar herkesi alıntılayamadım ama ne kadar güzel oldu böyle kendimi size daha yakın hissettim tanışmışız gibi çok güzel oldu artık konuşurken bu fotolar aklıma gelecek kimin nesi vardı diye

Ay kozlar hepimiz uyuya kalmışız nasıl uyuduysak rüyamda kocamı beni aldatırken gördüm anaağ 2 çocukla kalmışım evde gelmiyor arıyorum başka bir kadın açıyor benle dalga geçer gibi konuşuyor falan hiçte aldatacak bir tipi yok yani beklenmez rüya da görünce bir tuhaf oldum kalksın gebertcem

Amann Allah korusun

O rüyalardan çok sık görüyorum bende hep lohusalıktan bundan lohusalıktan

Hep böyle suratsız o millete karşı
Gerçekten bencede çok güzel oldu

Buarada kızlar bebeklerinizi uyuyunca yatağa nasıl koyuyorsunuz yani benim reflü yatağı var onda yan yatırıyorum doğduğundan beri ama daha ona sığmamakta başladı kaldırcam reflü yatağını ama budefa kendi yatağı çok düz geldi gözüme ona nasıl koyacağımı bilemedim .reflü yatağının iki kenarında sdestek vardı diye yan duruyordu arkasına döneniyordu ama dümdüz kendi yatağında yan da koyamsm sırt üstü koysam rahat yatar mı ki öyle acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…