2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimki doğduğundan beri öyle yatıyor canım kafasını çeviriyosa sorun yok etrafında da bişey olmasın, dikkat et yine de

Bebem yüzüstü uyuyamaya durmaya bayılıyor normalde daha uzun süre uyuyor o şekilde ama nefessiz kalma ihtimali olur diye ödüm kopuyor, bişey olurmu acaba gecede yüzüstü yatmasında
Bizimki de öyle yatmaya bayılıyor. Doktor iki ay bitene kadar güvenli bi yöntem değil ama sonrasında yatabilir öyle dedi

İyi bayramlar kızlar ben arada meme reddi yaşıyordum ,zaten başından beri hep emen bir bebişim olmadı ama kilo alımı iyiydi çok şükür .Ama bu ay bırakmasın diye sürekli emzirip hiç mama vermemeye çalıştım .Sütümün çok olmadığından son ay için eminim .Ama Biberon ve meme bir arada gidecek gibi hissetmediğim için bir hafta deneyeyim de kilo alımına bakarım dedim .Bebişim kilo almadı bence hatta zayıfladı .Yani istediğim kadar memeye dönse hep emse de bana doymayacak gibi geliyor onu fark ettim .Bazen çok güzel süt oluyor doyuyor bazen cidden yok .Emzireyim bırakmasın diye inat edersem bu süt artmayacağına göre bu şekilde devam etmek ne kadar doğru bu aylarda kilo alımı çok önemli çünkü.Ah kafam karışık ,yani keşke bu kadar zor olmasaydı sütüm çok olup çok da güzel emen bir bebişim olsaydı.Bu arada sabah da Biberon verdim onu da pek istemedi ,ya ondan da mı soğudu vallahi ne yapacağımı şaşırdım.Bir akıl verin kızlar

Bebem yüzüstü uyuyamaya durmaya bayılıyor normalde daha uzun süre uyuyor o şekilde ama nefessiz kalma ihtimali olur diye ödüm kopuyor, bişey olurmu acaba gecede yüzüstü yatmasında
Gündüz ben de unutuyorum bazen ama gece öyle uyutmayın deniyor tehlikeli olabilir. Ben maalesef kaynanam evine geldik bayram için yanımda yatırmaya korktum üzerine yatarım felan diye 3 aylık oldu ama yine de korktum. Yere yatırdım gece yataktan kaymış ağlayınca baktım yerinde yok canım havliyle indirdim koluna bastım bi bağırdı nefret ediyorum başka yerde kalmaktan

Kızlar merhaba, 2.AY AŞISI sonrası bizde ateş vb yan etki olmadı. O gece huzursuzdu sık sık uyandı sadece. Kucakta durmak istedi hep başka da bir değişik durum olmadı.
Başka yan etki yaşamayan var mı? Aşı tutmadığı anlamına mı gelir?

Bizimde aynı şekilde canım yan etki yaşasa da yaşamasa da normalmiş merak etme biz de herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür

Merhaba canım, hemen hemen aynı durumları bende yaşadım. Bebeğim hala memede takılıyor doğru düzgün emmiyor oynuyor resmen. arkasından biberonla mama veriyorum. Bir gün boyunca sağdığım süt ancak 2 öğününü karşılıyor. Gittiği yere kadar böyle gitsin dedim en son. Çünkü hem bebeğime hem bana çok eziyet oldu bu süreç. Tadını çıkaramadım süt düşünmekten, meme yaralarından, mastitten.
1 haftadır artık uğrasmıyorum kabullendim durumu. Kafam daha rahat. Bebiş zayıfladığında üzülüp vicdan azabı çekiyoruz. O yüzden sende sütünün yetmediğini düşünüyorsan mamada ver bence. Benim bu yüzden hala bebeğim olması gereken kiloya gelemedi diye çok üzülüyorum.
Benim tavsiyem alabildiği kadar senin sütünü alsın ama mama takviyeside vermen olur. Tabi ki bebeğin için en iyisini sen bilirsin

Canım benim de kolumda iz olmadı. Sordum ya yara olmazsa diye, aşının deri altına yapıldığına eminseniz tutmuştur dendi.

Hepsi yapıldı aynı anda hiç sorun yaşamadık. Zaten en fazla ne olabilir ki? Ateşi çıkar ateş düşürücü verirsiniz. Korkmayın bir şey olmaz rotayı biz 3. Ayda yaptırıcaz beklemedeyiz.
Ya işte internette virüs gibi yayılan videolar var. Aşı yüzünden gelişim geriliği yaşıyorlarmış vs. Rota burada aynı anda yapılıyor. Biz de mi ertelesek

Ayy canım m bişey olmamıştır inşallah insan vicdan azabı çekiyor, gerçekten bende sevmiyorum çocuklarım perişan oluyor kimseye anlatamıyorum

Buarada nefret diyince evimden çok şikayet ediyorum pis toz oluyor diye hergün defalarca defalarca elimle var gücümle siliyorum simsiyah pislik iğrenç bir koku da geliyor mutfak dolabım yok mutfak çöplük gibi eşyalar 30 senelik çeyiz de getirmedik, en son çıldırdığımda nefret ediyorum diye bağırıyordum sürekli ağlıyordum temizlik yaparken eşimde sürekli benle dalga geçiyor nefret ediyorummm diyip gülüyor dün akiam da yaptı aynı şeyi okadar canımı sıktıki zihnen iyi olmadığımı da biliyor bir de onun için ağladım valla bende herşeyden nefret eder oldum neyapayım kendimden de ediyorum bazen böyle olduğuö için eski sakin uysal halimden eser kalmadı biri bişey desede yolsam diye bekliyorum sanki

Ya işte internette virüs gibi yayılan videolar var. Aşı yüzünden gelişim geriliği yaşıyorlarmış vs. Rota burada aynı anda yapılıyor. Biz de mi ertelesek
Ay onlara bakmayın ya aşı karşıtlığı kadar midemi bulandıran bir şey yok. Bizim doktorumuz öyle planladı rota ve menenjit 3. Ayda diye. Doktorunuz nasıl derse öyle yapın bence

Yok bişey olmadı şükür. Orda geçici duruyorsunuz sanırım bir gün istediğin gibi ebin dolabın olur inşallah benim 37 yaşında yeni evim oldu. Zamanla hepsi olur

Kızler ya ben yine takıldım bir şeye.. Benim bebe 18inde 4 aylık olacak. Demir başlayacağız. Devletin verdiğini kullanmayı düşünmüyorum d vitaminini de kullanmadım. Ocean tatlı çocuklar seviyormuş ama içine sodyum eklendi diyorlar yorumlarda. Birçok kişi bırakmış. D vitamini newwit kullanıyorum temiz içerikli, demirini de kullanmayı düşünüyorum temiz içerik diyorlar ama tadı kötüymüş ve dişleri boyuyormuş.

Benim de d vitamini pediaD diye bir şeydi sanki doktoru onu vermisti bitmek üzere devletin verdiğini niye kullanmiyorsun içeriğinde sıkıntı mi varmis demir için de doktora danış istersen belki bir öneri verir size

Benim de d vitamini pediaD diye bir şeydi sanki doktoru onu vermisti bitmek üzere devletin verdiğini niye kullanmiyorsun içeriğinde sıkıntı mi varmis demir için de doktora danış istersen belki bir öneri verir size
d vitamini aşırı gaz yapıyormuş, hiç denemedim. Demiri de diş boyuyormuş ve yorumları beğenmedim . Özeldeki doktoruna 5. Ay götürmeyi düşünüyorum 2. Rota aşısı yapılır hem de muayene olur diye. 4. Ay aşıları var, rota aynı ay olmaz sanırım. Muayene ücretleri de bir soru somak için gidilecek gibi değil canım, 2 bin vermiyim durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…