2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Burada hepsi aynı anda olacak. 6 lı yı yaptırdın mı sen?
Evet canım sadece 6 lı yapıldı. Doktorum rotayı 3. Ay da yapmak istedi. Zaten bir sürü aşı olcak ağır gelmesin dedi
Bizde de biraz huzursuzluk, uykuya dalma sorunu ama gazı ve kakasını yaptıktan sonra rahatladı. Ateş 37.2 yi görünce şurup verdim daha da çıkmadı

Kızlar verem aşısı ve 2.ay aşısı aynı gün mü yapılıyor şehir dışındayım da burda yaparlar mı
Aynı gün oluyormuş bizimki 10 haziranda yapılacak. Seninle benim doğumlar aynı gündü sanki.
Başka yerde yaparlar mı bilmiyorum ama sağlık ocağı bebek sayısına göre aşı getirtiyor olabilir.

Maya, uraz da 3. Ay oldu rotayı. 2.yi ne zaman yapacak bir şey dedi mi? Devletin aşılarla çakışıyor 2 ay beklenirse.

Bence de doktorluk bir olay yok. Aynı şeyleri yasadik sorun açlıkmış. Bezi de boldu. Aglamıyordu da. Kilo alımı azdı. İdrarda turuncluluk vardı. Doktor tabi ki mamaya basladi. Siz daha iyi bilirsiniz ama bencd doktora gidene kadar da ac kalmasın yavru kuş yazık 3 saat aç kalsak dayanamiyoruz.
Bazen sütümüz doyurucu olmayabiliyor.
Ben de kendimi biberonla aldatılıyor gibi hissediyordum ama gerçeği kabul edip hemen duruma el atmak lazım bence bol bol emzirin ama yanında 60cc de mama verin. Sizin ayınızda zaten 150 bile verseniz içer. umarım haddimi aşmamışımdir

He 2 bin gerek yok kalsın madem xmcnjdnd bizim doktor şehir hastanesi doktoru ilk ona randevu gelince beğendik ona gidiyoruz hep ben bi deneyeyim bu d vitaminini bakayim gaz yaparsa kendim aldiririm tekrar belki bizimkine yapmaztek sorunu gaz ise yani

Biz daha rotayi vurdurmadik ya

Kizlar annemlerin evi sıcak, bizim ev dışarısı 30 derecelerdeyken evde şort giyince bazwn üşüyorum öyle soyleyeyim anlayin evlerin farkini. Benim evde bebisi alt üst uzun kollu uyutup gezdiriyorum, burda şuan tek zibin geceleri, gündüz sadece bezle gezdirsen yeridir yani. Akşam duşa soktuk 6 gibi 7-8 arası da uyuttum uykusu vardi ama hava aydınlık yani benim evdeki gibi karanlik bir oda yok gece değil de gündüz uykusuna yatar gibi yatirdim yaoacak bir şey yok saatleri kaçtı zaten 2 gündür diye. Ve bu bebek o saatte bir yatti bu saate kadar..... Deliksiz diceklerim bu kadar nsbxjsbdjdjdj benim ev de keşke böyle bir ısıda olsaydi biraz fon perdesiz 7 de gece uykusuna geçmesine aşırı şaşkınım ve deliksiz bu saate kadar uyumasina da şaşkınım jsbsbsndjsjdjdkd evim böyle ısıda olsa hep mi böyle uyurdu acaba.

Kızlar bir derdim var küçük kızım aşırı kasiniyordu geçenlerde popo ve vajinasını kontrol ettim kıl kurdu gördüm, bu gece büyük kizimda kaşınmaya başladı onda da gördüm muhtemelen bende de vardır o zaman. Bebeğe geçerse diye korkuyorum salı günü sağlık ocağında ilaç alacağım onu bekliyorum resmi tatil bitsin diye başına gelen önerisi olan var mı

Oyy maşallah bir de bebekler sıcağı sevmez derler

Oyy maşallah bir de bebekler sıcağı sevmez derler
Ya aşırı sıcak değil de bizim ev soğuk öyle düşün bi de evin arkasi otoyol hep araba sesi geliyo uzak arka plan sesi gibi nsndjdnd belki ona ki uyuyo acaba çözemedim ama ben gece uyanir diyodum 2-3 gibi ve uyanmadi. Gogul kendi uyanana kadar 3 aylık bebek artık uyandirmaya gerek yok diyo da bilemedim bu sefer de az kilo alma gibi bir durum oluşmaz mi ki

Ahahha valla bu bebeklerin işi belli olmuyor. Normalde otoyoldan gelen sese uyanırlar diye düşünürüz ama minnoşun hoşuna gitmiş olabilir ya bu gece benimkide 00:30 gibi uyudu bu saate kadar kalkmadı. Bende alarm kurmayı unutmusum ama kursamda hep kendisi uyanıyordu. Bi uyandım hava aydınlık. Şimdi uyandırdım yedirmeye çalışıyorum. İnsallah şekeri falan düşmemiştir. 7 saat aç kaldı. 23:30 da yemişti. Doktora sen yine bir sor bence google a bakma. Zayıflamasınlar

Seninki normal canım 6-7 saate kadar uyandirmana gerek yok demişti bana ilk ay kontrolünde zaten kendi uyaniyordu cidden ama bu biraz çok oldu gibi geldi bilemedim jsbdjsjdjd ben en iyisi 7-8 saati çok gecirmeyeyim arada falan neyse de sürekli olmasın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…