- 8 Ağustos 2024
- 302
- 394
- 23
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.781
Evet canım sadece 6 lı yapıldı. Doktorum rotayı 3. Ay da yapmak istedi. Zaten bir sürü aşı olcak ağır gelmesin dediBurada hepsi aynı anda olacak. 6 lı yı yaptırdın mı sen?
Bizde de biraz huzursuzluk, uykuya dalma sorunu ama gazı ve kakasını yaptıktan sonra rahatladı. Ateş 37.2 yi görünce şurup verdim daha da çıkmadıKızlar merhaba, 2.AY AŞISI sonrası bizde ateş vb yan etki olmadı. O gece huzursuzdu sık sık uyandı sadece. Kucakta durmak istedi hep başka da bir değişik durum olmadı.
Başka yan etki yaşamayan var mı? Aşı tutmadığı anlamına mı gelir?
Evet aynı gün yapıldı bizimKızlar verem aşısı ve 2.ay aşısı aynı gün mü yapılıyor şehir dışındayım da burda yaparlar mı
Aynı gün oluyormuş bizimki 10 haziranda yapılacak. Seninle benim doğumlar aynı gündü sanki.Kızlar verem aşısı ve 2.ay aşısı aynı gün mü yapılıyor şehir dışındayım da burda yaparlar mı
Maya, uraz da 3. Ay oldu rotayı. 2.yi ne zaman yapacak bir şey dedi mi? Devletin aşılarla çakışıyor 2 ay beklenirse.Evet canım sadece 6 lı yapıldı. Doktorum rotayı 3. Ay da yapmak istedi. Zaten bir sürü aşı olcak ağır gelmesin dedi
Bizde de biraz huzursuzluk, uykuya dalma sorunu ama gazı ve kakasını yaptıktan sonra rahatladı. Ateş 37.2 yi görünce şurup verdim daha da çıkmadı
Bence de doktorluk bir olay yok. Aynı şeyleri yasadik sorun açlıkmış. Bezi de boldu. Aglamıyordu da. Kilo alımı azdı. İdrarda turuncluluk vardı. Doktor tabi ki mamaya basladi. Siz daha iyi bilirsiniz ama bencd doktora gidene kadar da ac kalmasın yavru kuşHemsire dediki 1 ay daha bekle ona gore doktora git dicem ama sen baya telaşlısın bu ay gotur doktora icin rahat etsin vitaminlerine falan baksinlar dedi. Dunde aşırı huzursuzdu sabahta idrarinda turunculuk gorunce aklima enfeksiyon geldi hepsi birbiriyle baglantili sanirim. Bayramdan snra iyi bi doktora goturcem herseyine baksin yavrumun
3-5 diye biliyorum canım ama 5. Ay da ne aşısı var başkaaMaya, uraz da 3. Ay oldu rotayı. 2.yi ne zaman yapacak bir şey dedi mi? Devletin aşılarla çakışıyor 2 ay beklenirse.
He 2 bin gerek yok kalsın madem xmcnjdnd bizim doktor şehir hastanesi doktoru ilk ona randevu gelince beğendik ona gidiyoruz hepd vitamini aşırı gaz yapıyormuş, hiç denemedim. Demiri de diş boyuyormuş ve yorumları beğenmedim . Özeldeki doktoruna 5. Ay götürmeyi düşünüyorum 2. Rota aşısı yapılır hem de muayene olur diye. 4. Ay aşıları var, rota aynı ay olmaz sanırım. Muayene ücretleri de bir soru somak için gidilecek gibi değil canım, 2 bin vermiyim durduk yere
Oyy maşallahKizlar annemlerin evi sıcak, bizim ev dışarısı 30 derecelerdeyken evde şort giyince bazwn üşüyorum öyle soyleyeyim anlayin evlerin farkini. Benim evde bebisi alt üst uzun kollu uyutup gezdiriyorum, burda şuan tek zibin geceleri, gündüz sadece bezle gezdirsen yeridir yani. Akşam duşa soktuk 6 gibi 7-8 arası da uyuttum uykusu vardi ama hava aydınlık yanibenim evdeki gibi karanlik bir oda yok gece değil de gündüz uykusuna yatar gibi yatirdim yaoacak bir şey yok saatleri kaçtı zaten 2 gündür diye. Ve bu bebek o saatte bir yatti bu saate kadar..... Deliksiz diceklerim bu kadar nsbxjsbdjdjdj benim ev de keşke böyle bir ısıda olsaydi biraz fon perdesiz 7 de gece uykusuna geçmesine aşırı şaşkınım ve deliksiz bu saate kadar uyumasina da şaşkınım jsbsbsndjsjdjdkd evim böyle ısıda olsa hep mi böyle uyurdu acaba.
Ya aşırı sıcak değil de bizim ev soğuk öyle düşünOyy maşallahbir de bebekler sıcağı sevmez derler
Ahahha valla bu bebeklerin işi belli olmuyor. Normalde otoyoldan gelen sese uyanırlar diye düşünürüz ama minnoşun hoşuna gitmiş olabilirYa aşırı sıcak değil de bizim ev soğuk öyle düşünbi de evin arkasi otoyol hep araba sesi geliyo uzak arka plan sesi gibi nsndjdnd belki ona ki uyuyo acaba çözemedim ama ben gece uyanir diyodum 2-3 gibi ve uyanmadi. Gogul kendi uyanana kadar 3 aylık bebek artık uyandirmaya gerek yok diyo da bilemedim bu sefer de az kilo alma gibi bir durum oluşmaz mi ki
Seninki normal canım 6-7 saate kadar uyandirmana gerek yok demişti bana ilk ay kontrolündeAhahha valla bu bebeklerin işi belli olmuyor. Normalde otoyoldan gelen sese uyanırlar diye düşünürüz ama minnoşun hoşuna gitmiş olabilirya bu gece benimkide 00:30 gibi uyudu bu saate kadar kalkmadı. Bende alarm kurmayı unutmusum ama kursamda hep kendisi uyanıyordu. Bi uyandım hava aydınlık. Şimdi uyandırdım yedirmeye çalışıyorum. İnsallah şekeri falan düşmemiştir. 7 saat aç kaldı. 23:30 da yemişti. Doktora sen yine bir sor bence google a bakma. Zayıflamasınlar
ERkek bebekler sicagi sevmez kiz bebekler sever diye biliyorum bendeOyy maşallahbir de bebekler sıcağı sevmez derler
4. Aymış 5 kalmış aklımda :)3-5 diye biliyorum canım ama 5. Ay da ne aşısı var başkaa
Verem aşısı orada 2. Ayda mı yapılıyor? Burada 3-5. Günde yapılıyorEvet aynı gün yapıldı bizim
Geçmiş olsunAy kızlar bi ishal olmuşum midem bulanıyor başım çatlıyorbebiş de böyle bi durum yok üşüttüm herhalde of
rüzgarda kaldım ondan oldu sanırımGeçmiş olsunhava değişimi olduysa ya da bayram ya yediklerimizden gelmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?