2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben oglumla bır odada kalıyorum onda sorun yok ama işte baska herseyde sorun var,valla cocuk olduktan sonra anladımkı eşim gercekten benım hayatımı asla kolaylastırmıyor herseyı uzerıme yıkmıs boyle gitmez bu düzen ama hayırlısı bakalım
Ay biz de rota olduk doktor kabızlık ya da ishal yapabilir dedi biz kabız olduk herhalde hiçbir şey yok
Kuzum bızımkıde kabız olmustu basta ıshalı 3-4 gun sonra oldu.ıns senınkı hıc olmaz yesıl kaka yapıyo hatta

Ay çok şaşırdım ben hemen oluyor sanıyordum çok geçmiş olsun canım benim, inşallah bakalım

Korkma canım deneye yanıla bulacaksın benim genelde duyduğum aptsmil gaz ve kanızlık yapıyordı demek sizde ishal yaptı sma comfort kullanıyorum ben gazı çok rahat çıkıyor ağızdan ama benimki de 40. Günden sonra cozuttu çok huysuz asla gündüz uykusu yok bende bir mama mı değiştirsem diyorum da benimki mamalıl değil sanki ama alırsam da golden goat denemek istiyorum çok meth ediyorlar onu da ni araştır istersen . Benim çocuğum 40. Güne kadar uyurdu sessiz sedasızdı 40 tsn sonra 2 haftadır felan aşırı bozdu vallahi gündüz uykular hep 5-10 dakika koydupum gibi uyanıyor delirmelik vallahi dönemsel mi mama mı bilmiyorum da valla bence dönemsel birşey ya zamanla geçecek

Kızlar bir tanıdığım 6 aydan sonra erkek bebek için kanguru kullanman doğru değil testis sağlığını etkiler kısırlık yapar dedi, doğru mu bu ya? Fikriniz var mı? Ben ilk kez duyduö hiç düşünmemiştim

Canım benim ki hastaneden geldik geleli hiç uyumadı .. Gerçekten farkı görünce ınanamadım mama değişikliğinden sonra .. ağlaması zaten dehşet bir ağlamaktı anca açlık olabılırmış işte ..

Allah Allah ilginç ya inanamıyorum bazen bu çocuklara bir mama bu kadar mı fark eder ben baştan beri sma comfort kullanıyorum diyorum sıkıntı olsa başta da olurdu şimdi 40. Tan sonra mama niye yaramasın ki diye düşünüyorum mantıken kendi adıma tabiki

Sizinkini bilemiyorum ama benim dediğim gibi problem bastan beri şuan buyudukce hiç doymadı belki oyuzden iyice zıvanadan çıktı bazı mama bazı Bebekleri doyurmuyormuş..

güzel anneler, hepimizin bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle daha nice bayramlara

bu 2 aylık aşısı beni çok geriyor. Aslında eşimi geriyor bana da bulaştırdı. Tutturdu parça parça yapalım, bebeğe bir anda ağır gelir diye. Sizler ne yaptınız, ne düşünüyorsunuz deneyim ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız bir de rota aşısı isteğe bağlı diye biliyorum, sizler ne yaptınız?

Ayy 4 gün sana 4 yıl gibi gelmez İnşallah. Sinirler. Bence tavrını koy direkt. Ben eve gelince ellerini yıkamadan bebeğe dokunulmaması gerektiğini yeni öğrettim. Bebeğini düşün onlara ne az sabret canım, keşke küçük çocukla bayram ziyaretleri ertelense ve akrabalar bunu anlayışla kabul edecek zihniyette olsa

Aa olurmu alışacakmıs bebek durmadam agızlarına pelesenk etmısler alısacak alısacak mıkrobada ıhtıyacı varmıs,ya bana 4 yıl gıbı geldı bıle ama belkide benım ıcın milad olacak evlılıgımı gozden gecırmeye basladım cıddı cıddı.boyle bısey olamaz yaa,sımdıde cocugum odasında ıkı tane sıvrısınek yakaladım basında nobet beklıyorum sınek ısırmasın dıye.babasıda ıcerde bırasını yudumluyor.sacma sapan işler ya ben kımsede suc bulmuyorum suclu benım eşim.asla agzını acamıyor actımı annesı ben 3 cocuk buyuttum dıye baslıyor.bebegım umarım sag saglım hasta olmadan eve doner dıye dua edıyorum ınankı,denızemı geldım stres bombası olmayamı bellı degıl

Kızlar bütün sinirlerim alt üst oldu bayram günü. Bıktım bunun gıcık babaannesinden. Yedik içtik tam annemlere geçicez, eşimin ablası benden gizli sen tut büyük babaanneye öptür.. Sesi kapıya kadar geldi şaap şuup. Öpmek yok dedim hemen. Bağırdı içerden sen ne karışıyon herkes alıyor kucağına diye. Ulan ben ne demek ne karışıyorum annesi benim.. Kucaksa sen de al ama öpme dedim. Öpecem bir siz büyütüyorsunu sanki çocuk, biz büyütmedik sanki dedi. O zaman getirmem benim çocuğum b nim kararlarım dedim ama bağırdık karşılıklı Getirmezsem getirme dedi. Söylene söylene çıktım. Nefret ediyorum ya bildiğiniz tüm tonton yaşlıları unutun öyle nefret bir kadın. Herkes korkudan titriyor karşısınds eşim hariç. Çünkü çenesiyle insnaları susturuyor yok öldürcem kendimi vb tehditler 94 yaşında ama hep böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…