- 14 Mayıs 2021
- 5.978
- 12.846
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.721
Ben oglumla bır odada kalıyorum onda sorun yok ama işte baska herseyde sorun var,valla cocuk olduktan sonra anladımkı eşim gercekten benım hayatımı asla kolaylastırmıyor herseyı uzerıme yıkmıs boyle gitmez bu düzen ama hayırlısı bakalımAllah yardımcın olsun canım gider gitmez afakanları salmışlar sana resmen , benim oğlumda taşırıyor hergün istisnasız bşde arabada olduğunu düşünürsek çok zor olmuştur senin için bide orası iki oda mıydı nasıl kalıyorsunu büyük mü odalar
Kuzum bızımkıde kabız olmustu basta ıshalı 3-4 gun sonra oldu.ıns senınkı hıc olmaz yesıl kaka yapıyo hattaAy biz de rota olduk doktor kabızlık ya da ishal yapabilir dedi biz kabız olduk herhalde hiçbir şey yok
Ay çok şaşırdım ben hemen oluyor sanıyordum çok geçmiş olsun canım benim, inşallah bakalımBen oglumla bır odada kalıyorum onda sorun yok ama işte baska herseyde sorun var,valla cocuk olduktan sonra anladımkı eşim gercekten benım hayatımı asla kolaylastırmıyor herseyı uzerıme yıkmıs boyle gitmez bu düzen ama hayırlısı bakalım
Kuzum bızımkıde kabız olmustu basta ıshalı 3-4 gun sonra oldu.ıns senınkı hıc olmaz yesıl kaka yapıyo hatta
Hahahah zaten şirket mailimi de kullanıyorum da bunda kullanmıyım boşverBu gibi durumlara özel fake mail hesabım var
Yok kız şimdiden anlaşılmaz ki oBizimki de 51 cm doğdu, kısa kalmış yavrum
Korkma canım deneye yanıla bulacaksın benim genelde duyduğum aptsmil gaz ve kanızlık yapıyordı demek sizde ishal yaptı sma comfort kullanıyorum ben gazı çok rahat çıkıyor ağızdan ama benimki de 40. Günden sonra cozuttu çok huysuz asla gündüz uykusu yok bende bir mama mı değiştirsem diyorum da benimki mamalıl değil sanki ama alırsam da golden goat denemek istiyorum çok meth ediyorlar onu da ni araştır istersen . Benim çocuğum 40. Güne kadar uyurdu sessiz sedasızdı 40 tsn sonra 2 haftadır felan aşırı bozdu vallahi gündüz uykular hep 5-10 dakika koydupum gibi uyanıyor delirmelik vallahi dönemsel mi mama mı bilmiyorum da valla bence dönemsel birşey ya zamanla geçecekSelam kızlar Nisan annelerinden geliyorum çıldırmak üzereyim ne olur yardım edin ..
2aylık bir bebeğim var 45 gündür kabusu yaşıyoruz ağlamak uykuya direnmek sürekli aç 150ml emmesine rağmen 2saat çıkaramıyordu Hipple.. Bi Kaç kişi mamasını değiştirmemi söyledi önce hayır dedim çok kişi olunca bi denemek istedik (biz her mamayı denedik dediler bişey olmaz dediler) .. Neyse Pazartesi Hippten Aptamile geçtim o çocuk gitti sakin kendi kendine uyuyan bir bebek geldi hiç sallamadan 3saat.. Böyle güzel derken çarşamba ishal oldu yedi yaptı, yedi yaptı dün sabah korkuma bıraktım bugun yine hipple çıldırasıya ağlıyor uyku yok.. Ben napayım anneler bu geçişte ishal normal mi aptamilde bukadar rahatlamışken neden oldu ? Başka mama alsam iyice işler kötüye gitmesin ?
BIraz asık suratli gostermis oglumu ama yinede tatli cikmis bebiklerimizYaa bu nasıl suratçok tatlılar aynı benim oğlum gibi
Canım benim ki hastaneden geldik geleli hiç uyumadı .. Gerçekten farkı görünce ınanamadım mama değişikliğinden sonra .. ağlaması zaten dehşet bir ağlamaktı anca açlık olabılırmış işte ..Korkma canım deneye yanıla bulacaksın benim genelde duyduğum aptsmil gaz ve kanızlık yapıyordı demek sizde ishal yaptı sma comfort kullanıyorum ben gazı çok rahat çıkıyor ağızdan ama benimki de 40. Günden sonra cozuttu çok huysuz asla gündüz uykusu yok bende bir mama mı değiştirsem diyorum da benimki mamalıl değil sanki ama alırsam da golden goat denemek istiyorum çok meth ediyorlar onu da ni araştır istersen . Benim çocuğum 40. Güne kadar uyurdu sessiz sedasızdı 40 tsn sonra 2 haftadır felan aşırı bozdu vallahi gündüz uykular hep 5-10 dakika koydupum gibi uyanıyor delirmelik vallahi dönemsel mi mama mı bilmiyorum da valla bence dönemsel birşey ya zamanla geçecek
Allah Allah ilginç ya inanamıyorum bazen bu çocuklara bir mama bu kadar mı fark eder ben baştan beri sma comfort kullanıyorum diyorum sıkıntı olsa başta da olurdu şimdi 40. Tan sonra mama niye yaramasın ki diye düşünüyorum mantıken kendi adıma tabikiCanım benim ki hastaneden geldik geleli hiç uyumadı .. Gerçekten farkı görünce ınanamadım mama değişikliğinden sonra .. ağlaması zaten dehşet bir ağlamaktı anca açlık olabılırmış işte ..
Sizinkini bilemiyorum ama benim dediğim gibi problem bastan beri şuan buyudukce hiç doymadı belki oyuzden iyice zıvanadan çıktı bazı mama bazı Bebekleri doyurmuyormuş..Allah Allah ilginç ya inanamıyorum bazen bu çocuklara bir mama bu kadar mı fark eder ben baştan beri sma comfort kullanıyorum diyorum sıkıntı olsa başta da olurdu şimdi 40. Tan sonra mama niye yaramasın ki diye düşünüyorum mantıken kendi adıma tabiki
Cidden mi ya, biz zaten kabızız 3 günde bir gliserinle yapıyoruz. Korkmaya başladım şimdiAy biz de rota olduk doktor kabızlık ya da ishal yapabilir dedi biz kabız olduk herhalde hiçbir şey yok
Ayy 4 gün sana 4 yıl gibi gelmez İnşallah. Sinirler. Bence tavrını koy direkt. Ben eve gelince ellerini yıkamadan bebeğe dokunulmaması gerektiğini yeni öğrettim. Bebeğini düşün onlara ne az sabret canım, keşke küçük çocukla bayram ziyaretleri ertelense ve akrabalar bunu anlayışla kabul edecek zihniyette olsaAy kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.
Ben herkeste ishal oldığunu okudum burda canım bilmiyorım ki 3-4 gün sonra ortaya çıkıyomuş ishalCidden mi ya, biz zaten kabızız 3 günde bir gliserinle yapıyoruz. Korkmaya başladım şimdi
İshal olacağına hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştimBen herkeste ishal oldığunu okudum burda canım bilmiyorım ki 3-4 gün sonra ortaya çıkıyomuş ishal
İnan ben se öyle düşündüm şünkü benimki de 3günde bir anca yapıyor aşırı huzursuz oluyor bi de nddnsnskkask ishal ds kötü etkiler mi bilemicem tabiİshal olacağına hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim
İnşallah ishalden sonra normale döner diye ümit ediyorum. Normal dediğim günde en az 1 kez yaniİnan ben se öyle düşündüm şünkü benimki de 3günde bir anca yapıyor aşırı huzursuz oluyor bi de nddnsnskkask ishal ds kötü etkiler mi bilemicem tabi
Aa olurmu alışacakmıs bebek durmadam agızlarına pelesenk etmısler alısacak alısacak mıkrobada ıhtıyacı varmıs,ya bana 4 yıl gıbı geldı bıle ama belkide benım ıcın milad olacak evlılıgımı gozden gecırmeye basladım cıddı cıddı.boyle bısey olamaz yaa,sımdıde cocugum odasında ıkı tane sıvrısınek yakaladım basında nobet beklıyorum sınek ısırmasın dıye.babasıda ıcerde bırasını yudumluyor.sacma sapan işler ya ben kımsede suc bulmuyorum suclu benım eşim.asla agzını acamıyor actımı annesı ben 3 cocuk buyuttum dıye baslıyor.bebegım umarım sag saglım hasta olmadan eve doner dıye dua edıyorum ınankı,denızemı geldım stres bombası olmayamı bellı degılAyy 4 gün sana 4 yıl gibi gelmez İnşallah. Sinirler. Bence tavrını koy direkt. Ben eve gelince ellerini yıkamadan bebeğe dokunulmaması gerektiğini yeni öğrettim. Bebeğini düşün onlara ne az sabret canım, keşke küçük çocukla bayram ziyaretleri ertelense ve akrabalar bunu anlayışla kabul edecek zihniyette olsa
Benimki yaptı şimdi darısı seninkinin başına canımİnşallah ishalden sonra normale döner diye ümit ediyorum. Normal dediğim günde en az 1 kez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?