- 11 Temmuz 2024
- 2.200
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.821
Bende öyle artık alarm kurmuyorum uyanıyor diye bir kaç gün uyanmadı bende mis gibi bir uyku çektimUyanırsa besliyorumkötü mü yapıyorum ki acaba 10 saat uyumuş oldu işte wjjdjdjdj ama artık 7-8 max kafamda ayarladım öyle alarm kurarım ne olur ne olmaz. Beslensin bebem kilo alsın bi de dün emzirmemis oldum öğlene kadar göğüslerim fena şişti ağrıdı yatağa akmış baya yeni kendine geldi işte djjdjdjdj
Bir defa yapınca tutuyor başını dik kaldirirken ama uzun süre degil yoruluyo hemeb. Yüz üstü fe az bişi kwldiriyor sonra ayakları ile sürünmeye çalışıyor max 5dk duruyor öyle ksndjdjd yastiksiz ama bu yastıkla daha uzun duruyor izliyo etrafını merakli melo
Yok canım olmadı sen hasta olmuşsun galiba geçmiş olsun canımipeksi19 ateş oldu mu peki? 38 oluyorvsütelli ateşim ya titriyorum ateşten
Gelmedi mi hala kdjsjdjjdjdBen bir şey soracaktım unuttum he sjbdjsndj sonra aklıma gelirse sorcam
Geçmiş olsun canım, geçen hafta bende de oldu ateşim 39 a kadad çıktı ve tir tir titriyordum, bide kemiklerimde ağrı vardı bütün heryerim ağrıyordu, acile gittik iğne yaptı ne olduğunu bilmiyorum ama emzirdiğimi söyledim. Parol iç dedi tekrar çıkarsa ateşin. Ve 3 gün gecmezse tekrar gel dedi influenza olabilir ilaç veririm dedi. İshal de oldum üstüne ama şükür ikinci gün toparladım ateşim çıkmadı bitek ishal mahvetti, onun için de kahve limon karışımı içtim durdurdu. Bebisi de maskeyle emzirdim doktor öyle dedi, emzirme dışında eşim ve kv ilgilendi bebekle.ipeksi19 ateş oldu mu peki? 38 oluyorvsütelli ateşim ya titriyorum ateşten
Bebeğin varsa hasta olmak çok zor ya gerçelten sana da geçmiş olsun canım. Benim sadece karnım ağrıyor ishalden bi de baş ağrısı ateş çıkınca. Parol içip durdum ben de başka çarem yok. Ateşim düştü şimdilik ama ishal devam, khve limon deneyeyim ben de mahvoldum ciddenGeçmiş olsun canım, geçen hafta bende de oldu ateşim 39 a kadad çıktı ve tir tir titriyordum, bide kemiklerimde ağrı vardı bütün heryerim ağrıyordu, acile gittik iğne yaptı ne olduğunu bilmiyorum ama emzirdiğimi söyledim. Parol iç dedi tekrar çıkarsa ateşin. Ve 3 gün gecmezse tekrar gel dedi influenza olabilir ilaç veririm dedi. İshal de oldum üstüne ama şükür ikinci gün toparladım ateşim çıkmadı bitek ishal mahvetti, onun için de kahve limon karışımı içtim durdurdu. Bebisi de maskeyle emzirdim doktor öyle dedi, emzirme dışında eşim ve kv ilgilendi bebekle.
Uyumuşum znxbbdnxjxj gelmedi valla ya ne soracaktım acaba...Gelmedi mi hala kdjsjdjjdjd
6 aydan önce önermiyorlar diye biliyorumKız bebeği olan anneler kulak ne zaman deldiriliyor ya
Bende bunu merak ediyorum, kimi bir yaşından sonra deldir diyor ama o zaman da zor olur çok ağlar diye düşünüyorum, ben belki 6-7 aylık olunca deldiririm.
Ben de deldirmeyi düşünmüyorum. Biraz büyüyüp deldirmek isterse deliricem.Uyumuşum znxbbdnxjxj gelmedi valla ya ne soracaktım acaba...
6 aydan önce önermiyorlar diye biliyorumbize de hediye küpe geldi(düşünülmesi güzel evet ama kendi zevkine göre almış oluyor o yüzden bilemiyorum) 6 ay dolunca deldidmeyo düşünüyorum kiz bebesi zaten küpe sever herhalde nxnxnxndjjd şey var ya kendi bedeni aklı erdiginde kendi isterse deldirir vs. Bu fikre de sıcak bakıyorum da o da çelişkiye düşürüyor beni xnxndndn
Canım sen samsundayım demiştin sanırım merkezde misin bilmiyorum ama Gazi devletye emre şenel var geçen gün ilk kez götürdüm tesadüfen , çok iyi ilgilendi bizimle herşeyi ayrıntılı açıkladı güler yüzlüydü yeni gelmiş sanırım o hastaneye birdaha ki ay gelirsen tahlil yapar demiri öyle veririz dedi bana ben yine ona gidicem , ilk ay medicana ya gittim ben dediğin gibi ücretler 2 bin civarı hep
Kız senin adını her gordügümde gülesim geliyorBen de deldirmeyi düşünmüyorum. Biraz büyüyüp deldirmek isterse deliricem.
6aylık olunca ben de düşünüyorum da sonra istemezse takmaz kapanır yaUyumuşum znxbbdnxjxj gelmedi valla ya ne soracaktım acaba...
6 aydan önce önermiyorlar diye biliyorumbize de hediye küpe geldi(düşünülmesi güzel evet ama kendi zevkine göre almış oluyor o yüzden bilemiyorum) 6 ay dolunca deldidmeyo düşünüyorum kiz bebesi zaten küpe sever herhalde nxnxnxndjjd şey var ya kendi bedeni aklı erdiginde kendi isterse deldirir vs. Bu fikre de sıcak bakıyorum da o da çelişkiye düşürüyor beni xnxndndn
Kız senin adını her gordügümde gülesim geliyor
Evet adini her gordugumde bu olay gelio aklima hahahah
İlham kaynağımzamanında çok geyiği dönmüştü
Ben de deldirmeyi düşünmüyorum. Biraz büyüyüp deldirmek isterse deliricem.
Ben kararsızım.... Bi arkadaşım biz lisedeyken deldirmek istedi ve korkuyodu.... Böyle de olsun istemem bilemiyorum o yüzden jsndjsndjd 4-5 yaşına gelince ister misin diyip deldirtmek daha zor diyenler de var aşırı kararsızım ya skdnsjsjjssj6aylık olunca ben de düşünüyorum da sonra istemezse takmaz kapanır ya
O arkadaşın da garipmiş haBen kararsızım.... Bi arkadaşım biz lisedeyken deldirmek istedi ve korkuyodu.... Böyle de olsun istemem bilemiyorum o yüzden jsndjsndjd 4-5 yaşına gelince ister misin diyip deldirtmek daha zor diyenler de var aşırı kararsızım ya skdnsjsjjssj
Kız bebeği olan anneler kulak ne zaman deldiriliyor ya
Uyumuşum znxbbdnxjxj gelmedi valla ya ne soracaktım acaba...
Selam bacikolar bende kendisi ne zaman isterse o zaman deldiririm kafasındayım ilkinde de öyle kıyamadım dedim ne zaman derse sonra bu kreşe gitti orda gördü bende istiyorum diye tutturdu daha 3,5-4 yaşlarında falandı ama acıyor falan dedim ona rağmen ısrar edince götürdük çocuk gururundan ağlayamadı bile gözleri dolduBen de deldirmeyi düşünmüyorum. Biraz büyüyüp deldirmek isterse deliricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?