2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende öyle artık alarm kurmuyorum uyanıyor diye bir kaç gün uyanmadı bende mis gibi bir uyku çektim Ama tabi sonra vicdan azabı yükleniyor
ipeksi19 ateş oldu mu peki? 38 oluyorvsütelli ateşim ya titriyorum ateşten
Yok canım olmadı sen hasta olmuşsun galiba geçmiş olsun canım

Kızlar İzmirde yaşayan varsa çocuk doktoru kime götürüyorsunuz? Ben henüz içime sinen iyi bir çocuk doktoru bulamadım, özelde de devlette de hep sinir bozucu doktorlara denk geldim. 3. Ay kontrolüne götürüp hem kalça ultrasonunu tekrar edicem çünkü açılarda sıkıntı çıkmıştı ikinci ayında cift bez tak demişti doktor. Hem de özel aşılar için gidicem.

ipeksi19 ateş oldu mu peki? 38 oluyorvsütelli ateşim ya titriyorum ateşten
Geçmiş olsun canım, geçen hafta bende de oldu ateşim 39 a kadad çıktı ve tir tir titriyordum, bide kemiklerimde ağrı vardı bütün heryerim ağrıyordu, acile gittik iğne yaptı ne olduğunu bilmiyorum ama emzirdiğimi söyledim. Parol iç dedi tekrar çıkarsa ateşin. Ve 3 gün gecmezse tekrar gel dedi influenza olabilir ilaç veririm dedi. İshal de oldum üstüne ama şükür ikinci gün toparladım ateşim çıkmadı bitek ishal mahvetti, onun için de kahve limon karışımı içtim durdurdu. Bebisi de maskeyle emzirdim doktor öyle dedi, emzirme dışında eşim ve kv ilgilendi bebekle.

Bebeğin varsa hasta olmak çok zor ya gerçelten sana da geçmiş olsun canım. Benim sadece karnım ağrıyor ishalden bi de baş ağrısı ateş çıkınca. Parol içip durdum ben de başka çarem yok. Ateşim düştü şimdilik ama ishal devam, khve limon deneyeyim ben de mahvoldum cidden

Bende bunu merak ediyorum, kimi bir yaşından sonra deldir diyor ama o zaman da zor olur çok ağlar diye düşünüyorum, ben belki 6-7 aylık olunca deldiririm.

Gelmedi mi hala kdjsjdjjdjd
Uyumuşum znxbbdnxjxj gelmedi valla ya ne soracaktım acaba...
Kız bebeği olan anneler kulak ne zaman deldiriliyor ya
6 aydan önce önermiyorlar diye biliyorum bize de hediye küpe geldi(düşünülmesi güzel evet ama kendi zevkine göre almış oluyor o yüzden bilemiyorum) 6 ay dolunca deldidmeyo düşünüyorum kiz bebesi zaten küpe sever herhalde nxnxnxndjjd şey var ya kendi bedeni aklı erdiginde kendi isterse deldirir vs. Bu fikre de sıcak bakıyorum da o da çelişkiye düşürüyor beni xnxndndn
Bende bunu merak ediyorum, kimi bir yaşından sonra deldir diyor ama o zaman da zor olur çok ağlar diye düşünüyorum, ben belki 6-7 aylık olunca deldiririm.

Ben de deldirmeyi düşünmüyorum. Biraz büyüyüp deldirmek isterse deliricem.

Teşekkürler canım. Baktım şimdi randevu yok maalesef. Arada kadın doğuma da götürüyorum da, şu özel aşıları yapmıyorlar devlette, mecburen özel aşıları yaprırırken özele yine

6aylık olunca ben de düşünüyorum da sonra istemezse takmaz kapanır ya

6aylık olunca ben de düşünüyorum da sonra istemezse takmaz kapanır ya
Ben kararsızım.... Bi arkadaşım biz lisedeyken deldirmek istedi ve korkuyodu.... Böyle de olsun istemem bilemiyorum o yüzden jsndjsndjd 4-5 yaşına gelince ister misin diyip deldirtmek daha zor diyenler de var aşırı kararsızım ya skdnsjsjjssj

O arkadaşın da garipmiş ha ben küçükken kaç kez deldirdim hatırlamıyorum. Çıkarırdım kapanırdı bir daha deldirirdik

Kız bebeği olan anneler kulak ne zaman deldiriliyor ya
Selam bacikolar bende kendisi ne zaman isterse o zaman deldiririm kafasındayım ilkinde de öyle kıyamadım dedim ne zaman derse sonra bu kreşe gitti orda gördü bende istiyorum diye tutturdu daha 3,5-4 yaşlarında falandı ama acıyor falan dedim ona rağmen ısrar edince götürdük çocuk gururundan ağlayamadı bile gözleri doldu Dedim bu yaşadığın hissettiğin acı çok normal ağlayabilirsin bende ağlamıştım sonra bir döküldü Sonrasında çok mutluydu ama tanıdık tanımadık herkese küpesini gösterip duruyordu Bunda da muhtemelen öyle yaparım mesela kardeşimin kızı bar ipek ten 2 ay büyük o istemedi hala da istemiyor korkuyorda hevesi de yok çocuktan çocuğa değişiyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…