- 18 Temmuz 2023
- 876
- 2.091
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.841
canlarım size bir şey soracağım
yavrulara oturma alışkanlığı kazandırmak için çalışmalara başladınız mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil basladinz alistirmaya yani nasil oturtuyorsunzben ufaktan ufaktan başladım, gerçi biz doğduğundan beri hep bacak masajı yaptığımız için bir tık daha kolay olacak gibi
Benim de tam kafasini tutamiyor canim yani kafasini tutuyor da goxler hep asagiya kafa egikKizlar bebekler ellerinden tutup kaldirmaya calisinca baslarini ne zaman kaldirmaya basliolar. Daha erkenmi. Benimki kaldiramiyor. Bazi videolarda 3.ayda kaldirabilir yaziyor
Benimkide oyle cnm belki daha erkendirBenim de tam kafasini tutamiyor canim yani kafasini tutuyor da goxler hep asagiya kafa egik
Tummy time yaptirin diyorlar canjm ama yapmiyor agliyor o pozisyondaBenimkide oyle cnm belki daha erkendir
Benimki dalarken degilde uyandiginda mutlaka agliyor içli içliKizlar benim minnak uykuya dalarken cok agliyor uyaninca da agliyor neden acaba ? Bu durumu yasayan var mi?
Sorma yaa surekli aglanir mi dalarken de uyaninca da enteresan atak haftasi yaziyor nette ama ins gecifidirBenimki dalarken degilde uyandiginda mutlaka agliyor içli içli![]()
Benimki 1 haftadr ekstra huysuz. Insallah ataktır diyorum bu hafta doktora goturcez bse cikmaz insallahSorma yaa surekli aglanir mi dalarken de uyaninca da enteresan atak haftasi yaziyor nette ama ins gecifidir
Benşmki yatmak istemiyor öyle tutunca doğruluyor kendiliğindrn ama oturtmaya başlamalı mıyım bilemediğim için pek izin vermiyorum o pozisyons gelmesine. Çok istiyor sanki oturmak. Sen neler yapıyosun canım?canlarım size bir şey soracağımyavrulara oturma alışkanlığı kazandırmak için çalışmalara başladınız mı
Canım bu aylarda canlı destek vermek gerekiyor kucakta, Osman gönülal’ın birkaç videosunu izledim, adam diyor 6. Ay oturtmak için çok geç olabilir diye, ama en önemlisi kafasını tutabilmesi tabi, gelişim baştan ayağa doğru oluyor çünkü. Katı gıdaya da oturmazsa başlayamazsınız diyor, 4. Ay canlı destek, 5. Ay cansız/minder desteği, 6. Aydan sonra kendi oturması lazım ama her bebeğin gelişim hikayesi farklıdır tabi. 7-8. Ayda da tam anlamıyla oturuyor olması lazımNasil basladinz alistirmaya yani nasil oturtuyorsunz
Ben yavaş yavaş kollarından tutunca kalkmaya çalıştığında farkettim, kucakta yavaş yavaş oturtmaya başladım iki gündür, ama tabi birkaç dk ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. Fazla zorlamamak lazım iskeletiBenşmki yatmak istemiyor öyle tutunca doğruluyor kendiliğindrn ama oturtmaya başlamalı mıyım bilemediğim için pek izin vermiyorum o pozisyons gelmesine. Çok istiyor sanki oturmak. Sen neler yapıyosun canım?
Selam kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın yavru kuşun nasılKızlaaaarrr herkese selaaammmuzun zamandır giremiyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz, yavrular iyidir inşallah
![]()
Biz hiç bir şey yapmadık ya 4. Aydan itibaren bakarız diye düşünmüştüm masajda yapmıyoruz benim ikinci ya saldım sanırımben ufaktan ufaktan başladım, gerçi biz doğduğundan beri hep bacak masajı yaptığımız için bir tık daha kolay olacak gibi
Benim oglan kucakta gezdirirken biraz dik tutuyor kafasini ama yatarken elinden tutunca kaldiramiyor ozaman oturtmaya calismasammi zarari olurmuBen yavaş yavaş kollarından tutunca kalkmaya çalıştığında farkettim, kucakta yavaş yavaş oturtmaya başladım iki gündür, ama tabi birkaç dk ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. Fazla zorlamamak lazım iskeleti
İyiyiz canımın içiSelam kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın yavru kuşun nasıl
Biz hiç bir şey yapmadık ya 4. Aydan itibaren bakarız diye düşünmüştüm masajda yapmıyoruz benim ikinci ya saldım sanırımilkinde bayağı bir araştırmacıydım şimdi her şeyi akışına bıraktım
![]()
Canım ben yanlış yönlendirmek istemem ama önce başını tutması lazım sanırım, biraz tummy time zamanlarını mı artırsanız acabaBenim oglan kucakta gezdirirken biraz dik tutuyor kafasini ama yatarken elinden tutunca kaldiramiyor ozaman oturtmaya calismasammi zarari olurmu
Benim bebe de bezi açınca kendini yukarı doğru ittiriyor. Bazen de yere koyunca bir bakıyorum geri geri gitmiş 1 2 kez de dönmüştü ama yuvarlandı heralde battaniyedenİyiyiz canımın içiufaktan minnoşu oturmaya alıştırmaya çalışıyorum. Benimki daha dönemiyor ama altını açtığımda bacaklarıyla kendini yukarı yukarı ittiriyor
beşiğin ortasına bırakıyorum uyurken, sonra bir bakıyorum baş tarafına doğru ittirmiş kendini
tehlikeli zamanlar başlıyor sanki.. ana kucağında da yapıyor aynı hareketleri, bugün farkettim popoyu aşağı kadar çekmiş
Gun icinde tummy time deniyorum 1 dk anca duruyor hic sevmiyorCanım ben yanlış yönlendirmek istemem ama önce başını tutması lazım sanırım, biraz tummy time zamanlarını mı artırsanız acaba