• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
canlarım size bir şey soracağım 🌹yavrulara oturma alışkanlığı kazandırmak için çalışmalara başladınız mı
Benşmki yatmak istemiyor öyle tutunca doğruluyor kendiliğindrn ama oturtmaya başlamalı mıyım bilemediğim için pek izin vermiyorum o pozisyons gelmesine. Çok istiyor sanki oturmak. Sen neler yapıyosun canım?

Nasil basladinz alistirmaya yani nasil oturtuyorsunz
Canım bu aylarda canlı destek vermek gerekiyor kucakta, Osman gönülal’ın birkaç videosunu izledim, adam diyor 6. Ay oturtmak için çok geç olabilir diye, ama en önemlisi kafasını tutabilmesi tabi, gelişim baştan ayağa doğru oluyor çünkü. Katı gıdaya da oturmazsa başlayamazsınız diyor, 4. Ay canlı destek, 5. Ay cansız/minder desteği, 6. Aydan sonra kendi oturması lazım ama her bebeğin gelişim hikayesi farklıdır tabi. 7-8. Ayda da tam anlamıyla oturuyor olması lazım

Benşmki yatmak istemiyor öyle tutunca doğruluyor kendiliğindrn ama oturtmaya başlamalı mıyım bilemediğim için pek izin vermiyorum o pozisyons gelmesine. Çok istiyor sanki oturmak. Sen neler yapıyosun canım?
Ben yavaş yavaş kollarından tutunca kalkmaya çalıştığında farkettim, kucakta yavaş yavaş oturtmaya başladım iki gündür, ama tabi birkaç dk ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. Fazla zorlamamak lazım iskeleti

Geçen gün kızımı koltuk altlarından tutup yüzüme yaklaştırmış konuşup seviyordum. Ayakları bacaklarıma geldi basıp yukarı doğru ittirdi kendini. Sonra baktım öyle zıplamak istiyor bıraktım🤣kafasını tutamıyor ama bir iki güne yürütücez inşallah🤣

Kızlaaaarrr herkese selaaammm 🥰 uzun zamandır giremiyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz, yavrular iyidir inşallah 🙏
Selam kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın yavru kuşun nasıl 😊
ben ufaktan ufaktan başladım, gerçi biz doğduğundan beri hep bacak masajı yaptığımız için bir tık daha kolay olacak gibi
Biz hiç bir şey yapmadık ya 4. Aydan itibaren bakarız diye düşünmüştüm masajda yapmıyoruz benim ikinci ya saldım sanırım 🤣 ilkinde bayağı bir araştırmacıydım şimdi her şeyi akışına bıraktım 🤣

Ben yavaş yavaş kollarından tutunca kalkmaya çalıştığında farkettim, kucakta yavaş yavaş oturtmaya başladım iki gündür, ama tabi birkaç dk ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. Fazla zorlamamak lazım iskeleti
Benim oglan kucakta gezdirirken biraz dik tutuyor kafasini ama yatarken elinden tutunca kaldiramiyor ozaman oturtmaya calismasammi zarari olurmu

Selam kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın yavru kuşun nasıl 😊

Biz hiç bir şey yapmadık ya 4. Aydan itibaren bakarız diye düşünmüştüm masajda yapmıyoruz benim ikinci ya saldım sanırım 🤣 ilkinde bayağı bir araştırmacıydım şimdi her şeyi akışına bıraktım 🤣
İyiyiz canımın içi 🥰 ufaktan minnoşu oturmaya alıştırmaya çalışıyorum. Benimki daha dönemiyor ama altını açtığımda bacaklarıyla kendini yukarı yukarı ittiriyor 😂😂😂 beşiğin ortasına bırakıyorum uyurken, sonra bir bakıyorum baş tarafına doğru ittirmiş kendini 😂😂😂 tehlikeli zamanlar başlıyor sanki.. ana kucağında da yapıyor aynı hareketleri, bugün farkettim popoyu aşağı kadar çekmiş

Benim oglan kucakta gezdirirken biraz dik tutuyor kafasini ama yatarken elinden tutunca kaldiramiyor ozaman oturtmaya calismasammi zarari olurmu
Canım ben yanlış yönlendirmek istemem ama önce başını tutması lazım sanırım, biraz tummy time zamanlarını mı artırsanız acaba

İyiyiz canımın içi 🥰 ufaktan minnoşu oturmaya alıştırmaya çalışıyorum. Benimki daha dönemiyor ama altını açtığımda bacaklarıyla kendini yukarı yukarı ittiriyor 😂😂😂 beşiğin ortasına bırakıyorum uyurken, sonra bir bakıyorum baş tarafına doğru ittirmiş kendini 😂😂😂 tehlikeli zamanlar başlıyor sanki.. ana kucağında da yapıyor aynı hareketleri, bugün farkettim popoyu aşağı kadar çekmiş
Benim bebe de bezi açınca kendini yukarı doğru ittiriyor. Bazen de yere koyunca bir bakıyorum geri geri gitmiş 1 2 kez de dönmüştü ama yuvarlandı heralde battaniyeden

Back
X