2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Öyle hesap etmeye guvenilmiyo ya sknxjdnd sevindim kilo almasına insan takılıyor almayınca biz de babasiyla denediğimde 300 gram fark çıktı son tartilisindan 14 gün falan geçmişti hiç sanmıyorum o kadar aldığını valla cuma gidicez bakalım kaçmış inşallah benim kuş da almıştır geçen ayın telafisi olur

Delallll canım benım bebegım baya hasta bronsıolıte cevırcek dedı dr tıkanık olsuruk var Netinin dedıklerını yap dedı aynısını uygula.aldık bız yapıyoruz nebilizatörü,ventolinde verdıde onu 3 kez verdım,aferımı kucuk bebeklere onermedı cocuk doktoru.

Hadi yaa neden verdiki ozaman bizim dr tmm denicem cnm oyle öksuruyorki icim aciyor

Ay inşallah almıştır o da hadi bakalım

Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Sterimar tıkalı burunlar için olanı kullanıyorum birer fıs bebeği dik veya karın üstü bi süre tutuyorum akıyor geçmiş olsun

Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Nane yağı da rahatlatıyor buhar makinesi varsa içine damlatın bi kaç damla çok keskindir yoksa sıcak suya damlatıp biraz odada tutun

Kızlar günaydın ben dün kendi mamasıyla pirinç unu maması yaptım içine çeyrek muz koydum, sopuduktna sonra da bir çay kaşığı pekmez ekledim emziren anneler anne sütüyle de yapabilir ☺ doktora ben başladım tadımlara dedim iyi yapmışsın dedi. Verdiklerimi saydım muz içşn şimdi verme alerjik olabilir yada sindirimi zorlayabilir dedi ama kaç defa verdim ben sıkıntı olmadı o yüzden vermeye devam ettim

bebeğim çok az kilo alıyo ya çok üzülüyorum. normalde üzülmemek için pazardan pazara tartıyorum ama meraktan yine tarttım 6270 çıktı. 9 gün önce 6230'du
şu tartılardan kullanıyorum evde tartmak için

acaba pirinç unlu muhallebi falan mı vermeye başlasam kilo alması için sütüm mü yetmiyo nedir bilmiyorum. normal mama sütlerden mi versem kafam çok karışıyo. bi ara güzel emmeye başlamıştı yazlığa gittiğimizde 9 günde 200 gram almıştı. şimdi yine 1-2 dk emip bırakıyo damaklarının arasında mememi sıkıştırıp çekiyo ıııı diye inliyo emmeye emmeye sütüm kesilecek

ben de senin yazdığından gaza geldim aynısının avokadolusunu yaptım şimdi 2 tepeleme çay kaşığı pirinç ununu sütümle pişirdim. saniyesinde pişince bi tur da su atıp tekrar pişirdim yumuşasın diye. sonra 2 çay kaşığı avokado+biraz daha süt+1 çay kaşığı dut pekmezi attım uyanınca vercem

Ne kadarlık bebeğin canım

Anne sütü pişirilmemeli ve pekmez kadar tatlı bişeyi bebeğe ilk ek gıdada vermek doğru değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…