- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.921
Tatlım bizim en az 3 yöntemle korunmamız lazımGünaydın kızlar korunma yöntemi neye karar verdiniz ben korkudan eşimle asker arkadaşı oldum birde rejime başladım artık bugün doğum kilosu değilde emzirme kilolarini vermem lazım
Mucizeler yaratmıyor bence belki uzun süre dururlarsa gözle görülür işe yararki sırt üstü yatmadığı içinde faydası olmuş olur kimi bebekte hiç durmuyor öyle yaTummy time in faydasını görüyor musunuz kafa şekli için? Benimki de yanlardan şekil bozukluğu var. Gece sadece sola bakarak uyumayı sevdiği için bildiğin boğuşuyoruz. 5 dk sonra tekrar eski haline dönğyor
ÇüşşşTatlım bizim en az 3 yöntemle korunmamız lazım
Ben implant yada hap düşünüyorum hangisini becerirsem
Ve tabiki kondok eşliğinde olursa geri çekilmede ek paket olarak
Sakın diyim anasıBiz erkek anaları da sünneti kendi isteğine mi bıraksak hahsjs aşırı korkuyorum yaptırmaya
Valla riske atamam ben zaten vajisinmustan yapamıyorduk bir kere içine zorla değdi ilk oğluma hamile kaldım, ikinci değişindede ikinciye hamile kaldımÇüşşşdoktorum da bana geri çekilme bir korunma yöntemi değildir dedi. Yani ben de biliyor ve anlıyorum ama e 7 yıl da olmadı demek ki yöntem yani zaten yaptığımız da yok artık biz böyle devam
Bencede değil ya etrafıma derdim hep herkes bakıyorumda öyle korunuyor yapmayın dikkat edin falan derken ben kaldımÇüşşşdoktorum da bana geri çekilme bir korunma yöntemi değildir dedi. Yani ben de biliyor ve anlıyorum ama e 7 yıl da olmadı demek ki yöntem yani zaten yaptığımız da yok artık biz böyle devam
Üstüne ceket atsam hamile kalıyor denen kişilerdensin o zamanValla riske atamam ben zaten vajisinmustan yapamıyorduk bir kere içine zorla değdi ilk oğluma hamile kaldım, ikinci değişindede ikinciye hamile kaldımki onda korunur haldeydik
Ya zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdimWp falan kurmayı düşünmeyin bak burası dagilirsa depresyona girerim sakın ha skdnsjndjsndj
100. Güne özel olmuş senin sjhdjwhdjsndjhdhd benim de sat 3 haziran xnnxjdjd
Yav ahahahh seninki baya korkmuşBenimkinin tepkisi jsjwbevbejdkfkf ula zaten bir kere yapmışoz şimdi stres olduk mdnehwhwhwjkss
Bende ikinciyi deldircem tutturdum mu anam izin vermediO arkadaşın da garipmiş haben küçükken kaç kez deldirdim hatırlamıyorum. Çıkarırdım kapanırdı bir daha deldirirdik
Yani tam olarak öyle halbukim pcos kistler hormon bozukluğu yumurta tembelliği dermoid var ameliyat bile olmuştum bekarken çocuğum olmaz sanardım Allahın işi işteÜstüne ceket atsam hamile kalıyor denen kişilerdensin o zaman
Ay kıyamam offfBende ikinciyi deldircem tutturdum mu anam izin vermediköye gitmiştik abla dediki biz burda yorgan iğnesini batırıp deliyoz gel seninkini deleyim önce sarımsak sğrdü uyuşturdu güya sapladı ikisinede ipneyi acıdan öldüm sonra kapandı kuyumcuda deldirdşm gene kapandı benim kulak memem küçücük galiba iki delik olmuyor kabullenmem uzun sürdü ama
30. 50. Ve 70. Günlerde bir hafra süren kanamalarım oldu adetti diye düşünüyorum ama bi daha olmadım bakalımPeki hic adet oldunmu cnm sen
Rotadan sanırım canım ya da üşüttüm bilmiyorum rota da olmuştuk o gün denk mi geldi hastalandım ablamadımÇok geçmiş olsun canım rotadan mı oldu vurdurdunuz mu unuttumda
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ama neyden oluyor acaba bu okula da gitmiyorlar değilmi
Hahsfjashjafhj ay keşke düşğnmese ya ben istemiuom o istiyo kgfssfhjklşYa zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdim
Yav ahahahh seninki baya korkmuşSanki ikinciyi ebediyyen düşünmüyor gibi bir hali var
Ayy çok kokuyorum yaa panik atak geçircem şimdi bakAman dikkat edin bu arada kasım annelerinde arkadaşım var 2 kişi hamile kalmış yeniden
Muhtemelen bu benzer şey benimde önceki grubumda oldu gizli kurmuşlar herkesi çağırmamışlar en çok muhabbet edenler arasında grup aşırı muhabbetliydi diğer gruplara göre çok gözdeydi herkes bizi okurdu felan biranda doğuma bir ay kala kimse yazmaz oldu meğersem grup kurulmuş bunuda birisi ispiyonlamış yönetici ye grup kuran arkadaşlar ban yemeden önce gruba girip ağzımıza ettiler ne suçumuz varsa anlamadık haberimiz bile yok bizim gruptan kuran kişilerden biri ispitlemiş bizden bildiler baya kötü olmuştu herşey ben hamileydim ya ağlamıştımAhah aynen öyle olmuş
kız dedektif gibisin maşallah evet canım orda Wp grubu kurmuşlar çoğu kişi ban yemiş muhtemelen muhabbette Wp de geçmiştir
Bencede burdan ilerlemek daha güzelWp falan kurmayı düşünmeyin bak burası dagilirsa depresyona girerim sakın ha skdnsjndjsndj
100. Güne özel olmuş senin sjhdjwhdjsndjhdhd benim de sat 3 haziran xnnxjdjd
Onlar grubu baya kalabalık kurmuşlar sanırım 850 mesaj nedirYa zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdim
Yav ahahahh seninki baya korkmuşSanki ikinciyi ebediyyen düşünmüyor gibi bir hali var
Ha evet tanışmak güzel olur gerçek isimlerimizden bile haberimiz yok özelden üç beş kişiyke konuştuk tanıştık okadarYa zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdim
Benimde senin gibi hiçbişeyim yok wp burası en fazlaBenim sosyal medyam yok valla wp ve buraya bakıyorum canım sıkıldıkça
Ahahh yani mantıksız daha hızlı cevap ya da elimin altında olsun maksadıyla muhtemelen de yetişilmezki ben bazen buraya yetişemiyorum geride kalıyorum hepAyy çok kokuyorum yaa panik atak geçircem şimdi bak
Muhtemelen bu benzer şey benimde önceki grubumda oldu gizli kurmuşlar herkesi çağırmamışlar en çok muhabbet edenler arasında grup aşırı muhabbetliydi diğer gruplara göre çok gözdeydi herkes bizi okurdu felan biranda doğuma bir ay kala kimse yazmaz oldu meğersem grup kurulmuş bunuda birisi ispiyonlamış yönetici ye grup kuran arkadaşlar ban yemeden önce gruba girip ağzımıza ettiler ne suçumuz varsa anlamadık haberimiz bile yok bizim gruptan kuran kişilerden biri ispitlemiş bizden bildiler baya kötü olmuştu herşey ben hamileydim ya ağlamıştım
Bencede burdan ilerlemek daha güzel
Onlar grubu baya kalabalık kurmuşlar sanırım 850 mesaj nedir
Ben de bir hamile kaldım sonra bir baktım yanımda yöremde kim varsa hamileKızlar, annelikle birlikte arkadaş buluşmaları da değişiyormuş. Dün bekar bir arkadaşımla buluştum, ben çocuğu anlattım o sözlüsünü sorunları vs. Sigara için zırt pırt uzaklaşmak zorunda kaldı. İkimize de daral geldi bencetabi bu çok yakın olmayan arkadaşlar için. Maalesef minnak bebeği olan hiç arkadaşım yok. Ben galiba oğluşumla yalnız gezcem çoğunlukla hani şu bebek arabalı iki anne gezmeleri olmayacak bi tık üzdü
Hakkatten maşallah kızzzValla riske atamam ben zaten vajisinmustan yapamıyorduk bir kere içine zorla değdi ilk oğluma hamile kaldım, ikinci değişindede ikinciye hamile kaldımki onda korunur haldeydik
Yani grup kurmak bana mı saçma geliyor anlamadım, biz de burdan ne güzel yazıyoruz paylaşıyoruz, birbirimizi anlıyoruz bence. Wp kurunca burdan farklı ne olacak ki hakkaten, ama evet instadan tqkipleşmek güzel olabilirdi ama çok da mecburi değilAyy çok kokuyorum yaa panik atak geçircem şimdi bak
Muhtemelen bu benzer şey benimde önceki grubumda oldu gizli kurmuşlar herkesi çağırmamışlar en çok muhabbet edenler arasında grup aşırı muhabbetliydi diğer gruplara göre çok gözdeydi herkes bizi okurdu felan biranda doğuma bir ay kala kimse yazmaz oldu meğersem grup kurulmuş bunuda birisi ispiyonlamış yönetici ye grup kuran arkadaşlar ban yemeden önce gruba girip ağzımıza ettiler ne suçumuz varsa anlamadık haberimiz bile yok bizim gruptan kuran kişilerden biri ispitlemiş bizden bildiler baya kötü olmuştu herşey ben hamileydim ya ağlamıştım
Bencede burdan ilerlemek daha güzel
Onlar grubu baya kalabalık kurmuşlar sanırım 850 mesaj nedir
Aşıdan mı? Dün biz aşı yaptırdığımız için zorlamıyoruz zaten canı acıyor ben de ekstra rahatsızlık vermek istemedimDeniyorum canim ama sanirim bu xamsnlarda yaptirmamam gerekiyor 1 haftadir o kadar huysuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?