• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ben de bu ay kontrolde sorucam da ayaklarını falan sokarım zaten komple korkabilir 🫢 önceden görüyordum hep bebekler keyif alıyor denizde hoşuma gidiyordu inşallah bizimki de sever 🫠gölgelikli deniz simidi oluyor severse onu alıcam çok hoşuma gidiyor 😂
Bizde bir aksilik olmazsa 4. Ayında gitmeyi planlıyoruz. Bir sonraki kontrolde doktorhna soracağım. Genelde denize götürün havuza sokmayın diyorlar. O simitleri bende düşündüm ama bizimkiler daha oturmadığı için sorun olmaz mı acaba onlarda oturur pozisyonda duruyor bebekler

Aman dikkat edin bu arada kasım annelerinde arkadaşım var 2 kişi hamile kalmış yeniden 🤣🤣🤣
Gittim Kasım analarini tavaf ettim 😆 bulamadim bir şey sanirim wpngrubu kurmuşlar biraz dağılmış ordakiler orda da bahsi geçmemiş gectiyse görmedim beni bir korku sardı şuan ansbsjndksjd

Ay kızlar ne güzel denize gitmeyi falan düşünüyorsunuz. Ben de doğmadan önce 10 saatlik yolculuğa çıkıp plaj plaj gezdirmeye düşünüyordum. Doğdu aldım boyumun ölçüsünü😂 bu yaz evdeyiz inş. Sekis mekis de yapmıyoruz biz de bıraktık o işleri😂 zaten hanımefendiye nöbetleşe bakıyoruz günde 1 saat anca görüyorumdur. Adam işten geliyor ben 7 8 gibi yatıp 2 gibi uyanıp nöbeti devralıyorum o uyuyor. Hangi ara yapacuuk bilmem😂😂
Sekis mekisi anlamak icin 5 defa okudum off nekadar mallaştım😂

Bizde bir aksilik olmazsa 4. Ayında gitmeyi planlıyoruz. Bir sonraki kontrolde doktorhna soracağım. Genelde denize götürün havuza sokmayın diyorlar. O simitleri bende düşündüm ama bizimkiler daha oturmadığı için sorun olmaz mı acaba onlarda oturur pozisyonda duruyor bebekler
Ayakları giriyor sanki deliklerden ama sorun olur mu bilemedim düz pozisyon gibi geldi bana ama bot olanlar var onlar oturmalı da olmazsa onu da doktora sorayım bi😂

Ayakları giriyor sanki deliklerden ama sorun olur mu bilemedim düz pozisyon gibi geldi bana ama bot olanlar var onlar oturmalı da olmazsa onu da doktora sorayım bi😂
Bu benim dediğim satıcıya yazdım bakalım 3/4ay için uygun mu

Eklentiler

• IMG_4208.webp
    IMG_4208.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar aşı olduktan ne kadar süre sonra ateşi çıktı bebişlerin. Ne zaman kontrol etmeye başlamalıyım?

Doktor bize deniz ok havuz çok önermiyorum dedi 6 aydan öncesi diye mi emin değilim. Normalde gün içinde 10-16 arası güneşe çıkarmayın bu saatler dışında çıkın güneş alsin dedi. Denize giderseniz de gölgede durmali güneş kremini surmelisiniz dedi yani gitmeyin demiyorlar ama güneşte çok tutmamaya çalışın ciktleri hassas güneş de yakar tepedeyken diye 🥹

Puahiahaiahdishs dün gördüğüm karikatür geldi aklima jxbjsbdjahdus adam diyo ki ver de bir sigara iceyim. Karısı da önünde ya sigara üşenme kalk al nzbxjsdj adam da ben sigara istemedim ki senden ajshauidandbhasjhsjsjabdd iki kere okuyunca anca anladim olayi sizin de öyle olmuş akndsjhdjsndksjdkdn
Ahah aynen öyle olmuş 🤣
Gittim Kasım analarini tavaf ettim 😆 bulamadim bir şey sanirim wpngrubu kurmuşlar biraz dağılmış ordakiler orda da bahsi geçmemiş gectiyse görmedim beni bir korku sardı şuan ansbsjndksjd
🤣🤣🤣 kız dedektif gibisin maşallah evet canım orda Wp grubu kurmuşlar çoğu kişi ban yemiş muhtemelen muhabbette Wp de geçmiştir 😆

Günaydın kızlar korunma yöntemi neye karar verdiniz ben korkudan eşimle asker arkadaşı oldum birde rejime başladım artık bugün doğum kilosu değilde emzirme kilolarini vermem lazım🙂

Bende asker arkadası olmaya karar verdim ahahah böyle güzel 😄

Biz de asker arkadaşıydık daha yeni 1 kere yaptık, prezervatifle devam edicez gibi görünüyor.
Ben de kilo vermek istiyorum ya geçen kendimi çok uzun süre aç bıraktım kilo vercem diye baktım süt çıkmadı. Aç bırakarak olmayacağını anladım dengeli beslenmem şart :(

😂😂😂 bizim de senei devriyesi geldi 😂😂 son sat 3 Hazirandı hatırlıyorum, 30 haziranda da bebişin benimle olduğunu öğrenmiştim 😂😂😂 doğumdan tam 100 gün sonra regl oldum 😂😂ne büyük kolaylıkmış reglin olmaması yaaa.. hamileliğin tek güzel tarafı buydu, o da çabuk bitti

Ahah aynen öyle olmuş 🤣

🤣🤣🤣 kız dedektif gibisin maşallah evet canım orda Wp grubu kurmuşlar çoğu kişi ban yemiş muhtemelen muhabbette Wp de geçmiştir 😆
Wp falan kurmayı düşünmeyin bak burası dagilirsa depresyona girerim sakın ha skdnsjndjsndj
😂😂😂 bizim de senei devriyesi geldi 😂😂 son sat 3 Hazirandı hatırlıyorum, 30 haziranda da bebişin benimle olduğunu öğrenmiştim 😂😂😂 doğumdan tam 100 gün sonra regl oldum 😂😂ne büyük kolaylıkmış reglin olmaması yaaa.. hamileliğin tek güzel tarafı buydu, o da çabuk bitti
100. Güne özel olmuş senin sjhdjwhdjsndjhdhd benim de sat 3 haziran xnnxjdjd

Kızlar, annelikle birlikte arkadaş buluşmaları da değişiyormuş. Dün bekar bir arkadaşımla buluştum, ben çocuğu anlattım o sözlüsünü sorunları vs. Sigara için zırt pırt uzaklaşmak zorunda kaldı. İkimize de daral geldi bence 😂 tabi bu çok yakın olmayan arkadaşlar için. Maalesef minnak bebeği olan hiç arkadaşım yok. Ben galiba oğluşumla yalnız gezcem çoğunlukla 😅 hani şu bebek arabalı iki anne gezmeleri olmayacak bi tık üzdü😅

Bugün smear aldırmaya kontrole geldim, yumurtlamışsın bak dikkat edin dedi knsnshehwhwjskskd
Eyvahlar olsun ya beni korkutmayin jsbdjehjd kocama diyom bak böyle olmuş diye. senin de olursa napcaz diyo dkbdjjd dedim olmasin ne diyosun, diyo ki beni bağlatiriz artık wjdbjshdjsndjshjdksndjsj
Kızlar, annelikle birlikte arkadaş buluşmaları da değişiyormuş. Dün bekar bir arkadaşımla buluştum, ben çocuğu anlattım o sözlüsünü sorunları vs. Sigara için zırt pırt uzaklaşmak zorunda kaldı. İkimize de daral geldi bence 😂 tabi bu çok yakın olmayan arkadaşlar için. Maalesef minnak bebeği olan hiç arkadaşım yok. Ben galiba oğluşumla yalnız gezcem çoğunlukla 😅 hani şu bebek arabalı iki anne gezmeleri olmayacak bi tık üzdü😅
Öyle öyle çocuksuzlarla muhabbet sarmiyor karşılıklı malesef wkdjksjd bizim var bir evli cift arkimiz onlarla sarıyor yinr ama onlar da düşünüyor bu sene belki hic dusunmeseler ortak pay bulamayabilirmişiznsjdjjdjd

Kızlar karın üstü vakit geçirmede ne tarz oyuncaklar kullanıyorsunuz kartlar haricinde . Müzikli balık var bende onu seviyor bi de şu hareket eden ördekler var onu almayı düşünüyorum kullanan var mı

Ay kızlar bi ishal olmuşum midem bulanıyor başım çatlıyor :( bebiş de böyle bi durum yok üşüttüm herhalde of
Çok geçmiş olsun canım rotadan mı oldu vurdurdunuz mu unuttumda 🥲
Kızlar bir derdim var küçük kızım aşırı kasiniyordu geçenlerde popo ve vajinasını kontrol ettim kıl kurdu gördüm, bu gece büyük kizimda kaşınmaya başladı onda da gördüm muhtemelen bende de vardır o zaman. Bebeğe geçerse diye korkuyorum salı günü sağlık ocağında ilaç alacağım onu bekliyorum resmi tatil bitsin diye başına gelen önerisi olan var mı
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ama neyden oluyor acaba bu okula da gitmiyorlar değilmi

Back
X