2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bizimki tumy de cok durmuyor agliyor yani cok kısa sürüyor malesef. Kafasi hala düz. Herkes zamanla gecer diyor ama doktora gittigimde sorcam cok uzuluyorum valla
Ben de ya. Her doktora gittiğimizde sorumsuz ebeveynmişiz gibi davranıyorlar. Eşim de evham yapıyor yok beyin gelişimine zararlıymış da, ameliyata kadar gidebilirmiş de. Daha ne yapacağım bilmiyorum

Ben de ya. Her doktora gittiğimizde sorumsuz ebeveynmişiz gibi davranıyorlar. Eşim de evham yapıyor yok beyin gelişimine zararlıymış da, ameliyata kadar gidebilirmiş de. Daha ne yapacağım bilmiyorum
Arkadaşımın oğlulun kafasıda oldukça yamukluk vardı hem bıngıldağı çok şişiyordu hem bir tarafı yok gibi bir tarafı şişmiş gibiydi şimdi bir yaşına geldi yusyuvarlak olmuş kafası doktorada götürdüler bişey dememişleerdi korkmuşlardı

Kızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar var benimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
5 saat sonra kalkıyor genelde ilk 4-5 saat uyuyor ama bu ay dan sonra bu düzen bozulacak sanırım 4. Aya girince
Dün merkeze gittik geldik misafirlerim vardı hep dışardaydık gedik tozduk uyku düzeni bozuldu gece 7 saat uyumuş çok şaşırdım
Ama ilk oğlum böyle değik ya halen 5 defa kalkar

Ayakları giriyor sanki deliklerden ama sorun olur mu bilemedim düz pozisyon gibi geldi bana ama bot olanlar var onlar oturmalı da olmazsa onu da doktora sorayım bi
Yaa benim de en çok istediğim şey denize sokmak. Hatta eşimle küçücükken denize sokmak istiyoruz diye doğum tarihini de ona göre planlayıp hamile kaldım. Şimdi takip ettiğim doktorlar 6 aydan önce olmaz diyor. 6. Ay Eylül'de o zamana kadar beklemeli miyiz bilmiyorum. Bir de benimki prematüre görünüşü daha minik aklım şaştı

Komple sokmayız ama ufaktan ayaklarını falan alıştırırız ya ablamgil 4aylıkken biraz soktular geçen sene ben de girsin istiyorum sorun olmaz bence dikkat edersek

Benimkinin tepkisi jsjwbevbejdkfkf ula zaten bir kere yapmışoz şimdi stres olduk mdnehwhwhwjkss
Ajbsjsbskwhdhjsndiwhje ben var ya akillanmam... Senin msji okudum yazamadan bir kanepeye yuvarlanmis olduk ama digerlerini alintilayamadim ama geri çekilme dediğimiz korunma olmayan korunmayi hic bebek yokken yapiyoduk yani olursa da bebisimiz olur sıkıntı yok diyerek. Ama şuan öyle dusunemem pre ile bile kalan vardi hanginizdo unuttum pre ile yaparken de süresi önemli yoksa çıkıyor şerefsiz yerinde durmuyor poşet skhdksjdisjkd yani dikkat ediyorum. İşin kötüsü şu ben neyden korktuysam gebelik doğumda hepsini bir bir yaşadım. Bundan da korkup konuşup kendime cekmek istemiyorum saldım o yüzden
Evet ya üni kankilerimle grubumuz vardı 4 kisiyiz ben dahil ama bı sure sonra o kadar msj birikiyodu ki saldım bı sure sonra okumayi sjxhsjbdjdjd çok boş dönüyor insta yasak mı gerçi benim var da tek pp var yani post vs paylaşmıyorum aynı şey burda da pp koysam instadan hallice olacak skbdhshduwhjdjdj
Ben kikirdaktan deldirdim bir tane, sonra gittim yanına 2. Deldirdim kıkırdak jshdjsbdjs ama bie türlü iyileşmedi aşırı sert darbe alınca hep bir sızı vardı yani en son doğumda da çıkar dediler çıkardım kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid şuanda da acır kanar diye uğraşmadım geri takmaya
Ben de istemiyorum o istiyo... Kardeşsiz mi olsun ipek vs diye skdbjsjd ben kardeşi olsun diye çocuk yapmaya da karşıyım ben istersem olmalı diye düşünüyorum ve şuan istemiyorum dikislerim anca iyileşti normale yeni donuyorken tekrar travma yaşamak istemiyorum yani 2. Kafamda hayalimde hiç yok he 3-5 seneye bilemem tabi ama şuan hiç konuşma strese sokma beni diyorum jsbdhsjdhsjdjj
Olan size olmuş desene sjdhshbdjsbdjdh boşver hayirsizlarmis belli ki kendi aralarinda kurduysalar bosver bi de uzmusler sizi o hâlde
Ha evet tanışmak güzel olur gerçek isimlerimizden bile haberimiz yok özelden üç beş kişiyke konuştuk tanıştık okadar
Ben adımı söyledim jehdjeheiejidjd yaşadığım yer de belli yeter daha ne allah bereket versin
Benim sosyal medyam yok valla wp ve buraya bakıyorum canım sıkıldıkça
Ben de pp var isim var ama paylaşım yapmıyorum işte kaydiriyorum sıkıldıkça mwndjsnd
katılıyorum jdjdhdjdjd wp bir süre sonra sarmayacak zaten eminim
Kızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar var benimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
Benim bebe bu ara gece geç yatirdim iki gündür malesef o yüzden sabah 6-7 gibi uyanıyor ama geri uyuyor, normalde 7 de uyutuyodum akşam gece bir defa uyaniyordu, bazen hiç uyanmiyor dengesiz biraz tam emin değilim nsbdjdbdj emerek mi uyutuyorsun belki ondan olabilir yeğenim de emerek uyuduğu için sık uyanıyor gece

Evet memede uyuyor

Ay yok artık bravo size nssvvehehwjwjwkdkckkvkd her fırsatı değerlendiriyosunuz mdnfnsnenwmwkwl

Evet memede uyuyor
Sebebi o olabilir belki emin değilim ama destek olarak görüyormuş memeyi tekrar emmek istiyorlar, uyutma şeklini değiştirmeyi deneyebilirsin belki bilmiyorum o da nasil olacaksa valla zorla uyutuyoruz onda da ayrı dert çıkıyor ana olarak işimiz zor

Ay yok artık bravo size nssvvehehwjwjwkdkckkvkd her fırsatı değerlendiriyosunuz mdnfnsnenwmwkwl
Valla diyorum bak kızın kocası uzak dur diyo sen de uzak dur dedim güldük sen de her köşede yakaliyosun diye skxbjsnd gel yanima uzan çıkacam birazdan dedi kandırdı beni iwsuwsjwhdjwksjsh

Ben bugün sağlık ocağında sordum. Tabi denize sokabilirsiniz bebeğe iyi gelir dediler. Ama kendi doktoruna da soracağım kontrole gidince. Doktorumuza çok güveniyorum onunla görüşünce yazarım burayada

İnstayı bende isterdim ya bu zor süreçlerde en büyük destekçilerim sizler oldunuz. Her sorunda sizlere danıştım. Çok merak ediyorum sizleri

Benim ki hergün aynı değil ama genel olarak gece 00:30 da uyuyor. Gece 1 kez uyanıyor beslenme için. Sonra sabah 7 den itibaren 0-15 dk da bir bağırarak (muhtemelen gazdan) 9:30 a kadar falan yatakta kalıyoruz. Bizim düzenimiz çok kötü şuan

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699
BEn geçen gun enfeksiyon icin gittim smear aldi benden. Ama sanirim enfeksiyonun çeşidine bakmak icin aldi. Dogumdan sonra herkesten aliniyor diye birsey yok sanirim ben hic duymadim. Ama hic bir skntin yoksa bile smear vermen iyi olur tum kadinlar icin önerilen bisey bende tam hakim degilim

Beterin beteri var haline şükret dostum..

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699
Ben 7. Ve 40. Gün kontrolleri için gittin kadın doğuma smear almadı. Gerekseydi alırdı doktorum ama yılda 1 yaptırmamız gereken bir test normalde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…