2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Uyumamak için fizyolojik bir sıkıntısı yoksa huy edinmiş büyük ihtimal benim büyük oğlum da meme bağımlısıydı emerek uyurdu , o yüzden gece yarım saatte uyandığını bilirim emer geri yatardı , memede sakinleştirdi ... Emzirmeyi bırakana kadar malesef devam etti bu,, şimdi bu oğlumda uyurken emmek istiyor, karnının doyduğuna eminsem vermiyorum meme , emzik alıyordu artık onu da istemiyor memenin tadını aldılar çünkü, kucağımda pışpışlıyorım .. Başka marka emzik denemeyi düşünüyorum, emzik bebeği sakinleştiriyor oyalıyor çünkü , sen de emzik denesen gece uyanınca ada emzikle dalmaya alışşsalar çok daha rahat olur

Yok yok ben de yeni nesilden değilim kuşak olarak Z kuşağı sonrası fena hsbdhsbdjdjd huy olarak da değilim zaten ondan ((
Ya kıyamam sana benim en yakın arkadasımla adaşsın hatta o da bursada yasıyor. Bana hep onu hatırlatıyorsun yazısırken o yüzden bana ekstra tatlı geliyorsun

Ya kıyamam sana benim en yakın arkadasımla adaşsın hatta o da bursada yasıyor. Bana hep onu hatırlatıyorsun yazısırken o yüzden bana ekstra tatlı geliyorsun
Sen de bursada misin yoksa online bir kankin mi nsbxbdbdnx teşekkür ederim sen de çuk tatlisin

Emzik veriyorum ama cani isterse aliyor emzige tam alişamadi malesef. Asiri meme bagimlisi

Aynen öyle insan sadece verdiği sevgi ve değeri karşıdan goremeyince anlıyor kykda tek bırakılınca falan xnbxnx neyse salladim gitti
Aynen boşver sal gitsin. Benimde en yakın arkadaşlarım hep başka şehirlerde. Artık en yakın arkadaşlarımız kızçelerimiz olacak

Bende saçımı yapacağım, elbiselerimizi ütüleyeceğim ve süt sağacağım sonra da Güneş uyanır zaten bana yine uyku yok

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Ne kadar zormuş gerçekten ,doydu mu ,Biberon versem redder mi ,diğer türlü memeyr döner mi vs sorularıyla boğusmak .Ben de oluruna bıraktım artık belki böyle daha kolay olur.Kızlarımızın adı aynı sanırım Güneş

Ayy o da mı Güneş Güneşler bizi biraz zorladı anlaşılan
Ama gerçekten oluruna bırakmak en iyisi zaten çok zor bir süreç elimizden geleni yapıyoruz gerisi de kısmet

Neresi orası ? Tambenlik hava , izmirde yanıyoruz resmen 38 derece bide üstüne nem. Sıcağı hiç sevmem soğuk havalar bana göre.
Sıcağı bende hiç sevmiyorum tek sevdiğim yanı bu buranın
Gece 9da uyur 2 de kalkardi sonra saat basi uyanirdi 6 ya kadar. Ama smdi 9da uyutuyorum 2 saat sonr uyaniyor yani iyice dengesizleşti. Gunduzleride asla uyumuyor. Sadece mememde emdikten sonra uyuyakaliyor 10 dk falan okdr
Hiç uyku tablosuna uymayı denedinmi ben ne zaman uymaya çalışsam uykuları bşraz daha idare edilir oluyor dediğin gibi benim bebe de çok huysuz durmaz ağlar memeden kopamaz çektiğim an uyanıp ağlar vakit bulup uyarsam rahat ediyorum ama şöyle uymak dakikası dakikasına değil tabiki uyanıklık saatinde uyanık tutmaya çalışacaksın uyku saatinde uyutmya eğer uyumadıysa o saati uyudu sayıp es geçeceksin diğer uyku saatine kadar uyutmyacaksın yine bunun bile daydası ouyor

Ya bu ergen tripleriniçekmek bebek bakmaktan zor bence bende ergenlen isteklerim olurdu alınırdı çok da ses edemezdik annemle anlaşamazdık ama kardeşim terör estiriyor bana yapılan baskılar azarlamalar hiçbirini yapamıyorlar kafasına ne eserse onu yapıyor baş edebilen yok bu yeni gelen nesil de mi problem var bilmiyorum ama çocuklarım da böyle olacak diye korkuyorum valla şimdikilerle hiç baş edilmiyor anam Allah yardımcın olsun Annemle ne zaman konuşsak ağlıyor kadın

Gece 9da uyur 2 de kalkardi sonra saat basi uyanirdi 6 ya kadar. Ama smdi 9da uyutuyorum 2 saat sonr uyaniyor yani iyice dengesizleşti. Gunduzleride asla uyumuyor. Sadece mememde emdikten sonra uyuyakaliyor 10 dk falan okdr
Valla bende nazar ettım cocuga sabah yıne kolık krızı tuttu tam 2-2.5 saat agladı aralıksız.arabaylamı gezdırmedım kucagımda sureklı dort dondum ama susmadı,bende agladım hatta en sonunda..uykusu zaten gece saat bası ayakta gece 1 den sonra..babamın bıle kalbını kırdım hatta tam sakınlemıstı mama yıyordu annemle babam gelmıs kapıyı vuruyordu hemen acamadım aglamasın dıye sonra ısrarla calınca kapı actım ve bebek aglamaya basladı tabıı mamayı cekınce az beklesen öldünmü yıne agladı bak dedım.gitti adamcagız küsüp.amaan ya sabır ya sabır dıyorum.bende gergınlık yapıyo bu aglama krızlerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…