- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.421
Uyumamak için fizyolojik bir sıkıntısı yoksa huy edinmiş büyük ihtimal benim büyük oğlum da meme bağımlısıydı emerek uyurdu , o yüzden gece yarım saatte uyandığını bilirim emer geri yatardı , memede sakinleştirdi ... Emzirmeyi bırakana kadar malesef devam etti bu,, şimdi bu oğlumda uyurken emmek istiyor, karnının doyduğuna eminsem vermiyorum meme , emzik alıyordu artık onu da istemiyor memenin tadını aldılar çünkü, kucağımda pışpışlıyorım .. Başka marka emzik denemeyi düşünüyorum, emzik bebeği sakinleştiriyor oyalıyor çünkü , sen de emzik denesen gece uyanınca ada emzikle dalmaya alışşsalar çok daha rahat olurKizlar icinizde tecrubeli annelere sorum var. Benim oglan dogdugundan beri cok az uyuyan bir bebek. Gunduzleri hic uyumuyor zarzor toplasan 1 saat uyuyor. Geceleride 3 4 defa uyanirdi. Ama son 10 gundur geceleri daha cok uyaniyor. Ve burda hep anlatirim bilirsiniz çok huysuz ve aglayan meme bagimlisi bir bebek. Uyumadigi icinde ekstra huzursuz bence. Bu 10 gundurde gunduzleri huysuzlugu artti. Kucakta yada memede susuyor sadece. Size sorum şu uyku olayi bundan sonra duzelirmi yoksa devammi eder sizce
Ya kıyamam sanaYok yok ben de yeni nesilden değilim kuşak olarak Z kuşağı sonrası fena hsbdhsbdjdjd huy olarak da değilim zaten ondan((
Sen de bursada misin yoksa online bir kankin mi nsbxbdbdnx teşekkür ederim sen de çuk tatlisinYa kıyamam sanabenim en yakın arkadasımla adaşsın hatta o da bursada yasıyor. Bana hep onu hatırlatıyorsun yazısırken o yüzden bana ekstra tatlı geliyorsun
Üniversitede ki oda arkadaşım çok isterdim aynı şehirde olmak ama ben İstanbuldayım. Çok teşekkür ederimSen de bursada misin yoksa online bir kankin mi nsbxbdbdnx teşekkür ederim sen de çuk tatlisin
Gece 9da uyur 2 de kalkardi sonra saat basi uyanirdi 6 ya kadar. Ama smdi 9da uyutuyorum 2 saat sonr uyaniyor yani iyice dengesizleşti. Gunduzleride asla uyumuyor. Sadece mememde emdikten sonra uyuyakaliyor 10 dk falan okdrGeceleri nasıl uyuyor
Benim üni kankilerimin 2 si de bursada ama görüşmüyoruz:') bir takim kıskançlıklar sonucu iliskimizi kestik son sene ....Üniversitede ki oda arkadaşım çok isterdim aynı şehirde olmak ama ben İstanbuldayım. Çok teşekkür ederim
Emzik veriyorum ama cani isterse aliyor emzige tam alişamadi malesef. Asiri meme bagimlisiUyumamak için fizyolojik bir sıkıntısı yoksa huy edinmiş büyük ihtimal benim büyük oğlum da meme bağımlısıydı emerek uyurdu , o yüzden gece yarım saatte uyandığını bilirim emer geri yatardı , memede sakinleştirdi ... Emzirmeyi bırakana kadar malesef devam etti bu,, şimdi bu oğlumda uyurken emmek istiyor, karnının doyduğuna eminsem vermiyorum meme , emzik alıyordu artık onu da istemiyor memenin tadını aldılar çünkü, kucağımda pışpışlıyorım .. Başka marka emzik denemeyi düşünüyorum, emzik bebeği sakinleştiriyor oyalıyor çünkü , sen de emzik denesen gece uyanınca ada emzikle dalmaya alışşsalar çok daha rahat olur
Kıskanç insanlarla arkadaşlık yürütmek zor senin için hayırlısı olmuşBenim üni kankilerimin 2 si de bursada ama görüşmüyoruz:') bir takim kıskançlıklar sonucu iliskimizi kestik son sene ....
Aynen öyle insan sadece verdiği sevgi ve değeri karşıdan goremeyince anlıyor kykda tek bırakılınca falan xnbxnx neyse salladim gittiKıskanç insanlarla arkadaşlık yürütmek zor senin için hayırlısı olmuş
Aynen boşver sal gitsin. Benimde en yakın arkadaşlarım hep başka şehirlerde. Artık en yakın arkadaşlarımız kızçelerimiz olacakAynen öyle insan sadece verdiği sevgi ve değeri karşıdan goremeyince anlıyor kykda tek bırakılınca falan xnbxnx neyse salladim gitti
Bu aralar benim oğlan da memeye düştü havalar Bi anda ısındı susuzluklarnı da gideriyorlar belki bu şekildeEmzik veriyorum ama cani isterse aliyor emzige tam alişamadi malesef. Asiri meme bagimlisi
Emzirme üstüne sağma iki kat zorDoğdu doğalı enmiyor çok zoroysa meme açıp ağza tıkamak büyük lüks bence
Bende saçımı yapacağım, elbiselerimizi ütüleyeceğim ve süt sağacağımsonra da Güneş uyanır zaten bana yine uyku yok
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederimMerhaba canım, hemen hemen aynı durumları bende yaşadım. Bebeğim hala memede takılıyor doğru düzgün emmiyor oynuyor resmen. arkasından biberonla mama veriyorum. Bir gün boyunca sağdığım süt ancak 2 öğününü karşılıyor. Gittiği yere kadar böyle gitsin dedim en son. Çünkü hem bebeğime hem bana çok eziyet oldu bu süreç. Tadını çıkaramadım süt düşünmekten, meme yaralarından, mastitten.
1 haftadır artık uğrasmıyorum kabullendim durumu. Kafam daha rahat. Bebiş zayıfladığında üzülüp vicdan azabı çekiyoruz. O yüzden sende sütünün yetmediğini düşünüyorsan mamada ver bence. Benim bu yüzden hala bebeğim olması gereken kiloya gelemedi diye çok üzülüyorum.
Benim tavsiyem alabildiği kadar senin sütünü alsın ama mama takviyeside vermen olur. Tabi ki bebeğin için en iyisini sen bilirsin
Ayy o da mı GüneşCanım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Ne kadar zormuş gerçekten ,doydu mu ,Biberon versem redder mi ,diğer türlü memeyr döner mi vs sorularıyla boğusmak .Ben de oluruna bıraktım artık belki böyle daha kolay olur.Kızlarımızın adı aynı sanırımGüneş
Yok canim atak sanirimAşıdan mı? Dün biz aşı yaptırdığımız için zorlamıyoruz zaten canı acıyor ben de ekstra rahatsızlık vermek istemedim
Sıcağı bende hiç sevmiyorum tek sevdiğim yanı bu buranınNeresi orası ? Tambenlik hava, izmirde yanıyoruz resmen 38 derece bide üstüne nem. Sıcağı hiç sevmem soğuk havalar bana göre.
Hiç uyku tablosuna uymayı denedinmi ben ne zaman uymaya çalışsam uykuları bşraz daha idare edilir oluyor dediğin gibi benim bebe de çok huysuz durmaz ağlar memeden kopamaz çektiğim an uyanıp ağlar vakit bulup uyarsam rahat ediyorum ama şöyle uymak dakikası dakikasına değil tabiki uyanıklık saatinde uyanık tutmaya çalışacaksın uyku saatinde uyutmya eğer uyumadıysa o saati uyudu sayıp es geçeceksin diğer uyku saatine kadar uyutmyacaksın yine bunun bile daydası ouyorGece 9da uyur 2 de kalkardi sonra saat basi uyanirdi 6 ya kadar. Ama smdi 9da uyutuyorum 2 saat sonr uyaniyor yani iyice dengesizleşti. Gunduzleride asla uyumuyor. Sadece mememde emdikten sonra uyuyakaliyor 10 dk falan okdr
Ya bu ergen tripleriniçekmek bebek bakmaktan zor bence bende ergenlen isteklerim olurdu alınırdı çok da ses edemezdik annemle anlaşamazdık ama kardeşim terör estiriyor bana yapılan baskılar azarlamalar hiçbirini yapamıyorlar kafasına ne eserse onu yapıyor baş edebilen yok bu yeni gelen nesil de mi problem var bilmiyorum ama çocuklarım da böyle olacak diye korkuyorum valla şimdikilerle hiç baş edilmiyor anam Allah yardımcın olsun Annemle ne zaman konuşsak ağlıyor kadınErgenin tripleri ayrı sınavı ayrı odasını toplamıyor misafir geliyor giriyoruz birbirimize sofrayı toplaması sadece mutfağa taşıyor. Bir de masrafı hiç bitmiyor her gün link atıyor yüz maskesi saç bakım ürünü mezuniyet kıyafeti yazlık kıyafet iç çamaşırı
Valla bende nazar ettım cocuga sabah yıne kolık krızı tuttu tam 2-2.5 saat agladı aralıksız.arabaylamı gezdırmedım kucagımda sureklı dort dondum ama susmadı,bende agladım hatta en sonunda..uykusu zaten gece saat bası ayakta gece 1 den sonra..babamın bıle kalbını kırdım hatta tam sakınlemıstı mama yıyordu annemle babam gelmıs kapıyı vuruyordu hemen acamadım aglamasın dıye sonra ısrarla calınca kapı actım ve bebek aglamaya basladı tabıı mamayı cekınce az beklesen öldünmü yıne agladı bak dedım.gitti adamcagız küsüp.amaan ya sabır ya sabır dıyorum.bende gergınlık yapıyo bu aglama krızlerı.Gece 9da uyur 2 de kalkardi sonra saat basi uyanirdi 6 ya kadar. Ama smdi 9da uyutuyorum 2 saat sonr uyaniyor yani iyice dengesizleşti. Gunduzleride asla uyumuyor. Sadece mememde emdikten sonra uyuyakaliyor 10 dk falan okdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?