2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Güzel bir aşk hikayesi olmuş onlar sayesinde iyi yönden bakalım ne güzel seni ne kadar sevmiş dışlamaları çok kırıcı eğer oğlu bu durumda sen bekar olsaydın ozaman ses etmezlerdi yazıklar olsun , her kadının başına gelebilen bişey bu kaçıncı yüzyıla geldik halen bunun sıkıntısı yaşamak çok acı erkeklere herşey serbestken bize bir evlilik gazla görülüyor

Uyku tablosu varmi bizmi olusturuyoruz cnm

Off hic sorma bugun bende bebege bagirdim yeter sus artik diye sanki karsimda koca insan varmis gibi sonra tabi kendime kizdim sabirli ol diye ama hergun boyle olunca hic gecmicek bu durum diye pskolojim bozuluyor. Ayni durumu yasamis annelerden umut verici biseyler duymak istiyorum artik

Uyku tablosu varmi bizmi olusturuyoruz cnm
İnternette var ama Ben şöyle yapıyorum sabah muhakkak 8 de uyandırıyorum yapay zekaya diyorumki hemen “bebeğim 3 aylık sabah saat 8 de uyandı bana bu bilgilere göre bir uyku tablosu oluşturur musun “ oda gönderiyor hergün uyanma saatine göre değiştirebiliyorum sonra tüm günğ bu düzende idare ediyorum tam tabloya göre uyumuyor ama bir iki saat gecikmelide olsa uyumuş oluyor burda uyutamadığın zaman o saati uyutmuş gibi sayıp tablo ya devam etmen yapamadım diyip bırakma yada saatleri kaydırmamaya çalış
Örnek bu

Eklentiler

• IMG_5122.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5123.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 23
Yok artık ta bebekli insandan beklentiye bak. Eskilerle karıştırıyorlae bizi. O zavallılarım da mecburiyetten kim bilir ne zorluklarla, kendi çocuklarını ihmal ederek yapıyordu

Ay ne bileyim YouTube de ki doktorlar yan etkisi yok diyor kolay diyor öneriyor burdaki taktıranlar bin pişman olmuş adet düzensizliği aşırı iştah artışı kilo alımı ve sinirlilik hali yapmış birininde beyin damarı tıkanmış çoğu benzer şey söylemiş

Kızlar aciil yardım benim 2.5 aylık bebemin kakalari nanay sabah ezanindan beri bir defa yapmadi ( onuda zorla masajla vs) sizinkiler ne durumda artık azalacak mi anormal mi yoksa ne diyorsunuz

Üzülme üzülme olur öyle bazen.aslında oyle anlarda sakin kalabılsek daha kolay sakinleşcekler ama benım aniden ankisetiyem azıyor terlıyorum strese gırıyorum.gececek merak etme.4aylık olmalarınanaz kaldı sonra hersey daha ıyı olacak.benım esım 20.30 da gelıyo aksam zaten uyumus oluyo poyraz,onun hıcbı destegı olmadıgı ıcın hep annem babamdam destek alıyorum onlarda bunaldı 4 aydır sureklı gel gıt yapmaktan bılmıyorum nasıl olucak.Allaha dua edelım bol bol

Kızlar aciil yardım benim 2.5 aylık bebemin kakalari nanay sabah ezanindan beri bir defa yapmadi ( onuda zorla masajla vs) sizinkiler ne durumda artık azalacak mi anormal mi yoksa ne diyorsunuz
Canım benımkı ılk dogdugu ay gunde 3-4 kere yapıyodu.sonra git gide azaldı,şuanda 3 gunde bır yapıyor malesef.dr normal olabılır dedı.

Bazen her gün bazen 2 günde bir yapıyor. Bildiğim kadarıyla 10 güne kadar normal

Yarin denicem insallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…