- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.441
Güzel bir aşk hikayesi olmuş onlar sayesinde iyi yönden bakalım ne güzel seni ne kadar sevmişEvlendirmediler zaten biz evlendikhatta bir kere evlendik boşandık tekrar evlendik. Benim kızım ilk eşimden diye beni istemediler bekar oğlumuza dul çocuklu kadın olacak diye. Biz evlendik huzur vermediler boşandık sonra eşim ben ailemden vazgeçtim görüşmeyeceğim seni istiyorum diye geldi yine evlendik. Sonra ben barıştırdım onları baktılar ben olmayınca oğulları da yok konuşmuyor sonra biz seni çok sevdik yanlış düşündük cahiiliğimize ver falan dediler köyde herkes beni sevince ama sonuçta sürekli bir laf sokma vs oluyor ben de diyorum istesem oğlunu göremezsin öyle susuyor susunca
Ciddi misinAman dikkat edin bu arada kasım annelerinde arkadaşım var 2 kişi hamile kalmış yeniden
Burda taktıranların tecrübelerinş okudum okumaz olaydım implant olsun dedim gittim onuda okudum ondanda vazgeçtimCiddi misinben de spiral taktırmak istiyordum. Adette olmadım hala
Niye yaBurda taktıranların tecrübelerinş okudum okumaz olaydım implant olsun dedim gittim onuda okudum ondanda vazgeçtim
Aynısı yemin ediyorum skzbwhjsjwbdjdBurda taktıranların tecrübelerinş okudum okumaz olaydım implant olsun dedim gittim onuda okudum ondanda vazgeçtim
Uyku tablosu varmi bizmi olusturuyoruz cnmSıcağı bende hiç sevmiyorum tek sevdiğim yanı bu buranın
Hiç uyku tablosuna uymayı denedinmi ben ne zaman uymaya çalışsam uykuları bşraz daha idare edilir oluyor dediğin gibi benim bebe de çok huysuz durmaz ağlar memeden kopamaz çektiğim an uyanıp ağlar vakit bulup uyarsam rahat ediyorum ama şöyle uymak dakikası dakikasına değil tabiki uyanıklık saatinde uyanık tutmaya çalışacaksın uyku saatinde uyutmya eğer uyumadıysa o saati uyudu sayıp es geçeceksin diğer uyku saatine kadar uyutmyacaksın yine bunun bile daydası ouyor
Off hic sorma bugun bende bebege bagirdim yeter sus artik diye sanki karsimda koca insan varmis gibiValla bende nazar ettım cocuga sabah yıne kolık krızı tuttu tam 2-2.5 saat agladı aralıksız.arabaylamı gezdırmedım kucagımda sureklı dort dondum ama susmadı,bende agladım hatta en sonunda..uykusu zaten gece saat bası ayakta gece 1 den sonra..babamın bıle kalbını kırdım hatta tam sakınlemıstı mama yıyordu annemle babam gelmıs kapıyı vuruyordu hemen acamadım aglamasın dıye sonra ısrarla calınca kapı actım ve bebek aglamaya basladı tabıı mamayı cekınce az beklesen öldünmü yıne agladı bak dedım.gitti adamcagız küsüp.amaan ya sabır ya sabır dıyorum.bende gergınlık yapıyo bu aglama krızlerı.
İnternette var ama Ben şöyle yapıyorum sabah muhakkak 8 de uyandırıyorum yapay zekaya diyorumki hemen “bebeğim 3 aylık sabah saat 8 de uyandı bana bu bilgilere göre bir uyku tablosu oluşturur musun “ oda gönderiyor hergün uyanma saatine göre değiştirebiliyorum sonra tüm günğ bu düzende idare ediyorum tam tabloya göre uyumuyor ama bir iki saat gecikmelide olsa uyumuş oluyor burda uyutamadığın zaman o saati uyutmuş gibi sayıp tablo ya devam etmen yapamadım diyip bırakma yada saatleri kaydırmamaya çalışUyku tablosu varmi bizmi olusturuyoruz cnm
Evet canım yaptı endişelenme normalKızlar verem aşısından sonra uyku yaptı mı bizim ki ilk defa gündüz baya uyudu da
Yok artık ta bebekli insandan beklentiye bak. Eskilerle karıştırıyorlae bizi. O zavallılarım da mecburiyetten kim bilir ne zorluklarla, kendi çocuklarını ihmal ederek yapıyorduAynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam oldulafını yapacak olan varsa da zaten gelmesin daha evime bebek bakiyorum evi bilr ayda bir dip köşe oluyor, genel olarak eşyalar dağınık, arada bir supurebiliyorum falan, kp de koydelerdi bayram için dönüşte onlara giden gelen olur diye eşime demiş bi evi toparlayın diye gelsin benim evime bir baksin ben bunu yapabiliyor muyum bir de sizin evi yapayim? Şaka gibi gerçekten anlamsiz işler bak yine sinirlendim hatirlayinca akshusjsksnjs ben dedim ama yine de eşime gel gidip bakalim diye, kardeşi uğramış herhalde dağıtmış o da boşver dedi babasina da kardeşi dağıtmış zaten toplasin dedi kapadik konuyu akbbdjdsjdidisjjdhahsjbd
Teşekkür ederimEvet canım yaptı endişelenme normal
Ay ne bileyim YouTube de ki doktorlar yan etkisi yok diyor kolay diyor öneriyor burdaki taktıranlar bin pişman olmuş adet düzensizliği aşırı iştah artışı kilo alımı ve sinirlilik hali yapmış birininde beyin damarı tıkanmış çoğu benzer şey söylemişNiye ya
Üzülme üzülme olur öyle bazen.aslında oyle anlarda sakin kalabılsek daha kolay sakinleşcekler ama benım aniden ankisetiyem azıyor terlıyorum strese gırıyorum.gececek merak etme.4aylık olmalarınanaz kaldı sonra hersey daha ıyı olacak.benım esım 20.30 da gelıyo aksam zaten uyumus oluyo poyraz,onun hıcbı destegı olmadıgı ıcın hep annem babamdam destek alıyorum onlarda bunaldı 4 aydır sureklı gel gıt yapmaktan bılmıyorum nasıl olucak.Allaha dua edelım bol bolOff hic sorma bugun bende bebege bagirdim yeter sus artik diye sanki karsimda koca insan varmis gibisonra tabi kendime kizdim sabirli ol diye ama hergun boyle olunca hic gecmicek bu durum diye pskolojim bozuluyor. Ayni durumu yasamis annelerden umut verici biseyler duymak istiyorum artik
Canım benımkı ılk dogdugu ay gunde 3-4 kere yapıyodu.sonra git gide azaldı,şuanda 3 gunde bır yapıyor malesef.dr normal olabılır dedı.Kızlar aciil yardım benim 2.5 aylık bebemin kakalari nanay sabah ezanindan beri bir defa yapmadi ( onuda zorla masajla vs) sizinkiler ne durumda artık azalacak mi anormal mi yoksa ne diyorsunuz
Bazen her gün bazen 2 günde bir yapıyor. Bildiğim kadarıyla 10 güne kadar normalKızlar aciil yardım benim 2.5 aylık bebemin kakalari nanay sabah ezanindan beri bir defa yapmadi ( onuda zorla masajla vs) sizinkiler ne durumda artık azalacak mi anormal mi yoksa ne diyorsunuz
Günde bir mi düzenli yani yeni düzen bu mu acabaBazen her gün bazen 2 günde bir yapıyor. Bildiğim kadarıyla 10 güne kadar normal
Yarin denicem insallah işe yararİnternette var ama Ben şöyle yapıyorum sabah muhakkak 8 de uyandırıyorum yapay zekaya diyorumki hemen “bebeğim 3 aylık sabah saat 8 de uyandı bana bu bilgilere göre bir uyku tablosu oluşturur musun “ oda gönderiyor hergün uyanma saatine göre değiştirebiliyorum sonra tüm günğ bu düzende idare ediyorum tam tabloya göre uyumuyor ama bir iki saat gecikmelide olsa uyumuş oluyor burda uyutamadığın zaman o saati uyutmuş gibi sayıp tablo ya devam etmen yapamadım diyip bırakma yada saatleri kaydırmamaya çalış
Örnek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?