- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.461
Herbokologlardan gına geldi yazık günah ya burdan üzüldüm kadına bebeğeKomşumun gelini geldi bir haftadır burda kalıyordu, aynı hamile kalmıştık onla o erken doğurdu iki ay bebeği prematüre ve çok minik halen aynı bebeklerimiz aslında ama benimki normal olduğu için çok iri görünüyor ona göre yanına gittik sohbet ettik ben hiçbişey sormadım canı sıkılmasın diye farkettimki heryeri sivilce dolmuş annenin, içimden demekki stresli dedim sadece bana sütüm güzel yetiyor çok şükür ama çok çirkin yüzü uzaylılar gibi diyorlar sence düzelirmi demişti bende tabiiki düzelecek her prematüre bebek böyle oLur çok güzelleşecek merak etme dedim, az önce beni aradı benim sütüm kesildi mama getirttik bunu nasıl vereceğim dedi ben çok şaşırdım neoldu dedim herkes sütün yok bebeğin küçücük aç ağlıyor dedi pskolojimi bozdular ve kesild dedi okadar okadar üzüldüm ki resmen gelen sütü kestirdiler kaynanası akrabaları yazık değilmi bu bebeğe ya niye rızkıyla oynuyorsunuz doktor bile sütün çok güzel demişken size ne oluyorda bu kadını bu hale getirdiniz o mamada şimdi alerji gibi bişey uapmış bebek ağlıyor kadın ağlıyor heryeri kızarmış ikisininde
Annem geldi bebişi anneme kakaladım uyucam zabbahlara kadar inşNereye kayboldunuz bacileeer
Ben de öğlenden beri kaynanamlardayım gene sabrımı sınıyor ya bebek de huysuz uyumadı hiç sabahtan beri anca uyuttum inşallah deliksiz uyur birazNereye kayboldunuz bacileeer
Değişiyor bazen günde 2 kez bazen 1 bazen hiç ama genelde 1 oluyorGünde bir mi düzenli yani yeni düzen bu mu acaba
Kıyamam kv de gelmiş biz oraya uğradık akşam üzeri 20 saat yol geldiler o yorgunlukla biraz dinlenip evi supuruyordu kadın.... Erkolar anca yatmış sinir oluyorum. Evin tozu bize batiyor onlarin umru değil. Umurlarinda olunca da evi bi temizlense iyi olur diye laf atip köşeye çekilirler anca... Gıcık oluyorum böyle şeylere......... Öyle alışmış artık kadın hem çalışıyor hem eve gelip ev işi çamaşır bulaşık yemek yazik yani ne diyim of erkolar kapatılsın (kocam az kapatılsın az önce çıkmadan yarın evi toparlayip temizleyelim dedi)(başak erkosu en azından arada yardim etmeye çalışıyor jsbdhshdjshdhsjdh)Yok artık ta bebekli insandan beklentiye bak. Eskilerle karıştırıyorlae bizi. O zavallılarım da mecburiyetten kim bilir ne zorluklarla, kendi çocuklarını ihmal ederek yapıyordu
Puskevite iyi uykular sjbshsbsjsjdjAnnem geldi bebişi anneme kakaladım uyucam zabbahlara kadar inş
Ben kendi annemlere giderken bebeğin Yorgan yüzünü çıkarttım bi iki battaniyesi falan aldım yanıma onu serip yatırdım kokuya alistiysa dursun uyusun diye coksel uyudu (sicaktan bayilmis da olabilir sjbdjsjd) kvler yakında oturuyor her gidisimizde çocuk uykusuz kalıyor uyumuyor resmen bende işe yaradi diye düşünüyorum o şekilde deneyebilirsin uyanirsaBen de öğlenden beri kaynanamlardayım gene sabrımı sınıyor ya bebek de huysuz uyumadı hiç sabahtan beri anca uyuttum inşallah deliksiz uyur biraz
Deneyeyim bi ama dünden beri bi huysuz zaten koku falan değil sorunu bence kucakta da uyumadı çünkü büyüyor onun sıkıntısı mı ne artık bilemedimBen kendi annemlere giderken bebeğin Yorgan yüzünü çıkarttım bi iki battaniyesi falan aldım yanıma onu serip yatırdım kokuya alistiysa dursun uyusun diye coksel uyudu (sicaktan bayilmis da olabilir sjbdjsjd) kvler yakında oturuyor her gidisimizde çocuk uykusuz kalıyor uyumuyor resmen bende işe yaradi diye düşünüyorum o şekilde deneyebilirsin uyanirsainşallah uyur deliksiz güzelce
Baciler 2 saat oldu çocukları uyutmaya çalışıyoz küçüğü ben aldım büyüğü eşim yatırdık uyandılar yer değiştirdik büyüğü ben aldım küçüğü eşim yatırdık gene uyumadılar tekrar değiştirdik küçüğü ben büyüğü en son uyudular bir baktık 2 saati geçmişNereye kayboldunuz bacileeer
Çok üzüldüm ya iğrenç insanlar bebeğin rızkıyla oynamışlar resmen. Bebeği için öyle demeleri ne demek ya gerçekten bu kadar kötü insanların var olması beni delirtiyorKomşumun gelini geldi bir haftadır burda kalıyordu, aynı hamile kalmıştık onla o erken doğurdu iki ay bebeği prematüre ve çok minik halen aynı bebeklerimiz aslında ama benimki normal olduğu için çok iri görünüyor ona göre yanına gittik sohbet ettik ben hiçbişey sormadım canı sıkılmasın diye farkettimki heryeri sivilce dolmuş annenin, içimden demekki stresli dedim sadece bana sütüm güzel yetiyor çok şükür ama çok çirkin yüzü uzaylılar gibi diyorlar sence düzelirmi demişti bende tabiiki düzelecek her prematüre bebek böyle oLur çok güzelleşecek merak etme dedim, az önce beni aradı benim sütüm kesildi mama getirttik bunu nasıl vereceğim dedi ben çok şaşırdım neoldu dedim herkes sütün yok bebeğin küçücük aç ağlıyor dedi pskolojimi bozdular ve kesild dedi okadar okadar üzüldüm ki resmen gelen sütü kestirdiler kaynanası akrabaları yazık değilmi bu bebeğe ya niye rızkıyla oynuyorsunuz doktor bile sütün çok güzel demişken size ne oluyorda bu kadını bu hale getirdiniz o mamada şimdi alerji gibi bişey uapmış bebek ağlıyor kadın ağlıyor heryeri kızarmış ikisininde
Helal valla yaBen saat 9da eşime bıraktım spora gittim 1 saat geldim uyuyor
Ay cok üzüldümKomşumun gelini geldi bir haftadır burda kalıyordu, aynı hamile kalmıştık onla o erken doğurdu iki ay bebeği prematüre ve çok minik halen aynı bebeklerimiz aslında ama benimki normal olduğu için çok iri görünüyor ona göre yanına gittik sohbet ettik ben hiçbişey sormadım canı sıkılmasın diye farkettimki heryeri sivilce dolmuş annenin, içimden demekki stresli dedim sadece bana sütüm güzel yetiyor çok şükür ama çok çirkin yüzü uzaylılar gibi diyorlar sence düzelirmi demişti bende tabiiki düzelecek her prematüre bebek böyle oLur çok güzelleşecek merak etme dedim, az önce beni aradı benim sütüm kesildi mama getirttik bunu nasıl vereceğim dedi ben çok şaşırdım neoldu dedim herkes sütün yok bebeğin küçücük aç ağlıyor dedi pskolojimi bozdular ve kesild dedi okadar okadar üzüldüm ki resmen gelen sütü kestirdiler kaynanası akrabaları yazık değilmi bu bebeğe ya niye rızkıyla oynuyorsunuz doktor bile sütün çok güzel demişken size ne oluyorda bu kadını bu hale getirdiniz o mamada şimdi alerji gibi bişey uapmış bebek ağlıyor kadın ağlıyor heryeri kızarmış ikisininde
Sen tembel değilsin bu hayat çok yorucuHelal valla yabende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kendime o gücü ve motivasyonu bulamadım. Hiç bir kıyafetim olmuyor kendimi böyle gördükçe üzülüyorum ama asla başlayamıyorum spora. Hamileyken doğuma gitmeden bile sporumu yapıp gitmiştim. Niye böyle tembel oldum bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım artık başlamam lazım dedim bazen canım hiç istemiyor ama ablamda gidiyor giderken alıyor beni gitmezsem eğer kızıyor mecburen gidiyorumHelal valla yabende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kendime o gücü ve motivasyonu bulamadım. Hiç bir kıyafetim olmuyor kendimi böyle gördükçe üzülüyorum ama asla başlayamıyorum spora. Hamileyken doğuma gitmeden bile sporumu yapıp gitmiştim. Niye böyle tembel oldum bilmiyorum
Gerçekten öyle iki gğn önce bebeğim çok ağladığı için banada diyen oldu hemen sütün az hemen mama ber beni bile şüpheye düşürdüler nerdeyse verecek oldum, birde bebeklerim çok kustuğy için bunu benim sütümün zararlı olmasına bağlıyorlar kesmem gerekiyormuş iksinide boşuna emzirmişim işe yaramaz süt müş benimki ay neler neler dediler de artık dinlememeye çalışıyorum haklısınız diyip geçmek gerek senin ne sıkıntın var canım bu tarz şeylerse bebeğin çişini kilosunu takip et yeter, kadıncağızda diyorki evimde sütüm boldu burda kesildi ne oldu ben anlamadım herkes sütün yok dedi yok oldu diyorAy cok üzüldümbende bu aralar stresli bir dönemden geciyorum ve sütüm kesilecek diye cok korkuyorum. Birde bunu okuyunca gözlerim doldu Malesef kadinlarimizin çogu cok cahil ve acımasız. Kendileri bu yollardan gecmemis gibi boş konuşuyorlar
İnsanlar ne kadar hadsiz ve ne kadar da her şey hakkında fikir beyan etmeye meraklılarGerçekten öyle iki gğn önce bebeğim çok ağladığı için banada diyen oldu hemen sütün az hemen mama ber beni bile şüpheye düşürdüler nerdeyse verecek oldum, birde bebeklerim çok kustuğy için bunu benim sütümün zararlı olmasına bağlıyorlar kesmem gerekiyormuş iksinide boşuna emzirmişim işe yaramaz süt müş benimki ay neler neler dediler de artık dinlememeye çalışıyorum haklısınız diyip geçmek gerek senin ne sıkıntın var canım bu tarz şeylerse bebeğin çişini kilosunu takip et yeter, kadıncağızda diyorki evimde sütüm boldu burda kesildi ne oldu ben anlamadım herkes sütün yok dedi yok oldu diyor
Benim skntım bu konuyla alakali degil. Ama bahsettigin arkadasa cidden uzuldum cnku bu donemde insan herseyi 2 kat daha fazla kafaya takiyor. Insallah bebiside kendiside cok huzurlu olurlarGerçekten öyle iki gğn önce bebeğim çok ağladığı için banada diyen oldu hemen sütün az hemen mama ber beni bile şüpheye düşürdüler nerdeyse verecek oldum, birde bebeklerim çok kustuğy için bunu benim sütümün zararlı olmasına bağlıyorlar kesmem gerekiyormuş iksinide boşuna emzirmişim işe yaramaz süt müş benimki ay neler neler dediler de artık dinlememeye çalışıyorum haklısınız diyip geçmek gerek senin ne sıkıntın var canım bu tarz şeylerse bebeğin çişini kilosunu takip et yeter, kadıncağızda diyorki evimde sütüm boldu burda kesildi ne oldu ben anlamadım herkes sütün yok dedi yok oldu diyor
Çok haklısın arkadaşım bebekli hayat çok yorucuSen tembel değilsin bu hayat çok yorucu
Lütfen fırsat verme şöyle insanlaraGerçekten öyle iki gğn önce bebeğim çok ağladığı için banada diyen oldu hemen sütün az hemen mama ber beni bile şüpheye düşürdüler nerdeyse verecek oldum, birde bebeklerim çok kustuğy için bunu benim sütümün zararlı olmasına bağlıyorlar kesmem gerekiyormuş iksinide boşuna emzirmişim işe yaramaz süt müş benimki ay neler neler dediler de artık dinlememeye çalışıyorum haklısınız diyip geçmek gerek senin ne sıkıntın var canım bu tarz şeylerse bebeğin çişini kilosunu takip et yeter, kadıncağızda diyorki evimde sütüm boldu burda kesildi ne oldu ben anlamadım herkes sütün yok dedi yok oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?