2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Günaydınnlaarrr
Kız nasılsın var mı bir gelişme
Kız var ya dün ilk sayfaya bakiyodum orda ismini görünce yazacaktim bebişe bakarken unutmuşum iyi hatırladın ben de merak ediyordum
Evet bende merak ediyorum lulukimki nasılsın kuzum cevap geldi mi geçende bende ilk sayfaya girip listeyi görünce baktım ne kadar kalabalıkmışız nerde bu kızçeler

Kız valla hayret bir şeyler insan kendi evine yetişemiyor bebeden destek olacaklarına kendilerine destek bekliyorlar çok beklesinler boşver Büşra o güzel kıvırcık saçlarını süpürge etme bunlara

Canım gaz muhabbeti 4 aydan sonra çok azalacak merak etme ama şundan emin ol beben tok mu yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum geçende konuşmuştuk doktora gidecektin gidebildiniz mi devam etti mi bez de ki turunculuk çünkü ondan dolayı da çok ağlar uyanır bebek
Ya ne güzel denk gelmiş bende kara kara düşünüyorum napcaz diye bir yandan büyük kızım da ilkokula başlıcak ikiye ayrılcaz ücretsize de çıkamam Bakalım nasıl idare edicez yoğun bir yıl olacak benim için İznim 19 unda bitiyor ayağım tam iyileşmedi seminerlere bebe ile giderim diyordum gidemicem galiba
Ya Allah kolaylık versin canım kolaylıklar diliyorum diğerleri kaç yasındalar 3 tane mi vardı sende
Müdürün de anlayışlı birisiymiş heyet raporunu ne kadar veriyorlar canım alabilecek misin bende mi denesem hem bebem var hem ayağım kırıldı tam iyileşemedi ama bu sefer ders programında benim yerime birini bulabilirler mi o biraz düşündürüyor
Seninki kız mı erkek mi kaç yaşında kız kaç kardeşsiniz en büyükleri sen misin :)
Ya kıyamam insan bebe ağlayınca eli ayağına dolaşıyor bunu benim eşimde yapıyor okuldan geliyorlar kapıyı açamıyor bazen kargo gelmiş oluyor arkadan kitlemiş oluyorum basıp basıp duruyor ay diyorum bir dur tahmin et niye açmıyorum azcık beklesen nolur seni çok iyi anlıyorum ama tabi anne baba yaşta var alınganlıkları çok fazla oluyor sen durumunu anlatırdın o an çok panik olduğunu bebenin durmadığını ne yapacağını şaşırdığını seni anlayacaktır babalar günü de geliyor gönlünü alırsın canım babalar anneler evlatlarına kıyamazlar
Burda taktıranların tecrübelerinş okudum okumaz olaydım implant olsun dedim gittim onuda okudum ondanda vazgeçtim
Kız sen 3. İstemiyor muydun kızı bulana kadar devam
Aynısı yemin ediyorum skzbwhjsjwbdjd
Sen niye düşünüyorsun 1 tane olmaz herkes 2. Yapıp bizim çektiklerimizi çekmeli
Ya seninki de tamamen yorgunluktan kuzum ya bunaydan sonra daha rahatlıcak bebeklerimizin gelişimi daha iyi olacak bağırsaklar daha iyi sindirecek gazı daha rahat çıkaracaklar üzülme
Ayyy ne sinir oldum üzüldüm canım ya bir de kadının kadına yaptığı nedir yahu anne olan herkesin anlaması destek olması gerekir Allah kolaylık versin sabır versin inşallah
Vall kaynananda suç yaptırsaymış oğullarına iş yapmayı öğretseymiş benim kv kendi de üşengeç yaptırmış kocalara çocuklara İstemeye geldiklerinde çok güzel yemek yapar ev temizler dedi bende kullanıyorum beğendiğim tek huyu kv nin bir şeylere mecbur bırakmış olması Ama şimdi oğlu yapınca kıyamıyor orası ayrı
Ben saat 9da eşime bıraktım spora gittim 1 saat geldim uyuyor
Helal olsun takdir ettim maşallah diyeyim ben hiçbir şeyin içine giremiyorum gerçekten bir tek güneş gözlüğüm oluyor
Yahu bende dün farkettim nolcak bu hal ipek in dün mezuniyeti vardı diyordu anne yeşil elbiseni giy dün giymeden gittim diyor anne niye yeşil elbiseni giymedin Dedim içine giremedim kızım çok kilo almışım Ay bu kız çocuklar çok dikkat ediyor böyle şeylere napacaz bakalım bir aydır ayağım kırık kendime gelemedim diye elbise vs da bakamadım netten söylediklerim de bir tuhaf durdu fena bir göbek var ve bacaklarım selülitlenmiş

Ay bu sayfa bana ait oldu resmen ne yazdım ne geride kalmışım

Kozlar 3 aylık bebemi dün ablasının mezuniyetine götürdüm ödü koptu hopörlerden yüksek sesten o kada moralim bozuldu ki eliniz ayağımız bağlı kaldık bırakamadım da kimseye annemde burda değildi kardeşimin de mezuniyeti vardı Eşim arkalara götürdü ama yine huysuzlugu gitmedi arkalarda eşime destek olmak için elden ele de gezdirmişler ben önde ipek beni görsün yokuz sanmasın diye uğraş derken gerim gerim gerildim eve geldik gecenin bu saati banyo yaptırdık rahatlasın diye rahatladı gece uyudu çok yorulmuş ama hala çok tedirginim ya yüksek sese maruz kaldı 3-4 saat bir şey olmuş mudur içim hiç rahat değil

Olmamıstır kuzum ıcını rahat tut sadece kalabalıktan rahatsız olmustur mınnosum.uyuyunca gecmıstır oda.

Bu bir sanat eseri akdbwjdhwhdjjd nereye ne cevap vereceğimi şaşırdım dur tekrar okuyayım

Öncelikle luludan cevap yok ama son görülmesi değişiyor ara ara... En son bize yazmış doğumdan sonra başka tık yok

Saçımı bebeme biraz ederim gerisine dökülen telleri bile süpürge edemem değmez wnbdjsbdjdjd annesi bunlar küçüklükten beri çalışıyor aslında yapıyorlar ama. Özellikle rica edersen.... Öğrenmiş yemek temizlik her şeyi biliyorlar (en küçük kaynim 22 yaşında o fena biraz temizlemeyi geçtim keşke olduğu gibi bıraksa ev 56 oluyor o gelince) öyle yani özellikle istemeyince yapan yok...

Ben 2. Ye olan inancımı kaybettim ela.... Ben tekrar doguracagima olan inancımı da kaybettim Elaaaaa skdbwjjdjdd yani şuan durum bu bir kaç sene sonra yapmak ister miyim bilmiyorum ama şuan hiç istemiyorum 2. Bebeyi size 4 kişi hayatta basarilar diliyorum yarışmadan çekiliyorum

Bak ben de bir koca sayfa sadece sana yanit veriyorum kabshwhsjsnsjshjdjd

Olmamıstır kuzum ıcını rahat tut sadece kalabalıktan rahatsız olmustur mınnosum.uyuyunca gecmıstır oda.
İnşallah canım sağol ilginç bir şekilde hala da uyuyor uyumayan bebe
Ahahh ya öyle oldu gerçekten bu sayfa çok zor geldim ama baya konuşmuşsunuz

Aferin kız yüz verme kv hep ister
Bende öyle diyordum da ablası kardeş kardeş diyince mecbur kaldım Hep 2 çocuğum olsun istiyordum 1. Den sonra 2 yıl sonra dedim yapayım olmadı pandemi falan filan cesaret edemedim hamileliğim de kötü geçmişti ipek te kolik artı süt alerjisi olan bir bebekti bize çok çektirdi artık 4 yaşına gelince kendisi kardeş istemeye başladı bu sefer de beni rahatladığım için istemedim mis gibi uyuyorum bunu kreşe gönderiyorum hazır rahata ermişim eşim de istemedi tekte kalsın dedi ama bu unutmadı sürekli kardeş dedik 2 yıldır istiyor yapalım bari şimdide yüzüne bakmıyor kıskançlık krizleri
Ama bu bebem ilkine göre çok farklı Allahım yüzüme güldü çektiklerim den dolayı sanırım çok şükür Dünden dolayı da çok korkuyorum huyu suyu değişmemiştir inşallah

Yok yok olmamıştır bir şey merak etme valla diyorum ya işte ileriyi bilemem ama şuan nau nau skdbhshdjs

Cnm oncelikle olumlu enerjin icin tesekkr ederim sütüm yetmiyormu inan bilmiyorum evet doktora gdcez ayarlayip en kisa zamanda. O turunculuk 1 defa oldu birdaha olmadi. Ciş baya yapio kaka baya yapio her emmesinde memede uyuyakaliyor ben hep bunlari süt yetiyordura bagladim ama tabi yetmiyor olma ihtimalide var. Herseyi doktora gidince ogrencez bakalm

İçini ferah tut, turunculuk devam etmiyorsa bence yetiyodur, doktors giderek içini rahatlatmış olursun

Galiba ben hasta olmuşum yani umarım öyledir mide bulantısı ishal öksürük gece öksürükten uyuyamadım beştede bebe kalktı sonra sekiz gibi kestirdim biraz bebeleri en son eşime verdim uyanıp bir içeri geldim kıyametler kopuyor ikiside ağlıyor altlarına yapmışlar büyüğü mammma diyor ikiside acıkmış eşimde bir tane yumurta kaynatabilmiş yeter artık diye dolanıyordu sakin ol dedim başaracaksın altı üstü iki bebe o bana öyle diyor çünkü

Benim bir abim ikide küçüğüm var biri daha ilkokulda

3. Cü bebiyi 10 sene sora belkii düşünğrüm bunların durumuna göre aslında çok akıllı olurlar kalk derim kalkarlar otur derim otururlar hemen yaparımyani yapamam

Yaa ipekciğim ne hayaller kurmuş annesi yeşil elbise giyecek diye bende diyorum neden giymemiş aman biz neler başardık bu kilolarıda veririz elbette

Ya ben aslında çok kilolu değilim ama çevreden dombili muamelesi görüyorum kız kardeşim elbise alıyorduannem ikiniz giyin alın dedi kardeşim sana olmaz dedi gitti lan sen benden daha şişmansınnnn benim ne suçumm var şindi giymiyim diyemi öyle dedi acep tartıda 4 kilo daha fazla

Cnm size köy havasi yaramiş ard arda hamile kalmişsin sen bi şehir merkezine mi taşinsan acaba

Kızkardeşler bazen kıyafet konusunda böyle olabiliyor bence ondandır nsbdjdbdjj benim kız kardeşim de 24 yaşında yelekli takım alt üst almış bir iki tane gelince dene begenirsen senin olsun dedi shxbsjdbsjd gittim denedim oldu da aldım geldim ama gorurdugum her şeyimi orda unutmuşum..... Atletlerim orda kaldi bebenin zibinlari, kocamin pantolonu, benim tisortlerim sjxhahsgajndosjdjd ve kalan her şey de yeni, burda giyeceğim şeyler kaldi yani napacum bilmiyorum ben de ona artık giymiyorum ünide giymistim ara sıra mini eteklerim falan vardi elbiseler vs onları verdim o seviyo artık benim tarzim değil

Ama zamaninda biz çok tartıştık benim kiyafetlerimi izinsiz giyip başka kankileryle takas ediyordu jdbdjdjdjd bir deri bir kot ceketim yok ortada yani o yüzden diyorum giyme diye demiştir

Günaydın.. evet bende 3 tane var ben bu bebeyle 7 kere okul etkinliğine gittim. Mezuniyet ödül töreni anasınıfı portfolyosu anneler günü İngilizce günü veli toplantısı veli katılımı vs çocuk bile mezuniyeti haketti.

Yaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylık en yorucu ergen bebek giçbişi değil arkadaşlar gelecekten bildiriyorum bebek fiziksel yoruyor ergen ruhen

Yaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylık en yorucu ergen bebek giçbişi değil arkadaşlar gelecekten bildiriyorum bebek fiziksel yoruyor ergen ruhen
Büyüdükçe dertler artıyor zaten yine diyorum Allah kolaylık versin cidden çok zor bir insan yetiştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…