- 26 Ocak 2021
- 771
- 2.277
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.481
Bi dene bence canim, aklinda kalmamis olur. Ben aldim bayaa faydali oldu, herkes almali bence ihtiyaci oldugnu dusunuyosaKizlar bir de bebegim artik hic emmiyor yardim mi alsam danismanlik yardim alanlar oneriniz nedir?
Bende şimdi yatacağım inşallahBenim mesaim bitti iyi geceler
Kız nasılsın var mı bir gelişmeGünaydınnlaarrr
Evet bende merak ediyorumKız var ya dün ilk sayfaya bakiyodum orda ismini görünce yazacaktim bebişe bakarken unutmuşum iyi hatırladın ben de merak ediyordum
Kız valla hayret bir şeyler insan kendi evine yetişemiyor bebeden destek olacaklarına kendilerine destek bekliyorlar çok beklesinler boşver Büşra o güzel kıvırcık saçlarını süpürge etme bunlaraAynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam oldulafını yapacak olan varsa da zaten gelmesin daha evime bebek bakiyorum evi bilr ayda bir dip köşe oluyor, genel olarak eşyalar dağınık, arada bir supurebiliyorum falan, kp de koydelerdi bayram için dönüşte onlara giden gelen olur diye eşime demiş bi evi toparlayın diye gelsin benim evime bir baksin ben bunu yapabiliyor muyum bir de sizin evi yapayim? Şaka gibi gerçekten anlamsiz işler bak yine sinirlendim hatirlayinca akshusjsksnjs ben dedim ama yine de eşime gel gidip bakalim diye, kardeşi uğramış herhalde dağıtmış o da boşver dedi babasina da kardeşi dağıtmış zaten toplasin dedi kapadik konuyu akbbdjdsjdidisjjdhahsjbd
Canım gaz muhabbeti 4 aydan sonra çok azalacak merak etme ama şundan emin ol beben tok mu yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum geçende konuşmuştuk doktora gidecektin gidebildiniz mi devam etti mi bez de ki turunculuk çünkü ondan dolayı da çok ağlar uyanır bebekKizlar icinizde tecrubeli annelere sorum var. Benim oglan dogdugundan beri cok az uyuyan bir bebek. Gunduzleri hic uyumuyor zarzor toplasan 1 saat uyuyor. Geceleride 3 4 defa uyanirdi. Ama son 10 gundur geceleri daha cok uyaniyor. Ve burda hep anlatirim bilirsiniz çok huysuz ve aglayan meme bagimlisi bir bebek. Uyumadigi icinde ekstra huzursuz bence. Bu 10 gundurde gunduzleri huysuzlugu artti. Kucakta yada memede susuyor sadece. Size sorum şu uyku olayi bundan sonra duzelirmi yoksa devammi eder sizce
Ya ne güzel denk gelmiş bende kara kara düşünüyorum napcaz diye bir yandan büyük kızım da ilkokula başlıcak ikiye ayrılcaz ücretsize de çıkamamBen öğretmenim şu an izin bitti iki haftalık rapor sonrası seminerlere bebemle gidicem eylülde de baslıcam ama sürekli emdiği için nasıl olacak bilmiyorum
ya ağustos gibi emzirmeyi azaltıcam sağıp vermeye gecicem ya da belki kendi de azalır süt zaten kilo almıyor az alıyor mamaya geçilir.
Eşimle dönüşümlü bakıcaz o ya öğlen 1 akşam 9 ya da gece vardiyasına geçecek benim zaten dersler 08:00-11:20 arası oluyor o şekilde ayarlıcsz. Çalışma saati az diye izne çıkmayı düşünmüyorum ama çok olsa izin gerekirdi
Ya Allah kolaylık versin canım kolaylıklar diliyorum diğerleri kaç yasındalar 3 tane mi vardı sendeErgenin tripleri ayrı sınavı ayrı odasını toplamıyor misafir geliyor giriyoruz birbirimize sofrayı toplaması sadece mutfağa taşıyor. Bir de masrafı hiç bitmiyor her gün link atıyor yüz maskesi saç bakım ürünü mezuniyet kıyafeti yazlık kıyafet iç çamaşırı
Müdürün de anlayışlı birisiymiş heyet raporunu ne kadar veriyorlar canım alabilecek misin bende mi denesem hem bebem var hem ayağım kırıldı tam iyileşemedi ama bu sefer ders programında benim yerime birini bulabilirler mi o biraz düşündürüyorBenim de dün bitti raporumo kadar da uğraşmıştım dönemi kapatmak için ama olmadı doğum iznine ayrıldığım haftasonu doğurdum çocuğumu dün okula gittim ne yapalım diye, müdür dedi bu hafta için rapor al ama haftaya etkinlik haftası olduğu için sıkıntı olmaz dedi. Seminerlere ben de minik kuşumla gideceğim mecburen. Eylül için heyet raporu düşünüyorum ben canım, ne kadar zorlayabilirsem artık şansımı zaman kazanmaya çalışacağım..
Seninki kız mı erkek mi kaç yaşında kız kaç kardeşsiniz en büyükleri sen misin :)Ya bu ergen tripleriniçekmek bebek bakmaktan zor bence bende ergenlen isteklerim olurdu alınırdı çok da ses edemezdik annemle anlaşamazdık ama kardeşim terör estiriyor bana yapılan baskılar azarlamalar hiçbirini yapamıyorlar kafasına ne eserse onu yapıyor baş edebilen yok bu yeni gelen nesil de mi problem var bilmiyorum ama çocuklarım da böyle olacak diye korkuyorum valla şimdikilerle hiç baş edilmiyor anam Allah yardımcın olsun Annemle ne zaman konuşsak ağlıyor kadın
Ya kıyamam insan bebe ağlayınca eli ayağına dolaşıyor bunu benim eşimde yapıyor okuldan geliyorlar kapıyı açamıyor bazen kargo gelmiş oluyor arkadan kitlemiş oluyorum basıp basıp duruyor ay diyorum bir dur tahmin et niye açmıyorum azcık beklesen nolur seni çok iyi anlıyorum ama tabi anne baba yaşta var alınganlıkları çok fazla oluyor sen durumunu anlatırdın o an çok panik olduğunu bebenin durmadığını ne yapacağını şaşırdığını seni anlayacaktır babalar günü de geliyor gönlünü alırsın canım babalar anneler evlatlarına kıyamazlarValla bende nazar ettım cocuga sabah yıne kolık krızı tuttu tam 2-2.5 saat agladı aralıksız.arabaylamı gezdırmedım kucagımda sureklı dort dondum ama susmadı,bende agladım hatta en sonunda..uykusu zaten gece saat bası ayakta gece 1 den sonra..babamın bıle kalbını kırdım hatta tam sakınlemıstı mama yıyordu annemle babam gelmıs kapıyı vuruyordu hemen acamadım aglamasın dıye sonra ısrarla calınca kapı actım ve bebek aglamaya basladı tabıı mamayı cekınce az beklesen öldünmü yıne agladı bak dedım.gitti adamcagız küsüp.amaan ya sabır ya sabır dıyorum.bende gergınlık yapıyo bu aglama krızlerı.
Kız sen 3. İstemiyor muydun kızı bulana kadar devamBurda taktıranların tecrübelerinş okudum okumaz olaydım implant olsun dedim gittim onuda okudum ondanda vazgeçtim
Sen niye düşünüyorsun 1 tane olmaz herkes 2. Yapıp bizim çektiklerimizi çekmeliAynısı yemin ediyorum skzbwhjsjwbdjd
Ya seninki de tamamen yorgunluktan kuzum ya bunaydan sonra daha rahatlıcak bebeklerimizin gelişimi daha iyi olacak bağırsaklar daha iyi sindirecek gazı daha rahat çıkaracaklar üzülmeOff hic sorma bugun bende bebege bagirdim yeter sus artik diye sanki karsimda koca insan varmis gibisonra tabi kendime kizdim sabirli ol diye ama hergun boyle olunca hic gecmicek bu durum diye pskolojim bozuluyor. Ayni durumu yasamis annelerden umut verici biseyler duymak istiyorum artik
Ayyy ne sinir oldum üzüldüm canım ya bir de kadının kadına yaptığı nedir yahu anne olan herkesin anlaması destek olması gerekir Allah kolaylık versin sabır versin inşallahKomşumun gelini geldi bir haftadır burda kalıyordu, aynı hamile kalmıştık onla o erken doğurdu iki ay bebeği prematüre ve çok minik halen aynı bebeklerimiz aslında ama benimki normal olduğu için çok iri görünüyor ona göre yanına gittik sohbet ettik ben hiçbişey sormadım canı sıkılmasın diye farkettimki heryeri sivilce dolmuş annenin, içimden demekki stresli dedim sadece bana sütüm güzel yetiyor çok şükür ama çok çirkin yüzü uzaylılar gibi diyorlar sence düzelirmi demişti bende tabiiki düzelecek her prematüre bebek böyle oLur çok güzelleşecek merak etme dedim, az önce beni aradı benim sütüm kesildi mama getirttik bunu nasıl vereceğim dedi ben çok şaşırdım neoldu dedim herkes sütün yok bebeğin küçücük aç ağlıyor dedi pskolojimi bozdular ve kesild dedi okadar okadar üzüldüm ki resmen gelen sütü kestirdiler kaynanası akrabaları yazık değilmi bu bebeğe ya niye rızkıyla oynuyorsunuz doktor bile sütün çok güzel demişken size ne oluyorda bu kadını bu hale getirdiniz o mamada şimdi alerji gibi bişey uapmış bebek ağlıyor kadın ağlıyor heryeri kızarmış ikisininde
Vall kaynananda suç yaptırsaymış oğullarına iş yapmayı öğretseymiş benim kv kendi de üşengeç yaptırmış kocalara çocuklaraKıyamam kv de gelmiş biz oraya uğradık akşam üzeri 20 saat yol geldiler o yorgunlukla biraz dinlenip evi supuruyordu kadın.... Erkolar anca yatmış sinir oluyorum. Evin tozu bize batiyor onlarin umru değil. Umurlarinda olunca da evi bi temizlense iyi olur diye laf atip köşeye çekilirler anca... Gıcık oluyorum böyle şeylere......... Öyle alışmış artık kadın hem çalışıyor hem eve gelip ev işi çamaşır bulaşık yemek yazik yani ne diyim of erkolar kapatılsın (kocam az kapatılsın az önce çıkmadan yarın evi toparlayip temizleyelim dedi)(başak erkosu en azından arada yardim etmeye çalışıyor jsbdhshdjshdhsjdh)
Puskevite iyi uykular sjbshsbsjsjdj
Ben kendi annemlere giderken bebeğin Yorgan yüzünü çıkarttım bi iki battaniyesi falan aldım yanıma onu serip yatırdım kokuya alistiysa dursun uyusun diye coksel uyudu (sicaktan bayilmis da olabilir sjbdjsjd) kvler yakında oturuyor her gidisimizde çocuk uykusuz kalıyor uyumuyor resmen bende işe yaradi diye düşünüyorum o şekilde deneyebilirsin uyanirsainşallah uyur deliksiz güzelce
Helal olsun takdir ettim maşallah diyeyim ben hiçbir şeyin içine giremiyorum gerçekten bir tek güneş gözlüğüm oluyorBen saat 9da eşime bıraktım spora gittim 1 saat geldim uyuyor
Yahu bende dün farkettim nolcak bu hal ipek in dün mezuniyeti vardı diyordu anne yeşil elbiseni giy dün giymeden gittim diyor anne niye yeşil elbiseni giymedinHelal valla yabende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kendime o gücü ve motivasyonu bulamadım. Hiç bir kıyafetim olmuyor kendimi böyle gördükçe üzülüyorum ama asla başlayamıyorum spora. Hamileyken doğuma gitmeden bile sporumu yapıp gitmiştim. Niye böyle tembel oldum bilmiyorum
Olmamıstır kuzum ıcını rahat tut sadece kalabalıktan rahatsız olmustur mınnosum.uyuyunca gecmıstır oda.Ay bu sayfa bana ait oldu resmen ne yazdım ne geride kalmışım
Kozlar 3 aylık bebemi dün ablasının mezuniyetine götürdüm ödü koptu hopörlerden yüksek sesten o kada moralim bozuldu ki eliniz ayağımız bağlı kaldık bırakamadım da kimseye annemde burda değildi kardeşimin de mezuniyeti vardıEşim arkalara götürdü ama yine huysuzlugu gitmedi arkalarda eşime destek olmak için elden ele de gezdirmişler ben önde ipek beni görsün yokuz sanmasın diye uğraş derken gerim gerim gerildim eve geldik gecenin bu saati banyo yaptırdık rahatlasın diye rahatladı gece uyudu çok yorulmuş ama hala çok tedirginim ya yüksek sese maruz kaldı 3-4 saat bir şey olmuş mudur içim hiç rahat değil
Bu bir sanat eseri akdbwjdhwhdjjd nereye ne cevap vereceğimi şaşırdım dur tekrar okuyayımKız nasılsın var mı bir gelişme
Evet bende merak ediyorumlulukimki nasılsın kuzum cevap geldi mi geçende bende ilk sayfaya girip listeyi görünce baktım ne kadar kalabalıkmışız nerde bu kızçeler
Kız valla hayret bir şeyler insan kendi evine yetişemiyor bebeden destek olacaklarına kendilerine destek bekliyorlar çok beklesinler boşver Büşra o güzel kıvırcık saçlarını süpürge etme bunlara
Canım gaz muhabbeti 4 aydan sonra çok azalacak merak etme ama şundan emin ol beben tok mu yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum geçende konuşmuştuk doktora gidecektin gidebildiniz mi devam etti mi bez de ki turunculuk çünkü ondan dolayı da çok ağlar uyanır bebek
Ya ne güzel denk gelmiş bende kara kara düşünüyorum napcaz diye bir yandan büyük kızım da ilkokula başlıcak ikiye ayrılcaz ücretsize de çıkamamBakalım nasıl idare edicez yoğun bir yıl olacak benim için İznim 19 unda bitiyor ayağım tam iyileşmedi seminerlere bebe ile giderim diyordum gidemicem galiba
Ya Allah kolaylık versin canım kolaylıklar diliyorum diğerleri kaç yasındalar 3 tane mi vardı sende
Müdürün de anlayışlı birisiymiş heyet raporunu ne kadar veriyorlar canım alabilecek misin bende mi denesem hem bebem var hem ayağım kırıldı tam iyileşemedi ama bu sefer ders programında benim yerime birini bulabilirler mi o biraz düşündürüyor
Seninki kız mı erkek mi kaç yaşında kız kaç kardeşsiniz en büyükleri sen misin :)
Ya kıyamam insan bebe ağlayınca eli ayağına dolaşıyor bunu benim eşimde yapıyor okuldan geliyorlar kapıyı açamıyor bazen kargo gelmiş oluyor arkadan kitlemiş oluyorum basıp basıp duruyor ay diyorum bir dur tahmin et niye açmıyorum azcık beklesen nolur seni çok iyi anlıyorum ama tabi anne baba yaşta var alınganlıkları çok fazla oluyor sen durumunu anlatırdın o an çok panik olduğunu bebenin durmadığını ne yapacağını şaşırdığını seni anlayacaktır babalar günü de geliyor gönlünü alırsın canım babalar anneler evlatlarına kıyamazlar
Kız sen 3. İstemiyor muydun kızı bulana kadar devam
Sen niye düşünüyorsun 1 tane olmaz herkes 2. Yapıp bizim çektiklerimizi çekmeli
Ya seninki de tamamen yorgunluktan kuzum ya bunaydan sonra daha rahatlıcak bebeklerimizin gelişimi daha iyi olacak bağırsaklar daha iyi sindirecek gazı daha rahat çıkaracaklar üzülme
Ayyy ne sinir oldum üzüldüm canım ya bir de kadının kadına yaptığı nedir yahu anne olan herkesin anlaması destek olması gerekir Allah kolaylık versin sabır versin inşallah
Vall kaynananda suç yaptırsaymış oğullarına iş yapmayı öğretseymiş benim kv kendi de üşengeç yaptırmış kocalara çocuklaraİstemeye geldiklerinde çok güzel yemek yapar ev temizler dedi bende kullanıyorum beğendiğim tek huyu kv nin bir şeylere mecbur bırakmış olması Ama şimdi oğlu yapınca kıyamıyor orası ayrı
Helal olsun takdir ettim maşallah diyeyim ben hiçbir şeyin içine giremiyorum gerçekten bir tek güneş gözlüğüm oluyor
Yahu bende dün farkettim nolcak bu hal ipek in dün mezuniyeti vardı diyordu anne yeşil elbiseni giy dün giymeden gittim diyor anne niye yeşil elbiseni giymedinDedim içine giremedim kızım çok kilo almışım Ay bu kız çocuklar çok dikkat ediyor böyle şeylere napacaz bakalım bir aydır ayağım kırık kendime gelemedim diye elbise vs da bakamadım netten söylediklerim de bir tuhaf durdu fena bir göbek var ve bacaklarım selülitlenmiş
İnşallah canım sağol ilginç bir şekilde hala da uyuyor uyumayan bebeOlmamıstır kuzum ıcını rahat tut sadece kalabalıktan rahatsız olmustur mınnosum.uyuyunca gecmıstır oda.
Ahahh ya öyle oldu gerçekten bu sayfa çok zor geldim ama baya konuşmuşsunuzBu bir sanat eseri akdbwjdhwhdjjd nereye ne cevap vereceğimi şaşırdım dur tekrar okuyayım
Öncelikle luludan cevap yokama son görülmesi değişiyor ara ara... En son bize yazmış doğumdan sonra başka tık yok
Saçımı bebeme biraz ederim gerisine dökülen telleri bile süpürge edemem değmez wnbdjsbdjdjd annesi bunlar küçüklükten beri çalışıyoraslında yapıyorlar ama. Özellikle rica edersen.... Öğrenmiş yemek temizlik her şeyi biliyorlar (en küçük kaynim 22 yaşında o fena biraz temizlemeyi geçtim keşke olduğu gibi bıraksa ev 56 oluyor o gelince) öyle yani özellikle istemeyince yapan yok...
Ben 2. Ye olan inancımı kaybettim ela.... Ben tekrar doguracagima olan inancımı da kaybettim Elaaaaa skdbwjjdjdd yani şuan durum bu bir kaç sene sonra yapmak ister miyim bilmiyorum ama şuan hiç istemiyorum 2. Bebeyisize 4 kişi hayatta basarilar diliyorum yarışmadan çekiliyorum
Bak ben de bir koca sayfa sadece sana yanit veriyorum kabshwhsjsnsjshjdjd
Yok yok olmamıştır bir şey merak etmeİnşallah canım sağol ilginç bir şekilde hala da uyuyor uyumayan bebe
Ahahh ya öyle oldu gerçekten bu sayfa çok zor geldim ama baya konuşmuşsunuz
Aferin kız yüz verme kv hep ister
Bende öyle diyordum da ablası kardeş kardeş diyince mecbur kaldımHep 2 çocuğum olsun istiyordum 1. Den sonra 2 yıl sonra dedim yapayım olmadı pandemi falan filan cesaret edemedim hamileliğim de kötü geçmişti ipek te kolik artı süt alerjisi olan bir bebekti bize çok çektirdi artık 4 yaşına gelince kendisi kardeş istemeye başladı bu sefer de beni rahatladığım için istemedim mis gibi uyuyorum bunu kreşe gönderiyorum hazır rahata ermişim eşim de istemedi tekte kalsın dedi ama bu unutmadı sürekli kardeş dedik 2 yıldır istiyor yapalım bari şimdide yüzüne bakmıyor kıskançlık krizleri
Ama bu bebem ilkine göre çok farklı Allahım yüzüme güldü çektiklerim den dolayı sanırım çok şükürDünden dolayı da çok korkuyorum huyu suyu değişmemiştir inşallah
Cnm oncelikle olumlu enerjin icin tesekkr ederimKız nasılsın var mı bir gelişme
Evet bende merak ediyorumlulukimki nasılsın kuzum cevap geldi mi geçende bende ilk sayfaya girip listeyi görünce baktım ne kadar kalabalıkmışız nerde bu kızçeler
Kız valla hayret bir şeyler insan kendi evine yetişemiyor bebeden destek olacaklarına kendilerine destek bekliyorlar çok beklesinler boşver Büşra o güzel kıvırcık saçlarını süpürge etme bunlara
Canım gaz muhabbeti 4 aydan sonra çok azalacak merak etme ama şundan emin ol beben tok mu yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum geçende konuşmuştuk doktora gidecektin gidebildiniz mi devam etti mi bez de ki turunculuk çünkü ondan dolayı da çok ağlar uyanır bebek
Ya ne güzel denk gelmiş bende kara kara düşünüyorum napcaz diye bir yandan büyük kızım da ilkokula başlıcak ikiye ayrılcaz ücretsize de çıkamamBakalım nasıl idare edicez yoğun bir yıl olacak benim için İznim 19 unda bitiyor ayağım tam iyileşmedi seminerlere bebe ile giderim diyordum gidemicem galiba
Ya Allah kolaylık versin canım kolaylıklar diliyorum diğerleri kaç yasındalar 3 tane mi vardı sende
Müdürün de anlayışlı birisiymiş heyet raporunu ne kadar veriyorlar canım alabilecek misin bende mi denesem hem bebem var hem ayağım kırıldı tam iyileşemedi ama bu sefer ders programında benim yerime birini bulabilirler mi o biraz düşündürüyor
Seninki kız mı erkek mi kaç yaşında kız kaç kardeşsiniz en büyükleri sen misin :)
Ya kıyamam insan bebe ağlayınca eli ayağına dolaşıyor bunu benim eşimde yapıyor okuldan geliyorlar kapıyı açamıyor bazen kargo gelmiş oluyor arkadan kitlemiş oluyorum basıp basıp duruyor ay diyorum bir dur tahmin et niye açmıyorum azcık beklesen nolur seni çok iyi anlıyorum ama tabi anne baba yaşta var alınganlıkları çok fazla oluyor sen durumunu anlatırdın o an çok panik olduğunu bebenin durmadığını ne yapacağını şaşırdığını seni anlayacaktır babalar günü de geliyor gönlünü alırsın canım babalar anneler evlatlarına kıyamazlar
Ya seninki de tamamen yorgunluktan kuzum ya bunaydan sonra daha rahatlıcak bebeklerimizin gelişimi daha iyi olacak bağırsaklar daha iyi sindirecek gazı daha rahat çıkaracaklar üzülme
Ayyy ne sinir oldum üzüldüm canım ya bir de kadının kadına yaptığı nedir yahu anne olan herkesin anlaması destek olması gerekir Allah kolaylık versin sabır versin inşallah
Vall kaynananda suç yaptırsaymış oğullarına iş yapmayı öğretseymiş benim kv kendi de üşengeç yaptırmış kocalara çocuklaraİstemeye geldiklerinde çok güzel yemek yapar ev temizler dedi bende kullanıyorum beğendiğim tek huyu kv nin bir şeylere mecbur bırakmış olması Ama şimdi oğlu yapınca kıyamıyor orası ayrı
Helal olsun takdir ettim maşallah diyeyim ben hiçbir şeyin içine giremiyorum gerçekten bir tek güneş gözlüğüm oluyor
Yahu bende dün farkettim nolcak bu hal ipek in dün mezuniyeti vardı diyordu anne yeşil elbiseni giy dün giymeden gittim diyor anne niye yeşil elbiseni giymedinDedim içine giremedim kızım çok kilo almışım Ay bu kız çocuklar çok dikkat ediyor böyle şeylere napacaz bakalım bir aydır ayağım kırık kendime gelemedim diye elbise vs da bakamadım netten söylediklerim de bir tuhaf durdu fena bir göbek var ve bacaklarım selülitlenmiş
İçini ferah tut, turunculuk devam etmiyorsa bence yetiyodur, doktors giderek içini rahatlatmış olursunCnm oncelikle olumlu enerjin icin tesekkr ederimsütüm yetmiyormu inan bilmiyorum evet doktora gdcez ayarlayip en kisa zamanda. O turunculuk 1 defa oldu birdaha olmadi. Ciş baya yapio kaka baya yapio her emmesinde memede uyuyakaliyor ben hep bunlari süt yetiyordura bagladim ama tabi yetmiyor olma ihtimalide var. Herseyi doktora gidince ogrencez bakalm
Kız nasılsın var mı bir gelişme
Cnm size köy havasi yaramiş ard arda hamile kalmişsin sen bi şehir merkezine mi taşinsan acabaGaliba ben hasta olmuşum yani umarım öyledir mide bulantısı ishal öksürük gece öksürükten uyuyamadım beştede bebe kalktı sonra sekiz gibi kestirdim biraz bebeleri en son eşime verdim uyanıp bir içeri geldim kıyametler kopuyor ikiside ağlıyor altlarına yapmışlar büyüğü mammma diyor ikiside acıkmış eşimde bir tane yumurta kaynatabilmiş yeter artık diye dolanıyordu sakin ol dedim başaracaksın altı üstü iki bebeo bana öyle diyor çünkü
Benim bir abim ikide küçüğüm var biri daha ilkokulda
3. Cü bebiyi 10 sene sora belkii düşünğrüm bunların durumuna göre aslında çok akıllı olurlar kalk derim kalkarlar otur derim otururlar hemen yaparımyani yapamam
Yaa ipekciğim ne hayaller kurmuş annesi yeşil elbise giyecek diye bende diyorum neden giymemiş aman biz neler başardık bu kilolarıda veririz elbette
Ya ben aslında çok kilolu değilim ama çevreden dombili muamelesi görüyorum kız kardeşim elbise alıyorduannem ikiniz giyin alın dedi kardeşim sana olmaz dedi gitti lan sen benden daha şişmansınnnn benim ne suçumm var şindi giymiyim diyemi öyle dedi acep tartıda 4 kilo daha fazla
Kızkardeşler bazen kıyafet konusunda böyle olabiliyor bence ondandır nsbdjdbdjj benim kız kardeşim de 24 yaşında yelekli takım alt üst almış bir iki tane gelince dene begenirsen senin olsun dedi shxbsjdbsjd gittim denedim oldu da aldım geldimGaliba ben hasta olmuşum yani umarım öyledir mide bulantısı ishal öksürük gece öksürükten uyuyamadım beştede bebe kalktı sonra sekiz gibi kestirdim biraz bebeleri en son eşime verdim uyanıp bir içeri geldim kıyametler kopuyor ikiside ağlıyor altlarına yapmışlar büyüğü mammma diyor ikiside acıkmış eşimde bir tane yumurta kaynatabilmiş yeter artık diye dolanıyordu sakin ol dedim başaracaksın altı üstü iki bebeo bana öyle diyor çünkü
Benim bir abim ikide küçüğüm var biri daha ilkokulda
3. Cü bebiyi 10 sene sora belkii düşünğrüm bunların durumuna göre aslında çok akıllı olurlar kalk derim kalkarlar otur derim otururlar hemen yaparımyani yapamam
Yaa ipekciğim ne hayaller kurmuş annesi yeşil elbise giyecek diye bende diyorum neden giymemiş aman biz neler başardık bu kilolarıda veririz elbette
Ya ben aslında çok kilolu değilim ama çevreden dombili muamelesi görüyorum kız kardeşim elbise alıyorduannem ikiniz giyin alın dedi kardeşim sana olmaz dedi gitti lan sen benden daha şişmansınnnn benim ne suçumm var şindi giymiyim diyemi öyle dedi acep tartıda 4 kilo daha fazla
Egsoz , fabrika kokuları ile doğurganlığı azaltma niyetinde misin bu bir proje mi doğru söyle ajan jsbdjsndjsjCnm size köy havasi yaramiş ard arda hamile kalmişsin sen bi şehir merkezine mi taşinsan acaba
Günaydın.. evet bende 3 tane var ben bu bebeyle 7 kere okul etkinliğine gittim. Mezuniyet ödül töreni anasınıfı portfolyosu anneler günü İngilizce günü veli toplantısı veli katılımı vs çocuk bile mezuniyeti haketti.Ay bu sayfa bana ait oldu resmen ne yazdım ne geride kalmışım
Kozlar 3 aylık bebemi dün ablasının mezuniyetine götürdüm ödü koptu hopörlerden yüksek sesten o kada moralim bozuldu ki eliniz ayağımız bağlı kaldık bırakamadım da kimseye annemde burda değildi kardeşimin de mezuniyeti vardıEşim arkalara götürdü ama yine huysuzlugu gitmedi arkalarda eşime destek olmak için elden ele de gezdirmişler ben önde ipek beni görsün yokuz sanmasın diye uğraş derken gerim gerim gerildim eve geldik gecenin bu saati banyo yaptırdık rahatlasın diye rahatladı gece uyudu çok yorulmuş ama hala çok tedirginim ya yüksek sese maruz kaldı 3-4 saat bir şey olmuş mudur içim hiç rahat değil
Yaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylıkGünaydın.. evet bende 3 tane var ben bu bebeyle 7 kere okul etkinliğine gittim. Mezuniyet ödül töreni anasınıfı portfolyosu anneler günü İngilizce günü veli toplantısı veli katılımı vs çocuk bile mezuniyeti haketti.
Büyüdükçe dertler artıyor zaten yine diyorum Allah kolaylık versin cidden çok zor bir insan yetiştirmekYaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylıken yorucu ergen bebek giçbişi değil arkadaşlar gelecekten bildiriyorum bebek fiziksel yoruyor ergen ruhen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?