2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Her sene kaç tane çocuk melek oluyor bu menenjit belası yüzünden. Nasıl sağlıkçı o öyle

Kızlar da yazmış herkes söylüyor, en konforlu kucağında banyoda yıkamak diyorlar çocuk güvende hissediyormuş ama ben denemedim bebeği düşürmekten korkuyorum.
Ben küvete bir miktar su koyuyorum sonra bebeğin basi yukarıda kalacak şekilde içinde tutuyorum Kafasini kolumun arasına alıp sirtinada elim geliyor ilk önce sadece vucudunu o suda sabunluyorum kovadaki su ile duruluyorym sonra ters çevirip bebeğin koltuk altlarina kolumu koyup sırtını da yıkayıp en son ters pozisyondayken basinj yikiyorum

Valla bende 35 e 2 ay kala doğurdum 2. Olmaz herhalde artık
Ay ne kadar kolay uyuyormus masallah. Benim oglani bugun parca parca toplasan 2 saat uyutabildim ama cıglık kiyamet her uyutmaya calismam yarim saati buluyor. Siz oyle anlatinca pamuk gibi oluyom
Benim şapşik kızım bugün 10 dan beri toplam yarım saat uyudu şuan hala uyanığız nasıl dayanıyor anlamıyorum

Benim saçlar hastaneden sonraki ilk banyodan itibaren dökülmeye başladı. Öneri varsa ben de alırım.
Ben biberiye suyu kullanıyorum dökülmek çok az hatta yok denecek kadar ve sçalarım da uzadı. Ama hamilelikte inanılmaz döküldü hemde hiç uzamadı ve dökülmeden dolayı kısalmıştı. Batıl inançtan dolayı kestirmemiştim de. Herhangi bir vitamin de kullanmıyorum hamilelikte ocean mumyy kullanıyordum

Ben küvete koyuyorum filenin üzerine üzerine bir bez Örtüyorum ince. Suya alıştırıyorum karşısında ayna var kendine bakıyor hem de konuşup şarkı açıyorum. Sonra ters çeviriyorum ve kendi başını kaldırabildiği için duruyor ve burnuna su gitmediği müddetçe ağlamıyor

Bana kalsa ben de hep kendim yıkardım da kaynanam görev edinmiş onu ama çocuk da durmuyor onda kendim alıştırmam lazım dedim geçen ama anlamaz illa yıkıcam ben der boşlukta hissediyor büyük ihtimal ya tutuyorum ben de başının altından ama

Her sene kaç tane çocuk melek oluyor bu menenjit belası yüzünden. Nasıl sağlıkçı o öyle
Kuzenim kadın ve çocuk has. hastanesinde tıbbi sekreter. Aşılardan konu geçti, kızı 8 yaşında o da vurdurcakmış, çok arttı diyor.
Canımss ya 3-6-13
Ya da 6-13 mü? Yoksa Hepsi mi vurulacak kız? Biz dr rotayla aynı gün olmaz dedi kaldı öyle, bu ay da 4. Ay aşıları var.

Aslında boşluk hissini göbeklerinden ön taraflarından hissediyorlar.

Naptınız acaba geçtimi

Ben geçen gün götürdüm biraz ateşi olduğu için yapmadı salı günü gel hem rota hemde menenjiti yaparız dedi, bende ağır olmazmi ikisi aynı anda sordum. Hayir dedi ikinci ayda kaç aşı birden yapılıyor sıkıntı olsa ozaman olurdu . Sizin doktor da olmaz demiş şimdi iyice canım sıkıldı. Diğer aylar da devlet aşıları var kafam iyice karıştı. Yaptıranlar nasıl yaptı? Aynı anda ikisini yaptırıp da sıkıntı yaşayan oldu mu kızlar?

Biz daha yaptırmadık ama 3. Ay kontrolünde doktoru ikisini birden yapacağını söyledi

Mesaide olan yok mu ndnsbwwhjwkdkd uyandı uyumuyor bir saattir çıldırcam ya bağırıp duruyor uyutmaya çalıştığımda….
Ya tam benim kız ilk defa uyuyor kızlaaaarr yazmaya geldim

8'den 12.30'a deliksiz uyudu. Sonra 3.30'da uyandı bir kez. Hala uyuyor. Allahım sana geliyorum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum 80 gün sonra uyudu çocuk. Yeniden doğmuş gibiyim dua edin bana nolur hep uyusun böyle

Oyyyy maşallah canım inşallah böyle devam eder benimki de açmış galiba ya mememi emmiyordu ama mama yapıp verdim içti mayıştı hemen. Niye böyle yapıyor anlamıyorum bazen emmek istemiyor beni bir saat uğraştım en son mama verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…