2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Emiyor en azından be. Geçen şööyle bir mememi vereyim dedim suratıma baktı ne bu verdiğin b.k der gibi

Benim bebe sizinkiler arasinda cubuk makarna gibi kaldi 3900 dogmustu bu ay kilo almamis 6100de kaldi garibim boyuda 66 cm olmustu bir gorseniz sırık fasulye gibi
Makarna sevmem ama senin makarna tam yemelik boyu uzun olacaktir belki ondan boya vermis olabilir bu ay kilo almamasına rağmen kilosu da fena değil bence takılma bu kadar doktor da bir şeyi yoktur dicek bence
Ay geçmiş olsun canım ya şifalı corbalardan yemeğe çalış biri sana baksa iyi olurdu aslında. Eskiden bünye de sağlamdı artık hastalik hastasi olduk genel olarak ondandır
Valla bende 35 e 2 ay kala doğurdum 2. Olmaz herhalde artık

Benim şapşik kızım bugün 10 dan beri toplam yarım saat uyudu şuan hala uyanığız nasıl dayanıyor anlamıyorum
Senin sapsik kız uyumak yerine etrafı izlemek istemiş demekki keşke azıcık uyusa bu uyjular arası neyine yetmiyor bugün tam tersi güzelce uyur inşallah
Sonra giyinmesi falan da var bilemedim ben de ya düşününce
Ay evet ya hem bebişi giydirip hem kendiniz nasıl giyiniyosunuz, benşmki banyoda ağlamasa da giydirirken çok ağlıyor
Giydigimi kim söyledi wkshwjdbhejdje onun havlusunu dolayıp banyodan koşar adım kaciyorum sadece ayağım kuru oluyo kaymamak adına nsbdjsjdj bibde banyoya gitmeden bebisin bezi üstü vs her şeyini ayarliyorum kendime de bir ic çamaşırı bir havlu koyuyorum anlık hemen onu giyiyorum başka bir şey yok. Bebişle ilgileniyorum nsbshsbdjsj
Ben zaten çok ağladığı için daha giydirmeden emziriyorum banyoda ten tene bizde olmaz sanırım
Çok agliyorsa banyoda bazen memeye yaklasinca ağzını açıyor benim bebe banyoda da emzirebilirsin xjjdbdjdjdj
Ya iki yane menenjit varmış ya A ve B bakcam ismine yataktan kalkınca atarim buraya. Biri 3-6-13 diğeri 6-13 yani menenjit toplamda 5 tane aşı oluyor 2 de rota 7 özel aşı ben böyle anladım recetede de iki tane olarak yazılmış çünkü eğer seçenek olarak yazsaydı rotayı da iki secenek yazardi eiye düşünüyorum o yüzden
Ya bu kız sabah 10 dan beri uyumadı. Uyutamıyorum bugün hamsi gibi pırpır her yeri oynuyor. Neden acaba
Senin hamsi kaçta uyudu kiz benimki de bu ara tam ben uykuya dalmak istedigimde uyaniyo 4. Ay atağı mıydı bi de bu asırlardan sonra istahi mi acildi noldu bilmiyorum tek meme yetmiyo bebeye.... Ağlamaya başlıyor kaldırınca
Evet aynı anda yapiliyor, menenjiti bacağa yaptı rota içiliyor zaten cuk cuk içti bizde ateş vs de olmadı bu arada sadece karnı gurul guruldu rota kaynakli diye düşünüyorum uykularında ağlayarak uyandı gazı olduğu için. Uyuturken zorlanıyorum biraz yine pirt varsa onu yapamadan uyuyamiyor ateş vs olmadı ama olabilir bunda demişti hemşire evinizde bulunsun ateş düşürücü falan durums göre verirsiniz boş sy bu aydı diğer ay daha yoğun olacak vucudunu yormayalim diyorlarngenelde. Şimdi bunlari vuruldu araya 3-4 hafta koymaya çalışıyorlar öyle hesap etti 2. Doz rotanin da 4. Ay asilarindan 4 hafta sonrasina denk gelmesi lazım yine arada zaman olsun diye sonraki geliş tarihlerini ayarladi, bence de mantıklı olan bu hem 2-3 aşı neyse onu vurulup bir de bunlarla iyice vücudunu yormaya gerek yok
Mesaide olan yok mu ndnsbwwhjwkdkd uyandı uyumuyor bir saattir çıldırcam ya bağırıp duruyor uyutmaya çalıştığımda….
Ben 1-3 mesaisindeydim valla girdim az bir şey okudum ama çok parlıyor ya. Kk kara ekran seçeneği gelmeli..... Devrim gibi olur gerçekten sjbxjsndjdj ben artık gece loş ışık da yakmiyorum kaka yapmadığı sürece. O yüzden telefon aşırı beyaz ışık yayıyor bakamiyorum yani
Ay gözün aydın belki de düzene giriyordur yavaş yavaş inşallah bütün bebelerimiz düzenli uykuya geçer artık rahat ederiz hepimiz

Ya çok geçmiş olsun canım iki bebeyle vücut yorgunda düşmüştür tabi

Kız bayağıdır yok muydun alıntı yapmışsın baya 9-10 gibi uyudun mu

Çook geçmiş olsun grupça sana nazar değdirdik resmen

Kız bayağıdır yok muydun alıntı yapmışsın baya 9-10 gibi uyudun mu
Valla yemek yaptım 9-10 arası onu yedik anca sonra ağırlık çöktü salona uzanalim dedik uyumusuz biraz bizim arka bahçede kedi vae bi tane yavru siyah dünden beri ciyak ciyak onun sese uyandik gece öyle ugumaya geldik işte bebe uyanır biz hemen uyumayiz geri kalkarız falan diye yatağa gelmiyoruz direkt çünkü fisildayinca uyanıyor ipek jsbxhshdhhd

YAni telefonu bıraktım ama uyumadim da hem kedinin ses hem ipek uyanacak mi falan derken ben dalınca o uyanmış oldu shbshsbsjsjdhjdj

Ben biraz araştırdım canım korkunca, iki aşı grubu var menenjitle ilgili A ve B grubu, A grubundan farklı markalar var hepsi de olur ama B grubundan sadece bir tane var Benekso muydu neydi adı, bir tane A bir tane B grubundan vurulması gerekiyor. Aşıların arasında iki ay olması yeterli. En son 12 ya da 13. Ayda hatırlatma dozu vuruluyor o kadar. O don doz mecburi değil sanırım isteğe bağlı ama yine de yanlış yönlendirmeyim

Benim hamsi gece 2 buçukta uyudu. Hiç uyanmadı az önce beslemek için aldım şimdi uyuklayarak emmeye çalışıyor
Yatağın ucuna gelmiş ayakları da havaya dikmiş deli kız

Birde Iphone kullanıyorsan sağ tuşa üç kez tıklayınca ekran siyah oluyor. Gece öyle kullanabilirsin.

Eklentiler

• cb9b8ff5-4f8c-43c9-b15d-0773d5f482c4.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 42
Saol büş insallah

Kızlar dün gece doğumdan beri en zor gecelerimden ilk 3 e girerdi.
Dün sabah 11 de rota ve 2 tane menenjit aşısını olduk 2 saat sonra calpol verdim 1 çay kaşığı doktor tavsiyesi ile dedim oh ateşi çıkmadı akşama kadar saat 8.30 -9.00 gibi çocuk bir ağlamaya başladı ateşi 39.4 ü gördü doktoru aradım hemen normal bu geceyi idare edelim dedi. Gece hiç uyumadım. Ateşini düşürdük ılık duş sonra eklem yerlerine bezler gilan gece 1 de tekrar 38.5 oldu yine düşürdük full nöbetteydim. İnşallah sizinkilerin böyle olmaz bizi çok hırpaladı memenjit karmada bu kadar olmamıştı 37.7 görmüştük max

Ayyyy bu neee

Vay vay ne tatlı bir hamsiymis bu malesef android benim karanlık mod var evet ama o uygulamanin da desteklemesi lazım kk desteği olmadığı için bembeyaz ekran

Neden iki menenjiti ayni anda vurdular ki ağır gelmiyo mu yani ondan mi acaba şimdi nasıl minik kuşun

Ayy kızlar yanlış yönlendirmeyim aylara göre dozlar değişiyormuş, Osman gönülal’ın bir videosu var onu izleyin ben linki ekleyemiyorum

Kızlar görün diye atıyorum jsndjdjdknnf saçı bol bir kizce ve artık üst taraf baya yoğun uzun bağlıyorum hatta iki antenli şekilde sorun şu ki yıkayınca şapka ile eskisi kadar hemen kurduğunu düşünmüyorum ev tipi, çok gürültüsü olmayan, az üfleyen kurutma makinesi arıyorum önerilere açığım tşk

Ayyy yerimmm maşallah kuzuyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…