2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim tosun paşa 3 aylık kontrolünde 7700 olmus boy 67 cm baya iri gidiyor dedi hemşire ama zaten iri doğdu dedim
Maşallah kuzuya kiz kaç doğmuştu bizimki 3800 doğdu ödem gitti 3500 aşı vurulurken ölçüldü 6600 olmuş boyu da 62 dedi ben az kilo aldı diye düşünmüştüm ama normal galiba dimi 3 ün 2. Haftasinda sayılır

Canım benimkide 3380 doğdu 3180 ile taburcu olmuştık benimki de 6600 ve 58.5 çıktı 3 ay 1 haftalıkken falan sanırım ve mama da alıyor benimki. Çok iyi seninki

Canım benimkide 3380 doğdu 3180 ile taburcu olmuştık benimki de 6600 ve 58.5 çıktı 3 ay 1 haftalıkken falan sanırım ve mama da alıyor benimki. Çok iyi seninki
Senin daha güzel almış sanki doğduğu kiloya göre ama mamadan mi ki acaba bazen sütüm azalıyor gibi hissediyorum bazen de acıyor artık doldu diye anlayamiyorum çok dengesiz dndbdnndjd hesaplayinca son ay ,800 gram almış işte yeterli diye düşünüyorum inşallah öyledir

Normal canım çünkü hemen hemen benimde seninki gibi her ay 1 kilo koyarak gidiyor doğum kilosu 4.170 gram iri doğmuştu zaten

Kızlar herkese selaaammm bu menenjit aşısı hangi aylarda yapılıyor? warcrew canım senin bu ay vurduğun menenjit kaçıncı dozdu?
Hosgeldinnn, anlatıyorum iki tane menenjit aşısı varmıs ya a ve b, doktoru reçete etti bize

Biri 3-6-13 . Aylar
Diğeri 6-13. Aylar

Biz rota da 3-5 olduğu için aynı anda ikisini yaptırmis olduk menenjitin ilk dozuydu bexsero mu neyse adi o işte cahilim bu konuda umarım anlatabilmisimdir sjbdjsndjd

onun tırnakladıgı yerde gül biter
Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferinde bana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
İlk zamanlar benımkıde aglardı annemle yıkardık,sonra farkettım kı annemın ankısetıyesı cocugu etkılıyor,sonra işi guzel hale getırdım şarkılar konusmalar öpmeler koklamalar soyarken gıydırırken ve banyoyu elımden geldıgındcd kısa tutuyorum aglamasın dıye bu sekılde sımdı sorun olmuyor.bıde uzerını sadece kendım gıydırıyorum.ayagını opuyorum şakalasıyorum falan
Benim tosun paşa 3 aylık kontrolünde 7700 olmus boy 67 cm baya iri gidiyor dedi hemşire ama zaten iri doğdu dedim
Maşallah valla bızım gruptakı tum bebelerın masallahı varbenımkıne 61 cm dıye dr uzun dedı burayı gorse ne der acabakılosu az kaldı benımkının ya 6 kg du 3 aylık komtrulunde o aşılar mahfetmıstı canım bebısımı
Normal bence kuzum.
Senınkıde normal kuzum gecenlerde boyu kısamı yazmıstın bızım dr ortalama 58cm olur 3. Ay komtrolunde bebekler demıstı bızım grup hormonlukafanı takma yani o yuzden
Kızlar herkese selaaammm bu menenjit aşısı hangi aylarda yapılıyor? warcrew canım senin bu ay vurduğun menenjit kaçıncı dozdu?
Benım dr nixeroyu onerdı 6.ay sonu 12.ay sonu canım

warcrew imagination forever sağolun kızlar, 6. Ay ve 12. Ay evet bana da mantıklı geldi ayyy sinir oldum bizim burda tanıdık bir eczacı var, menenjit aşısını yaptırmak istiyorum diye eşime demediğini bırakmamış, ne gerek var kimse yaptırmıyor onu, abi senin eşin googleye bakıyorsa git kendini minareden at falan demiş, sormuş ecza deposunda bile yokmuş aşı, nasıl olsa getirecekler.. bugün bir de komşuma misafirliğe gittim, orda çerçeveli bir genç kız fotosu vardı kim bu diye sordum, eşimin ablası dedi, 16-17 yaşlarındayken menenjittten ölmüş dedi ayyy içim bir tuhaf oldu ki.. bu basit bir şey değil ki, bunu eşime söyleyince anında fikri değişti.. velhasıl çok kültürlü bir şehirde yaşıyorum

Bir eczacı bunu nasıl diyor ya sanane abi ver aşıyo niye yorum yapıyosun salak mı karşıt olmasına da anlam veremedim bu kadar önemliyken dediğin gibi

Çok ilginç eczacının oyle demesı tam tersı doktor dedıkı menenjıt cok onemlı bır aşı yaptırmanızı kesınlıkle tavsıye ederım dedi.Allah korusun tüm evlatlarımızıgelır gelır canım sorarsın yaptıracagında

En korktuğum kısım benimde ergenlik benimkilerde kız gerçekten nasıl koruyabilirim diye düşünüp duruyorum bende kız meslek lisesinde olduğum için onları gördükçe aklıma geliyor umarım güzel anlaşırız kendilerini korumayı öğrenirler Allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah

Ben de şarkı söyleyerek deneyeyim bi ya da şarkı açarak konuşarak yaptım bugün ama başta iyiydi sonra bi anda ağlamaya başladı zamanla alışacak inşallah

Kızlar benim öksürük ateş galan iyice azdı brelax şırup bulduk komşudan artık öksürmeye tahamğlğm kalmadı tüm kemiklerim cayır cayır sızlıyor içsem ne olur acaba parol da aldımda etkisi olmadı süte çok geçermi ki
Yemekde yiyemedim döküyordum yaptığım yemeği az kalsın meğerse ağzımın tadı gitmiş eşim dökme güzel olmuş dedi dört gün oldu iyileşemedim bir türlü bayramda çok yoruldum dinlenemiyorumda ondan mı geçmiyor acaba eskiden sağlamdım yaa ilaçsız bile atlatırdım

Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum imom latteyi canım dökülmede azalma olmadı

Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferinde bana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
Ben ilk günden beri kendim yıkıyorum canım eşim başımda nöbete dikiliyor son 3 sefere kadar filede yıkıyordum ama artık file çok aşağı düşmeye başladı. Filedeyken de filesiz de sol elim başının altında havada tutuyorum sürekli su döküyorum üstüne. Vucudu usuyor olabilir ya da boslukta hissettiği için korkuyor olabilir.

Kızlar da yazmış herkes söylüyor, en konforlu kucağında banyoda yıkamak diyorlar çocuk güvende hissediyormuş ama ben denemedim bebeği düşürmekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…