- 22 Ekim 2024
- 4.115
- 9.785
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.561
Maşallah kuzuya kizBenim tosun paşa 3 aylık kontrolünde 7700 olmus boy 67 cm baya iri gidiyor dedi hemşire ama zaten iri doğdu dedim
Canım benimkide 3380 doğdu 3180 ile taburcu olmuştık benimki de 6600 ve 58.5 çıktı 3 ay 1 haftalıkken falan sanırım ve mama da alıyor benimki. Çok iyi seninkiMaşallah kuzuya kizkaç doğmuştu bizimki 3800 doğdu ödem gitti 3500 aşı vurulurken ölçüldü 6600 olmuş boyu da 62 dedi ben az kilo aldı diye düşünmüştüm ama normal galiba dimi 3 ün 2. Haftasinda sayılır
Senin daha güzel almış sanki doğduğu kiloya göre ama mamadan mi ki acaba bazen sütüm azalıyor gibi hissediyorum bazen de acıyor artık doldu diye anlayamiyorum çok dengesiz dndbdnndjd hesaplayinca son ay ,800 gram almış işte yeterli diye düşünüyorum inşallah öyledirCanım benimkide 3380 doğdu 3180 ile taburcu olmuştık benimki de 6600 ve 58.5 çıktı 3 ay 1 haftalıkken falan sanırım ve mama da alıyor benimki. Çok iyi seninki
Yumos olmuşmaşallah paşaya dombik dombik olmuştur şimdi
Normal canım çünkü hemen hemen benimde seninki gibi her ay 1 kilo koyarak gidiyor doğum kilosu 4.170 gram iri doğmuştu zatenMaşallah kuzuya kizkaç doğmuştu bizimki 3800 doğdu ödem gitti 3500 aşı vurulurken ölçüldü 6600 olmuş boyu da 62 dedi ben az kilo aldı diye düşünmüştüm ama normal galiba dimi 3 ün 2. Haftasinda sayılır
Hosgeldinnn, anlatıyorum iki tane menenjit aşısı varmıs ya a ve b, doktoru reçete etti bizeKızlar herkese selaaammmbu menenjit aşısı hangi aylarda yapılıyor? warcrew canım senin bu ay vurduğun menenjit kaçıncı dozdu?
El demişken dışarı çıktık market vs o sıra uyudu uyandi zaten acıkma saati geldi biliyorum ama disardayken umrunda değil acikmasi vs etrafi izliyo çünkü. Neyse girdik eve üstünü değişmeme izin vermedi aglamaya başladı açıktıgi için sjbdjdbdj sadece üzerini cikarabildim aldım kucağıma eliyle belimi bir sıktı var ya ama nasıl acıyor anlatamamtırnaklarını kesme günü gelmiş bdbdbdndndj
İlk zamanlar benımkıde aglardı annemle yıkardık,sonra farkettım kı annemın ankısetıyesı cocugu etkılıyor,sonra işi guzel hale getırdım şarkılar konusmalar öpmeler koklamalar soyarken gıydırırken ve banyoyu elımden geldıgındcd kısa tutuyorum aglamasın dıye bu sekılde sımdı sorun olmuyor.bıde uzerını sadece kendım gıydırıyorum.ayagını opuyorum şakalasıyorum falanKızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferindebana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
Maşallah valla bızım gruptakı tum bebelerın masallahı varBenim tosun paşa 3 aylık kontrolünde 7700 olmus boy 67 cm baya iri gidiyor dedi hemşire ama zaten iri doğdu dedim
Normal bence kuzum.Maşallah kuzuya kizkaç doğmuştu bizimki 3800 doğdu ödem gitti 3500 aşı vurulurken ölçüldü 6600 olmuş boyu da 62 dedi ben az kilo aldı diye düşünmüştüm ama normal galiba dimi 3 ün 2. Haftasinda sayılır
Senınkıde normal kuzum gecenlerde boyu kısamı yazmıstın bızım dr ortalama 58cm olur 3. Ay komtrolunde bebekler demıstı bızım grup hormonluCanım benimkide 3380 doğdu 3180 ile taburcu olmuştık benimki de 6600 ve 58.5 çıktı 3 ay 1 haftalıkken falan sanırım ve mama da alıyor benimki. Çok iyi seninki
Benım dr nixeroyu onerdı 6.ay sonu 12.ay sonu canımKızlar herkese selaaammmbu menenjit aşısı hangi aylarda yapılıyor? warcrew canım senin bu ay vurduğun menenjit kaçıncı dozdu?
Bir eczacı bunu nasıl diyor ya sanane abi ver aşıyo niye yorum yapıyosun salak mı karşıt olmasına da anlam veremedim bu kadar önemliyken dediğin gibiwarcrew imagination forever sağolun kızlar, 6. Ay ve 12. Ay evet bana da mantıklı geldi ayyy sinir oldum bizim burda tanıdık bir eczacı var, menenjit aşısını yaptırmak istiyorum diye eşime demediğini bırakmamış, ne gerek var kimse yaptırmıyor onu, abi senin eşin googleye bakıyorsa git kendini minareden at falan demiş, sormuş ecza deposunda bile yokmuş aşı, nasıl olsa getirecekler.. bugün bir de komşuma misafirliğe gittim, orda çerçeveli bir genç kız fotosu vardı kim bu diye sordum, eşimin ablası dedi, 16-17 yaşlarındayken menenjittten ölmüş dedi ayyy içim bir tuhaf oldu ki.. bu basit bir şey değil ki, bunu eşime söyleyince anında fikri değişti.. velhasıl çok kültürlü bir şehirde yaşıyorum
Çok ilginç eczacının oyle demesı tam tersı doktor dedıkı menenjıt cok onemlı bır aşı yaptırmanızı kesınlıkle tavsıye ederım dedi.Allah korusun tüm evlatlarımızıwarcrew imagination forever sağolun kızlar, 6. Ay ve 12. Ay evet bana da mantıklı geldi ayyy sinir oldum bizim burda tanıdık bir eczacı var, menenjit aşısını yaptırmak istiyorum diye eşime demediğini bırakmamış, ne gerek var kimse yaptırmıyor onu, abi senin eşin googleye bakıyorsa git kendini minareden at falan demiş, sormuş ecza deposunda bile yokmuş aşı, nasıl olsa getirecekler.. bugün bir de komşuma misafirliğe gittim, orda çerçeveli bir genç kız fotosu vardı kim bu diye sordum, eşimin ablası dedi, 16-17 yaşlarındayken menenjittten ölmüş dedi ayyy içim bir tuhaf oldu ki.. bu basit bir şey değil ki, bunu eşime söyleyince anında fikri değişti.. velhasıl çok kültürlü bir şehirde yaşıyorum
En korktuğum kısım benimde ergenlik benimkilerde kız gerçekten nasıl koruyabilirim diye düşünüp duruyorum bende kız meslek lisesinde olduğum için onları gördükçe aklıma geliyorwarcrew uyutma şeklin güzel maşallah nazar değmesin benimki hep memede ya da kolumda uyuyor yanından sabah tuvalete kalktım hemen uyandı zaten 10 dk olmuştu uyuyalı
ipeksi19 ortanca erkek büyük ve ufak kız şanslıyımdır umarım dicem ama kız ergenlipi çok zor hem öfkesi anneye tavrı hem de koruması çok zor. Her yer sapık manyak dolu.
Öğretmen çocuğu olmak hakikaten okulda büyüyor ama sonradan çok güzel hatırlıyorlar gördüğüm hep o. Şu seminerlerde sanki dünyayı kurtarıyoruz ne gerek var sırf öğretmen tatili fazla denmesin diye herhalde. Seneye okul 26 haziranda kapanacakmış o sıcakta çocukları nasıl tutacağız acaba. Ve ara tatil bayramdan sebep martta aşırı kötü bir okul takvimi var
Benim bebe sizinkiler arasinda cubuk makarna gibi kaldiYumos olmuşablası da tombuldu şimdi zorla yediriyorum valla
Ben de şarkı söyleyerek deneyeyim bi ya da şarkı açarak konuşarak yaptım bugün ama başta iyiydi sonra bi anda ağlamaya başladı zamanla alışacak inşallahİlk zamanlar benımkıde aglardı annemle yıkardık,sonra farkettım kı annemın ankısetıyesı cocugu etkılıyor,sonra işi guzel hale getırdım şarkılar konusmalar öpmeler koklamalar soyarken gıydırırken ve banyoyu elımden geldıgındcd kısa tutuyorum aglamasın dıye bu sekılde sımdı sorun olmuyor.bıde uzerını sadece kendım gıydırıyorum.ayagını opuyorum şakalasıyorum falan
Benim saçlar hastaneden sonraki ilk banyodan itibaren dökülmeye başladı. Öneri varsa ben de alırım.Kızlar saçınız dökülüyor mubunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum imom latteyi canım dökülmede azalma olmadıBende bu konuya değinmek istiyordum sen yazmışsın , hemde nasıl dökülüyor korkuyorum saçım tükenecek, imom latte deneyeceğim yine ama gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın sebebi hormonlardan kaynaklıymış ne fayda eder bilemiyorum da
Boyu uzamış ama neden kilo alamadi bu ay pekiBenim bebe sizinkiler arasinda cubuk makarna gibi kaldi3900 dogmustu bu ay kilo almamis 6100de kaldi garibim boyuda 66 cm olmustu bir gorseniz sırık fasulye gibi
Ben ilk günden beri kendim yıkıyorum canım eşim başımda nöbete dikiliyorKızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferindebana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
Kızlar da yazmış herkes söylüyor, en konforlu kucağında banyoda yıkamak diyorlar çocuk güvende hissediyormuş ama ben denemedim bebeği düşürmekten korkuyorum.Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferindebana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?