2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Oyy insallah gecici bir durumdur cnm. Buarada seninki nasil uykuya geciyordu onceden

Oyy insallah gecici bir durumdur cnm. Buarada seninki nasil uykuya geciyordu onceden
Emzirdim gazını çıkardım bir saat bile sürse o gazı cikmadan uyumuyo ben mi öyle alistirdim bilmiyorum ama sjxbehbdjd neyse bu işlemler bitince artık kucağıma yatirip emziği veriyorum zaten uykuya geçiş anını yakaladiysam şıp diye uyuyo bazen emzigi bile vermeden dalıyor bazen de hiç kucağıma almıyorum benim yatağa yatırıyorum yanına uzaniyorum kaş alın saç bolgesini seviyorum yinr emziği veriyorum bi iki defa atiyor ama en son uyuyor öyle de uyuttugum çok oldu genel desteğim emzik işte

Ay ne kadar kolay uyuyormus masallah. Benim oglani bugun parca parca toplasan 2 saat uyutabildim ama cıglık kiyamet her uyutmaya calismam yarim saati buluyor. Siz oyle anlatinca pamuk gibi oluyom

Ay ne kadar kolay uyuyormus masallah. Benim oglani bugun parca parca toplasan 2 saat uyutabildim ama cıglık kiyamet her uyutmaya calismam yarim saati buluyor. Siz oyle anlatinca pamuk gibi oluyom
Ya saatine denk gelmediyse veya kacirdiysam bizim de zor oluyo ben geneli anlattim hic moralini bozma çünkü 3-4 gündür gece 12 gibi uyaniyor 2 ye doğru zor uyutuyorum gazi olan bebekler böyle sizin bebeler de genel olarak gazliydi zaten çok normal o yüzden. Bu gazları geçsin gitsin sizinkiler de düzene oturur hiç merak etme

Insalah arkadasim insallah

warcrew uyutma şeklin güzel maşallah nazar değmesin benimki hep memede ya da kolumda uyuyor yanından sabah tuvalete kalktım hemen uyandı zaten 10 dk olmuştu uyuyalı

ipeksi19 ortanca erkek büyük ve ufak kız şanslıyımdır umarım dicem ama kız ergenlipi çok zor hem öfkesi anneye tavrı hem de koruması çok zor. Her yer sapık manyak dolu.

Öğretmen çocuğu olmak hakikaten okulda büyüyor ama sonradan çok güzel hatırlıyorlar gördüğüm hep o. Şu seminerlerde sanki dünyayı kurtarıyoruz ne gerek var sırf öğretmen tatili fazla denmesin diye herhalde. Seneye okul 26 haziranda kapanacakmış o sıcakta çocukları nasıl tutacağız acaba. Ve ara tatil bayramdan sebep martta aşırı kötü bir okul takvimi var

UCretli mi aldin canim guvenilir birini bulursam bakacagim
Ben süt artırmak için aldım memnundum ama olay sizde bitiyor çünkü her emzirme sonrası mutlaka sağmamı istedi çocuk Ağlarken çok zor oluyor eşim çok destek oldu bana bir de eller serbest modda olan sağım makinesi. Ama çocuk çok hıysuzsa onla da sağolamıyor. Ben arttırdım şükür. Bir de gece herhangi bir saatte power oumping önerdi ama onu yapamadım. Kız benle yatıyor ve kımıldanınca uyanıyor diye. Geçen bir tam gün sağım yapıp süt miktarıma baktım gece 4 emzirme gündüz 487 ml süt sağdım . Sağılan sütü verirken de mama kadar verilmiyor benim doktorum 2 aylıkken saatlik 25 , şimdi 30 verdirdi yani 3 saat verilmediyse 90 2 saat ise 60 şeklinde veriliyor. Yani ben 12 saatlik sürede 240-360 arası süt vermem gerekirken 487 sağdım bu da yeterli zaten daha da devam ettikçe artıyor

Benım sütüm hıcbızaman aşırı olmadı ama yınede 50-60 cc falan cıkıyodu,sımdı ıyıce azaldı 20cc ancak,gunduzlerı cok emmıyor artık süt az oldugu ıcın gece emıyor sadece boyle boyle tamamen kesılır herhalde.süt olsun dıye cok yıyordum tabıı bestlak falanda kullanıyordum ama cok kılo aldım bırden hepsını bıraktım ınsallah tamamen bitmez sütüm çünkü oğlumu emzırmeyı cok sevıyorum onun mınnos ellerı elımı tutarken

El demişken dışarı çıktık market vs o sıra uyudu uyandi zaten acıkma saati geldi biliyorum ama disardayken umrunda değil acikmasi vs etrafi izliyo çünkü. Neyse girdik eve üstünü değişmeme izin vermedi aglamaya başladı açıktıgi için sjbdjdbdj sadece üzerini cikarabildim aldım kucağıma eliyle belimi bir sıktı var ya ama nasıl acıyor anlatamam tırnaklarını kesme günü gelmiş bdbdbdndndj

Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferinde bana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı

Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferinde bana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı
Filede biİm de her seferinde ağlıyordu 40 indan sonra yine eşimle duakabinde yiksmsyanbasladik ben kucagima alıp pturuyofum tsbureye o şekilde. Şimdi eşim yokken de tek gidip yıkıyorum kucağımda hem daha kolay oluyor hem ağlamıyor hen ten teması cart curt ne ararsan var smndjdjdkdjd

Bi de öyle deneyeyim bari ben de sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…