2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kuzum 120 iyi değil mi ya ben 120 görsem mutluluktan havalara uçarım. Kaç çıkması gerekiyor bu sütün sağımda? Benim 2 memeden maks. 70 falan çıkıyor. Eğer 120 az diyorsanız meme emmiyorsa mamayı az vermiş olmuyor muyuz? (100 veriyorum ben)
İnanıyormusun yorumlarına ben pek inanmıyorum burçlara astroloji haritası hariç
Burç yorumları çok genel canım o yüzden çok tutarlı olmuyor. Ama doğum haritası tabi kişiye özel direk seni anlatıyor. Ben eğitim aldım astroloji ile ilgili sertifikalarım var. İş olarak yapacaktım aslında ama çalışırken çok mümkün olmadı. Çok vakit ayırmak gerekiyor
Teşekkür ederim canımcımm.

Ben kızıl çok seviyorum. Beyaz tene aşırı yakışıyor. Benim annem senelerdir çilek kırmızısı kullanıyor çok akıyor havlulara geçiyor ama gözlerinde yeşilse çok yakışır bence denenir yani

Eşin bişi almamış mı ayıpppp

Süt verirken mama kadar verilmiyor 3 aylık ise 60-75 arası verşliyor

Ay çok zor 3-4 haftada bir boyatman lazım

Emzirme sonrası mı bekleme sonrası mı emzirme sonrası ise sorun yok
Bekleme sonrası 15dkda 30cc anca çıkmış bilmiyorım ya of o mememden az geliyordu zaten öyle düşünmek istiyorum
Süt verirken mama kadar verilmiyor 3 aylık ise 60-75 arası verşliyor
Ay gerçekten mi ben süt verirken en az 100 veriyorum 120-150 bile içiyor fazla sütüm varsa. 60-75 yeteceğini hiç sanmıyorum ya

Verirsen içer dedi doktor ama reflü olur İyilik etmezsin dedi.

Verirsen içer dedi doktor ama reflü olur İyilik etmezsin dedi.
Ben de bu döngüye girdim iki gündür tek memede bitince anlık miziklanip sonra susuyordu genel olarak hep böyleydi. Aşı vurulduğu için ihtiyaci vardir diye iki gündür iki meme veriyorum ara ara ve beter oldu. Ya kusuyor ys siciyor asla düzgün uykusu da yok nsnxjdnxjdn

Kızıldan neden vazgeçtin sen esmer misin,
Kumral da güzel bir ton aslında sarıda hoş

Benim bebeğime de 60-75 hiç yetmez. Bir kez çok aç değildir diye 60 cc verdim kıyamet koptu. Tabi doktora sormak lazım ama bana çok az geldi

Kızıldan neden vazgeçtin sen esmer misin,
Kumral da güzel bir ton aslında sarıda hoş
Buğday tenliyim ben sarımsı cildim, eşim farklılık istedi tanıştığımızdan beri kızıldım değiştirmeye cesaret de edemiyordum ndndnxndms ve benim eşim kırmızı yeşil renk körü yani zaten beni kırmızı görmüyormuş çocuk kdksjsjsjsksk
Kumrala döndüm ombre yaptırcam uçlarını daha çok açtırcam dibim kumral kalıcak

Peki ne olarak görüyor muş seni kumrala bende bakayım sarı renk bence sadece buğday tenlilere yakışıyor esmerlere ve beyaz tenlilere çok yakıştırmıyorum ama gemeldede esmerler yapıyor sarıyı benim kardeşim yengem arkadaşlarım küm varsa esmer hepsi sarı yapmış ne yalan söyliyim yakıştıramıyorum da hiç birine soğumaya başladım bu yüzden sarıdan yakışan da çok nadir gördüm çok güzel duruyor yoksa
Kızlar regl görmeye başlayan var mı? sanki regl olunca her şey düzelecek gibi geliyor bana.
Mesela ne düzelecek gibi geliyor bizede umut ışığu olsun

Yani şöyle bu ne renk dediğim zaman kırmızı diyebiliyor ama onun gördüğü ton bambaşka bişey mesela sevgiliyken ve kızıl saçlıyken gratise gidiyorduk aaa bak senin saç rengin diyerek bal köpüğü kumral tarzı renkleri gösteriyordu ne alaka, hiç alakası yok diyordum kdkdksksks bazen karıştırabiliyor
Evet ya ben de esmerlere yakıştırmıyorum çok ama beyaz tenlilerde de çok hoş oluyor bence ki sarışınların çoğu beyaz normalde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…