- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.681
Kuzum 120 iyi değil mi ya ben 120 görsem mutluluktan havalara uçarım. Kaç çıkması gerekiyor bu sütün sağımda? Benim 2 memeden maks. 70 falan çıkıyor. Eğer 120 az diyorsanız meme emmiyorsa mamayı az vermiş olmuyor muyuz? (100 veriyorum ben)Kız benim dün gece 2 kullanımlık mama kalmış farketmemişim, ikisini de gece içti sabaha kalmadısabah elimle ova ova dağdım sol tarafta misket kadar sertlik hissettiğim için elimle sağayım dedim, dünden beri hiç emmedi ve hiç sağmadım, zaten bıraktım sağmayı da, çıkan toplam süt bir öğünde verdiğim mama kadar çıktı 120 ml / bir çay bardağı kadar mama olmasa açlıktan ölür yavrucağızım
Ben de mi
Ayy aynı benben de hiç hissetmedim biliyo musun, ama benim zaten çok ağrım sızım olmazdı doğumdan önce de. O kadar yoğundu ki 3 günde 24’lük ped bitti yetmedi, normalde 10-12 tane bile yeterdi bana, yatak döşek kalmadı, bir kızımın altını değiştirdim bir kendiminkini
Canımmm güzel yaşların olsun yavrucağızınla birliktenice güzel seneler
Burç yorumları çok genel canım o yüzden çok tutarlı olmuyor. Ama doğum haritası tabi kişiye özel direk seni anlatıyor. Ben eğitim aldım astroloji ile ilgili sertifikalarım var. İş olarak yapacaktım aslında ama çalışırken çok mümkün olmadı. Çok vakit ayırmak gerekiyorİnanıyormusun yorumlarına ben pek inanmıyorum burçlara astroloji haritası hariç
Teşekkür ederim canımcımm.Senin de güzel yılların olsun doğum günün kutlu olsun baciko
Eğer açıcı olmadan tutacak bir saçın varsa çoğu renk oluyor mesela benim siyahacmadan tutmuyor hicbir renk saçlarım beyazlayinca düşünürüm artık jsbdjsjdj
Ben kızıl çok seviyorum. Beyaz tene aşırı yakışıyor. Benim annem senelerdir çilek kırmızısı kullanıyorAçıcı da mı süte geçiyor muş tühelimiz neye değse soluğu sütümüzde alıyor mübarek, birkaç ay sonra sütü azalltığumda düşünürüm zaten gidene kadar bulur okadar zaman
Ben beyaz tenli yeşil ela arası gözlüyüm
Kızılı çok seviyorum bana harika geliyor nedense ama akıyormuş kullanması zormuş soluyormuş falan diyor du kullananlar
Emzirme sonrası mı bekleme sonrası mı emzirme sonrası ise sorun yokOf sürekli sağmak istemiyorum ama süte de ihtiyacım vareskiden fazla çıkıyordu şimdi baktım aşırı az 10-20cc gibi bişey geldi çözemedim, emerken baya emiyor ama
Eşin bişi almamış mı ayıppppBende bi tane var canavar gibi çamaşıra tutsan kurutur evelallah.oda bu evde vardı ben geldiğimde evimdeki herşey ikinciel benim, o konuda bir fikrim yok oyğzden onla kurutuyorum hepimzin saçını bir dk sürmüyor çocuklarınki , ben kendime fön çekme aleti gibi bişey aldım fönü çok seviyorum aslında ben alacaktım kızkardeşim doğum günü hediyesi getirdi, buarada geçen hafta doğum günümdü ailem geldi herkes çeşit çeşit hediyeler almış hem bana hem çocuklara eşimde sırıtık sırıtık seyretti benim konudan konuya atlama biçimim o fön makine sinin sesi kısık bizim diğerine göre bundan sonra hem tarar hem o nu kullanırım dedimdi
Süt verirken mama kadar verilmiyor 3 aylık ise 60-75 arası verşliyorKız benim dün gece 2 kullanımlık mama kalmış farketmemişim, ikisini de gece içti sabaha kalmadısabah elimle ova ova dağdım sol tarafta misket kadar sertlik hissettiğim için elimle sağayım dedim, dünden beri hiç emmedi ve hiç sağmadım, zaten bıraktım sağmayı da, çıkan toplam süt bir öğünde verdiğim mama kadar çıktı 120 ml / bir çay bardağı kadar mama olmasa açlıktan ölür yavrucağızım
Ben de mi
Ayy aynı benben de hiç hissetmedim biliyo musun, ama benim zaten çok ağrım sızım olmazdı doğumdan önce de. O kadar yoğundu ki 3 günde 24’lük ped bitti yetmedi, normalde 10-12 tane bile yeterdi bana, yatak döşek kalmadı, bir kızımın altını değiştirdim bir kendiminkini
Canımmm güzel yaşların olsun yavrucağızınla birliktenice güzel seneler
Ay çok zor 3-4 haftada bir boyatman lazımAçıcı da mı süte geçiyor muş tühelimiz neye değse soluğu sütümüzde alıyor mübarek, birkaç ay sonra sütü azalltığumda düşünürüm zaten gidene kadar bulur okadar zaman
Ben beyaz tenli yeşil ela arası gözlüyüm
Kızılı çok seviyorum bana harika geliyor nedense ama akıyormuş kullanması zormuş soluyormuş falan diyor du kullananlar
Bekleme sonrası 15dkda 30cc anca çıkmış bilmiyorım ya of o mememden az geliyordu zaten öyle düşünmek istiyorumEmzirme sonrası mı bekleme sonrası mı emzirme sonrası ise sorun yok
Ay gerçekten mi ben süt verirken en az 100 veriyorum 120-150 bile içiyor fazla sütüm varsa. 60-75 yeteceğini hiç sanmıyorum yaSüt verirken mama kadar verilmiyor 3 aylık ise 60-75 arası verşliyor
Verirsen içer dedi doktor ama reflü olur İyilik etmezsin dedi.Bekleme sonrası 15dkda 30cc anca çıkmış bilmiyorım ya of o mememden az geliyordu zaten öyle düşünmek istiyorum
Ay gerçekten mi ben süt verirken en az 100 veriyorum 120-150 bile içiyor fazla sütüm varsa. 60-75 yeteceğini hiç sanmıyorum ya
Ben de bu döngüye girdim iki gündür tek memede bitince anlık miziklanip sonra susuyordu genel olarak hep böyleydi. Aşı vurulduğu için ihtiyaci vardir diye iki gündür iki meme veriyorum ara ara ve beter oldu. Ya kusuyor ys siciyor asla düzgün uykusu da yok nsnxjdnxjdnVerirsen içer dedi doktor ama reflü olur İyilik etmezsin dedi.
Kızıldan neden vazgeçtin sen esmer misin,4 sene ateş kızılı kullandım, gerçekten çok çabuk soluyor ama yine de ayda 1 falan boyuyordum ben sevdiğim için ilk 2 hafta capcanlı muhteşem duruyorkumrala geçtim sonra bakalım sarıya doğru gidicem dkdjsjjwkwlwlx
Çok yakışır sana da bence, beyaz tene her renk gidiyor neredeyse
Yeni emdiğinde de yapıyor. Gazdan olabilir mi acabaBenimkide öyle yapıyor biliyormusun gözü kapalı ıh ıh tıs tıs sesler çıkarıyor ben acıktığını yada kucak istediğini düşünüyorum almazsam sabaha kadar yapar heralde
Benim bebeğime de 60-75 hiç yetmez. Bir kez çok aç değildir diye 60 cc verdim kıyamet koptu. Tabi doktora sormak lazım ama bana çok az geldiBekleme sonrası 15dkda 30cc anca çıkmış bilmiyorım ya of o mememden az geliyordu zaten öyle düşünmek istiyorum
Ay gerçekten mi ben süt verirken en az 100 veriyorum 120-150 bile içiyor fazla sütüm varsa. 60-75 yeteceğini hiç sanmıyorum ya
Buğday tenliyim ben sarımsı cildim, eşim farklılık istedi tanıştığımızdan beri kızıldım değiştirmeye cesaret de edemiyordum ndndnxndms ve benim eşim kırmızı yeşil renk körü yani zaten beni kırmızı görmüyormuş çocuk kdksjsjsjskskKızıldan neden vazgeçtin sen esmer misin,
Kumral da güzel bir ton aslında sarıda hoş
Psikoloji olarak mi fiziksel miKızlar regl görmeye başlayan var mı? sanki regl olunca her şey düzelecek gibi geliyor bana.
Peki ne olarak görüyor muş seniBuğday tenliyim ben sarımsı cildim, eşim farklılık istedi tanıştığımızdan beri kızıldım değiştirmeye cesaret de edemiyordum ndndnxndms ve benim eşim kırmızı yeşil renk körü yani zaten beni kırmızı görmüyormuş çocuk kdksjsjsjsksk
Kumrala döndüm ombre yaptırcam uçlarını daha çok açtırcam dibim kumral kalıcak
Mesela ne düzelecek gibi geliyorKızlar regl görmeye başlayan var mı? sanki regl olunca her şey düzelecek gibi geliyor bana.
Ay adet olunca bu gobegim gitse keske ne guzel olurPsikoloji olarak mi fiziksel mi
nasıl yani kakalarınıda mı tutamıyorlar mışKızlar bu bebelerin gaz soeunu bagirsaktan sadece saniyodum ben. Karın kasları olmadığı için düzgün ikinamadiklari için yapiyolarmiskıyamiş
Yani şöyle bu ne renk dediğim zaman kırmızı diyebiliyor ama onun gördüğü ton bambaşka bişey mesela sevgiliyken ve kızıl saçlıyken gratise gidiyorduk aaa bak senin saç rengin diyerek bal köpüğü kumral tarzı renkleri gösteriyordu ne alaka, hiç alakası yok diyordum kdkdksksks bazen karıştırabiliyorPeki ne olarak görüyor muş senikumrala bende bakayım sarı renk bence sadece buğday tenlilere yakışıyor esmerlere ve beyaz tenlilere çok yakıştırmıyorum ama gemeldede esmerler yapıyor sarıyı benim kardeşim yengem arkadaşlarım küm varsa esmer hepsi sarı yapmış ne yalan söyliyim yakıştıramıyorum da hiç birine soğumaya başladım bu yüzden sarıdan yakışan da çok nadir gördüm çok güzel duruyor yoksa
Mesela ne düzelecek gibi geliyorbizede umut ışığu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?