- 22 Ekim 2024
- 4.112
- 9.783
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.701
Üzmek istemiyorum ama zayiflamama rağmen göbek yerinde duruyor.... Sağlam bir karın çalıştıran spor şart gibi duruyorAy adet olunca bu gobegim gitse keske ne guzel olur
Yok kız karin kaslariyla itiyolar ya aşağıya ikinirken nsndndndnxn onu yapamıyorlar ondan karnina biz masaj yapıyoruz itilsin diyenasıl yani kakalarınıda mı tutamıyorlar mışanlayamadım
Doğumdan 68 gün sonra regl oldum ben, hamilelikten önce her regl zamanı ağrıdan kıvranır ilaç içmeden duramazdım. Ama doğumdan sonra şaşırtıcı bir şekilde regl olduğumu anlamadım ağrı hiç olmadi peceteye silince gördüm regl olduğumu. Eskiden hep derlerdi doğumdan sorna değişebilir ağrı olmayabilir pek ihtimal vermezdim ama gercekten öyle oldu. Bakalım bir kaç gün içinde tekrar olmam lazım nasıl olacak merak içindeyim.Kızlar regl görmeye başlayan var mı? sanki regl olunca her şey düzelecek gibi geliyor bana.
Ben de geçen ay oldım hatta şimd tekrar oldum doktoruma sordum normal ara kanamalar vücut düzene oturuyor dedi 10-15 gün sonra bir daha gelirse şaşırmaKızlar ben adet oldum en son gecen yıl hazıranda olmustum hıc ozlememısımama napalım buda gereklı tabıkı.garıp sekılde karnım pek agrımadı benım cok agrırdı ama baya yogun bır sekılde oldum
Enfeksiyon olabilir miKızlar sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var. Adım attıkça, hareket ettikçe daha çok ağrıyor. İlk başladığında adet olcam sandım ama tek taraflı ağrıyor adet ağrısı değil ama ağrının hissi adet sancısına benziyor. Ne olabilir? Kist falan olsa 1 ay önce kontrole gittiğimde doktor görürdü herhalde çok güzel demişti. 1 ayda ağrıtacak kadar kist de oluşmaz. Ne olabilir ya fikri olan var mı?
Benim de tek taraflı ağrı vardı enfeksiyon çıktı ama benim kadıktan biraz yukarıda dikiş yerinin oradaydı ve yumurtalıkta sıvı dolu keseler kistik olusumlar çıktı bir ayda oldu tam korkutmak istemem ama baktırın benim enfeksiyon düşünce ağrı gitti onlar da dağıldıKızlar sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var. Adım attıkça, hareket ettikçe daha çok ağrıyor. İlk başladığında adet olcam sandım ama tek taraflı ağrıyor adet ağrısı değil ama ağrının hissi adet sancısına benziyor. Ne olabilir? Kist falan olsa 1 ay önce kontrole gittiğimde doktor görürdü herhalde çok güzel demişti. 1 ayda ağrıtacak kadar kist de oluşmaz. Ne olabilir ya fikri olan var mı?
Çok ağrıyorsa apandisit olabilirKızlar sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var. Adım attıkça, hareket ettikçe daha çok ağrıyor. İlk başladığında adet olcam sandım ama tek taraflı ağrıyor adet ağrısı değil ama ağrının hissi adet sancısına benziyor. Ne olabilir? Kist falan olsa 1 ay önce kontrole gittiğimde doktor görürdü herhalde çok güzel demişti. 1 ayda ağrıtacak kadar kist de oluşmaz. Ne olabilir ya fikri olan var mı?
Bastırınca ağrımalı diye biliyorum bastırdım bayağı ağrı yokÇok ağrıyorsa apandisit olabilir
Benim bebe de bir garip emmek istiyor sürekli emdiği için de kusuyo akşama kadar... Uyuyor max 1 saat ağlayarak uyanıyor yine. Hadi gündüz neyse gece uykusu iyiydi normalde uyuttum 8 de 9 olduğu gibi aglayarak uyandi yine. Aldim kucağıma bayıldı tekrar biraz yine yatirdim daha odadan çıkmadan ağzını büküp aglamaya başladıKızlar benim bebeme bişeyler oldu , uykuya dalmakta çok zorluk çekiyor , uykuları kısaldı gündüz yarım saat kestirip kalkıyor sürekli emmek istiyor mama veriyorum ardından hala meme istiyor , biberonu diliyle ittirip mememe saldırıyor , normalde bu saatlerde uyuması lazım uyudu 5 dakka sonra gözler cin gibi , 93 günlük ama bu nedir 4. Ay atağı denilen şey mi ? Kaldırdım içeri götürdüm çocuğu uyutmaya inatlaştıkça sinirim bozuluyor
Bir saat bile kesintisiz uyumuyor gündüzleri , ne dinlenebiliyorum , ne iş yapabiliyorum , birde emerek uyumak istiyor , kucağımda pışpışlıyordum normalde imkanı yok gözler kapalı ağlıyor tepiniyor illa Bi fırt çekip uyuyacak , ne şanssız insanım bana ikinci de kendiliğinden sakince uyuyan bir bebek nasip olmadı vallaBenim bebe de bir garip emmek istiyor sürekli emdiği için de kusuyo akşama kadar... Uyuyor max 1 saat ağlayarak uyanıyor yine. Hadi gündüz neyse gece uykusu iyiydi normalde uyuttum 8 de 9 olduğu gibi aglayarak uyandi yine. Aldim kucağıma bayıldı tekrar biraz yine yatirdim daha odadan çıkmadan ağzını büküp aglamaya başladıdellendim en son yatırdım tabi ama kulağım orda yine uyanır diye
Atak haftalaridir inşallah bu ay bitince kendine gelir uykulariBir saat bile kesintisiz uyumuyor gündüzleri , ne dinlenebiliyorum , ne iş yapabiliyorum , birde emerek uyumak istiyor , kucağımda pışpışlıyordum normalde imkanı yok gözler kapalı ağlıyor tepiniyor illa Bi fırt çekip uyuyacak , ne şanssız insanım bana ikinci de kendiliğinden sakince uyuyan bir bebek nasip olmadı valla
Benimki dogdugundan beri oyle. Sabirla bekliorum duzelmesiniBir saat bile kesintisiz uyumuyor gündüzleri , ne dinlenebiliyorum , ne iş yapabiliyorum , birde emerek uyumak istiyor , kucağımda pışpışlıyordum normalde imkanı yok gözler kapalı ağlıyor tepiniyor illa Bi fırt çekip uyuyacak , ne şanssız insanım bana ikinci de kendiliğinden sakince uyuyan bir bebek nasip olmadı valla
Bir saat bile kesintisiz uyumuyor gündüzleri , ne dinlenebiliyorum , ne iş yapabiliyorum , birde emerek uyumak istiyor , kucağımda pışpışlıyordum normalde imkanı yok gözler kapalı ağlıyor tepiniyor illa Bi fırt çekip uyuyacak , ne şanssız insanım bana ikinci de kendiliğinden sakince uyuyan bir bebek nasip olmadı valla
Galiba bizler 4. Ay atağına yaklaşmaktayız genelde ozaman böyle oluyor ama en geç iki ay içinde düzeliyor inşallahAtak haftalaridir inşallah bu ay bitince kendine gelir uykulari
Komşular da hep konuşuyor ya xjndjdjdjd bir şey deniyoruz bı susunGaliba bizler 4. Ay atağına yaklaşmaktayız genelde ozaman böyle oluyor ama en geç iki ay içinde düzeliyor inşallah
Bende çok şikayetçiydim 10 dk lık memede uykulardan bu uyku tablosuna ne zaman uysam bebek kendine geliyor uykusu az da olsa düzene giriyor bir deneyin isterseniz sizde kendinize göre ayarlayıp tabi ben düzensiz yapıyordum ama düzensiz olunca tam bir sonuç almak zor dün ki uyuduğu uyumadığı uyku diğer günede yansıyor ister istemez artık dikkat edicem dedim komşularım ellemeee uyusun yada ver uyutalım diyorlar ama kimseyi takmıyorum uyanıklık saatinde uyanık kalacak uyku saatindede uyuyacak gene mükemmel değil ama beni acayip rahatlatıyor
Ben denedim 2 gun once. Ilk uykusunu zar zorda olsa uyuttum. Tablodaki ikinci uykuyu uyutmaya calisirken uyumamak icin oyle bir direndiki agmalaktan mosmor oldu. Birde buaralar aglamasi bile degisti. Eger o an memeye yada kucaga almazsan asla kendiliginden susmuyor. Kitlenir gibi agliyor korkuyor insanGaliba bizler 4. Ay atağına yaklaşmaktayız genelde ozaman böyle oluyor ama en geç iki ay içinde düzeliyor inşallah
Bende çok şikayetçiydim 10 dk lık memede uykulardan bu uyku tablosuna ne zaman uysam bebek kendine geliyor uykusu az da olsa düzene giriyor bir deneyin isterseniz sizde kendinize göre ayarlayıp tabi ben düzensiz yapıyordum ama düzensiz olunca tam bir sonuç almak zor dün ki uyuduğu uyumadığı uyku diğer günede yansıyor ister istemez artık dikkat edicem dedim komşularım ellemeee uyusun yada ver uyutalım diyorlar ama kimseyi takmıyorum uyanıklık saatinde uyanık kalacak uyku saatindede uyuyacak gene mükemmel değil ama beni acayip rahatlatıyor
Allah sabır versin hepimize , inşallah bir an önce sakinler kuzularımızBenimki dogdugundan beri oyle. Sabirla bekliorum duzelmesiniinsallah ataktır sizinki
Normalde evde tektim , oğlumda okula gidiyordu o yüzden uyku saatlerine dikkat ediyordum , kolayca uykuya geçiyordu ve gerçekten uyku uykuyu getiriyor çocuk ne kadar iyi uyursa diğer uykularıda uzun oluyor ve iyi uyuyor , uyku tablosuna baktım , hemen hemen uyku aralıklarımız aynıymış, uygulamaya çalışayım bakalım inşallah işe yararGaliba bizler 4. Ay atağına yaklaşmaktayız genelde ozaman böyle oluyor ama en geç iki ay içinde düzeliyor inşallah
Uyumadığında keyifli duruyor mu peki ? Benim ki uyumayınca ya da uykuyu alamadan uyanınca sürekli mızmız , hep tepesinde olmam lazım ya da kucakta dolaştırıcam ,Ben denedim 2 gun once. Ilk uykusunu zar zorda olsa uyuttum. Tablodaki ikinci uykuyu uyutmaya calisirken uyumamak icin oyle bir direndiki agmalaktan mosmor oldu. Birde buaralar aglamasi bile degisti. Eger o an memeye yada kucaga almazsan asla kendiliginden susmuyor. Kitlenir gibi agliyor korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?