2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ben uzun süredir sağmayı bırakmıştım bugün sağayım dedim aşırı az süt çıktı, göğüsler terbiye olduğu için mi? Sürekli sağsam alışır herhalde ama moralim bozuldu böylr görünce bilen var mı

Güzel emiyor dimi? Benimki düzgün ememiyor sütümde çok değil mecbur mama veriyorum. Mama verdikten sonra kilosu geri düşmedi ama değişiyor bir hafta güzel alıyor bir hafta çok az alıyor belli olmuyor
Benimki tamamen emiyor. Sağıp ölçüyorum arada sütüm de var zaten doymasa ağlar cıyak cıyak öyle bir durumu da yok. Yedikten sonra huzurlu rahat gülücüklü bişi oluyor.

Terbiye ile süt miktarı ilgili değil sadece şişkinlik olmuyor emdikçe ve sağdıkça geliyor terbiye olan memeden de.. sağınca artıyor

Terbiye ile süt miktarı ilgili değil sadece şişkinlik olmuyor emdikçe ve sağdıkça geliyor terbiye olan memeden de.. sağınca artıyor
Of sürekli sağmak istemiyorum ama süte de ihtiyacım var eskiden fazla çıkıyordu şimdi baktım aşırı az 10-20cc gibi bişey geldi çözemedim, emerken baya emiyor ama

Bencede her bebek her ay bir iki kilo alacak diye bişey yok benim ilk bebeğimle arkadaşımın bebeği aynı haftada doğdular benim bebeğim herzaman ondan çok daha kilolu ydu hep bir iki kilo fark oldu aralarında şuan ikiside 18 aylık ve bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda başlarda seninki gibi ilk üç ay 5 in ğzerine çıkamamıştı mama da içtiği halde demekki çokda önemli değilmiş şimdi o daha iştahlı oldu benimkine zorla yediriyoruz benim bebekliğimde çok zayıf mış ilaç kullanmışlar 10 yaşına kadar yurt dışından getirtip sonuç gene aynı zayıfım ben , hatırlıyorum 1. Sınıfta tartıya çıkardılar 13 kilo geldim şuan bir yaşındaki oğlum benim 13 kilo

Benimki tamamen emiyor. Sağıp ölçüyorum arada sütüm de var zaten doymasa ağlar cıyak cıyak öyle bir durumu da yok. Yedikten sonra huzurlu rahat gülücüklü bişi oluyor.
O zaman kesin doyuyodur. Doymayınca ortalığı yıkıyorlar zaten. Her bebek bir olmuyor doktor bir problem olsa söylerdi bence

Benimkide salı günü 4840 gr çıktı. Doğum kilosu 3.160. 1. Ayda 1 hafta zayıfladı çocuk daha da toparlayamadık. Çok canımı sıkıyor kilosu. Mama+meme gidiyoruz bizde
Bir yaşından sonra asıl ek gıdaya geçince bu konu dert oluyor hemen hemen bütün bebekler zayıflıyor eski tombiklikleri kalmıyor canını sıkma üçbeş ay sonra süt vermeyi azaltacağız ek gıda yı artıracağız artık vitaminli olan neyden yerse o karımıza kalacak kilodan ziyade kaliteli beslenmesine önem vereceğiz şuan bu çok kısa ve geçici bir süreç

Çok gecmıs olsun canım,sen okadar ıyı anlıyorum kı 2.ay asısında oyle olmustu oglum benımde,aglamaya bıle halı yoktu ınım ınım ınlıyodu,bende anneme kızmıstım hatta demekkı ınsan psıkolojısı.hıc uzulme gececek ınsallah bugun.bır hafta etkısı surebılır ama bu gecekı gıbı olmaz artık korkmabenım hala ıcım bı hoş oluyo o geceyı dususunce,Allah esırgesın bebeklerımızı

Ay ben bu boncukları yerim bu ne tatlılık böyle maşallah
Ay geçmiş olsun canım toparlar hemen inşallah şifa olsun kuzuya aşısı

Oyyy o tombik kollari ham yaparim masallah ipek kuş

Sürekli ıhh ıhhh diye ses çıkarıyor

Ay maşallah benim kızım kel ya hep benimki gibi kıvır kıvır saçları olur diye hayal etmiştim

Yapacağını yapsın da gece güzel uyusun inş amin gece de b*k temizledim bu gece o gece olmasın lutfin
Dılını ısır kıızbızımkını 40 masajla 4 gun sonra zor yaptırdık bugun kaka.yazık uyumuyo gecelerı karnının agrısından yavrucagım.mıçsın cocuk elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…