- 12 Ağustos 2024
- 1.351
- 3.056
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.641
Benimki tamamen emiyor. Sağıp ölçüyorum arada sütüm de var zaten doymasa ağlar cıyak cıyak öyle bir durumu da yok. Yedikten sonra huzurlu rahat gülücüklü bişi oluyor.Güzel emiyor dimi? Benimki düzgün ememiyor sütümde çok değil mecbur mama veriyorum. Mama verdikten sonra kilosu geri düşmedi ama değişiyor bir hafta güzel alıyor bir hafta çok az alıyor belli olmuyor
Terbiye ile süt miktarı ilgili değil sadece şişkinlik olmuyor emdikçe ve sağdıkça geliyor terbiye olan memeden de.. sağınca artıyorKızlar ben uzun süredir sağmayı bırakmıştım bugün sağayım dedim aşırı az süt çıktı, göğüsler terbiye olduğu için mi? Sürekli sağsam alışır herhalde ama moralim bozuldu böylr görünce bilen var mı
Of sürekli sağmak istemiyorum ama süte de ihtiyacım varTerbiye ile süt miktarı ilgili değil sadece şişkinlik olmuyor emdikçe ve sağdıkça geliyor terbiye olan memeden de.. sağınca artıyor
Bencede her bebek her ay bir iki kilo alacak diye bişey yok benim ilk bebeğimle arkadaşımın bebeği aynı haftada doğdular benim bebeğim herzaman ondan çok daha kilolu ydu hep bir iki kilo fark oldu aralarında şuan ikiside 18 aylık ve bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda başlarda seninki gibi ilk üç ay 5 in ğzerine çıkamamıştı mama da içtiği halde demekki çokda önemli değilmiş şimdi o daha iştahlı oldu benimkine zorla yediriyoruz benim bebekliğimde çok zayıf mış ilaç kullanmışlar 10 yaşına kadar yurt dışından getirtip sonuç gene aynı zayıfım ben , hatırlıyorum 1. Sınıfta tartıya çıkardılar 13 kilo geldim şuan bir yaşındaki oğlum benim 13 kiloSu ab 4700 zaten doğumda 3700 idi 3450 çıktı hastaneden ilk ay 4 kilo oldu ikinci ay 4600 şu an 4700-4750 falan hiç kilo almıyor ama doktor sağ süte bakalım diyor sütün var anne sütü yaramaz diye bişi yok alerjik olabilir başka bir sorun olabilir ya da hep böyle alt sınırlarda bir çocuk olabilir dedi. Sorun yok diyor mamaya gerek yok diyor
O zaman kesin doyuyodur. Doymayınca ortalığı yıkıyorlar zaten. Her bebek bir olmuyor doktor bir problem olsa söylerdi benceBenimki tamamen emiyor. Sağıp ölçüyorum arada sütüm de var zaten doymasa ağlar cıyak cıyak öyle bir durumu da yok. Yedikten sonra huzurlu rahat gülücüklü bişi oluyor.
Bir yaşından sonra asıl ek gıdaya geçince bu konu dert oluyor hemen hemen bütün bebekler zayıflıyor eski tombiklikleri kalmıyor canını sıkma üçbeş ay sonra süt vermeyi azaltacağız ek gıda yı artıracağız artık vitaminli olan neyden yerse o karımıza kalacak kilodan ziyade kaliteli beslenmesine önem vereceğiz şuan bu çok kısa ve geçici bir süreçBenimkide salı günü 4840 gr çıktı. Doğum kilosu 3.160. 1. Ayda 1 hafta zayıfladı çocuk daha da toparlayamadık. Çok canımı sıkıyor kilosu. Mama+meme gidiyoruz bizde
Çok gecmıs olsun canım,sen okadar ıyı anlıyorum kı 2.ay asısında oyle olmustu oglum benımde,aglamaya bıle halı yoktu ınım ınım ınlıyodu,bende anneme kızmıstım hatta demekkı ınsan psıkolojısı.hıc uzulme gececek ınsallah bugun.bır hafta etkısı surebılır ama bu gecekı gıbı olmaz artık korkmaAmin canım amin geçecek inşallah ama gerçekten anne olduğumu böyle günlerde daha bir farkediyorum. Onun ateşi olup inleyince böyle içim kopuyor. Allahtan annem de eşim de yanımdaydı. Annemi azarladım biraz o sinirle ona üzüldüm. Zaten bir ara o kadar panikledim ki eşim bahçeye çıkarttı zorla bekledm orada yarım saat bebeği sakinleştirdiler öyle girdim. Duşa soktuğumuzda katılır gibi ağladı çünkü.
Herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi ki inşallah yaptıran herkes kolay atlatır.
Nimenrix ve bexsero yaptırdık biz işte isimleri yanlış yazmış olabilir. Tekrarları 5. Ayda sonra 13. Ayda
Benim hamsi gece 2 buçukta uyudu. Hiç uyanmadı az önce beslemek için aldım şimdi uyuklayarak emmeye çalışıyor
Yatağın ucuna gelmiş ayakları da havaya dikmiş deli kız
Birde Iphone kullanıyorsan sağ tuşa üç kez tıklayınca ekran siyah oluyor. Gece öyle kullanabilirsin.
Ay ben bu boncukları yerim bu ne tatlılık böyle maşallahEki Görüntüle 3604600
Kızlar görün diye atıyorum jsndjdjdknnf saçı bol bir kizce ve artık üst taraf baya yoğun uzun bağlıyorum hatta iki antenli şekildesorun şu ki yıkayınca şapka ile eskisi kadar hemen kurduğunu düşünmüyorum ev tipi, çok gürültüsü olmayan, az üfleyen kurutma makinesi arıyorum önerilere açığım tşk
Ay geçmiş olsun canım toparlar hemen inşallah şifa olsun kuzuya aşısıGece 1 de şurup vermiştim düştü geceyi geçirdi şimdi yine 38.5 oldı yine şurıp verdim. Doktor 48 saat devam edebilir dedi işte bakalım inşallah çıkmaz bir daha. Evet 2 menenjit ağır oluyor neden böyle istedi doktor bilmiyorum daha erken koruma sağlıyor işte 2-3 ay tek fark o bence ne kadar erken o kadar iyi mantığında herhalde.
Şunu gördüm mini olarak araştır bak bakalım bebeğine kullanan varmış bunuKız hicbiriniz ev tipi kullanmiyor musunuz havayo aşırı üflemeyen küçük bir şey wkndjehdjehdj
Oyyy o tombik kollari ham yaparimEki Görüntüle 3604600
Kızlar görün diye atıyorum jsndjdjdknnf saçı bol bir kizce ve artık üst taraf baya yoğun uzun bağlıyorum hatta iki antenli şekildesorun şu ki yıkayınca şapka ile eskisi kadar hemen kurduğunu düşünmüyorum ev tipi, çok gürültüsü olmayan, az üfleyen kurutma makinesi arıyorum önerilere açığım tşk
Sürekli ıhh ıhhh diye ses çıkarıyorTeşekkür ederimhastalık hastası gibi dolanıyorum hep biyerim çürüyor
İlacı içtim ama bebem fışkırarak kustu sabahleyin içtiği sütü heryeri batırdı muhtemelen ona yaramadı gerçi çok sık böyle kusuyor
Çok teşekkür ederimay hastalanıyoruz dinlenemiyoruz üstüne ilaçta alamıyoruz 7/24 mesaide gibi hissediyorum kendimi
Teşekkür edeirm canım Estağfirullah bu benim her zaman ki çürüklüğüm
Ih ıh tıs tıs mı yapıyor nasıl sesler çıkıyor
Ay maşallah benim kızım kel yaEki Görüntüle 3604600
Uzadıkça kıvır kıvır olur kız merak etmeAy maşallah benim kızım kel yahep benimki gibi kıvır kıvır saçları olur diye hayal etmiştim
Dılını ısır kıızYapacağını yapsın da gece güzel uyusun inş amingece de b*k temizledim bu gece o gece olmasın lutfin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?