- 14 Mayıs 2021
- 5.974
- 12.835
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.741
ben elıne havuc falan verrım 4 aylık olduktan sonra bogszına kacamaz dişi yokyaAlintim gelmemis yazim ndbxjsbd
En başta özellikle tadım konusunda doktora danışmak iyi olacak gibi bir de Şubat anaları yavaştan başlamışlar ondan merak ettim. 4 e 5 engirip sadece tadım olsun diye baslayanlar var 4 biraz erken geliyo bana ama 5 belki olabilir diye düşünüyorum kafasını tam tutabiliyor olursa vs. Minicik tadini anlasın diye olan sürece baslanabilir bence de (yine de doktora danışmak gerek) dndnndnd
Evet boyle cnmKızlar bebeğimin emerken sadece alt dudağını kullandığını fark ettim doktor yok demişti ama sizinde bebeğinizin üst dil bağı bu şekilde mi Eki Görüntüle 3604837
Oh çok sevindim dil bağımı var diye sorayım dedimEvet boyle cnm
Sen sorunca bende bakim dedim ayni yaniOh çok sevindim dil bağımı var diye sorayım dedim
Emerken yumuşatıp hüüpp çekiyorlar çok dikkat gerekiyorben elıne havuc falan verrım 4 aylık olduktan sonra bogszına kacamaz dişi yokyaemıklesın dursun havucu.
evet devam ederdi benceN neverland85 akşam ağrı kesici içip yattım. Sabah ağrı geçmiş. Enfeksiyon olsa devamlı ağrırdı değil mi?
Onu Baba yaptım o bana yapsın sürprizKocişlerinizin babalar günü kutlu olsun bacikolar bir şey yapmayı düşünüyor musunuz taze babalara
Öyle diyince benimki tohumunu da ben attım diyorOnu Baba yaptım o bana yapsın sürpriz
Öyle diyince benimki tohumunu da ben attım diyor
Of bu erkolar. Ben yumurtlamadıktan sonra senin tohumundan nolur diyesi geliyor insanınÖyle diyince benimki tohumunu da ben attım diyor
Jcncnbb sert gerçi onu koparamaz herhaldeben elıne havuc falan verrım 4 aylık olduktan sonra bogszına kacamaz dişi yokyaemıklesın dursun havucu.
Benim de böyleydi ben de çok inceledim ama memeye ağzına doğru bastırınca görürsün üst dudağı da dışa dönük gibi biz fark edemiyoruzm doktoruna vs sordum yok bişi dediler. Buraya bile attim hatta ama emiyor yani bir sorun olsa yata vs yapardı diye düşünüyorumKızlar bebeğimin emerken sadece alt dudağını kullandığını fark ettim doktor yok demişti ama sizinde bebeğinizin üst dil bağı bu şekilde mi Eki Görüntüle 3604837
Hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum, kutlamiyoruz biz xnbxnxncjKocişlerinizin babalar günü kutlu olsun bacikolar bir şey yapmayı düşünüyor musunuz taze babalara
EvettttttOnu Baba yaptım o bana yapsın sürpriz
Toprak verimli değilse tohum altın olsa ne yazarÖyle diyince benimki tohumunu da ben attım diyor
HiçbişeuKocişlerinizin babalar günü kutlu olsun bacikolar bir şey yapmayı düşünüyor musunuz taze babalara
Kızlar ya tadıma baslayacagimiz zaman nasıl yapmayı planlıyorsunuzbir o mu kaldi demeyin lutfin yani kendi yediklerimizden tuz katmadan ufak ufak tadına baktirarak mi gitmeli yoksa ona özel haşlama püre şeklinde mi emin değilim ben bu püre vs işine girersem bizim oyleybir yemek şeklimiz yok sonradan çok seçici olma durumu da olabilir kendi soframiza mi alistirmak daha mantıklı tabi ona uygun olan yiyeceklerle kdndjdn yoksa diğer şekilde mi? Sizin düşüncelerinizi de alayım yavaştan karar vereyim diye düşünüyorum
Katı gıda ile ilgili videoları izleyin ama uygulamayın diyormuşumBenimde merak ettigim bir konu bu. Bende bizim yemekleri yesin istiyorumm ama tabi doktorlar nasil yonlendirir bilmiyorum
Bende ayni oyle istiyorum işte. Biz ne yiosak tabi ona uygunsa yedircem. Kemik suyu falan 1 yasindan sonrami uygunKatı gıda ile ilgili videoları izleyin ama uygulamayın diyormuşumtüm bilgiler o videolarda var , osman bey desteksiz oturunca başlayın diyor ama ben 4-5 gibi tattırmaya başlarım çünkü 6 6,5 hatta oğlum 7 de desteksiz oturdu sen kendin karar vereceksin ben de sadece günde bir kere diline değdirdim yedirme yapmadım yani 4-5 te başladım öylelikle, ama 6-7 aylık olunca hep taneli verdim bşraz anam babam usulu gittim taneli yedirdiğim için oğlum deve gibi herşeyi çiğneyemeyi öğrendi tavsiyem püre yapmayın ilerde yemek istemiyor bu sefer taneliyi zaten videolarda buna değiniyor ne yiyorsak tattırıp gittim tuz atmadın bir yaşına kadar sadece şeker de vermedim tabi çokda dikkat etmedim ne kadar titresem okadar beter oluyor herşey bir yaşından sonra herşeyi yedirdim ben kemikli sebzeli çorbalar pilavkar halen yapıyorum çok fena bir süreç ama hiç yemeyenler vs oluyor en büyük çile bu heralde yemek yemedği zamanlar
Bazı gıdalar var süt bal domates salça baharat tuz şeker birkaç şey daha var bir yaş öncesi verilmiyor bir yaşına kadar amaç tadım yapmak ve alerjisini kontrol etmek bir yaştan sonra beslenmesinin büyük oranı artık katı gıda ne yedirebilirsen o kar anne sütü yetersizleşiyor etkisi azalmaya başlıyor bebek üzerinde ister istemez kocaman bir bebek olacak temel mantığı bu teferruatları videolarda varBende ayni oyle istiyorum işte. Biz ne yiosak tabi ona uygunsa yedircem. Kemik suyu falan 1 yasindan sonrami uygun
Boyu ve gelişimi için yumurta yoğurt tahin kemik suyu düzenli tüketmesine dikkat ediyorum bir yaş öncesi çok gerekmiyor mama ve anne sütü yeterli geldiği içinBende ayni oyle istiyorum işte. Biz ne yiosak tabi ona uygunsa yedircem. Kemik suyu falan 1 yasindan sonrami uygun
Tesekkurler ederim cevap icin atagi da var suan vok frna durumdayiz hic emmiyorBen süt artırmak için aldım memnundum ama olay sizde bitiyor çünkü her emzirme sonrası mutlaka sağmamı istedi çocuk Ağlarken çok zor oluyor eşim çok destek oldu bana bir de eller serbest modda olan sağım makinesi. Ama çocuk çok hıysuzsa onla da sağolamıyor. Ben arttırdım şükür. Bir de gece herhangi bir saatte power oumping önerdi ama onu yapamadım. Kız benle yatıyor ve kımıldanınca uyanıyor diye. Geçen bir tam gün sağım yapıp süt miktarıma baktım gece 4 emzirme gündüz 487 ml süt sağdım . Sağılan sütü verirken de mama kadar verilmiyor benim doktorum 2 aylıkken saatlik 25 , şimdi 30 verdirdi yani 3 saat verilmediyse 90 2 saat ise 60 şeklinde veriliyor. Yani ben 12 saatlik sürede 240-360 arası süt vermem gerekirken 487 sağdım bu da yeterli zaten daha da devam ettikçe artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?