2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
ben elıne havuc falan verrım 4 aylık olduktan sonra bogszına kacamaz dişi yokya emıklesın dursun havucu.

ben elıne havuc falan verrım 4 aylık olduktan sonra bogszına kacamaz dişi yokya emıklesın dursun havucu.
Jcncnbb sert gerçi onu koparamaz herhalde
Kızlar bebeğimin emerken sadece alt dudağını kullandığını fark ettim doktor yok demişti ama sizinde bebeğinizin üst dil bağı bu şekilde mi Eki Görüntüle 3604837
Benim de böyleydi ben de çok inceledim ama memeye ağzına doğru bastırınca görürsün üst dudağı da dışa dönük gibi biz fark edemiyoruzm doktoruna vs sordum yok bişi dediler. Buraya bile attim hatta ama emiyor yani bir sorun olsa yata vs yapardı diye düşünüyorum
Kocişlerinizin babalar günü kutlu olsun bacikolar bir şey yapmayı düşünüyor musunuz taze babalara
Hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum, kutlamiyoruz biz xnbxnxncj
Onu Baba yaptım o bana yapsın sürpriz
Evetttttt
Öyle diyince benimki tohumunu da ben attım diyor
Toprak verimli değilse tohum altın olsa ne yazar

Benimde merak ettigim bir konu bu. Bende bizim yemekleri yesin istiyorumm ama tabi doktorlar nasil yonlendirir bilmiyorum
Katı gıda ile ilgili videoları izleyin ama uygulamayın diyormuşum tüm bilgiler o videolarda var , osman bey desteksiz oturunca başlayın diyor ama ben 4-5 gibi tattırmaya başlarım çünkü 6 6,5 hatta oğlum 7 de desteksiz oturdu sen kendin karar vereceksin ben de sadece günde bir kere diline değdirdim yedirme yapmadım yani 4-5 te başladım öylelikle, ama 6-7 aylık olunca hep taneli verdim bşraz anam babam usulu gittim taneli yedirdiğim için oğlum deve gibi herşeyi çiğneyemeyi öğrendi tavsiyem püre yapmayın ilerde yemek istemiyor bu sefer taneliyi zaten videolarda buna değiniyor ne yiyorsak tattırıp gittim tuz atmadın bir yaşına kadar sadece şeker de vermedim tabi çokda dikkat etmedim ne kadar titresem okadar beter oluyor herşey bir yaşından sonra herşeyi yedirdim ben kemikli sebzeli çorbalar pilavkar halen yapıyorum çok fena bir süreç ama hiç yemeyenler vs oluyor en büyük çile bu heralde yemek yemedği zamanlar

Bende ayni oyle istiyorum işte. Biz ne yiosak tabi ona uygunsa yedircem. Kemik suyu falan 1 yasindan sonrami uygun

Bende ayni oyle istiyorum işte. Biz ne yiosak tabi ona uygunsa yedircem. Kemik suyu falan 1 yasindan sonrami uygun
Bazı gıdalar var süt bal domates salça baharat tuz şeker birkaç şey daha var bir yaş öncesi verilmiyor bir yaşına kadar amaç tadım yapmak ve alerjisini kontrol etmek bir yaştan sonra beslenmesinin büyük oranı artık katı gıda ne yedirebilirsen o kar anne sütü yetersizleşiyor etkisi azalmaya başlıyor bebek üzerinde ister istemez kocaman bir bebek olacak temel mantığı bu teferruatları videolarda var

Boyu ve gelişimi için yumurta yoğurt tahin kemik suyu düzenli tüketmesine dikkat ediyorum bir yaş öncesi çok gerekmiyor mama ve anne sütü yeterli geldiği için

Tesekkurler ederim cevap icin atagi da var suan vok frna durumdayiz hic emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…