2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay
Aynisj oldu golden goat aldim delirdi cocuk aglamsktan ilk gunler gazdan sonra sma comforta gectik

Niye çıkarttı ki kendi cekmiyo bencillik ediyo bazen bu kocalar tüm gün vermiyorsaniz bir zararı da yok ki
Ben de anlamadim, sacmalik
Doktor neden yok dedi acaba ben de internette gördüm aynısı geldi bana
Bu dudak bagi, doktor size dil bagi yok demis sanirim. Ya da benim doktorum gbi cok dikkatle bakmadi. Icimde o doktora hala cok buyuk bir nefret var, neler cektim o anlamadi diye, ki siz de oyle. Aslinda sutum varmis cocuk ememiyor diye neler cekmisiz ustune apse olduk, mastit de degil yani, apseye dondu o

Kızlar daha önce bahsettiğiz ana kucağından bende aldım . Popo kısmı çok aşağıda geldi bana. Normal mi bu, sizinkilerde böyle mi duruyor?
Canım bu 3 kademe şeklinde, en son kademede bir tık daha dik duruyor, benşm kıpırdak geçen gün kendini attı bunun üstünden allahtan dibinde onunla oynuyordum da müdahale ettim hemen artık kemersiz oturtmuyorum

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben bir aydir uyku gerilemesi yasiyorum saniyordum, iki gundur cehennemi yasiyoruz, o bir aydir yasadigimiz seyi mumla ariyorum su an. Oncelikle destekli uyuyordu, memede emzriridim sallanan koltukta, sonra yatirirdim sorunu olmazsa 3-4 saat uyurdu. Gecen gece yataga yatiramadim bile avaz avaz. Dun de guzelce yatirdim( 10.30 da uyudu) 40 dakika sonda uyandi. Tekrar emzirdim ettim yatirdim, bu sefer 10 dakika sonra. Bir noktadan sonra severler diyip iki gecedir yataga aliyorum. Esim salona gidiyor , ben surekli tetikte uyuyoruz bir sekilde ama insanliktan ciktim. Aglatarak mi uyku egitimi versek diyorum su an. Uc gune sekil aliyor diyorlar. Diger nazik yontemler 3-4 hafta suruyormys ama ben zaten uykusuzm gunlerdir, dayanabilir miyim bilmiyorum

Canım bu 3 kademe şeklinde, en son kademede bir tık daha dik duruyor, benşm kıpırdak geçen gün kendini attı bunun üstünden allahtan dibinde onunla oynuyordum da müdahale ettim hemen artık kemersiz oturtmuyorum
Maşallah kuzuya bende takayım kemerini ne olur ne olmaz

Benim de ondan apse olmuş olabilir sorucam doktora tekrar çok teşekkür ederim

4. Ay atağı sanırım. Umarım düzene girer bir an önce insan uyumayınca gerçekten hayat kalitesi düşüyor. Kimseye tahammülü olmuyor

Umarım alerji değildir djdbdjjd

Bir de bu var bir gün bunlara gülerken böyle olacağımı da hiç bilmezdim yaa
Çok güldük eğlendik artık basroluz
Senin kipirdagi yesinler
Ben hiç bilmiyorum bu egitim mevzularını hem sana hem bebişe nasıl kolay olacaksa öyle yap canım ağlayarak kısmı beni üzüyor çaresizliğe düşsün istemem bebeler
Kızlar bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz yaa hangi saatlerde ve neye göre yani
Herkesin icindeki tek soru snnxndnd

Kızlar benım bebıtonun iştahı kesıldı yemıyor ya nıye boyle oldukıoluyormu bazen boyle seyler,bugun moralım sıfır ısnımı uzatamıyorum iş yerıyle gorustum uzatırsan donuste yerını bulamayabılırsın tarzında konustular.canım cok sıkıldı gıdıyımde barı ısımın basına oturayım.kadro bir kişi benım oturdugum bolumde ben gıdınce bırı benım yerıme ındı sımdı onun kadrosu dolmus ıkınızden bırını tayın edebılırız dedıler.bebegımı tam 4 aylık oldugu gun yalnız bırakmak aorundayım ıcımde fırtınalar koptu cok uzulmurmukı,ben cunku 24 saatımı ona verıyordum

Ne zaman başlarsak başlayalım işe dönmemiz bizim içinde bebeklerimiz içinde çok zor olacak maalesef. Ama onların geleceği için ve kendi ruh sağlığımız için çalışmamız gerekiyor. Benimde 4 temmuzda bitecek iznim 2 ay uzatmak için konusacağım ama bakalım olmazsa döneceğim mecbur.
Aile yılı dediler şu doğum iznini bir uzatamadılar gönül isterdi 1 yaşlarına kadar yanlarında kalalım ama maalesef. Hepimiz yaşayacağız. Senin annen mi bakacaktı. Bebeğin emin ellerde olacaksa çok üzmemeye çalış kendini

Kızlar bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz yaa hangi saatlerde ve neye göre yani
Kızlar ben kızıma instagramda baldan anne var onun postlarınımokuyarak kendime ve kızıma uygun yöntemle vermiştim bir de YouTube da pınar sbirsky var onun videolarını izleyerek yaptım çok fayda gördüm ya gerçekten hala kızım uykusu gelince ruhlum geldi der gider yatar . 5nyaşınds şuan. Desteği bırakınca uykusu uzamıştı yoksa sallanarak uyuyunca en fazla 40 dakika uyurdu ama kendi kendine uyumaya alışınca uzun uyuyordu gecenuykularımız harikaydı. Mutlaka sabah 6-7 gibi uyandırırdım genelde zaten kendisi uyanırdı uyku eğitimde en önemlisi sabah erken uyandırmak gün içinde saatlere uymak ve akşam en geç 8 de uyumuş olması lazım . Bunlar hatırladıklarım ama zamanı gelince yine araştıracağım bende unuttuğum şeyler vardır mutlaka bu oğlumda 4-5 aylık olsun yapacağım inşallah başarılı olurum yormaz beni. Valla kızım okadar uyumuyordu ağlıyordu kısa uyuyordu ki uyku eğitimindeki ağlaması hiç gözüme gelmemişti ve üç güne alışmıştı gerçekten önceki ağlamasından iyiydi üç gün ağladı sustu yani ki o uyumadığı zamanki kadar ds kötü ağlamalar değildi alıp sakinleştiriyordum koyuyordum öyle öyle hemen alışmıştı

Bence uyku eğitimi sandığınız kadar çocuğun kendini çaresiz hissetmesi değil bu çocuğun kendisi kaliteli uyusun ve büyüsün diye yaptığımız birşey bence be uyumadıklarında az uyuduklarında sık uyandıklarında da kendileri aşırı ağlayıp hızursuz oluyorlar. Enazından uyku eğitimde 3-5 gün zorlansalar da sonra rahatlıyorlar. Ki bırakıp gitmeli bir eğitim değil benim yaptığım yöntem şşş pat yöntemi diye geçiyor araştırın bir bakın. Bu yöntemde bebek yatağa bırakılıyor uykusu gelince ve tabiki başta ağlıyor ağladıkça sakinleştirip öpüp seni seviyorum diyip bırakıyorum bu defalarca tekrarlanıyor en son çocuk uyuyor ikinci gün de böyle üçüncü de öpüp bırakıyorsun yatıyor çocuk ben bir de ninni açıyordum seslere çok uyanmasın diye bayağı güzel uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…