- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.901
Aynisj oldu golden goat aldim delirdi cocuk aglamsktan ilk gunler gazdan sonra sma comforta gectikEkledim fotoğrafını çok iyi uyuyor ya valla yoksa hiç uyutamıyordum ben
Fotoğraf ekledim balabilirsiniz - reklam değildir
Ay maşallahhh harika bir dğzen ya bize de nasip olsjn böyle uyuması. Bizim de çok gazlı mama bikere değiştirdim golden goat aldım o gün çok ağrısı sancısı oldu diğer gün kak yaptı rahatladı ama o diğer gün ben eski mamaya dönmüştüm artık kaka yaptı diye mi rahatladı yoksa eski mamaya döndük diye mi çözemedim aslında biraz daha devam etmeliydim golden goat a ama korkup bıraktım sanki daha arttı diye. Siz hangisini kullanıyorsunuz mama benim sma comfort. Doktorum gazlı bebeklere sma comfort ve aptamil comformil öneriyorum dedi
Ben de anlamadim, sacmalikNiye çıkarttı kikendi cekmiyo bencillik ediyo bazen bu kocalar tüm gün vermiyorsaniz bir zararı da yok ki
Bu dudak bagi, doktor size dil bagi yok demis sanirim. Ya da benim doktorum gbi cok dikkatle bakmadi. Icimde o doktora hala cok buyuk bir nefret var, neler cektim o anlamadi diye, ki siz de oyle. Aslinda sutum varmis cocuk ememiyor diye neler cekmisiz ustune apse olduk, mastit de degil yani, apseye dondu oDoktor neden yok dedi acaba ben de internette gördüm aynısı geldi bana
Benimkinin de kakasi cok eksi ayni dedigin gbi. Gazi ama efsane. Evde kimse onun kadar kokutmuyor valla helalBenimkide kokuyor canım ağır değil ama ekşi ekşi
Canım bu 3 kademe şeklinde, en son kademede bir tık daha dik duruyor, benşm kıpırdak geçen gün kendini attı bunun üstündenKızlar daha önce bahsettiğiz ana kucağından bende aldım . Popo kısmı çok aşağıda geldi bana. Normal mi bu, sizinkilerde böyle mi duruyor?
Yaaa ahaha dişleri de etkilenseydi bari çok güldüm
Yaşantım ektedir
Valla sana helal olsun eline sağlık
Maşallah kuzuya bende takayım kemerini ne olur ne olmazCanım bu 3 kademe şeklinde, en son kademede bir tık daha dik duruyor, benşm kıpırdak geçen gün kendini attı bunun üstündenallahtan dibinde onunla oynuyordum da müdahale ettim hemen artık kemersiz oturtmuyorum
Benim de ondan apse olmuş olabilir sorucam doktora tekrar çok teşekkür ederimBen de anlamadim, sacmalik
Bu dudak bagi, doktor size dil bagi yok demis sanirim. Ya da benim doktorum gbi cok dikkatle bakmadi. Icimde o doktora hala cok buyuk bir nefret var, neler cektim o anlamadi diye, ki siz de oyle. Aslinda sutum varmis cocuk ememiyor diye neler cekmisiz ustune apse olduk, mastit de degil yani, apseye dondu o
4. Ay atağı sanırım. Umarım düzene girer bir an önce insan uyumayınca gerçekten hayat kalitesi düşüyor. Kimseye tahammülü olmuyorBen bir aydir uyku gerilemesi yasiyorum saniyordum, iki gundur cehennemi yasiyoruz, o bir aydir yasadigimiz seyi mumla ariyorum su an. Oncelikle destekli uyuyordu, memede emzriridim sallanan koltukta, sonra yatirirdim sorunu olmazsa 3-4 saat uyurdu. Gecen gece yataga yatiramadim bile avaz avaz. Dun de guzelce yatirdim( 10.30 da uyudu) 40 dakika sonda uyandi. Tekrar emzirdim ettim yatirdim, bu sefer 10 dakika sonra. Bir noktadan sonra severler diyip iki gecedir yataga aliyorum. Esim salona gidiyor , ben surekli tetikte uyuyoruz bir sekilde ama insanliktan ciktim. Aglatarak mi uyku egitimi versek diyorum su an. Uc gune sekil aliyor diyorlar. Diger nazik yontemler 3-4 hafta suruyormys ama ben zaten uykusuzm gunlerdir, dayanabilir miyim bilmiyorum
Umarım alerji değildir djdbdjjdben geçende çaresizce yaptım şöyle yaptım kapının önüne bunu koydum işte yatağına emziği de ağzına verdim beni bekledi öylece sağı solu kesti anakucağına falan koyup deneyin su sesi de hoşuna gitti sonra fön sesi de hoşuna gitti sonra kurulandık hep beraber salona geri geldik üstüne mama ödülü verdim o mutlu ben mutlu
Naptın kız yetişti mi yediniz mi ben hala akşama ne yapsam diye düşünüyorumhamileliğimden beri doğru düzgün yemek yapmıyorum uzun süre mide bulantım geçmemişti üstüne atağını kırdım yapamadım artık bir şeyler yapmam lazım boşanma aşamasına gelcek gibiyiz
Taze bayat farketmez olursa ikisinde de farkedersin kuzu
Aman niye geçici bir durum değil ki bu durum hadi bebek neyse de büyüğünün niye hala geçmiyor acaba ya inşallah geçer canım toparlarsınız
Benimki de aynen öyle canım
Aynen canım tek başına bir alerji belirtisi değil illaki farkedersin bezin yapış yapış duruyor açtığında normal kaka gibi sadece yayılmış şekilde değiş de uzantılar oluyor
Çok güldük eğlendik artık basroluz
Bir de bu varbir gün bunlara gülerken böyle olacağımı da hiç bilmezdim yaa
Senin kipirdagi yesinlerCanım bu 3 kademe şeklinde, en son kademede bir tık daha dik duruyor, benşm kıpırdak geçen gün kendini attı bunun üstündenallahtan dibinde onunla oynuyordum da müdahale ettim hemen artık kemersiz oturtmuyorum
Ben hiç bilmiyorum bu egitim mevzularınıBen bir aydir uyku gerilemesi yasiyorum saniyordum, iki gundur cehennemi yasiyoruz, o bir aydir yasadigimiz seyi mumla ariyorum su an. Oncelikle destekli uyuyordu, memede emzriridim sallanan koltukta, sonra yatirirdim sorunu olmazsa 3-4 saat uyurdu. Gecen gece yataga yatiramadim bile avaz avaz. Dun de guzelce yatirdim( 10.30 da uyudu) 40 dakika sonda uyandi. Tekrar emzirdim ettim yatirdim, bu sefer 10 dakika sonra. Bir noktadan sonra severler diyip iki gecedir yataga aliyorum. Esim salona gidiyor , ben surekli tetikte uyuyoruz bir sekilde ama insanliktan ciktim. Aglatarak mi uyku egitimi versek diyorum su an. Uc gune sekil aliyor diyorlar. Diger nazik yontemler 3-4 hafta suruyormys ama ben zaten uykusuzm gunlerdir, dayanabilir miyim bilmiyorum
Herkesin icindeki tek soru snnxndndKızlar bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz yaa hangi saatlerde ve neye göre yani
Benimkinin kakasi dogdugundan beri kokuyor ve baya hemdeKızlar bebeğimin gazı ve kakası çok kokuyor doktora sormayı unuttum sizin nasıl
Benimkininde vallaBenimkinin kakasi dogdugundan beri kokuyor ve baya hemdenormal bise degilmiki
Önünde saygıyla eğiliyorum cnm
Ne zaman başlarsak başlayalım işe dönmemiz bizim içinde bebeklerimiz içinde çok zor olacak maalesef. Ama onların geleceği için ve kendi ruh sağlığımız için çalışmamız gerekiyor. Benimde 4 temmuzda bitecek iznim 2 ay uzatmak için konusacağım ama bakalım olmazsa döneceğim mecbur.Kızlar benım bebıtonun iştahı kesıldı yemıyor ya nıye boyle oldukıoluyormu bazen boyle seyler,bugun moralım sıfır ısnımı uzatamıyorum iş yerıyle gorustum uzatırsan donuste yerını bulamayabılırsın tarzında konustular.canım cok sıkıldı gıdıyımde barı ısımın basına oturayım.kadro bir kişi benım oturdugum bolumde ben gıdınce bırı benım yerıme ındı sımdı onun kadrosu dolmus ıkınızden bırını tayın edebılırız dedıler.bebegımı tam 4 aylık oldugu gun yalnız bırakmak aorundayım ıcımde fırtınalar koptu cok uzulmurmukı,ben cunku 24 saatımı ona verıyordum
Kızlar ben kızıma instagramda baldan anne var onun postlarınımokuyarak kendime ve kızıma uygun yöntemle vermiştim bir de YouTube da pınar sbirsky var onun videolarını izleyerek yaptım çok fayda gördüm ya gerçekten hala kızım uykusu gelince ruhlum geldi der gider yatar . 5nyaşınds şuan. Desteği bırakınca uykusu uzamıştı yoksa sallanarak uyuyunca en fazla 40 dakika uyurdu ama kendi kendine uyumaya alışınca uzun uyuyordu gecenuykularımız harikaydı. Mutlaka sabah 6-7 gibi uyandırırdım genelde zaten kendisi uyanırdı uyku eğitimde en önemlisi sabah erken uyandırmak gün içinde saatlere uymak ve akşam en geç 8 de uyumuş olması lazım . Bunlar hatırladıklarım ama zamanı gelince yine araştıracağım bende unuttuğum şeyler vardır mutlaka bu oğlumda 4-5 aylık olsun yapacağım inşallah başarılı olurum yormaz beni. Valla kızım okadar uyumuyordu ağlıyordu kısa uyuyordu ki uyku eğitimindeki ağlaması hiç gözüme gelmemişti ve üç güne alışmıştı gerçekten önceki ağlamasından iyiydi üç gün ağladı sustu yani ki o uyumadığı zamanki kadar ds kötü ağlamalar değildi alıp sakinleştiriyordum koyuyordum öyle öyle hemen alışmıştıKızlar bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz yaa hangi saatlerde ve neye göre yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?