2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay sormayın aynısı snbxjdndj çok nazik kızımız bak diye seviyodum bir geğirmeler bir pirtlar ve pırt dediğin gibi nazik bir pırt değil zaten ağzından yaptığı ile oda yankılanıyor
Ahahha ben her seferinde o ne Güneş kahvedeki dayılar gibi geğiriyosun diyorum ahahah

Cumayı bırlestırcektım onada olmaz dedıler tek portfoy olacagım ıcın.valorlu hedeflerı tutmazmıs.yaa işte napalım cocuklarımıza daha guzel bır gelecek verebılmek ıcın onlaedan ayrı kalıyoruz acı bır durum…ben cok uzuldum acıkcası tamam annem bakıcak ama herseyını kacırdıktan sonra bi anlamı olmuyor işte..

Onlarda abartmış ya cumayı birleştirsen ne olacak sanki. Batarlar aman aman
Çok haklısın çoğu şeyi kaçıracağız çok üzücü ama herşey onlar için.. bir şeyden mahrum kalmasınlar diye

Ben bu fotoyu şimdi doktorumuza attım. Normal dedi kalın olunca sıkıntıymış. Ay niye ememiyor bu çocuk ya beceriksizlik galiba artık kabullenmem lazım
Değil bence bebeklerin yapısı böyle. Benim ki eskiye döndü yine uyutup emziriyorum. Bu ayın sonunda sağarak vermeyi düşünüyorum da hangisi daha yorucu olur bilemiyorum. Sağıp vermek mi yorucu uyutup emzirmek mi

Valla ben sağmaktan nefret ediyorum mecbur sağıyorum. Sen nasıl rahat edersen. Ben önce emziriyorum, sonra mamasını içirip gazını çıkarıyorum evde bakacak biri varsa arkasından süt sağıyorum. Memeden birşey çektiği yok ama emmesini istiyorum işte

O tek yatırma destek olmama kısmını nasıl başardın , bide hiç seninle yatmadı ondan sonra

Süt varken reddetmesi de çok üzücü gerçekten. Ama benim çevremde arkadaslarım hep yasamıslar 2. Ve 4. Aylarda sonra aşmışlar. Umarım seninkide tamamen aşar
Evet ve sağmaya başlarsam bence mama vermem gerekecek çünkü sağım yaptığımda onu doyuracak kadar süt çıkmıyor. Emme ve sağım eşit değil

fnd_50 misophonia_ lulukimki Nilikom34 bacikolarim napiyorsunuz iyisinizdir inşallah arada uğrayın bir ses edin merak ediyorum inşallah iyisinizdir bebişlere birlikte
İyi olmaya çalışıyoruz canım ben panikatak falan uğraşıyorum işte . Adet gördünüz mü kızlar ya başladı mı döngünüz bende bu akşam kahve rengi bişey vardı sümük gibi tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…