- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.941
Ahahha ben her seferinde o ne Güneş kahvedeki dayılar gibi geğiriyosun diyorum ahahahAy sormayın aynısı snbxjdndj çok nazik kızımız bak diye seviyodum bir geğirmeler bir pirtlar ve pırt dediğin gibi nazik bir pırt değil zaten ağzından yaptığı ile oda yankılanıyor
Bilmiyorum ki ay sonu doktor kontrolümüz var sorucambende sık sık bebeğimin düzgün emmediğinden bahsediyorum. Hatta sol memem durmadan süt incisi mi artık neyse ondan oluyır 3-4 günde bir. Acıdan kıvranıyorum. Sen söyleyince bende baktım, olması gereken nasıl acaba?
Ben bu fotoyu şimdi doktorumuza attım. Normal dedi kalın olunca sıkıntıymış. Ay niye ememiyor bu çocuk ya beceriksizlik galiba artık kabullenmem lazımBilmiyorum ki ay sonu doktor kontrolümüz var sorucam
Cumayı bırlestırcektım onada olmaz dedıler tek portfoy olacagım ıcın.valorlu hedeflerı tutmazmıs.yaa işte napalım cocuklarımıza daha guzel bır gelecek verebılmek ıcın onlaedan ayrı kalıyoruz acı bır durum…ben cok uzuldum acıkcası tamam annem bakıcak ama herseyını kacırdıktan sonra bi anlamı olmuyor işte..Ya mamayı değiştirmrye cesaret edemiyorum. Mama yüzünden poposu pişik olan, yanan bebekler vardı. Çok şükür öyle bir şey yaşamadım
Evet ya bir de benim ki kız cart curtt gidiyor diyorum hiç yakışıyor muaşırı gazlı ya uyuyor uyanıyor 20 kere pırtlatıyor pırt dediğime de bakma baya büyük insan gibi gaz çıkarıyor. Küçücük karnına o kadar gaz nasıl sığıyor anlamıyorum.
Bende 6 yıl bankada çalıştım. O konuda banka gerçekten çok zor. Evet uğrasan uğrasıyor ama sonra senin huzurun olmaz çalışırken. Dediğin gibi vardır bir hayır. Süt iznini nasıl kullacaksın?
Onlarda abartmış ya cumayı birleştirsen ne olacak sanki. Batarlar aman amanCumayı bırlestırcektım onada olmaz dedıler tek portfoy olacagım ıcın.valorlu hedeflerı tutmazmıs.yaa işte napalım cocuklarımıza daha guzel bır gelecek verebılmek ıcın onlaedan ayrı kalıyoruz acı bır durum…ben cok uzuldum acıkcası tamam annem bakıcak ama herseyını kacırdıktan sonra bi anlamı olmuyor işte..
Değil bence bebeklerin yapısı böyle. Benim ki eskiye döndü yine uyutup emziriyorum. Bu ayın sonunda sağarak vermeyi düşünüyorum da hangisi daha yorucu olur bilemiyorum. Sağıp vermek mi yorucu uyutup emzirmek miBen bu fotoyu şimdi doktorumuza attım. Normal dedi kalın olunca sıkıntıymış. Ay niye ememiyor bu çocuk ya beceriksizlik galiba artık kabullenmem lazım
Valla ben sağmaktan nefret ediyorum mecbur sağıyorum. Sen nasıl rahat edersen. Ben önce emziriyorum, sonra mamasını içirip gazını çıkarıyorum evde bakacak biri varsa arkasından süt sağıyorum. Memeden birşey çektiği yok ama emmesini istiyorum işteDeğil bence bebeklerin yapısı böyle. Benim ki eskiye döndü yine uyutup emziriyorum. Bu ayın sonunda sağarak vermeyi düşünüyorum da hangisi daha yorucu olur bilemiyorum. Sağıp vermek mi yorucu uyutup emzirmek mi
Biberona rağmen emiyor muValla ben sağmaktan nefret ediyorum mecbur sağıyorum. Sen nasıl rahat edersen. Ben önce emziriyorum, sonra mamasını içirip gazını çıkarıyorum evde bakacak biri varsa arkasından süt sağıyorum. Memeden birşey çektiği yok ama emmesini istiyorum işte
Evet çok şükür bir ara bırakmıştı memeyi sonra aldı tekrarBiberona rağmen emiyor mu
Benim ki unutamadı heralde ara ara aklına gelip emmeyi reddediyorEvet çok şükür bir ara bırakmıştı memeyi sonra aldı tekrar
Süt varken reddetmesi de çok üzücü gerçekten. Ama benim çevremde arkadaslarım hep yasamıslar 2. Ve 4. Aylarda sonra aşmışlar. Umarım seninkide tamamen aşarBenim ki unutamadı heralde ara ara aklına gelip emmeyi reddediyor
O tek yatırma destek olmama kısmını nasıl başardın , bide hiç seninle yatmadı ondan sonraKızlar ben kızıma instagramda baldan anne var onun postlarınımokuyarak kendime ve kızıma uygun yöntemle vermiştim bir de YouTube da pınar sbirsky var onun videolarını izleyerek yaptım çok fayda gördüm ya gerçekten hala kızım uykusu gelince ruhlum geldi der gider yatar . 5nyaşınds şuan. Desteği bırakınca uykusu uzamıştı yoksa sallanarak uyuyunca en fazla 40 dakika uyurdu ama kendi kendine uyumaya alışınca uzun uyuyordu gecenuykularımız harikaydı. Mutlaka sabah 6-7 gibi uyandırırdım genelde zaten kendisi uyanırdı uyku eğitimde en önemlisi sabah erken uyandırmak gün içinde saatlere uymak ve akşam en geç 8 de uyumuş olması lazım . Bunlar hatırladıklarım ama zamanı gelince yine araştıracağım bende unuttuğum şeyler vardır mutlaka bu oğlumda 4-5 aylık olsun yapacağım inşallah başarılı olurum yormaz beni. Valla kızım okadar uyumuyordu ağlıyordu kısa uyuyordu ki uyku eğitimindeki ağlaması hiç gözüme gelmemişti ve üç güne alışmıştı gerçekten önceki ağlamasından iyiydi üç gün ağladı sustu yani ki o uyumadığı zamanki kadar ds kötü ağlamalar değildi alıp sakinleştiriyordum koyuyordum öyle öyle hemen alışmıştı
Vakit harcamak istemiyorum aslında bazı faydalı sayfalar var onun için d ezamanımı öldürmeyeyim diyorumAçalım sana bir tene
Valla ben önceden instada çok zaman harcıyordum artık kk zirvede sjbdbxndndmVakit harcamak istemiyorum aslında bazı faydalı sayfalar var onun için d ezamanımı öldürmeyeyim diyorum
Aç aç orda da güzel şeyler oluyorVakit harcamak istemiyorum aslında bazı faydalı sayfalar var onun için d ezamanımı öldürmeyeyim diyorum
Elimden gelse tuşluya geçicem watsap işi bozuyorAç aç orda da güzel şeyler oluyor
Evet ve sağmaya başlarsam bence mama vermem gerekecek çünkü sağım yaptığımda onu doyuracak kadar süt çıkmıyor. Emme ve sağım eşit değilSüt varken reddetmesi de çok üzücü gerçekten. Ama benim çevremde arkadaslarım hep yasamıslar 2. Ve 4. Aylarda sonra aşmışlar. Umarım seninkide tamamen aşar
O zaman ben senin yerinde olsam uyutup emzirmeye çalışırdım canım.Evet ve sağmaya başlarsam bence mama vermem gerekecek çünkü sağım yaptığımda onu doyuracak kadar süt çıkmıyor. Emme ve sağım eşit değil
İyi olmaya çalışıyoruz canım ben panikatak falan uğraşıyorum işte . Adet gördünüz mü kızlar ya başladı mı döngünüz bende bu akşam kahve rengi bişey vardı sümük gibi tuhaffnd_50 misophonia_ lulukimki Nilikom34 bacikolarim napiyorsunuz iyisinizdir inşallah arada uğrayın bir ses edin merak ediyorum inşallah iyisinizdir bebişlere birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?