2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Senin şu saydıklarının hepsi var bende asıl korktugum tekrar hamile kalmak kahve lekeyi gördüm ve beynime şimşekler çaktı o kadar korkuyorum eşimde korunmadı hiç umarım bi kaza olmamıştır yoksa direk kalpten giderim

Nilikom34 merhaba. Ben çok sık giremiyorum buraya. Girince tesadüfen de senin mesajını okuyunca özellikle eski mesajlarına baktım. Paylaşmak ister misin bilmiyorum ama hangi şehirde yaşıyorsun? Ben Ankaradayım. Belki bir anne çocuk buluşması ayarlarız katılmak isteyenlerle uygun bir gün ve yerde. Dertleşiriz, yalnız olmadığımızı biliriz.

Bu halini görüyorken korunması şart yani bencillige gerek yok ki canim inşallah regl için olan bir lekedir sıkma tatlı canını eşin de korunmuyorsa kendinden uzak tut madem ben de korkuyorum tekrar hamile kalmaktan da dogurmaktan da sonraki süreçten de... Ekstra dikkat etmek lazım o korunmuyosa sen olmazsa git spiral falan bir şey yaptır sonra geri dönüşü olmuyo normalde bile psikolojisi kaldirmiyo insanın kolay kolay

Yani şu an düşünemiyorum gerçekten sinirden akşam boyu ona bağırdım sus pus oturuyor . Ama bana olan olduktan sonra ne yazar yarına randevu aldım umarım bişey yoktur ..gerçekten çok benciller

Gözlerim doldu yemin ederim. O zamanlar sana sımsıkı sarılmak istemiştim.
Senin güzel enerjin hepimize o kadar çok geçmişti ki, hiç unutmuyorum seni

Çok isterdim ama ben istanbuldayım . Keşke olabilse çocuklarla nefes almaya dışarı bile zor çıkıyorum 2 bebek çok zor kızım 3 yaşında ve kardeşinin gelişiyle mahvetti beni . Baskılamalarına dayanamadım kreşe gönderdim daha beter geri geldi bilmiyorum nasıl olucak …

Yani şu an düşünemiyorum gerçekten sinirden akşam boyu ona bağırdım sus pus oturuyor . Ama bana olan olduktan sonra ne yazar yarına randevu aldım umarım bişey yoktur ..gerçekten çok benciller
Haklısın vallahi ne desek boş bizi bizden başkası pek anlamıyor inşallah yoktur bir şey sen de sıkıntıya girmemiş olursun evet bebiş güzel bir şey ama Allah isteyene versin

Gözlerim doldu yemin ederim. O zamanlar sana sımsıkı sarılmak istemiştim.
Senin güzel enerjin hepimize o kadar çok geçmişti ki, hiç unutmuyorum seni
Aklıma geldikçe aynı hislerle doluyorum teşekkür ederim sizin de enerjiniz bana çok iyi geliyo, burayı ve sizleri bulmasam belki kafayi yerdim diye düşünüyorum keşke aynı sehirlerde olsak hepimiz çıkar çıkar gezerdik

Haklısın vallahi ne desek boş bizi bizden başkası pek anlamıyor inşallah yoktur bir şey sen de sıkıntıya girmemiş olursun evet bebiş güzel bir şey ama Allah isteyene versin
Dışardan olmayanlar iç geçiriyor arkadaşlarım falan . Bazen diyorum keşke içeriyi yaşama şansları olsa gösterilse acaba gerçekten isterler mi o kadar zor ki annelik sağlam lafa beyin gerektiriyor hele sayı arttıkça o kadar farklı ki bilmiyorum anlatamıyorum yaşamayan bilemez herhalde

İlaç kullanmak istemediğini yazmışsın da, lütfen hadsizlik olarak düşünme yazacaklarımı. Bir arkadaş tavsiyesi olarak gör.
Nasıl ki başımız ağrıdığında ağrı kesici alıyorsak, antidepresan da sıkıntılı ruhuna, acıyan kalbine iyi gelecektir. Gerekirse emzirmeyi kesersin, mama ile devam edersin. Niye emzirmedin diye soracak değil ya bebeğin. Sen iyi olacaksın ki çocukların da iyi olacaklar. Bir evde anne iyi hissetmezse o evde çocuklar kendini mutlu ve güvende hissetmezler. Mesela benim d vitaminim çok düşüktür, yükselmez hiç. İyice dibe vurduğunda daha depresif olurum. Ama vitaminimi kullanınca kendimi iyi hissediyorum. Ufacık bir şeyin eksikliği ve normale dönmesi o kadar etkiliyor ki. Antidepresan kullanman gerekiyorsa lütfen ihmal etme. Bedeninin dengeyi bulması gerekiyor kendine iyi gelmen için.

Öyle gerçekten biz de 2,5 yaşında vermiştik daha bezliydi verdiğimizde ne tedirgin olmuştum ne duygusallaşmıştım konuşmasına iyi gelmişti pandemi dönemi vs derken konuşmuyordu içine kapanmıştı o yönden iyi olmuştu açılmıştı ama tabi hastalıklar da başladı bitmek bilmeyen kısır döngüler hala da çok hasta oluyor
Çok iyi olmuş biz de çok şükür daha iyiyiz ayağım bayramdan önce alçıdan çıktı ama daha tam basamıyorum sekerek gidiyorum çok ayakta kaldığımda şişiyor biraz zaten tam iyileşme 3-6 ayı buluyormuş daha iyiyim çok şükür Allah kimsenin başına vermesin bebeyle çok zormuş ama çok şükür bu süreçte Allah yardım etti de bebem hiç üzmedi beni anladımı halimi naptı kuzucuk bana ayak uydurdu
İnşallah canım bakalım nerde çalışıyorsun süt izni vs kullanabiliyor musun onu sona ekleyip nir saat erken çıksan falan izin veriyorlar mı

Ahhh keşke
Ankaraya yolun düşerse haber ver, misafir etmek isterim. Bursaya ablama gelirsem sana haber vereceğim muhakkak

Ahhh keşke
Ankaraya yolun düşerse haber ver, misafir etmek isterim. Bursaya ablama gelirsem sana haber vereceğim muhakkak
Hiç hayır demem, gelirsen mutlaka yaz musaitligine göre bir kahve bile içsek Allah bereket versin gelirsem haber veririm mutlaka ankara = sen artık

Taşdelen tarafında çalışıyorum. Erken çıkmak işimi görmez çünkü servisle gidip gelmem lazım. Ama süt iznini haftada 1 gitmeyerek de kullabiliyormuşsun sanırım. O şekilde kullanmayı teklif edeceğim.

Evet söylediklerinde çok çok haklısın ama antidepresan ve vitamin çok farklı ilaçlar .. emzirme ve mama destekli gitmek istedim bebeğim red etti mamayı asla içmedi bu durumda ilaç kullanıp bebeği emzirememe durumum var . Bi şekilde o duyguyla başa çıkabilirim ama bebeği aç nasıl bırakayım .. o ilaçlar bağımlılık yapan ilaçlar ve ben onlara bağımlı yaşamak istemiyorum .. Velevki panikatsk bi hastalık değilmiş duygu durum bozukluğu .. istenmeyen hamilelik kötü doktor deneyimleri yeni bebekli hayata alışma bunların yanında ev rutinini devam ettirmeye çalışma bunları hepimiz eminim yapıyoruz ama bana ağır geldi ve vücudum dayanamadı artık hepsi bu .. zamana bıraktım tek çare olarak

Eşinin ve çevrenin desteğiyle, kötü anıları unutup durumu kabullenerek ve güzel anılar biriktirerek atlatacaksın bu süreci eminim ki bizlerle de konusmaya calıs bence. Mesela burası olmasa muhtemelen bende lohusa depresyonuna girerdim. Belki bencilce ama yaşadığım zorlukları başkalarının da yaşıyor olması beni yalnız hissettirmedi bu süreçte. Bizde senin yanındayız

Seni inan ki anlıyorum. Lohusalıkta değil ama hayatımın kötü bir döneminde ben de antidepresan kullandım. Bağımlılık yapmadı çok şükür. Dozunu ayarlamak önemli. Bebeğin mama almadıysa diyecek bir sözüm yok tabi. Sen annesi olarak en doğru olanı bilirsin.
Kolay şeyler yaşamıyoruz, ağır gelmesi de çok ama çok normal. Hamilelik, doğum ve sonrası gerçekten kolay şeyler değil. İlk 2 ay benim için de o kadar zor geçti ki. Allah yardımcın olsun. İnşallah kendini çok iyi hissedeceğin günler yakındır

İnstamomlara bakınca kendimizi kötü hissediyoruz ama burası gerçek dünya

Sana faydası olmuş ne kadar güzel .. normal bir süreç te kullansaydım belki bende düşünmeden kullanırdım ama işin ucunda bebek olunca çok tedirgin oluyorum .. anne olmak kadın olmak çok zor hep bedenimizle sınanıyoruz gerçekten bunu yükü çok zor . Herşeye rağmen güzel günleri umud ederek yaşıyorum eski halime geri dönme u umuduyla Her sabah gözlerimş açıyorum o gün bi zaman gelecek eminim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…