2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
O tek yatırma destek olmama kısmını nasıl başardın , bide hiç seninle yatmadı ondan sonra
Zaten baştan beri yanımda yatırmamıştım aynı odadaydık ama yatağı ayrıydı yani . Yatağına koyuyordum emziğini verip tabiki ağlıyordu alıp sakinleştirip bidaha yatağına bırakıyordum şşşşş diyordum kulağına sırtına da pat pat vuruyordum defalarca yapıyordum sonunda uyuyordu öyle alışmıştı işte

Ay ben bayılmışım ya sjxnhdxbbsbd

Sus kız ne anonimi canlı canlı doğurdun burda biz seni nasıl anonim sayalım
Pauahsihxjshcid yalnız beni burda ve diğer chatlerde herkes doğumdan tanıyor unutun onları ben unuttum şaka gibi nasıl o kadar enerjik ve pozitif kalabildigime şaşırıyorum hala kafayi yemem lazımdı

O büzmeler bizim kızdada başlamış bide bakıp bakıp kıkırdamalar
Oyyyy dün doğurduk bugün gülüşüyorlar kız minnoşlarimiz büyüdü
Benim de bazen kocamım dedikodusunu yapasım geliyor. Yoksa boğazına yapışacam adamın Çok gözüme batıyor
Aynen öyle valla en iyisi bile fire veriyor napacam içime atıp dert mi edineyim kendime, gelip fıtı fıtı burda sizle çekiliştiricem ki kendime geleyim
Ben tüpleri bağlattım ama hâlâ korkuyorum
Vay halimize jsbxbdbxjjjd
Ben de onemsemiyorum valla oturup kahvemi iciyorum, yemek yiyorum vakit geçiriyorum burda kendim iyiysem biraz biraz yapıyorum evi de o kadar hiç uğraşamam valla zaten yaosan da yine ayni terane
Suan bile yaptigimizin binde birini yapınca sürekli ağızlarında geziyor, öyle olsaydı oankart asar öyle gezerlerdi herhalde dndnndndbd ağızlarından düşmezdi gidip gelip başımıza kakadlardi eminim....
İyi bari en azından sana kulak vermiş biraz . İğrenç falan değilsin sus her bünyenin böyle şeyleri atlatma tarzi iyileşme tarzi farklı seninki de böyleymiş
Öğür öğür bide fışkırmalı direk o değil sonrasında ben bunu şimdi boşa mı emzirdim düşüncesi falan oluyor ahahah bekle bi daha süt birikecek
Ay dün böyleydi yemin ediyorum kus kus bitmedi hayır içinde kaldı mı acaba süt az bir şey
Asla bunalmiyorum hiç sorun değil aramıza girmiş dağlar denizler he
Canım arabayi eve alıp evde yavaştan alistirabilirsin belki inşallah sever senin kuş da dışarıyı kucağına alıp sokağa çıkart biraz istersen öyle öyle alışır belki dışarıya da ürkek yüreğini yerim o kuşun
Şu kadın da benim psikolojimi bozuyor
Nasıl bu kadar sütleri oluyor ya

Hormon mu basiyolar yapiyolar ya sjnxjdd şey gibi hissettim gavur inekleri getiriyorlar da bizimkilerden daha canlı oluyor ya hayvanlar snbdjsbdjendjdbhd aha o inekler bu hanım abla ile biz işte yogurt ile ayrsn yapıp içerik olsun diye paylaşmıştır belki

Ay ben dün ilk defa saçımı kuru kuru taradım (kıvırcık olduğum için islak tariyorum hep) arka taraf birbirine girmişti. Baya da saç geldi elime saçımın yarisi gitmistir herhalde.... O saatten beri kafam ağrıyor sjbsjsbhd hani çok sıkı bağlarsin sonda birden açınca dipleri acır ya aynısı.... Dünden beri sciyo ne yapim buna geçsin ya

Biraz açık kalsın saç diplerine masaj yap geçer

Konuyla alakasi yok ama ruyamda seni gördum büş cok guzel bir abiye giymiştin birde makyaj ahhaha ne alakaysa

Ay inşallah olur canım biraz da olsa işin kolaylaşır
Oy yerim o dudakları benimki de öyle ağladığında içim gidiyor

Ya guya büsraymiş işte. Genç çıtı pıtı bir kızdı kızın yanina gidiyordum aaa büşra senmisin diyordum assolist gibiydi valla
Geçen bende grubu gördüm hepimiz toplnıp tanışıyorduk bir odadanın içindeydikbüşra senden mi etkilendiö bilmiyorum ama bugün bile rğyamda hangi kadını görsem adım büşra diyor benim rüyalara da pek itibar edilmez abuk sabuk olur

BElirtileri neler cnm
Şuanda uykuya direnç ve mızmızlık. Ben erken olmasına rağmen, doğduğundan beri uyku eğitimi sıcak yöntemi uyguluyorum. Normalde sevip sarılıp uykuya geçiş anında yatağına koyar, emziği verip çıkarım odadan, kameradan bakarım uyumazsa destek olurum. Şimdi ne mümkün, çığlık atmayı da öğrenmiş dün gece 2 saat kucağımda pışpışladım. Meme istiyor, veriyorum, iki emiyor çekiyor ağzını ve yine ağlama.. Aç da değil eminim, mama da alıyor çünkü. Öyle böyle geçecek işte

Kız 3 günün sütünü toplamış kadın bizimki de bir sürahi olmasa da 3 gün bunun yarısı olur herhalde

Ben depresyon bahanesiyle direk küt kestim bacım

Sanki Travma geçirdik hep birlikte doğurmadık lohusalık denen şey bence 2 yıl olsun süresi 40 gün bana az geldi
Lohusalığım biterken ablam gelmişti bana, onu geri yolcu ederken kapıda durdu gözlerimin içine baktı, "lohusalık 40 gün değil miydi neden hala böyle kötü hissediyorum diye düşünme sakın. Sen hala lohusasın hissettiğin her şey hala çok normal bunu unutma" dedi. Ay içimi döküp bi ağlamak geldi bana o an

Insallah kisa sürer hepimizin atağı

Ya bir arkadaşıma doktoru demişki B*ra iç bak ertesi gün sütün nasıl şakır şakır gelecek kız denedi gerçekten öyle oldu diyor ama ben cesaret edemedim valla. Ama bence yabancılar bu yüzden böyle olabilir

Yaaa bide o duygu yanlız hissetmek ve birisi sana dair olumlu bişey söyleyince ağlamak isteme anlaşıldıgını duyunca duyulanma durumları ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…