- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.041
Zaten baştan beri yanımda yatırmamıştım aynı odadaydık ama yatağı ayrıydı yani . Yatağına koyuyordum emziğini verip tabiki ağlıyordu alıp sakinleştirip bidaha yatağına bırakıyordum şşşşş diyordum kulağına sırtına da pat pat vuruyordum defalarca yapıyordum sonunda uyuyordu öyle alışmıştı işteO tek yatırma destek olmama kısmını nasıl başardın , bide hiç seninle yatmadı ondan sonra
Pauahsihxjshcid yalnız beni burda ve diğer chatlerde herkes doğumdan tanıyor unutun onları ben unuttum şaka gibi nasıl o kadar enerjik ve pozitif kalabildigime şaşırıyorum hala kafayi yemem lazımdıSus kız ne anonimi canlı canlı doğurdun burda biz seni nasıl anonim sayalım
Oyyyy dün doğurduk bugün gülüşüyorlar kız minnoşlarimiz büyüdüO büzmeler bizim kızdada başlamış bide bakıp bakıp kıkırdamalar
Aynen öyle valla en iyisi bile fire veriyor napacam içime atıp dert mi edineyim kendime, gelip fıtı fıtı burda sizle çekiliştiricem ki kendime geleyimBenim de bazen kocamım dedikodusunu yapasım geliyor. Yoksa boğazına yapışacam adamınÇok gözüme batıyor
Vay halimize jsbxbdbxjjjdBen tüpleri bağlattım ama hâlâ korkuyorum
Ben de onemsemiyorum valla oturup kahvemi iciyorum, yemek yiyorum vakit geçiriyorum burda kendim iyiysem biraz biraz yapıyorum evi de o kadarKız zamanında içimizi dökseydik bari buraya iki delirmiş gibi en azından destek olurduk birbirimizeben hala aynıyım beni de sağolsun izzet güllü nün panikatak destek videoları kendime getirdi . Şu an ben evle alakalı hiçbirşeyi önemsemiyorum yaptıkta madalya mı taktılar boşverrrr yapmıyorum ayağımın ucuyla itip gidip kahvemi içiyorum valla Buda benim kendime terapi yöntemim şu an kendinden başka kimseye değer verme me dönemi yoksa sıyırıcaz bacım sağsalim şu bi kaç seneyi atlatalım bence
Suan bile yaptigimizin binde birini yapınca sürekli ağızlarında geziyor, öyle olsaydı oankart asar öyle gezerlerdi herhalde dndnndndbd ağızlarından düşmezdi gidip gelip başımıza kakadlardi eminim....Her halimiz güzel valla hiç dert etme bizim başardıklarımızı kocalar başarsa ne hale gelirlerdi acabakilo verilir alınır onları unut bakımsızlıkta yüzümüzü elimizi yıkıyorsak on numara bence fazlası na gerek yok şu evrede
İyi bari en azından sana kulak vermiş birazBen öyle yapınca aradığımı bulamıyom bacım ya üstünden üstünden düzlüyorum sadece bende bu yöntemi buldum bakherşeyi heryere sokuşturup sankim çok temizmişim gibi oturup leyla ile mecnunu izliyorum ha bak buda bana iyi geldi komedi dizisi izleyeyim dedim sinir küpü gibi dolabırken biraz rahatlattı bide aşırı sinirlenip çıldırma isteği gelince bu ne sendromu bilemiyorum hemen herşey çok güzel diyip yalandan gülüyorum ve gerçekten unutuyorum sonra
Eşim beni hayata bağladı ona çok eziyet ettim o gün bana sen elden gidersen çocuklarımla ben perişan oluruz lütfen dğzelmeye çalış dedi onun çabalarını görmezden gelemedim başka biri olsa şiddet bile uygulayabilirdi çünkü ben ona vuruyordum da kız ben ne iğrenç biriymişim böyle
Ay dün böyleydi yemin ediyorum kus kus bitmedi hayır içinde kaldı mı acaba süt az bir şeyÖğür öğür bide fışkırmalı direko değil sonrasında ben bunu şimdi boşa mı emzirdim düşüncesi falan oluyor ahahah bekle bi daha süt birikecek
Asla bunalmiyorum hiç sorun değilYa gerçekten bana da çok iyi geldi burası bazen bunaltıyor olabilirim sizleri kusura bakmayınama normalde değilim zaten biliyorum hepinize çok teşekkğr ederim
@misophonia_warcrew ve diğerleri tabiki gerçekten görüşsek harika olurdu bence çok iyi anlaşırdık dışarda da ama bende oralara uzağım biraz güneydoğu tarafındayız genellikle memleketimiz ama otaraflara işi düşen gelen olursa muhakkak bende beklerim tanışmak isterim, @Quinnn eğer butarafa yolun düşerse bende seni beklerim biraz meşakkatli yollar ama olsun
Canım arabayi eve alıp evde yavaştan alistirabilirsin belkiayy kızlaarrr bugün öyle şeyler oldu ki, çıkalım kızımla dolaşalım biraz dedim bebek arabasıyla dedim, demez olaydım köşe başına kadar zor gittikilk dışarı çıktığımızda 2.5 aylık falandı, o zaman kv vardı birlikte çıkmıştık ama o zaman da çok ağlamıştı, kucağımda sakinleşip uyumuştu ve arabaya yatırmıştım. Daha sonra kendim tek çıktım o zaman da ilk çok ağlayıp sonra yine uyumuştu ama eve dönerken uyandığında yine çok ağlamıştı. Ama bugüüünnn tam bir kabustu, arabaya yatırdığım anda kollarını bacaklarını açtı, arabanın duvarına dayadı, binanın içi dışarı çıkana kadar karanlık oluyor biraz, ondan da korktu, nasıl ağlıyor feryat figan, şunca zaman böylesi ağladığına hiç şahit olmadım, geri döndük eve gitmedim, hiçbir şey ondan daha değerli değil.. eve gelince de hemen sakinleşmedi, içini çeke çeke helak oldu, uyumadı, uykuya dalmak istemedi.. zaten bugün bir tuhaftı, dışarı çıkmadan önce de uykusundan ağlayarak uyandı zor sakinleştirmiştim, dışarı da çıkınca üstüne tüy dikti az önce uyandı karnını doyurdum yatırdım ama ağlarsa diye bekliyorum travma oluşmasını istemiyorum, nasıl alışacak bebek arabasına ya da alışacak mı onu da bilmiyorum ayın 30’una Ankara biletim var ama dehşet korkuyorum şimdi, havaalanına bir saat otobüs, uçak 1.5 saat ne yapacağım bilmiyorum böyle ağlarsa.. benim de o böyle huzursuz oldukça içim yanıyor
Hormon mu basiyolar yapiyolar ya sjnxjdd şey gibi hissettim gavur inekleri getiriyorlar da bizimkilerden daha canlı oluyor ya hayvanlar snbdjsbdjendjdbhd aha o inekler bu hanım abla ile biz işteŞu kadın da benim psikolojimi bozuyor
Nasıl bu kadar sütleri oluyor ya
Biraz açık kalsın saç diplerine masaj yap geçerAy ben dün ilk defa saçımı kuru kuru taradım (kıvırcık olduğum için islak tariyorum hep) arka taraf birbirine girmişti. Baya da saç geldi elime saçımın yarisi gitmistir herhalde.... O saatten beri kafam ağrıyor sjbsjsbhd hani çok sıkı bağlarsin sonda birden açınca dipleri acır ya aynısı.... Dünden beri sciyo ne yapim buna geçsin ya
Konuyla alakasi yok ama ruyamda seni gördum büşAy ben dün ilk defa saçımı kuru kuru taradım (kıvırcık olduğum için islak tariyorum hep) arka taraf birbirine girmişti. Baya da saç geldi elime saçımın yarisi gitmistir herhalde.... O saatten beri kafam ağrıyor sjbsjsbhd hani çok sıkı bağlarsin sonda birden açınca dipleri acır ya aynısı.... Dünden beri sciyo ne yapim buna geçsin ya
Nasıl gördün kız fotoğrafı yok kiKonuyla alakasi yok ama ruyamda seni gördum büşcok guzel bir abiye giymiştin birde makyaj ahhaha ne alakaysa
Ya guya büsraymiş işte. Genç çıtı pıtı bir kızdıNasıl gördün kız fotoğrafı yok ki
Ay inşallah olur canım biraz da olsa işin kolaylaşırTaşdelen tarafında çalışıyorum. Erken çıkmak işimi görmez çünkü servisle gidip gelmem lazım. Ama süt iznini haftada 1 gitmeyerek de kullabiliyormuşsun sanırım. O şekilde kullanmayı teklif edeceğim.
Oy yerim o dudakları benimki de öyle ağladığında içim gidiyorBugün eşim bu saate kadar yoktu evde
Bende ikindin gibi çocukları dışarı çıkarayım dedim üç saat kadar koşuşturduk
En son eve bir türlü geçemedim oğlum hiç durmadan sağa sola koşuyırdu bebeği komşum aldı kucağına sen onu tut dedi
Bebeği avlularına götürdüler bir baktım benimki dudak büzüştürüyor hemen geri getirdiler annecim dedim gözlerine baktım bana da büzüştürdü galiba bana küstü başkasına verdim diye 3 aylık daha ama beni hemen tanımış ne kadarrr güzel bir his bu yaaaergenliğe geldiklerindede suratımızı görmek istemicekler tabi
BElirtileri neler cnmGünoo 4. ataktan selamlar, bize girmiş bulunmakta kendileri.
Geçen bende grubu gördüm hepimiz toplnıp tanışıyorduk bir odadanın içindeydikYa guya büsraymiş işte. Genç çıtı pıtı bir kızdıkızın yanina gidiyordum aaa büşra senmisin diyordum assolist gibiydi valla
Şuanda uykuya direnç ve mızmızlık. Ben erken olmasına rağmen, doğduğundan beri uyku eğitimi sıcak yöntemi uyguluyorum. Normalde sevip sarılıp uykuya geçiş anında yatağına koyar, emziği verip çıkarım odadan, kameradan bakarım uyumazsa destek olurum. Şimdi ne mümkün, çığlık atmayı da öğrenmişBElirtileri neler cnm
Kız 3 günün sütünü toplamış kadın bizimki de bir sürahi olmasa da 3 gün bunun yarısı olur herhaldeAy ben bayılmışım ya sjxnhdxbbsbd
Pauahsihxjshcid yalnız beni burda ve diğer chatlerde herkes doğumdan tanıyor unutun onları ben unuttum şaka gibi nasıl o kadar enerjik ve pozitif kalabildigime şaşırıyorum hala kafayi yemem lazımdı
Oyyyy dün doğurduk bugün gülüşüyorlar kız minnoşlarimiz büyüdü
Aynen öyle valla en iyisi bile fire veriyor napacam içime atıp dert mi edineyim kendime, gelip fıtı fıtı burda sizle çekiliştiricem ki kendime geleyim
Vay halimize jsbxbdbxjjjd
Ben de onemsemiyorum valla oturup kahvemi iciyorum, yemek yiyorum vakit geçiriyorum burda kendim iyiysem biraz biraz yapıyorum evi de o kadarhiç uğraşamam valla zaten yaosan da yine ayni terane
Suan bile yaptigimizin binde birini yapınca sürekli ağızlarında geziyor, öyle olsaydı oankart asar öyle gezerlerdi herhalde dndnndndbd ağızlarından düşmezdi gidip gelip başımıza kakadlardi eminim....
İyi bari en azından sana kulak vermiş biraz. İğrenç falan değilsin sus her bünyenin böyle şeyleri atlatma tarzi iyileşme tarzi farklı seninki de böyleymiş
Ay dün böyleydi yemin ediyorum kus kus bitmedi hayır içinde kaldı mı acaba süt az bir şey
Asla bunalmiyorum hiç sorun değilaramıza girmiş dağlar denizler he
Canım arabayi eve alıp evde yavaştan alistirabilirsin belkiinşallah sever senin kuş da dışarıyı kucağına alıp sokağa çıkart biraz istersen öyle öyle alışır belki dışarıya da ürkek yüreğini yerim o kuşun
Hormon mu basiyolar yapiyolar ya sjnxjdd şey gibi hissettim gavur inekleri getiriyorlar da bizimkilerden daha canlı oluyor ya hayvanlar snbdjsbdjendjdbhd aha o inekler bu hanım abla ile biz işteyogurt ile ayrsn yapıp içerik olsun diye paylaşmıştır belki
Ben depresyon bahanesiyle direk küt kestim bacımAy ben dün ilk defa saçımı kuru kuru taradım (kıvırcık olduğum için islak tariyorum hep) arka taraf birbirine girmişti. Baya da saç geldi elime saçımın yarisi gitmistir herhalde.... O saatten beri kafam ağrıyor sjbsjsbhd hani çok sıkı bağlarsin sonda birden açınca dipleri acır ya aynısı.... Dünden beri sciyo ne yapim buna geçsin ya
Lohusalığım biterken ablam gelmişti bana, onu geri yolcu ederken kapıda durdu gözlerimin içine baktı, "lohusalık 40 gün değil miydi neden hala böyle kötü hissediyorum diye düşünme sakın. Sen hala lohusasın hissettiğin her şey hala çok normal bunu unutma" dedi. Ay içimi döküp bi ağlamak geldi bana o anSanki Travma geçirdik hep birlikte doğurmadıklohusalık denen şey bence 2 yıl olsun süresi 40 gün bana az geldi
Insallah kisa sürer hepimizin atağıŞuanda uykuya direnç ve mızmızlık. Ben erken olmasına rağmen, doğduğundan beri uyku eğitimi sıcak yöntemi uyguluyorum. Normalde sevip sarılıp uykuya geçiş anında yatağına koyar, emziği verip çıkarım odadan, kameradan bakarım uyumazsa destek olurum. Şimdi ne mümkün, çığlık atmayı da öğrenmişdün gece 2 saat kucağımda pışpışladım. Meme istiyor, veriyorum, iki emiyor çekiyor ağzını ve yine ağlama.. Aç da değil eminim, mama da alıyor çünkü. Öyle böyle geçecek işte
Bende kuafore gdcek firsatim yok diye eşime kestirdim gösterdigim boyun 2 katı kısa kesti sezen aksu modeli yapti yanlışlikla saçımıBen depresyon bahanesiyle direk küt kestim bacım
Ya bir arkadaşıma doktoru demişki B*ra iç bak ertesi gün sütün nasıl şakır şakır gelecekAy ben bayılmışım ya sjxnhdxbbsbd
Pauahsihxjshcid yalnız beni burda ve diğer chatlerde herkes doğumdan tanıyor unutun onları ben unuttum şaka gibi nasıl o kadar enerjik ve pozitif kalabildigime şaşırıyorum hala kafayi yemem lazımdı
Oyyyy dün doğurduk bugün gülüşüyorlar kız minnoşlarimiz büyüdü
Aynen öyle valla en iyisi bile fire veriyor napacam içime atıp dert mi edineyim kendime, gelip fıtı fıtı burda sizle çekiliştiricem ki kendime geleyim
Vay halimize jsbxbdbxjjjd
Ben de onemsemiyorum valla oturup kahvemi iciyorum, yemek yiyorum vakit geçiriyorum burda kendim iyiysem biraz biraz yapıyorum evi de o kadarhiç uğraşamam valla zaten yaosan da yine ayni terane
Suan bile yaptigimizin binde birini yapınca sürekli ağızlarında geziyor, öyle olsaydı oankart asar öyle gezerlerdi herhalde dndnndndbd ağızlarından düşmezdi gidip gelip başımıza kakadlardi eminim....
İyi bari en azından sana kulak vermiş biraz. İğrenç falan değilsin sus her bünyenin böyle şeyleri atlatma tarzi iyileşme tarzi farklı seninki de böyleymiş
Ay dün böyleydi yemin ediyorum kus kus bitmedi hayır içinde kaldı mı acaba süt az bir şey
Asla bunalmiyorum hiç sorun değilaramıza girmiş dağlar denizler he
Canım arabayi eve alıp evde yavaştan alistirabilirsin belkiinşallah sever senin kuş da dışarıyı kucağına alıp sokağa çıkart biraz istersen öyle öyle alışır belki dışarıya da ürkek yüreğini yerim o kuşun
Hormon mu basiyolar yapiyolar ya sjnxjdd şey gibi hissettim gavur inekleri getiriyorlar da bizimkilerden daha canlı oluyor ya hayvanlar snbdjsbdjendjdbhd aha o inekler bu hanım abla ile biz işteyogurt ile ayrsn yapıp içerik olsun diye paylaşmıştır belki
Benimkide aynı şu an eşim kesti benimkini deBende kuafore gdcek firsatim yok diye eşime kestirdim gösterdigim boyun 2 katı kısa kesti sezen aksu modeli yapti yanlışlikla saçımı
Yaaa bide o duyguLohusalığım biterken ablam gelmişti bana, onu geri yolcu ederken kapıda durdu gözlerimin içine baktı, "lohusalık 40 gün değil miydi neden hala böyle kötü hissediyorum diye düşünme sakın. Sen hala lohusasın hissettiğin her şey hala çok normal bunu unutma" dedi. Ay içimi döküp bi ağlamak geldi bana o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?