- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.081
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, ben çok güzel doğurdum, 5 cm açıklıkla hittim, 2 saat sancı çektim.. suni sancıyı çok az verdiler kendi sancılarım güzel geldi, bana denk gelen ebe muhteşemdi, sen benim dediklerimi yap, bütün zorluğu şimdi çek ben de sana 5 dk’da çocuğunu vereyim kucağına dedi, ne dediyse yaptım, 01.35’te masaya aldılar 01.40’ta Begüm’üm kucağımdaydıİyi yanından bakalım kötü tecrubemden bahsetmedim hepiniz dogurana kadar jsbsbssjsbsjsjdbdj
Olur inşallah hem korkmazKanguru sipariş verdim bakalım bir de onu deniycem
Ne güzel olmuş valla keşke benim de böyle olsaydı dnbxjdndbxAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, ben çok güzel doğurdum, 5 cm açıklıkla hittim, 2 saat sancı çektim.. suni sancıyı çok az verdiler kendi sancılarım güzel geldi, bana denk gelen ebe muhteşemdi, sen benim dediklerimi yap, bütün zorluğu şimdi çek ben de sana 5 dk’da çocuğunu vereyim kucağına dedi, ne dediyse yaptım, 01.35’te masaya aldılar 01.40’ta Begüm’üm kucağımdaydızaten bizim doğum odasına tel mel hiçbir şey almadılar, kendi kendime doğurdum.. bir daha bu kadar şanslı olamayabilirim, Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular versin ama ben zirvede bıraktım
Ağlayan çocuğu susturmak için olsa bile kucağına almaya çalışmak saçmayken benim kızı hafta sonu birileri sevmek için kucağına istedi. Yeğenimin yıl sonu gösterisindeyiz kızım da kucağımda, beraber izliyoruz. Bi kadın veli geldi nolur verin nolur sevelim demeye başladı şok oldum eşi de arkadan getir getir getir diyo deli mi la bunlar dedik eşimleKız ben dün bebeyi çıkardım ya hava alsın diye, öyle ağladı ki gözleri kaşları kıpkırmızı oldu, o sırada yanımdan bebek arabasıyla geçen bir kadın sakinleştireyim diye kucağımdaki çocuğu almaya çalıştı, vermedim tabi ama kimsenin çocuğunu da bu şekilde alamazsın yani.. neyse o an çaresiz olduğumu gördüğü için muhtemelen yardımcı olmaya çalıştı, iyi niyetli düşünüyorum ama kimsenin çocuğuna da bu şekilde saldırmazsın yani.. bu da böyle saçma sapan bir an anımdıbugün artık evin etrafında başlayacağım ufak ufak gezintilere, alışması lazım dışarıya, küçük adımlarla eşiği atlatmam lazım
Oyyyy yavrum beee kıyamamMesele ne biliyor musun, bebek arabasının yol üstünde titremesiyle oluşan sarsıntı onu çok korkutuyor, ben kucağımda sallarken bile sarsılmasın diye nazik davranıyorum, haliyle kendini savunmasız hissediyor ve savunmaya geçiyor, içimi çok en çok acıtan şey de kendini o kadar kasmış ki kakasını yapmış stresinden
Millet sevsin diye doğuruyoruz çünkü oyuncak bu bebelerAğlayan çocuğu susturmak için olsa bile kucağına almaya çalışmak saçmayken benim kızı hafta sonu birileri sevmek için kucağına istedi. Yeğenimin yıl sonu gösterisindeyiz kızım da kucağımda, beraber izliyoruz. Bi kadın veli geldi nolur verin nolur sevelim demeye başladı şok oldum eşi de arkadan getir getir getir diyo deli mi la bunlar dedik eşimle
Biz milletin çocuğuna bakmaya bile kıyamıyoz rahatsız olur annesi belki diyoruz insanlar sokak ortasında bebelerimizi istiyoMillet sevsin diye doğuruyoruz çünkü oyuncak bu bebeler
Şuan sitem ettiğin şey bazilarimizin hayalî sjhdjsjdjdjdj hamile kalmadigimiza en büyük kanıt o yüzden sus ve tadını çıkar kshxjwjdksjsjsjBilmem kaçıncı reglimi oldum bugün1-2 yıl olmamak varken neden hemen başladı bu yaaa
Uslu durun kızım siz de hgdsshklgfdjlgdhlpğŞuan sitem ettiğin şey bazilarimizin hayalî sjhdjsjdjdjdj hamile kalmadigimiza en büyük kanıt o yüzden sus ve tadını çıkar kshxjwjdksjsjsj
Elimiz dursa ayağımız durmuyo napalim jsbxjsbxhsbd yarının garantisi yok istek varken yapmak lazım kansoqhsiwjsjshdjkfUslu durun kızım siz de hgdsshklgfdjlgdhlpğ
Bende yapamadım misafirim geldi gene onlara hazırlık yaptım birazdan komşum gelecek benimde banyo kaldı bugün kaçıncı gün olduğunu yazmaya utanıyorumDün de banyo yapmadım şükürler olsunben köle moduna yavaştan girdim
Ay bende öyle yapmıştım bikereBen depresyon bahanesiyle direk küt kestim bacım
Bir rivayete göre kadınların saçları negatif enerjiler ve yaşanmışlıkları tutarmış ben kesince sanki omzumdan yük kalkmıştı vallaAy bende öyle yapmıştım bikereşimdi uzatmaya karar veridm
Ben yaptırdım, kolay geçti bizim canım 2 haftalık tı çünkü bir gün ara ara acısı oldu bir haftada pek bişeyi kalmadı bardak kesip koydum biraz ağrı kesici verdim ilk gğn , sık bez değiştirdim , şişme falan oluyor ama geçiyor sonra sarı göz merhemi ile kantaron verdi sünnetç onları kullandımKızlar sünnet yaptıran var mı? Ben birkaç haftaya yaptırmayımdüşünüyorım da aramızda yaptıranlar varsa önerileri var mıdır ne kadar sürüyor neler yapmalıyız zor mu kolay mı?
Sahile yakın olanlarla gidip kafaları bulalım sütler fışkırsınYa bir arkadaşıma doktoru demişki B*ra iç bak ertesi gün sütün nasıl şakır şakır gelecekkız denedi gerçekten öyle oldu diyor ama ben cesaret edemedim valla. Ama bence yabancılar bu yüzden böyle olabilir
Ya ahaha ya ama nasıl bir yokluktalarsa gözleri bir şey görmemişAğlayan çocuğu susturmak için olsa bile kucağına almaya çalışmak saçmayken benim kızı hafta sonu birileri sevmek için kucağına istedi. Yeğenimin yıl sonu gösterisindeyiz kızım da kucağımda, beraber izliyoruz. Bi kadın veli geldi nolur verin nolur sevelim demeye başladı şok oldum eşi de arkadan getir getir getir diyo deli mi la bunlar dedik eşimle
Ay valla bebek kokusu sevmesi özleniyormuş kızlar diğeri 6 yaşında artık kucağımıza sığmıyor bu minnoş bizi alıp götürüyorMillet sevsin diye doğuruyoruz çünkü oyuncak bu bebeler
Aa sizden görüp bebiş canı çekenelr mi olmuuşSahile yakın olanlarla gidip kafaları bulalım sütler fışkırsın
Ya ahaha ya ama nasıl bir yokluktalarsa gözleri bir şey görmemişAllah nasip etsin onlarada sevsinler bari Bizim bebe de kudurunca elden ele gezmiş Akşamına bir çok kişi bir tane daha mu olsa diye konuşmuş millet bizim sayemizde çalışmalara başladı ülkenin nüfusuna katkımız büyük
Ay valla bebek kokusu sevmesi özleniyormuş kızlar diğeri 6 yaşında artık kucağımıza sığmıyor bu minnoş bizi alıp götürüyorMis gibi kokusuna herkes hayran boklu boncuğun
Ahahah kız bebe sevimliliğimi bilemedim dicem ama yüksek sesten o kadar rahatsız oldu ki ben yerimden kalkamadım ayağımdan dolayı eşim arkalara götürdü ona da yardım edecem diye millet baya uğraşmış sevmişlerdeAa sizden görüp bebiş canı çekenelr mi olmuuşnedense bizi görenler yapasıları varsada vazgeçiyor komşum yapacaktı beni görünce biraz daha bekleyeyim bari dedi
BencedeAhahah kız bebe sevimliliğimi bilemedim dicem ama yüksek sesten o kadar rahatsız oldu ki ben yerimden kalkamadım ayağımdan dolayı eşim arkalara götürdü ona da yardım edecem diye millet baya uğraşmış sevmişlerdeMillete rahat batmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?