2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi yanından bakalım kötü tecrubemden bahsetmedim hepiniz dogurana kadar jsbsbssjsbsjsjdbdj
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, ben çok güzel doğurdum, 5 cm açıklıkla hittim, 2 saat sancı çektim.. suni sancıyı çok az verdiler kendi sancılarım güzel geldi, bana denk gelen ebe muhteşemdi, sen benim dediklerimi yap, bütün zorluğu şimdi çek ben de sana 5 dk’da çocuğunu vereyim kucağına dedi, ne dediyse yaptım, 01.35’te masaya aldılar 01.40’ta Begüm’üm kucağımdaydı zaten bizim doğum odasına tel mel hiçbir şey almadılar, kendi kendime doğurdum.. bir daha bu kadar şanslı olamayabilirim, Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular versin ama ben zirvede bıraktım

Ne güzel olmuş valla keşke benim de böyle olsaydı dnbxjdndbx

Ağlayan çocuğu susturmak için olsa bile kucağına almaya çalışmak saçmayken benim kızı hafta sonu birileri sevmek için kucağına istedi. Yeğenimin yıl sonu gösterisindeyiz kızım da kucağımda, beraber izliyoruz. Bi kadın veli geldi nolur verin nolur sevelim demeye başladı şok oldum eşi de arkadan getir getir getir diyo deli mi la bunlar dedik eşimle

Oyyyy yavrum beee kıyamam

Millet sevsin diye doğuruyoruz çünkü oyuncak bu bebeler

Kızlar sünnet yaptıran var mı? Ben birkaç haftaya yaptırmayımdüşünüyorım da aramızda yaptıranlar varsa önerileri var mıdır ne kadar sürüyor neler yapmalıyız zor mu kolay mı?

Kızlar sünnet yaptıran var mı? Ben birkaç haftaya yaptırmayımdüşünüyorım da aramızda yaptıranlar varsa önerileri var mıdır ne kadar sürüyor neler yapmalıyız zor mu kolay mı?
Ben yaptırdım, kolay geçti bizim canım 2 haftalık tı çünkü bir gün ara ara acısı oldu bir haftada pek bişeyi kalmadı bardak kesip koydum biraz ağrı kesici verdim ilk gğn , sık bez değiştirdim , şişme falan oluyor ama geçiyor sonra sarı göz merhemi ile kantaron verdi sünnetç onları kullandım

Sahile yakın olanlarla gidip kafaları bulalım sütler fışkırsın
Ya ahaha ya ama nasıl bir yokluktalarsa gözleri bir şey görmemiş Allah nasip etsin onlarada sevsinler bari Bizim bebe de kudurunca elden ele gezmiş Akşamına bir çok kişi bir tane daha mu olsa diye konuşmuş millet bizim sayemizde çalışmalara başladı ülkenin nüfusuna katkımız büyük
Millet sevsin diye doğuruyoruz çünkü oyuncak bu bebeler
Ay valla bebek kokusu sevmesi özleniyormuş kızlar diğeri 6 yaşında artık kucağımıza sığmıyor bu minnoş bizi alıp götürüyor Mis gibi kokusuna herkes hayran boklu boncuğun

Aa sizden görüp bebiş canı çekenelr mi olmuuş nedense bizi görenler yapasıları varsada vazgeçiyor komşum yapacaktı beni görünce biraz daha bekleyeyim bari dedi

Aa sizden görüp bebiş canı çekenelr mi olmuuş nedense bizi görenler yapasıları varsada vazgeçiyor komşum yapacaktı beni görünce biraz daha bekleyeyim bari dedi
Ahahah kız bebe sevimliliğimi bilemedim dicem ama yüksek sesten o kadar rahatsız oldu ki ben yerimden kalkamadım ayağımdan dolayı eşim arkalara götürdü ona da yardım edecem diye millet baya uğraşmış sevmişlerde Millete rahat batmış bence

Bencede tatlılıkları başka ama ya sabah kalkıyoruz Allahım hamgisini seveceğimizi şaşırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…