- 22 Ekim 2024
- 4.124
- 9.807
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.461
Yok ben değilim harry potter ginny oBak en son hangi sayfaya baktığımı hatırlıyorum@giny kız bu senin resmin mi, en son bu fotoya bakıp ne güzel kız maşallah demiştim sonrası yok bende
Yok daha aşı maşı da olmadıkAşı falan mi oldunuz yoksa kendi kendine mi oldu snxndnd
Tüh keşke söylemeseydim cahilliğim ortaya çıktıYok ben değilim harry potter ginny o
Alışkanlık kazandırdılar bize uyanmasalarda belli saatlerde biz kalkıyoruzGünoo dnxndnbdnd bebem değil ben uyandım
Günoo dnxndnbdnd bebem değil ben uyandım
Günaydınlar efendimGünaydın kızlaarrbirkaç gündür giremiyorum ben de inşallah önemli bir konu kaçırmamışımdr
Hhajah bende sen zannediodumYok ben değilim harry potter ginny o
Bende gorebilcekmiyim o gunleriAlışkanlık kazandırdılar bize uyanmasalarda belli saatlerde biz kalkıyoruz
Yalnız değilsinTüh keşke söylemeseydim cahilliğim ortaya çıktıizlemedim ki ama ben harry poter’i ne bilem
Ben büyük hayranı olduğum için herkesin bilmemesi normalTüh keşke söylemeseydim cahilliğim ortaya çıktıizlemedim ki ama ben harry poter’i ne bilem
Nerdeee, o eski halimden eser yok şimdiiiHhajah bende sen zannediodum
Bilemiyorum benim hatam olabilir birazcik jdbdbddje memem kopacak korkusuyla ikinci memeyi de emmek isteyince verdim normalde vermiyorum çünkü "doydum ben yeter" demeyi bilmiyo eşşek sıpası öyle olunca çok emmiş oldu ondan kustu yüksek ihtimalle baya da kustu demekki ikinci meme direkt fazla geldi dkdndjjdjdNazar oldu hep ipek kuşa
Haydaooo gecmedi bu atak haftalari yaYok daha aşı maşı da olmadık
Ben gece çok uyumadim ya 1 den sonra yattım ve algilarim çok açıktı anlamsız şekilde....Alışkanlık kazandırdılar bize uyanmasalarda belli saatlerde biz kalkıyoruz
Ben oyuncu olduğuna okeydim de harry Potter evreninden olduğunu bilmiyodum nddbdbjdBen büyük hayranı olduğum için herkesin bilmemesi normal
Nerdeee, o eski halimden eser yok şimdiii
Ben hipp kullanıyorum genelde ama sma da aldım onu da içiyorKızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışıkaz önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki
Hip tadı biraz acıymış galiba ve palm yağı var dediler. Gerçi doktor yok hepsi hemen hemen aynı dedi de. Siz memnunsunuz ikisimden de değil mi ? Evde aptamil var doğumda almıştım hiç kullanmadım daha onunla başlasam mı yoksa vermesem başka mı alsamBen hipp kullanıyorum genelde ama sma da aldım onu da içiyor
En çok hipp kullandım ben canım ve memnundum deneme amaçlu sma aldım ondan da memnunum. Varsa başla bence aptamil de çok kullanılıyıe ve her bebek farklıHip tadı biraz acıymış galiba ve palm yağı var dediler. Gerçi doktor yok hepsi hemen hemen aynı dedi de. Siz memnunsunuz ikisimden de değil mi ? Evde aptamil var doğumda almıştım hiç kullanmadım daha onunla başlasam mı yoksa vermesem başka mı alsam
Evet canım ama başlamadım dahaQuinnn canım bestiron mu aldın sen de demir olarak?
Hhajah bende sen zannediodum
EhehehYalnız değilsin
Aptamil kullanma canım, şeker oranı yüksek o yüzden bebeler çok seviyor, tadını içinde ağır metaller var benim bildiğim, onu vermektense Palm yağı vermeyi tercih ederim.. hipp combitoik kullanıyorum ve Palm yağı yok diye biliyorum.Hip tadı biraz acıymış galiba ve palm yağı var dediler. Gerçi doktor yok hepsi hemen hemen aynı dedi de. Siz memnunsunuz ikisimden de değil mi ? Evde aptamil var doğumda almıştım hiç kullanmadım daha onunla başlasam mı yoksa vermesem başka mı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?