2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Allah şifa versin annene canım atlatır inşallah

Ayy bende diyecektimki canını sıkan bişeyler mi oldu pskoloji ister istemez etkiliyor , Çokmüzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ne kanseri annen

Kızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?

11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.

Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah

Seni okdr iyi anliyorumki.. oglum dogdugu haftadan beri ablam ciddi saglik sorunu yaşiyor ve benim pskolojimi ciddi anlamda etkiledi. Kendimi biraksam fena düşerim ama pozitif olmaya kendimi birakmamaya calisiyorum. Allah sifa versin annene de ablamada tum hastalarada

Bir kişi ile birkaç kere konuştuk ama hiç aklımıza bu gelmedi
Buarada senin aktifliğine yetişebşlenede aşkolsun üç grup mu idare edebiliyordun
Ayyy nerdeeeeennnnnn benle de konuşun bsbdhsbdjsndnsbxbsbxhsbd

Evet ben biraz fazla takılıyorum galiba burda

Aranızda regl olan var mı kızlar ?
Yazdım ama arada kaynadı görmeyen olur diye sütü vs etkiler mi ya da ne etkileri olur bilginiz var mı

Allah şifa versin annene canım atlatır inşallah
Amim canım inşallah
Ayy bende diyecektimki canını sıkan bişeyler mi oldu pskoloji ister istemez etkiliyor , Çokmüzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ne kanseri annen
Rahim kanseriydi yumurtalıklara metastaz yapmıştı hepsi alındı. İki yıl sonra şimdi de geç metastaz bağırsaktan şüpheleniyorlar. Kızlar yıllık kontrollerinizi mutlaka yaptırın unutmayın ihmal etmeyin. Ben artık doktora gitmeye korkuyorım ama siz ihmal etmeyin

Amin canım size de çok geçmiş olsun tez zamanda şifasını bulsun inşallah

Kızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?

11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.

Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah
Evet canım ben de doğumdan hemen sonra olmaya başladım maalesef

Konuşmayı seviyorsun demek sen şimdiye kadar anlamış olmalıydım

Hanımlar benim bebenin saçları önden güzel duruyor da arkadan kelerdi böyle
Böyle olan varmı kesmeyi düşünüyor musnuz
Maşallah kuzuya seninki de saçlıymış kiz xnnxnx benim de tepeler dolu dolu arkalar daha seyrek ama tam olarak seninki gibi dokulmedi henüz dökülecek mi bilmiyorum ama normal diye biliyorum kesmeyi düşünmüyorum çok ağzına kalmadığı sürece

Aynısı benimki de ndnddnsjnsms senimkinin saçı daha uzunmuş ama maşallah düşünmüyorum ben kesmeyi ya
Çirkin ya zaten , kesersemdr iyice çirkinleşecek sankikimse sevmez olacak , ama böyle dökğlmeye devam ederse mecbur keserim heralde sağ sol dada saç dökğlmül çirkin duruyor şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…