- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.808
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.781
Allah şifa versin annene canımÖyle yapacağım biraz deneyeyim eskiden iyiydi sağdığım halde ama şimdi birden bire çekildi. Çok etken var tabi annemin 2 yıl sonra geçti derken yeniden kanser teşhisi alması, yorgunluk, yetememe vs. Psikoloji çok önemli
Ayy bende diyecektimki canını sıkan bişeyler mi oldu pskoloji ister istemez etkiliyor , Çokmüzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinÖyle yapacağım biraz deneyeyim eskiden iyiydi sağdığım halde ama şimdi birden bire çekildi. Çok etken var tabi annemin 2 yıl sonra geçti derken yeniden kanser teşhisi alması, yorgunluk, yetememe vs. Psikoloji çok önemli
Tüm şüpheleri üzerime çekmişim heralde kendi kendimle grup kurdumBak çok aktifken aktifligin düştü ilk şüpheli sen oldun kabsuajjshshdhsgzhjd
Birden kaybolunca merak ettiler ben haftasonu diye kocalar evde o yüzden hic düşünmedim grup muhabbetini nsbshwhdjjsjjdjdTüm şüpheleri üzerime çekmişim heralde kendi kendimle grup kurdum
Bir kişi ile birkaç kere konuştuk ama hiç aklımıza bu gelmediBak çok aktifken aktifligin düştü ilk şüpheli sen oldun kabsuajjshshdhsgzhjd
Seni okdr iyi anliyorumki.. oglum dogdugu haftadan beri ablam ciddi saglik sorunu yaşiyor ve benim pskolojimi ciddi anlamda etkiledi. Kendimi biraksam fena düşerim ama pozitif olmaya kendimi birakmamaya calisiyorum. Allah sifa versin annene de ablamada tum hastalaradaÖyle yapacağım biraz deneyeyim eskiden iyiydi sağdığım halde ama şimdi birden bire çekildi. Çok etken var tabi annemin 2 yıl sonra geçti derken yeniden kanser teşhisi alması, yorgunluk, yetememe vs. Psikoloji çok önemli
Ayyy nerdeeeeennnnnn benle de konuşun bsbdhsbdjsndnsbxbsbxhsbdBir kişi ile birkaç kere konuştuk ama hiç aklımıza bu gelmedi
Buarada senin aktifliğine yetişebşlenede aşkolsun üç grup mu idare edebiliyordun
Aranızda regl olan var mı kızlar ?
Yazdım ama arada kaynadı görmeyen olur diye sütü vs etkiler mi ya da ne etkileri olur bilginiz var mı
Amim canım inşallahAllah şifa versin annene canımatlatır inşallah
Rahim kanseriydi yumurtalıklara metastaz yapmıştı hepsi alındı. İki yıl sonra şimdi de geç metastaz bağırsaktan şüpheleniyorlar. Kızlar yıllık kontrollerinizi mutlaka yaptırın unutmayın ihmal etmeyin. Ben artık doktora gitmeye korkuyorım ama siz ihmal etmeyinAyy bende diyecektimki canını sıkan bişeyler mi oldu pskoloji ister istemez etkiliyor , Çokmüzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinne kanseri annen
Amin canım size de çok geçmiş olsun tez zamanda şifasını bulsun inşallahSeni okdr iyi anliyorumki.. oglum dogdugu haftadan beri ablam ciddi saglik sorunu yaşiyor ve benim pskolojimi ciddi anlamda etkiledi. Kendimi biraksam fena düşerim ama pozitif olmaya kendimi birakmamaya calisiyorum. Allah sifa versin annene de ablamada tum hastalarada
Maalesef evet
Evet canım ben de doğumdan hemen sonra olmaya başladım maalesefKızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?
11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.
Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinÖyle yapacağım biraz deneyeyim eskiden iyiydi sağdığım halde ama şimdi birden bire çekildi. Çok etken var tabi annemin 2 yıl sonra geçti derken yeniden kanser teşhisi alması, yorgunluk, yetememe vs. Psikoloji çok önemli
Konuşmayı seviyorsun demek sen şimdiye kadar anlamış olmalıydımAyyy nerdeeeeennnnnn benle de konuşun bsbdhsbdjsndnsbxbsbxhsbd
Evet ben biraz fazla takılıyorum galiba
Konuşmayı seviyorsun demek sen şimdiye kadar anlamış olmalıydım
Maşallah kuzuyaHanımlar benim bebenin saçları önden güzel duruyor da arkadan kelerdi böyle
Böyle olan varmı kesmeyi düşünüyor musnuz
Aynısı benimki de ndnddnsjnsms senimkinin saçı daha uzunmuş ama maşallahHanımlar benim bebenin saçları önden güzel duruyor da arkadan kelerdi böyle
Böyle olan varmı kesmeyi düşünüyor musnuz
Maşallah kuzuyaseninki de saçlıymış kiz xnnxnx benim de tepeler dolu dolu arkalar daha seyrek ama tam olarak seninki gibi dokulmedi henüz dökülecek mi bilmiyorum ama normal diye biliyorum kesmeyi düşünmüyorum çok ağzına kalmadığı sürece
Çirkin ya zaten , kesersemdr iyice çirkinleşecek sankiAynısı benimki de ndnddnsjnsms senimkinin saçı daha uzunmuş ama maşallahdüşünmüyorum ben kesmeyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?