- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.821
Ablana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahSeni okdr iyi anliyorumki.. oglum dogdugu haftadan beri ablam ciddi saglik sorunu yaşiyor ve benim pskolojimi ciddi anlamda etkiledi. Kendimi biraksam fena düşerim ama pozitif olmaya kendimi birakmamaya calisiyorum. Allah sifa versin annene de ablamada tum hastalarada
Aminn cok tesekkur ederimmmAblana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Keşke rahatça emzirebiliyor olsaydık hiö uğraşmazdıkginy aynı kaderi paylaşıyoruz .İki gündür meme reddi yaşıyorum ,zaten daha önce de ara ara reddediyordu ama emiyordu .İki gündür bir şeyler oldu keşke rahat rahat emzirebilsek kafamız da rahat olsaydı
bu arada yırtınırcasına bağırmayı keşfetti özellikle abisine
Bir yıl aradan sonra okula dönmek çok değişik hissettirdi bana da .Eylülde nasıl yapacağım bilmiyorum daha bakıcı konusunu bile halledemedim .
Benim öyle akıntı gibi değil de bildiğin kıpkırmızı kanamam oldu geçen ay da bu ayda aynı şekilde . Regl oldum yaniMerhaba canım ben kahve akıntı pembe şekilde oldum 3/4 gün sürdü sonra bitti 8 martta doğdu bebeğim benimde geçen hafta oldu bu dediğim kanama olayı da
Zeytinyağını biraz ocakta yakıp soğutup o şekilde mi veriyorsunuz. Yoksa direkt zeytinyağını bi şey yapmadan mı veriyorsunuz ? Ya da soğuk sıkım mı aldınız ? Bir de ne kadar veriyorsunuz bi çay kaşığı mıOrjinal zeytinyağını ben diğer oğluma hep veriyordum halen bugün bile çorbasını yaptım bolca koydum hataydan getirttik hiç kabızlık yaşamıyor içinde vitamin falanda var mış anne sütüne en yakın besin diyordu karatay hatta prematüre bebeklere bile veriliyormuş gelişimleri için konusu geçmişken yazmak istedim
Ben de 3 çocukla gidip okulu yuva olarak kullandım bebeği emzirme dışında bana vermediler dinlenir gibi olacaktım ki oğlum sürekli şikayet etti o küçük diye onla oynamamışlar vs. Ergen de onları bıraktı voleybol oynadı yorucu idi giderken arkadaşım alacaktı ama üç çocuk olunca kalabalık diye istemedim bebek arabası ile gittik okulda bıraktım bebek arabasını sürekli taşımamak için slingle giderim diye düşündüm.Ben okula maaile geldim 2 çocuğum eşim, bugün kurul toplantısı varmış , ve ben bu okulda sadece 3 hafta görev yapmıştım okuldan bihaberim , müdür toplantıya katılma dedi , bugün yırttım bakalım bir sonraki günler Allah kerim
Canım çözülmüş olmasına sevindimKızlar goturduk bugun doktora.prebıyotıgebtekrar basladı bıde bı ılac verdı kabızlık varmıs bebekte,ıkı gunde bı kakasını yapması lazım dedı,bıde sabah aksam mamasına ıkı kasık orjınal zeytınyag ekleyecekmısım.rontgen cektı bıde idrar tahlılı aldı,kanda alıyım dedı troıde bakmak ıcın bızde daha kucuk topuk kanında bakıldıya dedık tamam o zaman dedı yaa gelde bu doktora guven sımdı,oglumun kendı doktorunun adanaya tayını cıktı es durumundan gitti adanada olan varsa yazıyım adını cok ıyıydı mukemmeldı,neyse artık rontgenı cektırdım cunku cok ıkınıyor bu sıralar bı tıkanıklık vs olur dıye korktum rotadan sonra olabılıyormus boyle seyler en azından ıcımız rahatladıDelallll zumrutyaz
Bebeğin süt mü emiyor? Zeytinyağı ona da veriyor musun?Orjinal zeytinyağını ben diğer oğluma hep veriyordum halen bugün bile çorbasını yaptım bolca koydum hataydan getirttik hiç kabızlık yaşamıyor içinde vitamin falanda var mış anne sütüne en yakın besin diyordu karatay hatta prematüre bebeklere bile veriliyormuş gelişimleri için konusu geçmişken yazmak istedim
Bende de aynı sıkıntı var, hem emzirme hem mama ağırlıklı gidiyorum, bugün mesela çığlık çığlığa ağlıyor memeyi tutmuyorKeşke rahatça emzirebiliyor olsaydık hiö uğraşmazdık
Emiyor. Kuru öksürüğü için verdim, kaka sayısı üç dördü buluyor oyüzden 6. Aydan sonra ekgıdaya başlayınca düzenli veririm dedimBebeğin süt mü emiyor? Zeytinyağı ona da veriyor musun?
Bu dediğinin aynısı gaz damlasinda da var. Bebeğe verildi ama +3 yaş diyor. Sorduk tarım bakanlığına takilmamak için böyle yazıyorlarmis galiba nerdeyse hepsinde+3 yas olarak geçiyor diye biliyorumKızlar probiyotik kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? Geçen haftalarda bebiş antibiotik içtiği için ishal olmuştu doktor bunu yazmış ama prospektüsünü okuyunca 3-4 yaş için yazıyor numarası da yok doktorun.kullanmadim ishali kesildi ama bugün yine ishal gibi oldu kullandım artık uygun olmasa yazmadı heralde doktor.
Ek gidaya baslayinca herseye zeytinyagi koysak iyi oluyor dimi yoksa her ögüne gerek yokmuEmiyor. Kuru öksürüğü için verdim, kaka sayısı üç dördü buluyor oyüzden 6. Aydan sonra ekgıdaya başlayınca düzenli veririm dedim
Bir makale gibi bişey okudum adını hatırlayamıyorum malum alzaymırımEk gidaya baslayinca herseye zeytinyagi koysak iyi oluyor dimi yoksa her ögüne gerek yokmu
EVet yaa benim o konuda destege fikirlere ihtiyacim olcak bolbol fikir veririz birbirimizeBir makale gibi bişey okudum adını hatırlayamıyorum malum alzaymırım
Zeytinyağı nın hastalık zamanındaki etkisi ile alakalıydı pozitif etkisi olduğu için ben hergün yemesine özen gösteriyorum başka yağda kullanmıyorum ayy ek gıda zamanı çok eğlenceli bol bol istişare edeceğiz
12 Mart doğum hala regl olmadimKızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?
11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.
Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah
Ben kullanıyorum 1 aydır kullandığım zaman rahat kakasini yapıyor ve gaz sancilarimiz azaldıKızlar probiyotik kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? Geçen haftalarda bebiş antibiotik içtiği için ishal olmuştu doktor bunu yazmış ama prospektüsünü okuyunca 3-4 yaş için yazıyor numarası da yok doktorun.kullanmadim ishali kesildi ama bugün yine ishal gibi oldu kullandım artık uygun olmasa yazmadı heralde doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?