2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende bagirsaktan supheleniyorum acikcasi. Merak ediyorum doktor ne dicek. Sende haber ver kuzum doktorun dedigini

Ay canım iyi ki düşmemişler beraber bir de iyi ki bir şey olmamış burkulmayla benim ayak kırıldımresmen bu tür şeylerde bende ani tepkiler veriyorum istemsiz buna engel de olamıyorum çok hak veriyorum sana bende boğmak isterdim kesin Huzursuzluktan başka bir şey var mı kaka da mukus altında sürekli pişik olma vs bizim kolikti artı sonradan süt alerjisi çıktı yani bebe hiç durmuyordu bağırsakları ağrıyormuş yavrunun derdi varmış ondan ağlıyormuş inşallah hemen geçer canım Delallll senin de geçer inşallah kuzu gerçekten sizin bebeler aynı durumda gibi
ipeksi19 ipektoşum sen nasıl oldun ayagın ıyı oldumu eskısı gıbı?gecelerı gozum uykudan acılmadıgı ıcın gelemıyorum cok
Sağol canım sorduğun için
Daha iyiyim ama eski haline gelmedi eski haline gelmesi 3 ayı buluyormuş sekiyorum topallıyorum çok fazla ayakta durunca şişiyor ağrı yapıyor ama onun dışında iyiyim şükür en azından alçıdan kurtuldum
Geçmiş olsun ayağın mı kırıldı
Sağol canım evet bebem 2 aylıkken ayağımı burktum kırıldı Mayıs ayım alçılı ayakla evde oturmakla geçti bayramdan iki gün önce çıktı alçım şükür daha iyiyim

ben konuyu anlamadım, normal aşı takvimindeki aşıları mı yaptırmıyorlar? Bu bir halk sağlığı meselesi değil mi? O aşılar sayesinde çiçek, verem gibi hastalıkların kökü kurudu. Şimdi göçmenlerde onlardaki aşı eksikliği yüzünden çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz ülkede. Bu covid gibi birkaç ayda üretilen aşılar değil ki, yıllardır uygulanıyor.

Oo hosgeldin hayalet sürücü totom kaşınıyor sabah da uyku diye ağliyorum jsbsjshdjshdjdjjdd
Kız benimki geçen 2 gün gece 2de uyudu ağlayıp durdı deli etti bizi kkhgdfgjkll bugğn 11de uyudu şükür ama hafta sonu pek yazamıyorum uyu sen de ipek uyanmadan kaşınma daha fazla

Kız benimki geçen 2 gün gece 2de uyudu ağlayıp durdı deli etti bizi kkhgdfgjkll bugğn 11de uyudu şükür ama hafta sonu pek yazamıyorum uyu sen de ipek uyanmadan kaşınma daha fazla
KEşpiş olsuuun xnxnndnx haftasinu kocan evde dimi ondan, herkes ya memur ya kocasi memur kk değil memur klubu yapalım burayı shdbsjjdjdjdjd ipeği de ben uyandırdım konuşarak şimdi geri uyutuyorum uyanmisken emzirdim....
Ben de uyumadım köyden süt aldık onu kaynatıyorum sonra uyurum, urazkonun uyanma saatlerine az ılımış olur mayalarım.
Kolay gelsin bacim jsbxjdnjd

Ahahshahaus aynen evde benimki bebiş uyandı uyumsysrak hata etmişim khgffjklşğğ

Ben de her sabah diyroum ki akşam bebemle uyucam (20:00) her akşam da uykum olmuyo uyumuyorum sjdbjsndjdjd
Ay ama o saatte de uyunmaz ki haklısın kdnsjsjsjskskskx
Bi de nasıl başardın gece uykusunu o saatte yaptırabilmeyi ya benimki de uyuyor 8-9 gibi ama 30/40 dk ya da max 1 saat sonra uyanıyor

Ay ama o saatte de uyunmaz ki haklısın kdnsjsjsjskskskx
Bi de nasıl başardın gece uykusunu o saatte yaptırabilmeyi ya benimki de uyuyor 8-9 gibi ama 30/40 dk ya da max 1 saat sonra uyanıyor
Uykusu geliyo uyutuyorum bi bakiyorum geceye geçmiş snxbshxbjdb her gün 8 değil ya bazen 7.30 bazen 9 yani uykulari denk geliyor sanirim, kışın işim daha kolay şuan gün batmıyor bi turlu perde çekiyorum az da olsa odayı karartiyor hafif. Böyle uyanınca ya çok uyanık kaldığı için geç uyutmuş oluyorum, ya gazı çıkmamış ona uyanıyor nsbdjdjdjd yani akşam en son 18 civarı uyanmış oluyor ya kapiya cikariyorum ya banyo öyle böyle oyaliyorum zaten uyanıklık süresi max 2 saat 2 yi bulmuyo bile. Ona dikkat etmeye çalışıyorum

Ben de dikkat edeyim bakalım inş bi düzen oluşturabilirim çok yoruyor böylr

Benimki 5te uyanmaya karar vermiş bugğn daha şimdi geri uyudu….

Kızlar rota aşısını bebek kusmasın diye aç götürmek mi gerekiyo öyle dedi biri bana ama sizler öyle öi yaptınız kusarsa tutmamış mı oluyo ki
Ben öncesinde besledim gazını çıkardım sonra ilaç verildi acıkmıştı yine çok az besledim kusmasın diye çok beslemedin. 30dk kusmazsa yetiyor. Öncesinde doyur ilaçtan sonra bi süre besleme diyolar. Kusarsa ilaç çıkmış oluyor çünkü mideden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…