- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.741
Bende bagirsaktan supheleniyorum acikcasi. Merak ediyorum doktor ne dicek. Sende haber ver kuzum doktorun dediginiBenımkıde erken yatıyor gece uykusuna,gece uykuyu almıs oluyor tam ben yatıyorum o uyanıyor napıyoruz gece cogu zaman hatırlamıyorum
İyi maşallah.bızımkıde ıyı olmustu baya 3 gundur boyle degısık bı ıkınma cıkardı kendını sıka sıka,o nefes kesılene kadar aglama haftada bır yokluyor bızıde.bende anlamadım delalcıgım doktor gecer demıstı 3-4 ay arası hani 4aylık oldu daha degısık sekıl degıstırdı,bende acaba bagırsagında bı sorunmu var dıye işkillendim.zaten işkillenmek benım gobek adımen ıyısı sabah goturıyımde bı baksınlar.ben vıdeo cekmedıgıme pısmanım ama sen gitmeden cek de daha rahat anlar oyle ne oldugunu
Ay canım iyi ki düşmemişler beraber bir de iyi ki bir şey olmamış burkulmayla benim ayak kırıldımresmen bu tür şeylerde bende ani tepkiler veriyorum istemsiz buna engel de olamıyorum çok hak veriyorum sana bende boğmak isterdim kesinAyy kızlar cok yogun bır gundubugunu bebıtoya ayırdık bı yandanda evde temızlık yemek operasyonu,sonra bızımkının kolık krızı tuttu dısarı cıkardık dısardada aglayınca esım kucagınanaldı ben bebek arabasını suruyodum,ayagı burkuldu esımın cocugun yuzu halıyle omzuna carptı oyle bı agladıkı cocugum esımı oracıkta bogabılırdım aglaya aglaya uyudu mınnosum.yarın doktora goturmeye karar verdık bu sıralar aşırı kendını kasma ıkınma terleme kıpkırmızı olma durumu var.hani gececektı ya bu meret korkmaya basladım bagırsagında bı sorunmu var dıye,bakalım ultrason falan yapsınlar bı içime bı kusku dustu. Delallll yapıyomu kuzum senın bebıste boyle sınırlenıyo ıkınıyo kızarıyo terlıyo sonrada aglıyor.
warcrew canım fundayı sormussun kendıde gorur gırınce ıkı cocukla fazla gıremıyor düşün çarpı iki bebito
Sağol canım sorduğun içinipeksi19 ipektoşum sen nasıl oldun ayagın ıyı oldumu eskısı gıbı?gecelerı gozum uykudan acılmadıgı ıcın gelemıyorum cok
Sağol canım evet bebem 2 aylıkken ayağımı burktum kırıldıGeçmiş olsun ayağın mı kırıldı
ben konuyu anlamadım, normal aşı takvimindeki aşıları mı yaptırmıyorlar? Bu bir halk sağlığı meselesi değil mi? O aşılar sayesinde çiçek, verem gibi hastalıkların kökü kurudu. Şimdi göçmenlerde onlardaki aşı eksikliği yüzünden çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz ülkede. Bu covid gibi birkaç ayda üretilen aşılar değil ki, yıllardır uygulanıyor.Ya işte gel de şimdi düşünme aşı mevzusunu baksana .. ben daha yaptırmayacam ya 1-2 yaşa kadar gerçekten rezillik ..teyzemle konuştum oğlu şuan 27 yaşında diyor bebekken babam hastanede memurdu o zaman doktorlar demiş aşı yaptırmayın o yüzden diyor hiçbir aşıyı yaptırmadım. Dedim o zaman yaptırmayın diyen doktorlar şimdi ne oldu da yaptırın diyor anlamıyorum valla ben zerre güvenmiyorum ya daha da yaptırmam büyük ihtimal. Size de eczacı ve doktor öyle demiş ya iyice etkilendim yani zaten aklıma yatmıyor bu kadar aşı yapılması keşke hiç bu 2. Ay aşılarına da götürmeseydim pişmanım vallahi ya
Ben dd uyumadım khfffgjklş buralarda takılıyom uyurum birazdan sen niye uyumuyobBen daha uyumadim ya napiyonuz
Oo hosgeldin hayalet sürücüBen dd uyumadım khfffgjklş buralarda takılıyom uyurum birazdan sen niye uyumuyob
Kız benimki geçen 2 gün gece 2de uyudu ağlayıp durdı deli etti bizi kkhgdfgjkll bugğn 11de uyudu şükür ama hafta sonu pek yazamıyorumOo hosgeldin hayalet sürücütotom kaşınıyor sabah da uyku diye ağliyorum jsbsjshdjshdjdjjdd
Ben de uyumadım köyden süt aldık onu kaynatıyorum sonra uyurum, urazkonun uyanma saatlerine az ılımış olur mayalarım.Ben daha uyumadim ya napiyonuz
KEşpiş olsuuun xnxnndnx haftasinu kocan evde dimi ondan, herkes ya memur ya kocasi memur kk değil memur klubu yapalım burayı shdbsjjdjdjdjd ipeği de ben uyandırdım konuşarakKız benimki geçen 2 gün gece 2de uyudu ağlayıp durdı deli etti bizi kkhgdfgjkll bugğn 11de uyudu şükür ama hafta sonu pek yazamıyorumuyu sen de ipek uyanmadan kaşınma daha fazla
Kolay gelsin bacim jsbxjdnjdBen de uyumadım köyden süt aldık onu kaynatıyorum sonra uyurum, urazkonun uyanma saatlerine az ılımış olur mayalarım.
Ahahshahaus aynen evde benimkiKEşpiş olsuuun xnxnndnx haftasinu kocan evde dimi ondan, herkes ya memur ya kocasi memur kk değil memur klubu yapalım burayı shdbsjjdjdjdjd ipeği de ben uyandırdım konuşarakşimdi geri uyutuyorum uyanmisken emzirdim....
Kolay gelsin bacim jsbxjdnjd
Ben de her sabah diyroum ki akşam bebemle uyucam (20:00) her akşam da uykum olmuyo uyumuyorum sjdbjsndjdjdAhahshahaus aynen evde benimkibebiş uyandı uyumsysrak hata etmişim khgffjklşğğ
Ay ama o saatte de uyunmaz ki haklısın kdnsjsjsjskskskxBen de her sabah diyroum ki akşam bebemle uyucam (20:00) her akşam da uykum olmuyo uyumuyorum sjdbjsndjdjd
Uykusu geliyo uyutuyorum bi bakiyorum geceye geçmiş snxbshxbjdb her gün 8 değil ya bazen 7.30 bazen 9 yani uykulari denk geliyor sanirim, kışın işim daha kolay şuan gün batmıyor bi turlu perde çekiyorum az da olsa odayı karartiyor hafif. Böyle uyanınca ya çok uyanık kaldığı için geç uyutmuş oluyorum, ya gazı çıkmamış ona uyanıyor nsbdjdjdjd yani akşam en son 18 civarı uyanmış oluyor ya kapiya cikariyorum ya banyo öyle böyle oyaliyorumAy ama o saatte de uyunmaz ki haklısın kdnsjsjsjskskskx
Bi de nasıl başardın gece uykusunu o saatte yaptırabilmeyi ya benimki de uyuyor 8-9 gibi ama 30/40 dk ya da max 1 saat sonra uyanıyor
BenımdeUykum var
Ben de dikkat edeyim bakalım inş bi düzen oluşturabilirim çok yoruyor böylrUykusu geliyo uyutuyorum bi bakiyorum geceye geçmiş snxbshxbjdb her gün 8 değil ya bazen 7.30 bazen 9 yani uykulari denk geliyor sanirim, kışın işim daha kolay şuan gün batmıyor bi turlu perde çekiyorum az da olsa odayı karartiyor hafif. Böyle uyanınca ya çok uyanık kaldığı için geç uyutmuş oluyorum, ya gazı çıkmamış ona uyanıyor nsbdjdjdjd yani akşam en son 18 civarı uyanmış oluyor ya kapiya cikariyorum ya banyo öyle böyle oyaliyorumzaten uyanıklık süresi max 2 saat 2 yi bulmuyo bile. Ona dikkat etmeye çalışıyorum
Ben öncesinde besledim gazını çıkardım sonra ilaç verildi acıkmıştı yine çok az besledim kusmasın diye çok beslemedin. 30dk kusmazsa yetiyor. Öncesinde doyur ilaçtan sonra bi süre besleme diyolar. Kusarsa ilaç çıkmış oluyor çünkü midedenKızlar rota aşısını bebek kusmasın diye aç götürmek mi gerekiyo öyle dedi biri bana ama sizler öyle öi yaptınız kusarsa tutmamış mı oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?