- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.808
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.841
Ya da kafayı yiyeceğizBir makale gibi bişey okudum adını hatırlayamıyorum malum alzaymırım
Zeytinyağı nın hastalık zamanındaki etkisi ile alakalıydı pozitif etkisi olduğu için ben hergün yemesine özen gösteriyorum başka yağda kullanmıyorum ayy ek gıda zamanı çok eğlenceli bol bol istişare edeceğiz
Saymıyorum ki ben sndbsjbdjd yarın sayayım kaç oluyormuş bakayim jabxjsjdkBebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Yok yok zevkli oluyor surat ifadeleri ama eğer yemezlerse yandıkkkYa da kafayı yiyeceğiz
Saymıyorum ki ben sndbsjbdjd yarın sayayım kaç oluyormuş bakayim jabxjsjdk
Cnm dıyorunya rontgen falan cekıldı kakası katılasmıs kabız olmus,eskıdende 3gunde bıyapsrdı ama cıvık olurdu,muaneye gore kafasına gore kabız demedı yanı adamCanım çözülmüş olmasına sevindim
Biz de 7. Doktora gittik bugün. Yine normal dediler. Bir tanesi mi çıkmaz ya normal demeyen. Acaba sen mama verdiğin için mi böyle dedi
Durnya not olmuştur kesin her uyuduğunda kocama yaziyorum kaçta uyudugunu bileyim diye ama gündüz vaktine sabah 6 gibi geçiyor ya 1 saat oyalayip öyle geri uyuyor onu da sayiyoruz dimi snxbjdnd bence o gecenin devami değil asla gündüz tarifesi direktYok yok zevkli oluyor surat ifadeleri ama eğer yemezlerse yandıkkk
Bende niye güldü bu kız diyorumsaymadan ilenir mi diyormuşum say bakalım kaç çıkacak yapay zeka dedikine 3+1 uyku yapabilir aynende o şekilde gidiyorduk iki gündür sanki 3 uyku yapmaya başladı ama uzun uyuyor artıkın
Canm bugun bozede ocean verdı yazmıstı uzerıne ama suanda bebıto uyuruyorum kollarımdaKızlar ocean kan damlası aldım 2. Rota için gittiğimde sorcaktım aman bu ay mı 5. Ay mı gidicem karar veremedim. Teli de yok değişmiş sanırım ulaşılmıyor. Ocean biri almıştı sanırım kaç damla dedi? Bir de tahlil yaptılar mı öncesinde
Belli olmuyor uyandıktan 1,5 -2 saat sonra uyutuyorum , bazen 2 saat uyuyor bazen yarım saat , o yüzden bazen 3 uyuyor , bazen 4-5 sanırımBebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Bana göre gecenin devamı gece sabah 9 gibi sona eriyorDurnya not olmuştur kesin her uyuduğunda kocama yaziyorum kaçta uyudugunu bileyim diye ama gündüz vaktine sabah 6 gibi geçiyor ya 1 saat oyalayip öyle geri uyuyor onu da sayiyoruz dimi snxbjdnd bence o gecenin devami değil asla gündüz tarifesi direkt
6 Şubat'ta doğdu benim oğlum 3. Kez regli oldum. Nisan'da başladı hemenKızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?
11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.
Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah
Aranızda regl olan var mı kızlar ?
Yazdım ama arada kaynadı görmeyen olur diye sütü vs etkiler mi ya da ne etkileri olur bilginiz var mı
Kaleidon kullanıyorduk biz 5 damlaKızlar probiyotik kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? Geçen haftalarda bebiş antibiotik içtiği için ishal olmuştu doktor bunu yazmış ama prospektüsünü okuyunca 3-4 yaş için yazıyor numarası da yok doktorun.kullanmadim ishali kesildi ama bugün yine ishal gibi oldu kullandım artık uygun olmasa yazmadı heralde doktor.
Sabah 6da uyanıyor benimki. 9a kadar ilk, öğlene kadar ikinci öğleden sonra üçüncü uyku oluyor ama arada bir şekerleme ile dörde çıkıyor. Sabah haricinde en fazla bir saat uyuyor. Ya sabah ya öğlene doğru tek seferlik 3 saatlik uyuyorBebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Ben bir şey yapmıyorum ki o saatte uyaninca geri uyumuyo yarı uykulu yanima uzandieiyorum onu izliyorum kendi kendine bagirinio yorgani tepiyo falan en son uyuyor uyuduğunu görünce ben de uyuyorum max ilgim bu kadar o saatte aksbjsndjdjdn benim için gün 9-10 gibi uyandığında basliyo malesefBana göre gecenin devamı gece sabah 9 gibi sona eriyorama uzmanlara göre kalkması gereken saat 6-7 oyüzden doğru yapıyorsun gündüz uykusu oluyor
Ben de saymıyorum ama 4 sanki. 86 günlük şu anBebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Ayy çok mantıklı bir bunu sormadığım kalmıştı zatenKızlar bebişlerin kime benzediği konusunda aranızda muhabbet dönüyorsa yapay zekaya sorun çok güzel açıklıyo
Ben bugün bir takim şeyler sorduğum ocin beleş hakkim bitti yarın denerim onu da xknxjsjdjAyy çok mantıklı bir bunu sormadığım kalmıştı zatennerden aklına geldi
Bizde bunun konusu çok geçiyoAyy çok mantıklı bir bunu sormadığım kalmıştı zatennerden aklına geldi
Ah ah hiç sorma..Çok haklısın. Bugün eşimle aramız bozuktu o işe gidince kızımın o boncuk gözlerine bakıp bakıp ağlayasım geldi. İçime ata ata gülümsedim yavruma. Bi ara dayanamadım omzumda gezdirirken sarıldım ağladım ama yine içime içime tabi o duymasın diyeHer koşulda kavga da etsen üzülsen de hasta da olsan annelik mesaisinin devam etmesi bazen çok yoruyor insanı, sana bakan boncuk gözlere her daim gülümsemek zorundasın , valla bazen bavulumu toplayıp anamın evine gidesim geliyor , içimi dökesim geldi
Sorma limiti de mi varmış anaaBen bugün bir takim şeyler sorduğum ocin beleş hakkim bitti yarın denerim onu da xknxjsjdj
Tmm canım. Ben de Şimdi ulaştım doktora 3. Damlayla başlayalim, 5 gün sonra 5 damla, sonraki 5 gün sonra da 7 damla ile devam edelim dedi. Urazko 7300 kilo o yüzden sanırım. Ama ocean daha fazla veriliyor diye biliyorumCanm bugun bozede ocean verdı yazmıstı uzerıne ama suanda bebıto uyuruyorum kollarımdabakınca yazarım
Duygularını yazabilecek en iyi yere yazdın arkadaşım , dök içini arada kim anlar bizi bizden başkaHer koşulda kavga da etsen üzülsen de hasta da olsan annelik mesaisinin devam etmesi bazen çok yoruyor insanı, sana bakan boncuk gözlere her daim gülümsemek zorundasın , valla bazen bavulumu toplayıp anamın evine gidesim geliyor , içimi dökesim geldi
Böyle durumda bir de babalar bekar gibi evin bir köşesine telefonlarını alıp çekiliyorlar , benim eşim öyle yani ama ben mecbur analık vazifelerine devam.. Bazen de diyorum iyi ki varlar böyle anlarda bile masumlıklarıyla teselli ediyorlar biziAh ah hiç sorma..Çok haklısın. Bugün eşimle aramız bozuktu o işe gidince kızımın o boncuk gözlerine bakıp bakıp ağlayasım geldi. İçime ata ata gülümsedim yavruma. Bi ara dayanamadım omzumda gezdirirken sarıldım ağladım ama yine içime içime tabi o duymasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?