2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya da kafayı yiyeceğiz
Bebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Saymıyorum ki ben sndbsjbdjd yarın sayayım kaç oluyormuş bakayim jabxjsjdk

Ya da kafayı yiyeceğiz

Saymıyorum ki ben sndbsjbdjd yarın sayayım kaç oluyormuş bakayim jabxjsjdk
Yok yok zevkli oluyor surat ifadeleri ama eğer yemezlerse yandıkkk
Bende niye güldü bu kız diyorum saymadan ilenir mi diyormuşum say bakalım kaç çıkacakyapay zeka dedikine 3+1 uyku yapabilir aynende o şekilde gidiyorduk iki gündür sanki 3 uyku yapmaya başladı ama uzun uyuyor artıkın

Canım çözülmüş olmasına sevindim
Biz de 7. Doktora gittik bugün. Yine normal dediler. Bir tanesi mi çıkmaz ya normal demeyen. Acaba sen mama verdiğin için mi böyle dedi
Cnm dıyorunya rontgen falan cekıldı kakası katılasmıs kabız olmus,eskıdende 3gunde bıyapsrdı ama cıvık olurdu,muaneye gore kafasına gore kabız demedı yanı adam

Durnya not olmuştur kesin her uyuduğunda kocama yaziyorum kaçta uyudugunu bileyim diye ama gündüz vaktine sabah 6 gibi geçiyor ya 1 saat oyalayip öyle geri uyuyor onu da sayiyoruz dimi snxbjdnd bence o gecenin devami değil asla gündüz tarifesi direkt

Canm bugun bozede ocean verdı yazmıstı uzerıne ama suanda bebıto uyuruyorum kollarımdabakınca yazarım

Bana göre gecenin devamı gece sabah 9 gibi sona eriyor ama uzmanlara göre kalkması gereken saat 6-7 oyüzden doğru yapıyorsun gündüz uykusu oluyor

Kızlar merhaba , nisanın ilk haftası oldu doğum. 3 Nisan da. Acaba sizden regl olan oldu mu ?

11 Mayıs da kanamam oldu Dr regl olabilir dedi.

Bugün 23 Haziran tekrar kanamam başladı sabah
6 Şubat'ta doğdu benim oğlum 3. Kez regli oldum. Nisan'da başladı hemen
Aranızda regl olan var mı kızlar ?
Yazdım ama arada kaynadı görmeyen olur diye sütü vs etkiler mi ya da ne etkileri olur bilginiz var mı

Kaleidon kullanıyorduk biz 5 damla
Bebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Sabah 6da uyanıyor benimki. 9a kadar ilk, öğlene kadar ikinci öğleden sonra üçüncü uyku oluyor ama arada bir şekerleme ile dörde çıkıyor. Sabah haricinde en fazla bir saat uyuyor. Ya sabah ya öğlene doğru tek seferlik 3 saatlik uyuyor 4 buçuk aylık oldu. Uyku gerilemesi çok fazla. Kavgalarla geçiyor uykuya

Bana göre gecenin devamı gece sabah 9 gibi sona eriyor ama uzmanlara göre kalkması gereken saat 6-7 oyüzden doğru yapıyorsun gündüz uykusu oluyor
Ben bir şey yapmıyorum ki o saatte uyaninca geri uyumuyo yarı uykulu yanima uzandieiyorum onu izliyorum kendi kendine bagirinio yorgani tepiyo falan en son uyuyor uyuduğunu görünce ben de uyuyorum max ilgim bu kadar o saatte aksbjsndjdjdn benim için gün 9-10 gibi uyandığında basliyo malesef

Ayy çok mantıklı bir bunu sormadığım kalmıştı zaten nerden aklına geldi
Bizde bunun konusu çok geçiyo uyanıkken görüyorlar ayyynı baba diyolar, bebiş uyuyunca bakıyolar yok kız bu aynı sen diyolar dur dedim bi yapay zekacıma sorayım o da ağırlıklı olarak babaya benzetti

Ah ah hiç sorma..Çok haklısın. Bugün eşimle aramız bozuktu o işe gidince kızımın o boncuk gözlerine bakıp bakıp ağlayasım geldi. İçime ata ata gülümsedim yavruma. Bi ara dayanamadım omzumda gezdirirken sarıldım ağladım ama yine içime içime tabi o duymasın diye

Canm bugun bozede ocean verdı yazmıstı uzerıne ama suanda bebıto uyuruyorum kollarımdabakınca yazarım
Tmm canım. Ben de Şimdi ulaştım doktora 3. Damlayla başlayalim, 5 gün sonra 5 damla, sonraki 5 gün sonra da 7 damla ile devam edelim dedi. Urazko 7300 kilo o yüzden sanırım. Ama ocean daha fazla veriliyor diye biliyorum mama da alıyor gerçi onlarında içinde var.

Duygularını yazabilecek en iyi yere yazdın arkadaşım , dök içini arada kim anlar bizi bizden başka

Böyle durumda bir de babalar bekar gibi evin bir köşesine telefonlarını alıp çekiliyorlar , benim eşim öyle yani ama ben mecbur analık vazifelerine devam.. Bazen de diyorum iyi ki varlar böyle anlarda bile masumlıklarıyla teselli ediyorlar bizi kadınlık zor iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…