- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.901
Ben tam.1 buçuk yıl kızımı sütten kesene kadar olmadım büyük konfor valla tek sıkıntı hamilemiyim acaba sitresi@Puskevit nisan anası sanki o da oldum diyoduoldun mu kiz
Nasil yaniiii 1 bucuk yil sonra mi adet oldujBen tam.1 buçuk yıl kızımı sütten kesene kadar olmadım büyük konfor valla tek sıkıntı hamilemiyim acaba sitresi
Aynen onu da sütten kesmesem devem ederdi emzirdigin sürece olmamak normal ilk kızımda da bebeğim 9 aylık olana kadar olmadım bunda da 3 buçuk aylık daha olmdimNasil yaniiii 1 bucuk yil sonra mi adet olduj
Daha önce konuştuğumuzda kakası kıvamlı idi diye biliyorum. Şimdi sert mi? Cıvık değil mi?Cnm dıyorunya rontgen falan cekıldı kakası katılasmıs kabız olmus,eskıdende 3gunde bıyapsrdı ama cıvık olurdu,muaneye gore kafasına gore kabız demedı yanı adam
Bende hala olmadim ama okafar uzun sure insana skntı vermezmi yaaAynen onu da sütten kesmesem devem ederdi emzirdigin sürece olmamak normal ilk kızımda da bebeğim 9 aylık olana kadar olmadım bunda da 3 buçuk aylık daha olmdim
Ben merkezdeyim , canikteSamsun'un neresindesin canım
Ben 9 yıl ailemle aynı şehirdeydim, nasıl güzel bişey olduğunu bildiğim için şuan uzak olmak çok koyuyor banaTüm yenilikleri sizi bulmuş bu sene
Bende öylelerine özeniyorum ne zaman bizde bu duruma geliriz diyorum ama mümkğn değil maalesef hep uzak olacağım aileme
Ben de ilkinde bir yıl sanırım olmamıştı adet, sonuçta yumurtlama olmuyor gebelikte ki gibi düşün ,yumurtalıklar biraz dinleniyorlar,Bende hala olmadim ama okafar uzun sure insana skntı vermezmi yaa
Haklisin cnmBen merkezdeyim , canikte
Ben 9 yıl ailemle aynı şehirdeydim, nasıl güzel bişey olduğunu bildiğim için şuan uzak olmak çok koyuyor bana
Ben de ilkinde bir yıl sanırım olmamıştı adet, sonuçta yumurtlama olmuyor gebelikte ki gibi düşün ,yumurtalıklar biraz dinleniyorlar,
Benimkide 5 ten beri uyumuyor ve 5e kadarda saat basi uyaniyor artik uyutmaya bile gucum kalmiyor bazenBen yine uykusuzum ya((( yine gece 2ye kdar asla uyumadı durmadı…. Bugün uyku tablosu oluşturdum uymaya çalışıcam inş işe yarar yoksa kafayı yicem
Ben yine uykusuzum ya((( yine gece 2ye kdar asla uyumadı durmadı…. Bugün uyku tablosu oluşturdum uymaya çalışıcam inş işe yarar yoksa kafayı yicem
Benıde ekleyın listeyeBenimkide 5 ten beri uyumuyor ve 5e kadarda saat basi uyaniyor artik uyutmaya bile gucum kalmiyor bazen
Dizi önerilerine açığımBen beğendim ya bilmiyorum sezon finali oldu zaten 2-3 ay boş kaldik yine sindjdjdk
Ben geliştirici hesabımla uğraşıyorum dndbdjdjsnjd romantiklik anca rüyalara kalmış bacim sjdnjsjd
Maşallah gene hiç durmamışsınOoo zamanında ben 4 kişi ile atanamayinca evlenip çocuk yaptim kös kös oturamadim bugün bebeleri babanneye bırakıp hali yıkadım ev dağılmış onu topladım akşama bezelye yemeği pilav kızlara makarna çay Faslı deken çocukları uyuttum kendime ayirdigim tek zaman diliminde camasilari katlayıp mi yatsam yarına mi bıraksam muhasebesi yapıyorum birde berbat bir uyku düzenim var sabaha doğru çocuklar uyanmazsa.daha güzel uyuyorum
Maşallah darısı başımızaBen tam.1 buçuk yıl kızımı sütten kesene kadar olmadım büyük konfor valla tek sıkıntı hamilemiyim acaba sitresi
Onceden bukadar uykusuzluga dayanacaksin deseler inanmazdimBenıde ekleyın listeyedeliksiz 4 saat bıle uyumamamın 4.ayı ama pamugumun canı sagolsun napalım bakalım ınsallah duzelır pazartesıde iş başı yapıcam dua edıyorum ki düzelsin
Bende başka yok nvhjgh 27 sinde squid game son sezonu geliyor onu bekliyoruz hggjhgjggDizi önerilerine açığım
Geliştirici hesap derken sen evden mi çalışıyorsunn
Ay ben deeeeeOnceden bukadar uykusuzluga dayanacaksin deseler inanmazdim
Nasıl yani 2 defa 14 ml yanlış olmasınAyy kızlae dunku doktorun verdıgı surubu aldım fakat o kadar yan etkı yazıyorkı ıcınde,bazı forumlardada bebegı agır semptomlar gosterenler olmus korktum acıkcası.motis diye bir şurup.aramızda tecrubelı anneler var baska yolu yokmu kabızlıgı gıdermenın?mslsnm canım ocean mıkroferı 2*14 ml yazmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?