2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Samsun'un neresindesin canım
Ben merkezdeyim , canikte
Tüm yenilikleri sizi bulmuş bu sene
Bende öylelerine özeniyorum ne zaman bizde bu duruma geliriz diyorum ama mümkğn değil maalesef hep uzak olacağım aileme
Ben 9 yıl ailemle aynı şehirdeydim, nasıl güzel bişey olduğunu bildiğim için şuan uzak olmak çok koyuyor bana

Bende hala olmadim ama okafar uzun sure insana skntı vermezmi yaa
Ben de ilkinde bir yıl sanırım olmamıştı adet, sonuçta yumurtlama olmuyor gebelikte ki gibi düşün ,yumurtalıklar biraz dinleniyorlar,

Haklisin cnm

Benimki de bir tık uykular düzeldi gibi oldu 4-5 gündür mamayı zorla içiyor anlamadım ya aşıdan sonra oldu özellikle öncesinde biraz isteksiz yiyordu zaten aşıdan sonra ağlaya ağlaya içiyor anlamadım ne bu şimdi . Uykulu içiyor uyanıkken kendini sıkıp geri atıyor şok oluyorum yani memeyi düzgün emmedin oğlum bari mamayı iç ya.başka alternatif de yok zaten mecbur içerecek ama niye böyle yaptı anlamadım mamayı mı değişsem dedim evde golden goat vardı onu da yaptım içmiyor ne hallerle içiriyorum bir uzatıyorum yatağa bir kucağıma alıyorum bi sakinleştirip birdaha veriyorum öyle öyle 120 cc içen bebeğim 60 cc ancak içiyor

Ben yine uykusuzum ya ((( yine gece 2ye kdar asla uyumadı durmadı…. Bugün uyku tablosu oluşturdum uymaya çalışıcam inş işe yarar yoksa kafayı yicem
Benimkide 5 ten beri uyumuyor ve 5e kadarda saat basi uyaniyor artik uyutmaya bile gucum kalmiyor bazen
Benıde ekleyın listeyedeliksiz 4 saat bıle uyumamamın 4.ayıama pamugumun canı sagolsun napalım bakalım ınsallah duzelır pazartesıde iş başı yapıcam dua edıyorum ki düzelsin

Maşallah gene hiç durmamışsınöyle tabi canım çalışmakla eş değer gibi bebek bakmakda kolay değil tabi bu yüklerin üstüne çalışacaklar için Allahtan sabır diliyorum işleri zor valla

Ben tam.1 buçuk yıl kızımı sütten kesene kadar olmadım büyük konfor valla tek sıkıntı hamilemiyim acaba sitresi
Maşallah darısı başımıza ben en son 7. Aya kadar olmadım galiba belki bende 1 yıl kadar falan olmazdım şimdide halen olmadım ama şimdi olmuyoruz ya bu bizde ekstra göbek yapıyormu şişkinlik vs

Benıde ekleyın listeyedeliksiz 4 saat bıle uyumamamın 4.ayıama pamugumun canı sagolsun napalım bakalım ınsallah duzelır pazartesıde iş başı yapıcam dua edıyorum ki düzelsin
Onceden bukadar uykusuzluga dayanacaksin deseler inanmazdim

Dizi önerilerine açığım
Geliştirici hesap derken sen evden mi çalışıyorsunn
Bende başka yok nvhjgh 27 sinde squid game son sezonu geliyor onu bekliyoruz hggjhgjgg

Doğuma kadar masa başında proje yazıp çalışıyordum ama gebe olduğum için mülakat vs uğraşmadım zaten almayacaklari için sjbdjejdjd googlw play üzerinde uygulama yayınlamak için geliştirici hesabim vardı bayramda mail geldi hiç bir hareketlilik yok hesabin kapanacak diye.... Ben de canim hesabımı kaybetmemek adına uygulamanin tekinde kütüphane vs güncellemeleri yaptım yolladim... Bugün bakıcam duzelmistir inşallah jsbdhdbdhdh duzelmediyse başka bir takım seylerle ugrasmam gerekecek kendime çalışan bneee
Onceden bukadar uykusuzluga dayanacaksin deseler inanmazdim
Ay ben deeeee

Ayy kızlae dunku doktorun verdıgı surubu aldım fakat o kadar yan etkı yazıyorkı ıcınde,bazı forumlardada bebegı agır semptomlar gosterenler olmus korktum acıkcası.motis diye bir şurup.aramızda tecrubelı anneler var baska yolu yokmu kabızlıgı gıdermenın? mslsnm canım ocean mıkroferı 2*14 ml yazmıs.

Nasıl yani 2 defa 14 ml yanlış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…