- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.921
Ya valla o kadar harekete nasıl böyle dombalak gibiyimMaşallah gene hiç durmamışsınöyle tabi canım çalışmakla eş değer gibi bebek bakmakda kolay değil tabi bu yüklerin üstüne çalışacaklar için Allahtan sabır diliyorum işleri zor valla
Ben bedenen bir zorlugunu görmedim belki psikolojik bir siskinlik hissedersin hormaonlar ruh halini degistirrbilir ama ben pek hissetmedim süt koruyor mevzusu o aslında bazı anneler emzirdikce regl olmuyor doğal olarak yumurtlama olmuyor ama tabi şöyle bişey var belki bu ay yumurtlayip adet olacksin supriz şekilde hamile kalabilirsin garanti değil.birde benimkiler yenidoğan gibi sık emerdi o da etkiliyor.mesela ben hiç saatli emziren olmadım her istediklerinde verdim. bebeği kilo alsın isteyen anneler surekli emzirsin ben yarın saat önce emdi deyip vermemeslik yapmıyorum ağlarsa aranirsa yine veriyorum tabi bu da anneyi zorlayan bir sistem.doğum kilosu 4.170 di bu sabah yarattım 8 kilo olmuş sanırım evde kendimle.tartiyorum genelde üç aşağı beş yukarı doğru çıkıyorMaşallah darısı başımızaben en son 7. Aya kadar olmadım galiba belki bende 1 yıl kadar falan olmazdım şimdide halen olmadım ama şimdi olmuyoruz ya bu bizde ekstra göbek yapıyormu şişkinlik vs
Maşallah çok güzel kilo almışBen bedenen bir zorlugunu görmedim belki psikolojik bir siskinlik hissedersin hormaonlar ruh halini degistirrbilir ama ben pek hissetmedim süt koruyor mevzusu o aslında bazı anneler emzirdikce regl olmuyor doğal olarak yumurtlama olmuyor ama tabi şöyle bişey var belki bu ay yumurtlayip adet olacksin supriz şekilde hamile kalabilirsin garanti değil.birde benimkiler yenidoğan gibi sık emerdi o da etkiliyor.mesela ben hiç saatli emziren olmadım her istediklerinde verdim. bebeği kilo alsın isteyen anneler surekli emzirsin ben yarın saat önce emdi deyip vermemeslik yapmıyorum ağlarsa aranirsa yine veriyorum tabi bu da anneyi zorlayan bir sistem.doğum kilosu 4.170 di bu sabah yarattım 8 kilo olmuş sanırım evde kendimle.tartiyorum genelde üç aşağı beş yukarı doğru çıkıyor
Süt anneyi yüzde elli koruyordur en fazla dediğin gibi riske atmamak lazım, benim pskolojim ottan boktan etkileniyor valla ondanda eminim etkilenirBen bedenen bir zorlugunu görmedim belki psikolojik bir siskinlik hissedersin hormaonlar ruh halini degistirrbilir ama ben pek hissetmedim süt koruyor mevzusu o aslında bazı anneler emzirdikce regl olmuyor doğal olarak yumurtlama olmuyor ama tabi şöyle bişey var belki bu ay yumurtlayip adet olacksin supriz şekilde hamile kalabilirsin garanti değil.birde benimkiler yenidoğan gibi sık emerdi o da etkiliyor.mesela ben hiç saatli emziren olmadım her istediklerinde verdim. bebeği kilo alsın isteyen anneler surekli emzirsin ben yarın saat önce emdi deyip vermemeslik yapmıyorum ağlarsa aranirsa yine veriyorum tabi bu da anneyi zorlayan bir sistem.doğum kilosu 4.170 di bu sabah yarattım 8 kilo olmuş sanırım evde kendimle.tartiyorum genelde üç aşağı beş yukarı doğru çıkıyor
Hiç duymadım şurubu , mama artı meme şeklinde mi gidiyordunuz sizAyy kızlae dunku doktorun verdıgı surubu aldım fakat o kadar yan etkı yazıyorkı ıcınde,bazı forumlardada bebegı agır semptomlar gosterenler olmus korktum acıkcası.motis diye bir şurup.aramızda tecrubelı anneler var baska yolu yokmu kabızlıgı gıdermenın? @mslsnm canım ocean mıkroferı 2*14 ml yazmıs.
Evet canım daha cok mama yıyor ama gunde 120cc falanda emıyordur.vermıcem surubu bıraz arastırdım fıtıl varmıs glıserınlı oncekı doktoruna yazdım bakalım o tamam verse fıtıl yapıcam canım sagolHiç duymadım şurubu , mama artı meme şeklinde mi gidiyordunuz siz
Şiddetli kabızlık hiç yaşamadık canım da olası durumlarda işte banyo yaptırıyorum masaj yapıyorum küçük hareketler falan bekliyorum yine olmadıysa popişinin içine kulak pamuğuyla zeytinyağı değdiriyordum
Bide içiriyordum tabi ağızdan birinden birinde muhakkak yapıyordu ama seninkine kabızlık demiş doktor direk, nasıl geçecek başka türlü hiç bilmiyorum Allah yardımcın olsun
Uyuyor mu emiyor mu o kadar vakitSabah 5 rutin uyanıyor ve o meme ağzına girmeden asla uyumuyor ağzına alıyor gözlerini kaydırıyor gibi yapıp dalıyor 8 e kadar kıpırdama dan böylecene duruyorum
Biraz daha zaman geçerse sabaaha kadar böyle isteyecek , ne uyuduğumdan bişey anlıyorum kalkıyorum heryerim ağrıyor boynum tutulmuşbu bebeyi nasıl vazgeçerşceğim ben
Evet canım olmayınca olmuyor o yüzden hiç bir anne lütfen kendi ile kıyaslamasınMaşallah çok güzel kilo almışzaten bebeğe en güzel anne sütü kilo aldırıyor da olmayınca da olmuyor işte
Emmiyor ağzına alıp uykuya dalıyor tabi uyarı verdiği için beyne arada süt akıyor emiyor mecburUyuyor mu emiyor mu o kadar vakit
Atak haftalarında daha çok memede kalmak istiyormuş bebekler ama bu seni çok yorarEmmiyor ağzına alıp uykuya dalıyor tabi uyarı verdiği için beyne arada süt akıyor emiyor mecbur
Ben kiloluydum babası 1.80 civarı ben 157 çok aman aman bundan etkilendiğini düşünmüyorum çünkü ortanca kız da mesela 2855 gram doğdu şimdi ortalama.giduyor boy kilosu ama ilk kızım mesela 5 yaşında o da hep boy kilo olarak öndeydi yaşıtlarından hala da uzun boylu ay uzun ve zayıf olsunlar tabi önce sağlıklı olsunlar da benim için önemli değil ama toplum çok zor alıyor normlarin dışında isenSüt anneyi yüzde elli koruyordur en fazla dediğin gibi riske atmamak lazım, benim pskolojim ottan boktan etkileniyor valla ondanda eminim etkilenir
Bende hiç süre tutmuyorum sık sık emziriyorum arrık 4 saatte bir emzirmek gerekiyormuş sanırım buda günde 5-6 kere yapuyor ama okadar sabretmiyorum tek meme şeklinde ilerlediğim için bide sık emdikleri içinde meme bağımlısı oluyorlar yaa maalesef bizimji bağımlı oldu sabaha karşı ağzına memik girmeden asla gözünü kapatmıyor
Maşallah kilosuna ya ne kadar güzel gelişiyor aenin bebiş anne baba olarak sizde iri yapılı mısınız
Aa sizde bizim gibymişsiniz aşağı yukarı bende uzun değilim eşim ve ailesi iri yapılı ve uzun lar ona rağmende bebem çok iri sayılmaz haklısın toplumda herşey zorbalanıyor maslesef normal olsunlar sağlıklı olsunlar yererBen kiloluydum babası 1.80 civarı ben 157 çok aman aman bundan etkilendiğini düşünmüyorum çünkü ortanca kız da mesela 2855 gram doğdu şimdi ortalama.giduyor boy kilosu ama ilk kızım mesela 5 yaşında o da hep boy kilo olarak öndeydi yaşıtlarından hala da uzun boylu ay uzun ve zayıf olsunlar tabi önce sağlıklı olsunlar da benim için önemli değil ama toplum çok zor alıyor normlarin dışında isen
Emzik birara çok denedim almadı vazgeçtim ama aklıma getirdin bak gene deneyeyim ya oğlum da böyle idi sabaha kadar ağzında bekletirdi çıktımı kıyamet kopardı ve ben gece olsun istemiyordum artık bel ve boyun ağrısından ölüyordumAtak haftalarında daha çok memede kalmak istiyormuş bebekler ama bu seni çok yorarmemeden cıkarıp emzik versen çaktırmadan devam etmez mi uyumaya acaba
Canım doktor gliserin diye bir fitil önerdi, yurtdışında olduğum için muadili ne bilmiyorum. Google a sordum Gliserin Kansuk olabilir sanırım #reklam değil. Ekşi sözlükte yorumları var. Bak istersen https://eksisozluk.com/gliserin-kansuk--3836183zumrutyaz canım sen hangı fıtılı kullanıyorsun ve nasıl kullanılıyor?atabılırmısın bana bır bıde detaylıca anlatabılırmısın.ben korktum bu suruptan
Canım bizde dışkılama sorunu olmasa belli bir saatte banyo yaptırıp emzirdiğim zaman uykusu da düzene giriyor. Mesela akşam dokuzda banyo yapsa 10 da emzirirken uyuyakalıyor ve bir de uyanıyor tekrar emiyor sonra da sabah 8e e kadar uyuyor. Sen de dene istersen. Burada kilit nokta banyo saatinin düzeni.Ben yine uykusuzum ya((( yine gece 2ye kdar asla uyumadı durmadı…. Bugün uyku tablosu oluşturdum uymaya çalışıcam inş işe yarar yoksa kafayı yicem
Probiyotik veriyordun zaten, bıraktıktan sonra başladı diye biliyorum. Hem probiyotik hem zeytinyağı işe yarar belki. İlacı kullanmasan mı ya bilemedim.Ayy kızlae dunku doktorun verdıgı surubu aldım fakat o kadar yan etkı yazıyorkı ıcınde,bazı forumlardada bebegı agır semptomlar gosterenler olmus korktum acıkcası.motis diye bir şurup.aramızda tecrubelı anneler var baska yolu yokmu kabızlıgı gıdermenın? @mslsnm canım ocean mıkroferı 2*14 ml yazmıs.
Maşallah biz de aynı metod ikinci defa işe yaramıyorHiç duymadım şurubu , mama artı meme şeklinde mi gidiyordunuz siz
Şiddetli kabızlık hiç yaşamadık canım da olası durumlarda işte banyo yaptırıyorum masaj yapıyorum küçük hareketler falan bekliyorum yine olmadıysa popişinin içine kulak pamuğuyla zeytinyağı değdiriyordum
Bide içiriyordum tabi ağızdan birinden birinde muhakkak yapıyordu ama seninkine kabızlık demiş doktor direk, nasıl geçecek başka türlü hiç bilmiyorum Allah yardımcın olsun
Evet canım aynen oyle oldu.kullanmadım zaten korktumProbiyotik veriyordun zaten, bıraktıktan sonra başladı diye biliyorum. Hem probiyotik hem zeytinyağı işe yarar belki. İlacı kullanmasan mı ya bilemedim.
Canım biz de banyo yaptırdık dün 8 gibi ama yok uyusada 30-40dk uyuyup uyanıyor maakesef çözemedimCanım bizde dışkılama sorunu olmasa belli bir saatte banyo yaptırıp emzirdiğim zaman uykusu da düzene giriyor. Mesela akşam dokuzda banyo yapsa 10 da emzirirken uyuyakalıyor ve bir de uyanıyor tekrar emiyor sonra da sabah 8e e kadar uyuyor. Sen de dene istersen. Burada kilit nokta banyo saatinin düzeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?