- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.881
Valla bizimki de en derin yüzüstü uyuyor ve mecburen yatırıyoruz diken üstündeyiz ama devamlı sıçrayıp bakıyoruz. Bebe uyuyo biz pek uyuyamamış oluyoruzKızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Sarıyer candırBebekleri uyutunca ana baba günü yapmaya karar vedik yazcam sizeeskiden tatlıların pastaların yer aldığı masamızı hazır gıdalar kapladı
Bizde cook seviyoruz o pahali olan markayla ayni tadıSarıyer candırafiyet olsun canım
Acelya yanlis anlamazsan eşin ne iş yapiyor. Hep evde seninki. Evdenmi calisiyorKendi adıma kesinlikle öyle değil, senin söylediğin gibi burda güldüğüme bakma evimde kan ağlıyor yeni yeni toparlıyorum ama halen çok zor dinlenememek de ekstra yoruyor
Bak biriyle paylaşımca klasik cümleler kolay olurmu , yapmasaydınız arka arkaya , uyudukkarında dinlenirsin, uyuduklarında evi temizlersin uyudunlarında yemek yaparsın e bacım uyudukları beş saat mı ki ben bunları yapayım ikisinin uykusu denk gelmiyor bikere bugün bir yarım saati denk geldi ilk defa oda, nede olsa eşin evde sana yardım eder eşim evde yok yok müge gibi çemkiricem bigün hep bir işi var dışarda
uyandı yşne ya delircem ..gece korkuyorum yüzüstü koymays ya aslında gayet kurtarıyor kendini gündüz de mesela döndürüyor kafasını yüzüstü sağa sola felan yani ama gece ne bileyim derin uykuda ya farkında olmazsa burnu kapanırsa diye korkuyorumTehlikeli evet ama ben doğduğundan beri öyle yatırıyorum canım gece gündüz
Ya evet değil mi insan rahat edemiyor bence uyutursam sabaha kadar ellideda uyanıp bakarım kesinValla bizimki de en derin yüzüstü uyuyor ve mecburen yatırıyoruz diken üstündeyiz ama devamlı sıçrayıp bakıyoruz. Bebe uyuyo biz pek uyuyamamış oluyoruz
Ay gerçekten öyle helede evlendikten sonra herşey çok garipleşti benim için herkes hem yabancı hem çok yakınım oldu anlamadım asıl dünya evlenince başladı sankiKapının arkası gurbet dermiş rahmetli anneannem
Gece yatırmayalım bence ya çok korkuyorum benKızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Samsun'un neresindesin canımSamsundayım ailem İstanbulda , eşimin ailesi burda ama ilçesindeler çok karışmaz , gelip gitmezler .. Yeni bir şehir hamilelik , yeni iş ortamı , yeni bir çocuk hepsi üst üste geldi malesef , haftasonu şöyle çocuklarını alıp analarına gidenlere öyle özeniyorum ki , ne büyük şans
Tüm yenilikleri sizi bulmuş bu seneSamsundayım ailem İstanbulda , eşimin ailesi burda ama ilçesindeler çok karışmaz , gelip gitmezler .. Yeni bir şehir hamilelik , yeni iş ortamı , yeni bir çocuk hepsi üst üste geldi malesef , haftasonu şöyle çocuklarını alıp analarına gidenlere öyle özeniyorum ki , ne büyük şans
Teşekkür ederizSarıyer candırafiyet olsun canım
Ben kola pek içmem ama gaz yapar bence bizde bile yapıyorsaAfiyet olsuuuuun cipis kola adamdir sjdbsjjd gaz yapmiyo mu jsnxjsnd ben arada içiyorum bi farkını göremedim henüz
Evden çalışıyorAcelya yanlis anlamazsan eşin ne iş yapiyor. Hep evde seninki. Evdenmi calisiyor
Ben senin kocanı hep asker sanıyodum niye bilmem yani doğudayız filan dediğin için galibaEvden çalışıyorama piknikten gelmiyor mesela şöyle oluyor haftada 2 günü piknikteler yarında piknik var haftada 2 gün merkeze iniyorlar diğer günlerde iş gereği gitmesi gereken yerler oluyor öyle evde çok durmamış oluyor öğlene kadar sadecem ha evde durduğundada misafir çağırıyor
Ben beğendim ya bilmiyorum sezon finali oldu zaten 2-3 ay boş kaldik yine sindjdjdkwarcrew sen izliypruz demiştin sanırım eşref rüyayı bugün izledik biraz hoşuma gitti senden aklımda kalmış ne izleyelim diye düşünüyorduk buara çok seçiciyim dir ama hoşuma gitti
Ben geliştirici hesabımla uğraşıyorum dndbdjdjsnjd romantiklik anca rüyalara kalmış bacim sjdnjsjdAna bana günü yazmışım yaa ne romantiklik kalmış bizde ne başka bişeyne demem gerekti onu bilmiyorum
Kendi kendime yazıyorum kız ben herkesler uyumaya gitmiş
Ooo zamanında ben 4 kişi ile atanamayinca evlenip çocuk yaptim kös kös oturamadim bugün bebeleri babanneye bırakıp hali yıkadım ev dağılmış onu topladım akşama bezelye yemeği pilav kızlara makarna çay Faslı deken çocukları uyuttum kendime ayirdigim tek zaman diliminde camasilari katlayıp mi yatsam yarına mi bıraksam muhasebesi yapıyorum birde berbat bir uyku düzenim var sabaha doğru çocuklar uyanmazsa.daha güzel uyuyorumGünaydıın1 puanla Atanamadığım için evde kös kös oturacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?