- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.301
Ya şuan biz öyleyiz 9 da uyuyor sabah sekize kadar sadece beşten sonra meme istiyor ille sık kalkıyor gündüzüde iyi bozulacak diye çok korkuyorum vallaEskiden banyodan sonra uzun uzun uyurdu direkt mayışırdı artık işe yaramıyor csnım valla anlamafık biz de, her gün yıkamıyoruz bir gün arayla yıkıyoruz ama her günü deneyelim bi bakalım belki rutini sever dediğin gibiönceden 9da uyutuyordum şimdi çok geç uyumaya başladı, kesintisiz uyusa ona da tamamım yani
Sabah erken kalktığı için dayanamıyor o saatlerde uyumak istiyor ama ev konforunda değilsek o saatlerde uykusunda uyanıyor bu sefer 10 A kayıyor uykusuBaya erken uyutuyormuşsunuz ya ben 12 de uyutuyorum bizimle beraber. Sabah kalktıktan sonra gündüz gün içinde de uyuyor. Yani 10 a kadar birkaç kez uyuyup uyanıyor. 10 dan sonra uyumuyor zaten ona göre ayarladım. En son 12 de bizimle beraber uyuyor
Bugün bende bebeyle ilk kez araba kullandım , okula , ordan bankaya ordan markete ordan da büyük oğlanı spora yazdırdım , ilk sefer için baya iddialı oldu , ama inan kuru yerim kalmadı öyle sıcakMeşhur halk bankasına sonunda bende geldim bebeyle sıradayızbakalım neler olacak redlerden sonra
Ay bu ne sıcak bacılar
Canım ben sordum da kadın şansına şimdi yattı erken helenler parasını alamadı dedi sende ona mı denk geldin acabaKızlar bu arada sistemde bu ay ki doğum paraları görünüyor , benimkinde bugünün tarihi yazıyordu , bankaya gittim ama orda yazan tarihten 3-4 gğn sonra ödeme yapışabiliyormuş bilginiz olsun , boşuna gitmiş oldum yani
Benimki dogdugundan beri boyle malesef. Cok az uyurdu hepSanırım büyüdükçe durumlar değişiyor şimdi bizim size göre biraz daha küçük diye böyle. Biz de geliyoruz o günlere galiba. Tünelin ucu güzel bi yere çıkar inşallah :)
Bilemiyorum ki , artık pzt falan giderim birdahaCanım ben sordum da kadın şansına şimdi yattı erken helenler parasını alamadı dedi sende ona mı denk geldin acaba
Kesinlikle yardımcıları vardır , başka bir açıklaması yok , ya da nebileyim evde hiç sorumlulukları yoktur , yemek temizlik gibi onları dışarda hallediyorlaedır,,,Ya bu instadaki fenomenler birkaç günlük ya da bizimkiler kadar küçük bebeleriyle maşallah hiç evde oturmuyorlar he o tatil senin bu tatil benim geziyolar. Hiç bi yere gitmezlerse kafedeler, yemekteler, davetteler bebelerle. O kadar yoğun tempoya dayanıcak gücü ve sabrı nerden buluyolar çözemedim gitti
Sen nerde yaşıyorsun bacımBugün bende bebeyle ilk kez araba kullandım , okula , ordan bankaya ordan markete ordan da büyük oğlanı spora yazdırdım , ilk sefer için baya iddialı oldu , ama inan kuru yerim kalmadı öyle sıcak
Kesinlikle yardımcıları vardır , başka bir açıklaması yok , ya da nebileyim evde hiç sorumlulukları yoktur , yemek temizlik gibi onları dışarda hallediyorlaedır,,,
Evet hayranlıkla bakıyorum karşıma gelirse yardımcıda olsa bu ne güç bu ne istek yinede kolay iş değil tebrik ediyorumdaYa bu instadaki fenomenler birkaç günlük ya da bizimkiler kadar küçük bebeleriyle maşallah hiç evde oturmuyorlar he o tatil senin bu tatil benim geziyolar. Hiç bi yere gitmezlerse kafedeler, yemekteler, davetteler bebelerle. O kadar yoğun tempoya dayanıcak gücü ve sabrı nerden buluyolar çözemedim gitti
Arka planda birden fazla yardımcıları olduğunu düşünmeye başladım ben de yani anneleri de hepsinin yanında ne hikmetseKesinlikle yardımcıları vardır , başka bir açıklaması yok , ya da nebileyim evde hiç sorumlulukları yoktur , yemek temizlik gibi onları dışarda hallediyorlaedır,,,
Evet hayranlıkla bakıyorum karşıma gelirse yardımcıda olsa bu ne güç bu ne istek yinede kolay iş değil tebrik ediyorumda
Cidden saka gibi. Insanlardaki rahatlik cok korkunc olmaya basladiKızlar yazmaya üşendim direkt instada paylaştığımı ekran aldım. Başıma böyle bir şey geldi. Tanıyamadım dedim kadına, aynı binadanız dedi. Ya gaflete kapılıp alsaydım.. Ya kötü niyetli birisiyse.. Annem de uyardı sakın alma kimseyi, kapıyı bile açma delikten bak tanımıyorsan açma, tvde gördüm, sprey sıkıp bebek kaçırıyorlar dedi. Ayy valla korktum. Size de atayım bilginiz olsun çok artmış bu olaylar
Ay şoktayım ya daha önce selam bile vermediğin tanışmadığın birinin bu şekilde davranması bu ne hadsizlik can ciğer komşularımıza bile çat kapı gitmeyiz çağrılmadan bende çok korkardım canım çok geçmiş olsunKızlar yazmaya üşendim direkt instada paylaştığımı ekran aldım. Başıma böyle bir şey geldi. Tanıyamadım dedim kadına, aynı binadanız dedi. Ya gaflete kapılıp alsaydım.. Ya kötü niyetli birisiyse.. Annem de uyardı sakın alma kimseyi, kapıyı bile açma delikten bak tanımıyorsan açma, tvde gördüm, sprey sıkıp bebek kaçırıyorlar dedi. Ayy valla korktum. Size de atayım bilginiz olsun çok artmış bu olaylar
Yok artıkkkKızlar yazmaya üşendim direkt instada paylaştığımı ekran aldım. Başıma böyle bir şey geldi. Tanıyamadım dedim kadına, aynı binadanız dedi. Ya gaflete kapılıp alsaydım.. Ya kötü niyetli birisiyse.. Annem de uyardı sakın alma kimseyi, kapıyı bile açma delikten bak tanımıyorsan açma, tvde gördüm, sprey sıkıp bebek kaçırıyorlar dedi. Ayy valla korktum. Size de atayım bilginiz olsun çok artmış bu olaylar
Her bebeğin düzeni ile alakalı sanırım ben 9 da uyutsam biz uyuyana kadar tekrar uyanır. Yani 12 de uyutunca en azından uzun uyuyor ama 9 da uyusa uzun uyumaz. Ama bi deneyeyim ben de bakalım belki faydası olur yavaş yavaş öne çekerim. Aşı oldu bugün zaten pek halsiz. Ateşlenir gibi oldu calpol verdim uyutmaya çalışıyorumSabah erken kalktığı için dayanamıyor o saatlerde uyumak istiyor ama ev konforunda değilsek o saatlerde uykusunda uyanıyor bu sefer 10 A kayıyor uykusu
Ya bi yandan çalışıyorum bi yandan ege bi yandan da kuzenlerim burda. Onlar bir şey yaptırtmıyor ama öyle de boş kalınca boş boş oturamıyorsınNiye kizz hayirdirr
Bak eve dönünce bu firsatın olmaaz biraz dinlenmeye calisYa bi yandan çalışıyorum bi yandan ege bi yandan da kuzenlerim burda. Onlar bir şey yaptırtmıyor ama öyle de boş kalınca boş boş oturamıyorsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?