2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Güzel düşünmüşsün annesi bende uyku arkadaşı yaptırdım gövdesi işleme örtü gibi kafası tavşandı sanırım görmüşsündur belki ama birtürlü alışmadı ona çocuğum, benim yengem dört çocuğunun dördünede eline battanşye tutuşturdu çocuk o battaniye ile uyurdu onunla susardı onunla yatar kalkar çokda akıllıydılar bende ondan esinlendim bende alıştırcam dedim nerdeyse doğdu doğalı yanına koyuyorum şuanda uyutma aşamasında yüzüne örtüyorum yatağına yatırınca da kucağına koyuyorum uyandığındada eline alıp çekiştiriyor izliyor hep alışmamış zannediyordum ben daha ama bugün anladım ki bebeğim alışmaya başlamış

Ben çok değişik uyutuyorum ya sjbdsjhdjs gündüz uyuyo yine baya 5 saati geciyo mu emin değilim ama gece de cok uyuyo jabxjdbsjbdjdjd napcaz

Hiç bilmiyorum merkezi tek bildiğim yer güres haber etseydik selamlaşırdık
Zamnetmiyorum ama genede bir konuş istersen çok kalabalıkda değildi

Ben çok değişik uyutuyorum ya sjbdsjhdjs gündüz uyuyo yine baya 5 saati geciyo mu emin değilim ama gece de cok uyuyo jabxjdbsjbdjdjd napcaz
Kız uyuyosa sorun yok benşm gündüz uyuyunca gece asla uyumuyor günlerdir 2 gibi uyuyup 6da kalkıyor ve gece de 1 kere kalkıyordu

Hiç övmeye gelmiyor bu bebeler Birkaç gün alt üst olur ister istemez düzen değiştiriyorsun ya

Kız uyuyosa sorun yok benşm gündüz uyuyunca gece asla uyumuyor günlerdir 2 gibi uyuyup 6da kalkıyor ve gece de 1 kere kalkıyordu
Evet sıkıntı böyle tabi sjbdjsbd benimkinde 6 a uyaniyor ve bir kaç gündür gece 2 de ben kaldırıyorum çünkü elini emcukleyip uykuya geri dönmeyi öğrenmiş emcukleme sesine uyaniyorum bende kaldirip emzirip uyutuyorum bidaha ksbdjsbdjd normalde ellemiyodum yine sabah 6 da uyaniyor 7 ye kadar yatakta uzaniyorum onunla en son kendi uyuyor yine yani sabah bir saat dayaniyorum sadece 9-10 a kadar uyuyor yine o yüzden ellemedim geç de uyusa 6 da uyaniyo zaten skndjsjs
Anasına çekmiş bişey yapmicax
Evet ben de çok uyuyodum sağlık olsun jsbdjshhdjd az büyüsün sarilip uyuruz akşama kadar wkwhuwjhduwhd

Emcuk sesimiemcuk sesini yesinler yaaa benimki hehehehehhhhhh hhhh hhh diye ses çıkarıyor o nefes sesine kalkıyorum aç yatmasın geri diye

Ben baya hamaratlaştım mısır patlattım bugün hazır cipsten dönmeye başladık yavaş yavaş
Ben cipsten çok Mısır severim doğru yoldasin sjdbjsbdjdjd ama evde meyve yok giren de çürüyor genelde çoğu o yüzden yedikce az az aliyorum taneyle mbdjwhsywsjjdj afiyet olsun

Ben cipsten çok Mısır severim doğru yoldasin sjdbjsbdjdjd ama evde meyve yok giren de çürüyor genelde çoğu o yüzden yedikce az az aliyorum taneyle mbdjwhsywsjjdj afiyet olsun
Ya bende sevmezdim de el mahkum bunun ilerisi milföy işte bu beceriklilikle gözüm arkada gitmez gayri

Bilmiyorum Büşranın kızından herşeyi beklerim sen elini ara ara çekersen alışmaz eline yaa benimkide emcuğe başlamış yeni yeni
Zaten gece yatirinca uyumuyo bazen bakıyorum elini cukcuk emmeye basladi cekiyorum agziyla elinarasina elimi koyuyorum bi iki getirmeye calisiyo bakiyo olmuyo onu anlayana kadar dalıyor uykuya zaten ama hep yakalayamiyorum işte malesef kamera almak şart oldu sjdnjdnd 8 gibi uyutunca 12-2 ye kadar odasjna girmiyorum uyurken giriyorum sadece kamerada izlerim bazen gündüz uyaninca da ben mir mir bi iki sesini duyunca anlıyorum uyandığını aglamiyor da artık şaka gibi nsdbjsbd nerden anlayayım kızım uyandığını bildirsene bana
Ya bende sevmezdim de el mahkum bunun ilerisi milföy işte bu beceriklilikle gözüm arkada gitmez gayri
Onu da yapmayanlar var (bne)

Bilmiyorum Büşranın kızından herşeyi beklerim sen elini ara ara çekersen alışmaz eline yaa benimkide emcuğe başlamış yeni yeni
Eşref izliyoz hergün oda biterse ne izlicez boşluğa düşüyoruz öneri verin aşkı memnu yaprak dökümü sarmalına kapılmak istemiyorum

Eşref izliyoz hergün oda biterse ne izlicez boşluğa düşüyoruz öneri verin aşkı memnu yaprak dökümü sarmalına kapılmak istemiyorum
Ben bir şey izlemiyorum yemek yaparken kısa kısa olduğu için arada kore dizisi açıp izliyorum o kadar sjbdjsbjsbdj düzenli izlediğim bir şey yok malesef squid game yayinlandi son sezonu bugün jxbxjbdjdnd onu izleriz eşimle bu hafta fırsat buldukça o da max 8 bölüm olur zaten sonra yine nanay skxnjdnd filmler de 2-3 saat sarmiyor artık beni odaklanamiyorum

Kızlar kusura bakmayın ama ateşi düşmüyor çocuğun aşı olduk bugün güzel sohbet muhabbet ediyorsunuz ama yazdığımı görüp belki nasıl düşer fikri olan vardır. 2 kere calpol verdim 4 saat ara ile düşmedi klima açık üzerini de soydum düşmüyor . Allah rızası için yarın devam etseniz muhabbete

Yazdım üzerinden 2 sayfa muhabbet geçmiş kendi yazdığımı ben bile bulamadım. Çocuk Dr acil yakında yok başka çarem yok deneyimden başka lütfen rica ediyorum yani

Ben henüz ateş yasamadigim için bilgi verebileceğim bir deneyimim yok o yüzden yazmadım geçmiş olsun kuzuya calpolun da bir dozu var diye biliyorum çok sık vermemeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…