- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.341
Güzel düşünmüşsün annesiAy etiketlemisim kafam uçmuş yazmayı unutmuşum yaaagel arada merak ediyorum tabi ki doğuma kadar çok destek olduk birbirimize burda
Oyyy maşallah yaaaaben de uyku arkadaşı aldım bu ordekten dnbxndnd alistirabilirsem inşallah nasıl başladın alistirmaya. Anlatmistin ama kaybettim tekrar anlatır misin video atılmıyor malesef xsndjd anca drive yükleyip buraya link atarsan izleyebiliriz
Ben çok değişik uyutuyorum ya sjbdsjhdjs gündüz uyuyo yine baya 5 saati geciyo mu emin değilim ama gece de cok uyuyo jabxjdbsjbdjdjd napcazYazdıktan sonra uyandı kbwbjwjaksksl ama emzirdim uyuyo şimdi bakalım kdjdjdjdksks
Evet 9 a çekmeye öalışıcam canım ya bugğn böyle oldu çok erken kalktığı için ıyjuları da erken kestim dayanamazdı 9 a kdar
Hiç bilmiyorum merkezi tek bildiğim yer güresYa neden acaba ben geç başvurdum ondan olabilir mi ama neden olsun ki yani ?
Başka şube de yok canım zaten küçücük yeryani bugün okuldan sonra oradan geçtim belki denk bile gelmişizdir ama ayy benim de halim çok iyi değildi inan büyüyecekler insallah
Kız uyuyosa sorun yok benşm gündüz uyuyunca gece asla uyumuyor günlerdir 2 gibi uyuyup 6da kalkıyor ve gece de 1 kere kalkıyorduBen çok değişik uyutuyorum ya sjbdsjhdjs gündüz uyuyo yine baya 5 saati geciyo mu emin değilim ama gece de cok uyuyo jabxjdbsjbdjdjd napcaz
Anasına çekmiş bişey yapmicaxBen çok değişik uyutuyorum ya sjbdsjhdjs gündüz uyuyo yine baya 5 saati geciyo mu emin değilim ama gece de cok uyuyo jabxjdbsjbdjdjd napcaz
Hiç övmeye gelmiyor bu bebelerYazdıktan sonra uyandı kbwbjwjaksksl ama emzirdim uyuyo şimdi bakalım kdjdjdjdksks
Evet 9 a çekmeye öalışıcam canım ya bugğn böyle oldu çok erken kalktığı için ıyjuları da erken kestim dayanamazdı 9 a kdar
Evet sıkıntı böyle tabi sjbdjsbd benimkinde 6 a uyaniyor ve bir kaç gündür gece 2 de ben kaldırıyorum çünkü elini emcukleyip uykuya geri dönmeyi öğrenmişKız uyuyosa sorun yok benşm gündüz uyuyunca gece asla uyumuyor günlerdir 2 gibi uyuyup 6da kalkıyor ve gece de 1 kere kalkıyordu
Evet ben de çok uyuyodum sağlık olsun jsbdjshhdjd az büyüsün sarilip uyuruz akşama kadar wkwhuwjhduwhdAnasına çekmiş bişey yapmicax
Zaten en bilindik yeri orası .ay evet ya ne güzel olurdu bir dahakine inşallahHiç bilmiyorum merkezi tek bildiğim yer güreshaber etseydik selamlaşırdık
Zamnetmiyorum ama genede bir konuş istersen çok kalabalıkda değildi
Emcuk sesimiEvet sıkıntı böyle tabi sjbdjsbd benimkinde 6 a uyaniyor ve bir kaç gündür gece 2 de ben kaldırıyorum çünkü elini emcukleyip uykuya geri dönmeyi öğrenmişemcukleme sesine uyaniyorum bende kaldirip emzirip uyutuyorum bidaha ksbdjsbdjd normalde ellemiyodum yine sabah 6 da uyaniyor 7 ye kadar yatakta uzaniyorum onunla en son kendi uyuyor yine yani sabah bir saat dayaniyorum sadece 9-10 a kadar uyuyor yine o yüzden ellemedim geç de uyusa 6 da uyaniyo zaten skndjsjs
Evet ben de çok uyuyodum sağlık olsun jsbdjshhdjd az büyüsün sarilip uyuruz akşama kadar wkwhuwjhduwhd
Ben cipsten çok Mısır severim doğru yoldasin sjdbjsbdjdjd ama evde meyve yok giren de çürüyor genelde çoğu o yüzden yedikce az az aliyorum taneyle mbdjwhsywsjjdj afiyet olsunBen baya hamaratlaştım mısır patlattım bugünhazır cipsten dönmeye başladık yavaş yavaş
Biraz aklı erince bırakır dimi bu huyunuEmcuk sesimiemcuk sesini yesinler yaaa benimki hehehehehhhhhh hhhh hhh diye ses çıkarıyor o nefes sesine kalkıyorum aç yatmasın geri diye
Bilmiyorum Büşranın kızından herşeyi beklerimBiraz aklı erince bırakır dimi bu huyunuemziği fark edip alır agzina onla uyutur dimi kendini nolur evet de sjsbjsbdj
Ya bende sevmezdim de el mahkum bunun ilerisi milföy işteBen cipsten çok Mısır severim doğru yoldasin sjdbjsbdjdjd ama evde meyve yok giren de çürüyor genelde çoğu o yüzden yedikce az az aliyorum taneyle mbdjwhsywsjjdj afiyet olsun
Zaten gece yatirinca uyumuyo bazen bakıyorum elini cukcuk emmeye basladi cekiyorum agziyla elinarasina elimi koyuyorum bi iki getirmeye calisiyo bakiyo olmuyo onu anlayana kadar dalıyor uykuya zatenBilmiyorum Büşranın kızından herşeyi beklerimsen elini ara ara çekersen alışmaz eline yaa benimkide emcuğe başlamış yeni yeni
Onu da yapmayanlar var (bne)Ya bende sevmezdim de el mahkum bunun ilerisi milföy iştebu beceriklilikle gözüm arkada gitmez gayri
Eşref izliyoz hergün oda biterse ne izlicez boşluğa düşüyoruz öneri verinBilmiyorum Büşranın kızından herşeyi beklerimsen elini ara ara çekersen alışmaz eline yaa benimkide emcuğe başlamış yeni yeni
Ben bir şey izlemiyorum yemek yaparken kısa kısa olduğu için arada kore dizisi açıp izliyorum o kadar sjbdjsbjsbdj düzenli izlediğim bir şey yok malesefEşref izliyoz hergün oda biterse ne izlicez boşluğa düşüyoruz öneri verinaşkı memnu yaprak dökümü sarmalına kapılmak istemiyorum
Ben henüz ateş yasamadigim için bilgi verebileceğim bir deneyimim yok o yüzden yazmadımKızlar kusura bakmayın ama ateşi düşmüyor çocuğun aşı olduk bugün güzel sohbet muhabbet ediyorsunuz ama yazdığımı görüp belki nasıl düşer fikri olan vardır. 2 kere calpol verdim 4 saat ara ile düşmedi klima açık üzerini de soydum düşmüyor . Allah rızası için yarın devam etseniz muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?